Kbbye git antibiyotiğe başlatabilir dedi doktorum. Ay sorma ağlıyorum o ağrı tuttuğunda
Benim Adana da pek arkadaşım yok zaten benimde eşim ve annem biliyor görüşmek güzel olur ama birbirimizi tanımıyoruz eminim
Aynen ya melissayı beklerken karnıma sancılar girdi ayy inşallah yavrularını kucağına almıştırda yoğunluktan yazamıyordur
Daha çok kapilarda bekleyecegiz hazirandayiz temmuzda var :)))Al_pi cok dogru tespit yapmis ayni oyle beklemedeyiz
Evet ama bizide beklicekler boyleDaha çok kapilarda bekleyecegiz hazirandayiz temmuzda var :)))
Hadi gozun aydin kendini bos yere üzdügünle kaldin :))Bende kuzucuğumu gördüm. Nstde gene uyudu zor uyandirdik sanirim bir daha sabah gitmicem uyuyor yavrum cünkü.. sanci cikmamis iyi dedi. Suyuna da bakalim iyiyse seni eve gondeririz dedi yaniiii suyumda sikinti olsa birakmicakmiş tabi hemen canta aklima geldi. Cok sukur suyumuz iyi ölcümlerde cok iyi cikti haftayla tam uyumlu yakalamış kuzum. Demekki neymiş no stres yapcakmisiz. Bebisleri beslemeye devam
Evet 18 gun sonra ben siradayim erken gelmezse :))Evet ama bizide beklicekler boyle
Daha çok kapilarda bekleyecegiz hazirandayiz temmuzda var :)))
canım sana bir şey sormak istiyorum Sen Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine gittin mi? Sanki gitmiştin diye hatırlıyorum. Benim doktorum haftaya izne çıkıyor. Plasentam aşağıda olduğu için bana son anda eğer kanaman olursa sezeryana alırız demişti. Bana da herkes devlete git diyor kanuni iyi diyorlar. Ben daha önce devlete gittim hüsrana uğradım. Ama belki burası iyidir. senden fikir almak istiyorum. Gittiğin iyi bir doktro varmı bana fikir verebilicek misin acabaEvet ama bizide beklicekler boyle
Sezeryan oldum canım aksam 18 de oldum sabah geldi sikinti olmadi
Sezeryan da kesinlikle 1.gun gelmiyor gelse bile yetmedigi için mama veriyorlarmış şimdiden o takıldı kafama benimde senin sezeryan olmadı mı
Insallah canim benim cok teşekkür ederim dualariniz içinInşallah ramazan bitmeden çıkar sizde 2 bayramı birden yaşarsınız
Ayy olur mu öyle sey Allah nasip ederse seni arti 1le takip edecegiz bekleyecegiz. Ben kizima kavusmus olacagim bak seni nadalvanos teyzen cok heyecanla beklemisti simdi bizde onun ogluşunu bekliyoruz diye ona da anlatacagimBen en sonlardayım 24-30 temmuz arasında olacak acele etmezse. Ama siz o zaman beni beklermisiniz bilemiyorum hepinizin kucağı dolu olacak sanki kıskanmaya başlayacağımbelkide en az 2 kat kişi bekleyecek
Canım o kişiden kişiye göre değişiyor bende sezeryan oldum odaya geldiğim anda oğlumu göğsüme verdiler sanki aylardır beni emiyor bende onu aylardır emziriyordum sütümde çoktu bizim sıkıntımız göğüs ucu yoktu ama planlı bir sezeryan değildi bundada son ana kadar beklemek istiyorum erken olan sezeryanlarda süt gelmiyor
Sezeryan da kesinlikle 1.gun gelmiyor gelse bile yetmedigi için mama veriyorlarmış şimdiden o takıldı kafama benimde senin sezeryan olmadı mı
Ayyy çok duygulandım ya iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum Rabbim o günleri göstersin inşallahAyy olur mu öyle sey Allah nasip ederse seni arti 1le takip edecegiz bekleyecegiz. Ben kizima kavusmus olacagim bak seni nadalvanos teyzen cok heyecanla beklemisti simdi bizde onun ogluşunu bekliyoruz diye ona da anlatacagim
Canım kaydım bulunsun diye gittim. Ama devlet hastanesinde doğum yapmayı planlamiyorum. Dogumlarla ilgili hiçte iç açıcı şeyler duymadım. Allah korusun erken dogum olup küvöz durumu olursa kayd8m bulunsun diye gittim hep. Ama malesef zaten surekli ayni doktora muayene olamiyormuşsun. Ki muayene olsanda doğumuna hangi doktor denk gelirse o giriyormuş. Gidip kendin gör yine de ama ben tavsiye edemeyecegim.canım sana bir şey sormak istiyorum Sen Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine gittin mi? Sanki gitmiştin diye hatırlıyorum. Benim doktorum haftaya izne çıkıyor. Plasentam aşağıda olduğu için bana son anda eğer kanaman olursa sezeryana alırız demişti. Bana da herkes devlete git diyor kanuni iyi diyorlar. Ben daha önce devlete gittim hüsrana uğradım. Ama belki burası iyidir. senden fikir almak istiyorum. Gittiğin iyi bir doktro varmı bana fikir verebilicek misin acaba
Perşembe de bizim fikri olan banada söylesin :)Kızlar çarşamba evlilik yıldönmümüz geçen yıl küçük oğlumla dışarı cıkıp yemeğe gitmiştik hediyeleşmiştik.. şimdi çarşamba günü doktor randevum da var kızımızı görücez..
şimdi bana değişik fikir verebilecek olan varmı hem hediye için hemde yemek için çünkü dışarı cıkmak istemiyorum sanki fikirlere açığım
Maşallah size kuzu herşeyin yolunda olmasına sewindim. Bebiş ne kadar olmuş büyümüş müBende kuzucuğumu gördüm. Nstde gene uyudu zor uyandirdik sanirim bir daha sabah gitmicem uyuyor yavrum cünkü.. sanci cikmamis iyi dedi. Suyuna da bakalim iyiyse seni eve gondeririz dedi yaniiii suyumda sikinti olsa birakmicakmiş tabi hemen canta aklima geldi. Cok sukur suyumuz iyi ölcümlerde cok iyi cikti haftayla tam uyumlu yakalamış kuzum. Demekki neymiş no stres yapcakmisiz. Bebisleri beslemeye devam
Bugünde dinlenmeye karar verdim canım annem bakıyor bana. Geçmezse gece acile giderim eşimde yanımda olurO zaman kaybetme git KBB ye canım.. ilerlemeden kurtarırsın..
Anladım canım.. olabilir o zaman :) inşallah kısmet olurda görüşürüz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?