2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba uzun bi aradan sonra yazıyorum tekrar. Biz doğum tarihimizi aldık. Bu üçüncü bebişim benim epidural sezeryan ile doğacak aynı oğlum gibi. Kızımda genel olmuştum benim sağ pelvikste 11 cm kadar bir kist var kızlar bu hamilelikten sonra oluştu ve en Ör hamileliğimi yaşıyorum. Allah hepimize kolaylık versin. O kdr çok yazmışsınızki keşke hepsini okuyabilsem. Bir de aranızda hastane odası süslemeye niyet edip hazırlanan var mı? Ben bayağı bi hazırlık yaptım ama sizlerden de fikir ve görsel almak isterim. Allah hepimizin kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin yavrularımızı

Hayrlısı olsun hangi güne aldnz canm

Hayırlı doğumlar inşallah canm sagsalim kucağına alrsın ağrısız sızısız bi süreç olur insallah
İnşallah ya şu aya kadar çektiğim ağrı yeter sanırım artık Bebekten çok kist zorladı beni yürüme bile yürüyemiyorum korkuyorum patlayacak diye de. Hayırlısı inşallah

İnşallah ya şu aya kadar çektiğim ağrı yeter sanırım artık Bebekten çok kist zorladı beni yürüme bile yürüyemiyorum korkuyorum patlayacak diye de. Hayırlısı inşallah
Korkma cnm iyi düşün iyi olsun bol bol dnlen 39 haftalık alıncak dmi 17 temmuz ole oluo takvmne gore

Korkma cnm iyi düşün iyi olsun bol bol dnlen 39 haftalık alıncak dmi 17 temmuz ole oluo takvmne gore
Öyle yapıyorum cnm yatıştayım sürekli Allah razı olsun kayınvalidemden çocugu kreşe yolluyor küçükle ilgileniyor benle ayrı eşimle ayrı uğraşıyor yoksa mahvolmuştum . Evet teyzesi tam 39+3 te doğmuş olacak Allah'ın izniyle

Oh maşallah canmmm

Canım kötü düşünme bir defa yaşadığın talihsizliği bir daha yaşayacaksın diye birşey yok benimde şimdiye kadar hep 9-5 veya 10-6 oluyordu tansiyonum bu hafta 12-8 olmuş doktor bundan sonra biraz daha yüksek olması normal dedi seninde çok değil artık sen 35 haftalık oldun takip et daha yüksek olmasın hemen endişelenme lütfen bebeğe kötü enerji gönderme

Kızlar birde ödem çok fazla bende ayaklarım çok fazla şişti ellerimde aynı şekilde bu hafta doktora gidicem erken doğum riski olurmu sizce resmen ayaklarımdan utanıyorum dışarı çıkınca balon gibiler

kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Canım Allah yardımcın olsun. Açılman yoksa sancıları büyük ihtimalle serumla ilaçla durdururlar. İyi düşün iyi olacak inşallah.

kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Allah yar ve yardımcın olsun haftan erkense sancıları durdurmaya çalışırlar cnm hayırlı haberlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…