2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kuzucuğumu gördüm. Nstde gene uyudu zor uyandirdik sanirim bir daha sabah gitmicem uyuyor yavrum cünkü.. sanci cikmamis iyi dedi. Suyuna da bakalim iyiyse seni eve gondeririz dedi yaniiii suyumda sikinti olsa birakmicakmiş tabi hemen canta aklima geldi. Cok sukur suyumuz iyi ölcümlerde cok iyi cikti haftayla tam uyumlu yakalamış kuzum. Demekki neymiş no stres yapcakmisiz. Bebisleri beslemeye devam

Kbbye git antibiyotiğe başlatabilir dedi doktorum. Ay sorma ağlıyorum o ağrı tuttuğunda

O zaman kaybetme git KBB ye canım.. ilerlemeden kurtarırsın..

Benim Adana da pek arkadaşım yok zaten benimde eşim ve annem biliyor görüşmek güzel olur ama birbirimizi tanımıyoruz eminim

Anladım canım.. olabilir o zaman :) inşallah kısmet olurda görüşürüz :))

Hadi gozun aydin kendini bos yere üzdügünle kaldin :))

Evet ama bizide beklicekler boyle
canım sana bir şey sormak istiyorum Sen Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine gittin mi? Sanki gitmiştin diye hatırlıyorum. Benim doktorum haftaya izne çıkıyor. Plasentam aşağıda olduğu için bana son anda eğer kanaman olursa sezeryana alırız demişti. Bana da herkes devlete git diyor kanuni iyi diyorlar. Ben daha önce devlete gittim hüsrana uğradım. Ama belki burası iyidir. senden fikir almak istiyorum. Gittiğin iyi bir doktro varmı bana fikir verebilicek misin acaba

Ben en sonlardayım 24-30 temmuz arasında olacak acele etmezse. Ama siz o zaman beni beklermisiniz bilemiyorum hepinizin kucağı dolu olacak sanki kıskanmaya başlayacağım belkide en az 2 kat kişi bekleyecek

Ben en sonlardayım 24-30 temmuz arasında olacak acele etmezse. Ama siz o zaman beni beklermisiniz bilemiyorum hepinizin kucağı dolu olacak sanki kıskanmaya başlayacağım belkide en az 2 kat kişi bekleyecek
Ayy olur mu öyle sey Allah nasip ederse seni arti 1le takip edecegiz bekleyecegiz. Ben kizima kavusmus olacagim bak seni nadalvanos teyzen cok heyecanla beklemisti simdi bizde onun ogluşunu bekliyoruz diye ona da anlatacagim

Sezeryan da kesinlikle 1.gun gelmiyor gelse bile yetmedigi için mama veriyorlarmış şimdiden o takıldı kafama benimde senin sezeryan olmadı mı
Canım o kişiden kişiye göre değişiyor bende sezeryan oldum odaya geldiğim anda oğlumu göğsüme verdiler sanki aylardır beni emiyor bende onu aylardır emziriyordum sütümde çoktu bizim sıkıntımız göğüs ucu yoktu ama planlı bir sezeryan değildi bundada son ana kadar beklemek istiyorum erken olan sezeryanlarda süt gelmiyor

Ayy olur mu öyle sey Allah nasip ederse seni arti 1le takip edecegiz bekleyecegiz. Ben kizima kavusmus olacagim bak seni nadalvanos teyzen cok heyecanla beklemisti simdi bizde onun ogluşunu bekliyoruz diye ona da anlatacagim
Ayyy çok duygulandım ya iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum Rabbim o günleri göstersin inşallah

Canım kaydım bulunsun diye gittim. Ama devlet hastanesinde doğum yapmayı planlamiyorum. Dogumlarla ilgili hiçte iç açıcı şeyler duymadım. Allah korusun erken dogum olup küvöz durumu olursa kayd8m bulunsun diye gittim hep. Ama malesef zaten surekli ayni doktora muayene olamiyormuşsun. Ki muayene olsanda doğumuna hangi doktor denk gelirse o giriyormuş. Gidip kendin gör yine de ama ben tavsiye edemeyecegim.
Birde bence bebegini ve kendini tehlikeye atma plasentanin rahim agzini kapamasi basit bir sorun degil. Devlettekiler normal doğurtur ama sorumluluk almazlar.. ben olsam risk alamazdim

Ben de 2 gecedir bebeğim doğmuş görüyorum, cok tatlı bir kız görüyorum çok mutlu oluyorum. Aman acele etmesin, daha ben utulerimi yapmadım. Sifonyerimiz geldi bugün, yIkama ütüleme bitince yerlestircem inşallah

Perşembe de bizim fikri olan banada söylesin :)

Maşallah size kuzu herşeyin yolunda olmasına sewindim. Bebiş ne kadar olmuş büyümüş mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…