2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de ödem çok fazla. Tansiyon takiplerimde de buyuk 13-12-11 civari hep. Bugun 12-8 di sanirim dr normal dedi gayet iyi dedi. Tabi sen daha once yasadigin icin muhtemelen daha tedirginsin.. önlemini al ama stres yapma ne olur

Duamz seninle canm Allah korusun yoktur ole bişe inşallah günde 3 kez tansiyon takibi yap bakalm

Kızlar anne karnında ciğer gelişimi kaçncı haftada tamamlanıyor bilgisi olan var mı bnm kız haftaya gelir durmıcak gbi hssediyom
Bence bebege gore degisiyor ben oglumu 35+4 de dogurdum küveze bile girmedi igne falanda yapmadilar cigeri gelismesi icin

Insallah yoktur bu sefer canım icini ferah tut

Melissa81 sağlıcakla büyüt bebeklerini...
artık sancılar şişlikler doğum heyecanı başladı...sağlıcakla kucağımıza alalım....artık sayfaları takip edemiyorum hızla ilerliyor....

Bende de ödem çok fazla. Tansiyon takiplerimde de buyuk 13-12-11 civari hep. Bugun 12-8 di sanirim dr normal dedi gayet iyi dedi. Tabi sen daha once yasadigin icin muhtemelen daha tedirginsin.. önlemini al ama stres yapma ne olur

Aslında 9.aya giriyoruz ödem normal dimi,
Oğlumda 6ayda başlamıştı,
Stres yapmamaya çalışıyorum ama işte bir kere yaşayınca maalesef, Allah'a emanet bakalım inŞAllah tahliller temiz çıkar

Aslında 9.aya giriyoruz ödem normal dimi,
Oğlumda 6ayda başlamıştı,
Stres yapmamaya çalışıyorum ama işte bir kere yaşayınca maalesef, Allah'a emanet bakalım inŞAllah tahliller temiz çıkar

İnşallah yok birşey. Bende de yeni başladı son haftalardir. Ama benimki aşırı kilo almaktan yine de tansiyon takibine devam tabi.. haftalarimizda guzel maşallah

Canım tuzu azaltmayı dene tamamen kesmeden ama.. tansiyon yürüyünce falan da yükseliyor. Kötü düşünme o ilk yaramaz öyle geldi belki bu erken gelmeyecek zamanını bekleyecek

İnşAllah canım olsa da artık büyüdü diye kendimi teselli eder oldum bugün
Aynen oyle bak bende senin gibi erken dogum yaptum 35+4 de zaten bizim erjen dogum riskimiz oluyor bende 1hafta daha gecerse oglumun haftasinda olucam biraz daha rahatliyor insan ikimizde sorun yasamamisiz oncekilerde artik seninkide gelse hos gelmis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…