Yaz bakalmDeğil canım. İnstagramdan yazayım ben bakalım belki bildirim sesini duyards biri görür:)
Sagol cnm, insallah...mutlu yilllar canim kuzucuklarinla esinle ailenle birlikte..
Adinin melisa oldugunu dusunmuyorum :)) Birde tanidiklar var dedi ya cok detay vermek istemedi ama sanirim biz baya detaylandirdik :))
Kendime geleyim ilk isim yazmak dedi zaten..
Sagol cnm Allah razi olsun❤Kuzum doğum günün kutlu olsun. Oğluşların ve sevdiklerinle musmutlu bir yaş olsun sana inşallah
Ahhhh kuzum gözün aydınnnn. İyisinizya yeter bu haber bize. Yawrularını görebildin mi bir sıkıntı yok demi. Fırsatın olduğunda detayları bekliyoruzIyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Çok sükur canmmm geçmiş olsun hayrlı olsun gözün aydınnIyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
çok şükür canim gözünüz aydın com sevindim :)Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Ohh çok sukür cidden bu yeter bize .. Iyi oldugunda yazarsin zaten gerisini :)Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Çok şükür hamdolsun canımIyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Çok sükür canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim iyi olmanıza toparlayınca detayları bekliyoruz.Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Sonunda mutlu son çok şükürIyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsunlar ❤Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar[/QUOT
Gözünaydın canım..ohh sağlıkla kurtuldun darısı biz bekleyenlere inşallah..
Olsunlar deyince şaşırdim bi an .. Sonra ikiz olduklari geldi aklima . :)Gözün aydın canım hayırlı evlat olsunlar ❤
Ay ikiz tabi teyzesi biz yakın tarihlerde hamile kaldık ilk ikiz haberini verdiği günler bile aklımda çok şükür kucağına aldı yavruları biz de alalım inşallah :)Olsunlar deyince şaşırdim bi an .. Sonra ikiz olduklari geldi aklima . :)
Ohh çok şükür canım. Seni tebrik ediyorum güzel, taze annemizIyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Evet sorma bizim topikte dua ediyorduk melisa ile elcanki vardi onlarda geldiler topige dua bitiyordu ki melisa kizlar ugurlu geldiniz hamileyim demisti :) Bende ondan az önce ögrenmistim ❤ Bak nasil gecti zaman o zamanlar gecmiyordu gunler ..Ay ikiz tabi teyzesi biz yakın tarihlerde hamile kaldık ilk ikiz haberini verdiği günler bile aklımda çok şükür kucağına aldı yavruları biz de alalım inşallah :)
Tesekkur ederim cnm sagol ❤Bir-Yolcu canım kuzularınla nice güzel yıllarınız olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?