Zaten iki bebisimiz evine döndü simdi dualarimizda senin bebis hep var hayirlisiyla oda donecek evine yakinda..Günaydın annisleryeni bir annemiz oluyor galiba insallah kuveze girmez ikizler rabbim sağlıcakla kavuştur zaman öyle hızlı geçiyor ki 17 gün olmus dogum yapali git gel kuvezde cinarima bakıyorum orda o kadar minik bebekler var ki görseniz el kadar olanlar bile var bizimki gözüme buyuk gelmeye başladı yavas yavas toparlanmaya basladi sonunda 1500 kiloyu gördük ama hala sut kabul etmiyor bağırsak lari doktorumuz bi hafta sute ara verdi yine evde buzluk süt doldu sütüm gelirmi diye stres yapmayin benim ilk sabah geldi.sonra ekstradan sunu yiyim iceyim yapmadim sadece bol bol su içmeye devam ediyorum bide ne kadar düzenli sagarsaniz artmaya devam ediyor.zayif bi yapim var 52 kiloyum gogusler minnacikti hamileyken bile şimdi başkasının sanki bu nlar
Kız hangi msjımmış o :)Sürekli sizlerden bahsediyorum eşimde siz birbirinizi tanımadan ne kadar samimi olmuşsunuz birbirinizin heyecanlarını yaşıyorsunuz dedi bende sen beni anlamazken onlar anlıyor dedim hadi oradan dermiş gibi elini salladı bende orada aryazinsima nın eşine sinirlendiği zamanki mesajını okuyordum onada okudum gözlerini patlattı sizlerle paylaşımlarımızı hem kıskandı hem çok güzel birşey dedi Adana da kimler varsa eşleriyle iftara davet edelim bizde eşlerle arkadaş oluruz diyor @sweetwitch01 hepiniz davetlisiniz kızlar
Yok canım pek anlamiyodu da soyleye soyleye aldırdım;:)Anlıyordur heralde sende almayıncaben de en iyisi babama alayım ona almayayim
Tesekkur ederim hepinize şimdi aradim hastaneyi kilosu disinda durumu ayni 1580 olmusuz bugunH Hopilus bitiyor cnm, geçiyor o gunler. Duyguların karma karışik olduğu bir süreç. Hem güçlü olmak istediğin, hem dibe vurdugun anlar oluyor...
Bol bol gögüsünde yatır cnm. Takılı kablolarla bile olsa bunu yapın. İnan çok faydası oluyor. Bebisin damardan mi besleniyor, yoksa sondayla mi?
Çıkınca fazla fazla içer o sütleri paşa insAllah :)
Maşallah çınar ismi gibi inşallah bence 2 kg oldumu verirler inşallah canimCok teşekürler kizlar ben iyiyim toparlandim dikislerim felan düştü kendiliğinden kontrolüm vardi doktor rahmin iyi toparlanmis dedi.cinarim ilk hafta 1300. Den 1200 e düşmüştü sonra bir hafta 1500 cikti insallah boyle toparlar solunum sıkıntımız hala devam ediyor cigerleri gelismedigi icin sütü denedi doktorumuz bağırsak sorunu yasadi hemen kesti bi hafta ara verdi tek yapabildiğimiz bez alip birakmak masallah minnacik sey gunde 10 bez harcıyorhergun gormeye izi var ama ayri illerdeyiz 3 gunde bir gidiyoruz ama hergun arayip bilgi alıyoruz.insallah sizlerinki benimki gibi aceleci 7 aylik cikmaz.dogum zamani bildirimi geliyor hergun insallah toparlardan zamanindan once gelir evine
Alemsinnn valla çok güldüm inşallah almıştır kucağınaDogumhanenin kapisinda bekleyen kocalar gibiyimMelissa81 kuzularina kavusmustursum sanirim
Allah korusun sağ salim doğumun olsun inşaallahhhbelirli bir sorunum yok canım sadece bir an önce sağlıkla doğum yapıp kavuşmak istiyorum, 40 haftaya kadar bekleyip aynı şeyi yaşamak istemiyorum ama tabi takdir..
Ayy napayim cook merak ediyorum :)Alemsinnn valla çok güldüm inşallah almıştır kucağına
Yok canım pek anlamiyodu da soyleye soyleye aldırdım;:)
Sezeryan da kesinlikle 1.gun gelmiyor gelse bile yetmedigi için mama veriyorlarmış şimdiden o takıldı kafama benimde senin sezeryan olmadı mıGünaydın annisleryeni bir annemiz oluyor galiba insallah kuveze girmez ikizler rabbim sağlıcakla kavuştur zaman öyle hızlı geçiyor ki 17 gün olmus dogum yapali git gel kuvezde cinarima bakıyorum orda o kadar minik bebekler var ki görseniz el kadar olanlar bile var bizimki gözüme buyuk gelmeye başladı yavas yavas toparlanmaya basladi sonunda 1500 kiloyu gördük ama hala sut kabul etmiyor bağırsak lari doktorumuz bi hafta sute ara verdi yine evde buzluk süt doldu sütüm gelirmi diye stres yapmayin benim ilk sabah geldi.sonra ekstradan sunu yiyim iceyim yapmadim sadece bol bol su içmeye devam ediyorum bide ne kadar düzenli sagarsaniz artmaya devam ediyor.zayif bi yapim var 52 kiloyum gogusler minnacikti hamileyken bile şimdi başkasının sanki bu nlar
Inşallah ramazan bitmeden çıkar sizde 2 bayramı birden yaşarsınızCok teşekürler kizlar ben iyiyim toparlandim dikislerim felan düştü kendiliğinden kontrolüm vardi doktor rahmin iyi toparlanmis dedi.cinarim ilk hafta 1300. Den 1200 e düşmüştü sonra bir hafta 1500 cikti insallah boyle toparlar solunum sıkıntımız hala devam ediyor cigerleri gelismedigi icin sütü denedi doktorumuz bağırsak sorunu yasadi hemen kesti bi hafta ara verdi tek yapabildiğimiz bez alip birakmak masallah minnacik sey gunde 10 bez harcıyorhergun gormeye izi var ama ayri illerdeyiz 3 gunde bir gidiyoruz ama hergun arayip bilgi alıyoruz.insallah sizlerinki benimki gibi aceleci 7 aylik cikmaz.dogum zamani bildirimi geliyor hergun insallah toparlardan zamanindan once gelir evine
Kız belki sen değilsindir ben yanlış hatırlamış olabilirim hani dün akşam eşini camdan fırlatmak isteyen bir arkadaş vardı ya eşimde onu fırlatacam diye korktu herhaldeKız hangi msjımmış o :)
Bn değilim cnm o ... ama bazen benimde yapmak istediğim olmuştur :)Kız belki sen değilsindir ben yanlış hatırlamış olabilirim hani dün akşam eşini camdan fırlatmak isteyen bir arkadaş vardı ya eşimde onu fırlatacam diye korktu herhalde
Aynen ya melissayı beklerken karnıma sancılar girdi ayy inşallah yavrularını kucağına almıştırda yoğunluktan yazamıyordurDogumhanenin kapisinda bekleyen kocalar gibiyimMelissa81 kuzularina kavusmustursum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?