erken mi gelecek ne seninkiler durmuyor demekki. Neyse git bakalim canim insallah gelmez daha vakti varmis. Ama gelse de cok sukur erken haftada degilsin ..35 bitti canım. ilk oğlumda şiddetli sancım olmustu. bu çok çok hafif hissediliyor. hastaneye gidip bi baktırıcam birazdan.
aynen yaa. erken gelmez inşallah. küvöz çok zor10 dakikada 3 kere diyorlar ama belli de olmaz.. sen git bi doktora bakalım bu seneki sıpalar yaramaz malum..
bi bakiyim ne olup bittiğine yazarım canım.erken mi gelecek ne seninkiler durmuyor demekki. Neyse git bakalim canim insallah gelmez daha vakti varmis. Ama gelse de cok sukur erken haftada degilsin ..
Bizide habersiz birakma canim.
37 de tamamlanıyor. o yüzden prematüre sayılmıyor 37 ve sonrasi.Kızlar anne karnında ciğer gelişimi kaçncı haftada tamamlanıyor bilgisi olan var mı bnm kız haftaya gelir durmıcak gbi hssediyom
Oh tmam cnm haftaya 37 olucaz zaten bu arada SATA göremi sayılıyo usgye göremi cnm bu ciğer glşimi37 de tamamlanıyor. o yüzden prematüre sayılmıyor 37 ve sonrasi.
Oh tmam cnm haftaya 37 olucaz zaten bu arada SATA göremi sayılıyo usgye göremi cnm bu ciğer glşimi
aynen yaa. erken gelmez inşallah. küvöz çok zor
Teşekkürler canımSata göre canım bildiğim kadarıyla.. 37+3te doğurdu ablam sorun yaşamadı.. 37 sonrası normal yani.
Hazırlıklı gitmende fayda var tabi ama aksatma kuzu. İnşallah yanlış sinyaldirdr kuzun bekler biraz dahagidicem canım. önce bi duşa falan giriyim bakim. devam ederse gidicem mecbur. bebek de tersti en son. ilk oğlumu 34+5 te doğurmuştum. şuan 35+3 teyim. bakalım, hayırlısı...
Kızlar anne karnında ciğer gelişimi kaçncı haftada tamamlanıyor bilgisi olan var mı bnm kız haftaya gelir durmıcak gbi hssediyom
bi bakiyim ne olup bittiğine yazarım canım.
Tatlım saolasın. Sabahtır yatıyorum anne bakımındayım canım. Grip iyice bastırdı ama bırakmamaya çalışıyorum kendimi. Allaha şükür kasık ağrısı 1 kez oldu henüz buna şükrediyorum en azından.
Anladm canm cvbn için teşekürler iyimiş ozmn :)Ben 35te doğurmuştum oğlumu ciğer geliştirici vs almadık acil sez oldu ama hiç bir problem yaşamadık tamamlanmıştı ciğer gelişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?