2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten iki bebisimiz evine döndü simdi dualarimizda senin bebis hep var hayirlisiyla oda donecek evine yakinda..
Sende iyi ol ki bebegin gelince bol bol vakit gecirebilesiniz insallah

Kız hangi msjımmış o :)

H Hopilus bitiyor cnm, geçiyor o gunler. Duyguların karma karışik olduğu bir süreç. Hem güçlü olmak istediğin, hem dibe vurdugun anlar oluyor...
Bol bol gögüsünde yatır cnm. Takılı kablolarla bile olsa bunu yapın. İnan çok faydası oluyor. Bebisin damardan mi besleniyor, yoksa sondayla mi?
Çıkınca fazla fazla içer o sütleri paşa insAllah :)

Tesekkur ederim hepinize şimdi aradim hastaneyi kilosu disinda durumu ayni 1580 olmusuz bugun suan damardan besleniyor doktor gunluk kalori ihtiyacına gore besliyoruz dedi.malesef henuz dokunamadik bile canim yasak çünkü sadece bakabiliyoruz o kadar

Maşallah çınar ismi gibi inşallah bence 2 kg oldumu verirler inşallah canim

Yok canım pek anlamiyodu da soyleye soyleye aldırdım;:)
Sezeryan da kesinlikle 1.gun gelmiyor gelse bile yetmedigi için mama veriyorlarmış şimdiden o takıldı kafama benimde senin sezeryan olmadı mı

Inşallah ramazan bitmeden çıkar sizde 2 bayramı birden yaşarsınız

Kızlar çarşamba evlilik yıldönmümüz geçen yıl küçük oğlumla dışarı cıkıp yemeğe gitmiştik hediyeleşmiştik.. şimdi çarşamba günü doktor randevum da var kızımızı görücez..
şimdi bana değişik fikir verebilecek olan varmı hem hediye için hemde yemek için çünkü dışarı cıkmak istemiyorum sanki fikirlere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…