2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah size kuzu herşeyin yolunda olmasına sewindim. Bebiş ne kadar olmuş büyümüş mü
Cok sukur canim darisi basiniza kizinla. Cikti vermedi ama ekranda gordugum kadariyla baş ve karin birkac gun öne bile gecmisti, bacak boyuda birkac gun geriydi sute devam :) 2600 civari dedi onu goremedim ekranda haftaya bakariz artik no stres bol beslenme

Melissa81
Şimdi aklıma geldi bak senin kuzularin benimle aynı gün doğmuş olacaklar. Bugün benim de doğum günüm :) . Saate bakıp duruyorum şimdi çıkmıştır, ayıkmak üzeredir felan diye düşünüyorum.

Hayirlisiyla haberini alsaydık. Hangi hastaneydi internetten bulup arayasım var :)) valla.

Doğum günün kutlu olsun canm :) İzmir karataş hastanesinde melisa

Anladim cnm, olsun. Sutunun olması seni daha çok rahatlatır. Eve gelince dokunamadığın günlerin acısını çıkartırsın ıns.

yavrularınla hayırlı, sağlıklı bir sene geçir inşallah

aslında tam olarak kapatmıyor kızımın başı ters dönük onunla aynı hizada internetten çok araştırdım bu durumda aslında normal doğum yapılabilirmiş tabi tam rahim açılması anında kanaman olursa o zaman kesin sezeryan ama onun haricinde normal doğum yapılabilir diye okudum. Kendi doktorum da böyle hiç önemsemeden izne çıkacağını söyleyince çok canım sıkıldı. Son ana kadar ona git git şimdi bir anda başka bir doktorda ameliyat ol. Açıkçası hala daha normal doğum yapmak benim ilk tercihim ama bu gidişle olmıcak sanırım özel hastane olduğu için hiç ama hiç olacağını sanmıyorum. düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.

Eltimin plesentasi öndeydi kanuniye gitti geçen yıl doktor normal doğum yaptirdi bebek te 4200 gr doğdu çok iyi diyorlar o hastaneyi

Maşallah annişkosu ne güzel bakmışsın kuzuna. Ay amin bizde büyümüşüzdür diye düşünüyorum. O zaten benim minnoşum olcak. Cumartesiyi iple çekiyorum bende kontrolümüz var dediğin gibi süte güzel beslenmeye devam

Evet eltimin doğuma girerken ölebilir dediler ve normal doğum yaptiedilar

Kuzum doğum günün kutlu olsun. Oğluşların ve sevdiklerinle musmutlu bir yaş olsun sana inşallah

mutlu yilllar canim kuzucuklarinla esinle ailenle birlikte..
Adinin melisa oldugunu dusunmuyorum :)) Birde tanidiklar var dedi ya cok detay vermek istemedi ama sanirim biz baya detaylandirdik :))
Kendime geleyim ilk isim yazmak dedi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…