Ohh çok şükür , hadi gozunaydin cnm :))Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Gözün aydin canım cok sevindimIyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Masallah kuzuya kilosuda iyi daha bol bol sarilip kokluycan annesi biraz daha sabırTesekkur ederim hepinize şimdi aradim hastaneyi kilosu disinda durumu ayni 1580 olmusuz bugunsuan damardan besleniyor doktor gunluk kalori ihtiyacına gore besliyoruz dedi.malesef henuz dokunamadik bile canim yasak çünkü sadece bakabiliyoruz o kadar
Doğum günün kutlu olsun canım. Kuzularinla nice mutlu senelere. .Melissa81
Şimdi aklıma geldi bak senin kuzularin benimle aynı gün doğmuş olacaklar. Bugün benim de doğum günüm :) . Saate bakıp duruyorum şimdi çıkmıştır, ayıkmak üzeredir felan diye düşünüyorum.
Hayirlisiyla haberini alsaydık. Hangi hastaneydi internetten bulup arayasım var :)) valla.
Ayy canım hadi gozunaydin, kendine geldiğinde detayları yazarsın. Geçmiş olsun sana da..Iyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar insallahIyiyin kuzular narkoz etkisi devam bebisler iyi yeni dogandalar
Kaçıncı haftadasin geliyor mu bebisin yoksa?kızlar 16 dk da bir çok hafif sancım var. belim de ağrıyor...
35 bitti canım. ilk oğlumda şiddetli sancım olmustu. bu çok çok hafif hissediliyor. hastaneye gidip bi baktırıcam birazdan.Kaçıncı haftadasin geliyor mu bebisin yoksa?
Canım aman diyim dikkat et. Sen daha iyi anlarsın ama tekrar ediyorsa ve belinde ağrıyorsa aman diyim git hemen35 bitti canım. ilk oğlumda şiddetli sancım olmustu. bu çok çok hafif hissediliyor. hastaneye gidip bi baktırıcam birazdan.
gidicem canım. önce bi duşa falan giriyim bakim. devam ederse gidicem mecbur. bebek de tersti en son. ilk oğlumu 34+5 te doğurmuştum. şuan 35+3 teyim. bakalım, hayırlısı...Canım aman diyim dikkat et. Sen daha iyi anlarsın ama tekrar ediyorsa ve belinde ağrıyorsa aman diyim git hemen
kızlar 16 dk da bir çok hafif sancım var. belim de ağrıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?