2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

35 bitti canım. ilk oğlumda şiddetli sancım olmustu. bu çok çok hafif hissediliyor. hastaneye gidip bi baktırıcam birazdan.
erken mi gelecek ne seninkiler durmuyor demekki. Neyse git bakalim canim insallah gelmez daha vakti varmis. Ama gelse de cok sukur erken haftada degilsin ..
Bizide habersiz birakma canim.

gidicem canım. önce bi duşa falan giriyim bakim. devam ederse gidicem mecbur. bebek de tersti en son. ilk oğlumu 34+5 te doğurmuştum. şuan 35+3 teyim. bakalım, hayırlısı...
Hazırlıklı gitmende fayda var tabi ama aksatma kuzu. İnşallah yanlış sinyaldirdr kuzun bekler biraz daha

Kızlar anne karnında ciğer gelişimi kaçncı haftada tamamlanıyor bilgisi olan var mı bnm kız haftaya gelir durmıcak gbi hssediyom

Ben 35te doğurmuştum oğlumu ciğer geliştirici vs almadık acil sez oldu ama hiç bir problem yaşamadık tamamlanmıştı ciğer gelişimi

Benim de canım sıkkın kızlar,
Ayaklarımda ödemim çok arttı,
Tansiyonum hep 9/6 10/7ydi en baştan beri dündendir 12/8 12/9 görüyorum, oğlumda da 35te ani yükselmesiyle Doğum yapmıştım, sakin kalayım diyorum ama yeniden gebelik zehirlenmesi mi başlıyor diye endişe etmeden duramıyorum, yarına riskli gebelikten randevu aldım, dua edin olur mu

@selo86 benim sana olan mesajlarım hep arada kaynıyor ama iyi ki doğmuşsun kocaman ailenle mutlu huzurlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…