Cok sukur canim darisi basiniza kizinla. Cikti vermedi ama ekranda gordugum kadariyla baş ve karin birkac gun öne bile gecmisti, bacak boyuda birkac gun geriydi sute devam :) 2600 civari dedi onu goremedim ekranda haftaya bakariz artik no stres bol beslenmeMaşallah size kuzu herşeyin yolunda olmasına sewindim. Bebiş ne kadar olmuş büyümüş mü
Doğum günün kutlu olsun canm :) İzmir karataş hastanesinde melisaMelissa81
Şimdi aklıma geldi bak senin kuzularin benimle aynı gün doğmuş olacaklar. Bugün benim de doğum günüm :) . Saate bakıp duruyorum şimdi çıkmıştır, ayıkmak üzeredir felan diye düşünüyorum.
Hayirlisiyla haberini alsaydık. Hangi hastaneydi internetten bulup arayasım var :)) valla.
Anladim cnm, olsun. Sutunun olması seni daha çok rahatlatır. Eve gelince dokunamadığın günlerin acısını çıkartırsın ıns.Tesekkur ederim hepinize şimdi aradim hastaneyi kilosu disinda durumu ayni 1580 olmusuz bugunsuan damardan besleniyor doktor gunluk kalori ihtiyacına gore besliyoruz dedi.malesef henuz dokunamadik bile canim yasak çünkü sadece bakabiliyoruz o kadar
Sagol cnm, söylemini sorarlar mi acaba arayim sonra buraya yazayım ozaman :)Doğum günün kutlu olsun canm :) İzmir karataş hastanesinde melisa
Melissa81
Şimdi aklıma geldi bak senin kuzularin benimle aynı gün doğmuş olacaklar. Bugün benim de doğum günüm :) . Saate bakıp duruyorum şimdi çıkmıştır, ayıkmak üzeredir felan diye düşünüyorum.
Hayirlisiyla haberini alsaydık. Hangi hastaneydi internetten bulup arayasım var :)) valla.
Soyadını bilion mu canm ikiz dersen anlarlar herhalde bugün kaç kışı orda ikiz dogurrki:)Sagol cnm, söylemini sorarlar mi acaba arayim sonra buraya yazayım ozaman :)
Sordum cnm baktı ama bugün böyle bir hastamız yok dedi anlamadimSoyadını bilion mu canm ikiz dersen anlarlar herhalde bugün kaç kışı orda ikiz dogurrki:)
Amin cnm sagolasin :) ❤yavrularınla hayırlı, sağlıklı bir sene geçir inşallah
aslında tam olarak kapatmıyor kızımın başı ters dönük onunla aynı hizada internetten çok araştırdım bu durumda aslında normal doğum yapılabilirmiş tabi tam rahim açılması anında kanaman olursa o zaman kesin sezeryan ama onun haricinde normal doğum yapılabilir diye okudum. Kendi doktorum da böyle hiç önemsemeden izne çıkacağını söyleyince çok canım sıkıldı. Son ana kadar ona git git şimdi bir anda başka bir doktorda ameliyat ol. Açıkçası hala daha normal doğum yapmak benim ilk tercihim ama bu gidişle olmıcak sanırım özel hastane olduğu için hiç ama hiç olacağını sanmıyorum. düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.Canım kaydım bulunsun diye gittim. Ama devlet hastanesinde doğum yapmayı planlamiyorum. Dogumlarla ilgili hiçte iç açıcı şeyler duymadım. Allah korusun erken dogum olup küvöz durumu olursa kayd8m bulunsun diye gittim hep. Ama malesef zaten surekli ayni doktora muayene olamiyormuşsun. Ki muayene olsanda doğumuna hangi doktor denk gelirse o giriyormuş. Gidip kendin gör yine de ama ben tavsiye edemeyecegim.
Birde bence bebegini ve kendini tehlikeye atma plasentanin rahim agzini kapamasi basit bir sorun degil. Devlettekiler normal doğurtur ama sorumluluk almazlar.. ben olsam risk alamazdim
Alla alla ismi melisa değil mi acabaIng
Sordum cnm baktı ama bugün böyle bir hastamız yok dedi anlamadim
Aksama yazar cnm bncede inşallah hepsi iyidirBelkide cnm olabilir :) akşama yada yarına yazar insAllah
Eltimin plesentasi öndeydi kanuniye gitti geçen yıl doktor normal doğum yaptirdi bebek te 4200 gr doğdu çok iyi diyorlar o hastaneyicanım sana bir şey sormak istiyorum Sen Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine gittin mi? Sanki gitmiştin diye hatırlıyorum. Benim doktorum haftaya izne çıkıyor. Plasentam aşağıda olduğu için bana son anda eğer kanaman olursa sezeryana alırız demişti. Bana da herkes devlete git diyor kanuni iyi diyorlar. Ben daha önce devlete gittim hüsrana uğradım. Ama belki burası iyidir. senden fikir almak istiyorum. Gittiğin iyi bir doktro varmı bana fikir verebilicek misin acaba
Maşallah annişkosu ne güzel bakmışsın kuzuna. Ay amin bizde büyümüşüzdür diye düşünüyorum. O zaten benim minnoşum olcak. Cumartesiyi iple çekiyorum bende kontrolümüz varCok sukur canim darisi basiniza kizinla. Cikti vermedi ama ekranda gordugum kadariyla baş ve karin birkac gun öne bile gecmisti, bacak boyuda birkac gun geriydi sute devam :) 2600 civari dedi onu goremedim ekranda haftaya bakariz artik no stres bol beslenme
Evet eltimin doğuma girerken ölebilir dediler ve normal doğum yaptiedilarCanım kaydım bulunsun diye gittim. Ama devlet hastanesinde doğum yapmayı planlamiyorum. Dogumlarla ilgili hiçte iç açıcı şeyler duymadım. Allah korusun erken dogum olup küvöz durumu olursa kayd8m bulunsun diye gittim hep. Ama malesef zaten surekli ayni doktora muayene olamiyormuşsun. Ki muayene olsanda doğumuna hangi doktor denk gelirse o giriyormuş. Gidip kendin gör yine de ama ben tavsiye edemeyecegim.
Birde bence bebegini ve kendini tehlikeye atma plasentanin rahim agzini kapamasi basit bir sorun degil. Devlettekiler normal doğurtur ama sorumluluk almazlar.. ben olsam risk alamazdim
Kuzum doğum günün kutlu olsun. Oğluşların ve sevdiklerinle musmutlu bir yaş olsun sana inşallahMelissa81
mutlu yilllar canim kuzucuklarinla esinle ailenle birlikte..Melissa81
Değil canım. İnstagramdan yazayım ben bakalım belki bildirim sesini duyards biri görür:)Alla alla ismi melisa değil mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?