İkinci canm ama ilk bebegm vefat ettiSenin ilk Bebek mi cnm ?
Kızlar merhaba uzun bi aradan sonra yazıyorum tekrar. Biz doğum tarihimizi aldık. Bu üçüncü bebişim benim epidural sezeryan ile doğacak aynı oğlum gibi. Kızımda genel olmuştumbenim sağ pelvikste 11 cm kadar bir kist var kızlar bu hamilelikten sonra oluştu ve en Ör hamileliğimi yaşıyorum. Allah hepimize kolaylık versin. O kdr çok yazmışsınızki keşke hepsini okuyabilsem. Bir de aranızda hastane odası süslemeye niyet edip hazırlanan var mı? Ben bayağı bi hazırlık yaptım ama sizlerden de fikir ve görsel almak isterim. Allah hepimizin kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin yavrularımızı
Kızlar başka kimleer gün almaya başladı benimde sezeryana karar verdi doktor 30haziran allah nasip ederse....
kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Başın saolsun cnm yaaaaİkinci canm ama ilk bebegm vefat etti
Sağlıkla al kucağına canım..kistin acısını bilirim benim de bu hamileliğimde oldu başlarda eridi sonra ama o süreçte acıdan ölüyorum. Allah yardımcın olsun.. ne güzel gün almışsın darısı başımıza :)
Saol canmBaşın saolsun cnm yaaaa
Bir de düşün Bebek baskı yapıyor yatakta gece dönerken bas bas bağırıyorum .. Aaah ah sağlıcakla gelsin de varsın çekeyim önemli değil .
bu takvim 1 hafta onden gidiyor Benim hesabima gore bugun 36+1 deyim canim.Al_pi biz şimdi kaçıncı haftadayız...yani takvim 36 diyor....ama hesaplayıcı 36+0 diyor yani???
Başın saolsun cnm yaaaa
Bir de düşün Bebek baskı yapıyor yatakta gece dönerken bas bas bağırıyorum .. Aaah ah sağlıcakla gelsin de varsın çekeyim önemli değil .
bu takvim 1 hafta onden gidiyor Benim hesabima gore bugun 36+1 deyim canim.
Tatlım kötü düşünme lütfen bak 35 i bitirdik zaten. Güzel olacak bişeycik olmayacak. Yarın güzel haberlerle gel dualarımız seninleBenim de canım sıkkın kızlar,
Ayaklarımda ödemim çok arttı,
Tansiyonum hep 9/6 10/7ydi en baştan beri dündendir 12/8 12/9 görüyorum, oğlumda da 35te ani yükselmesiyle Doğum yapmıştım, sakin kalayım diyorum ama yeniden gebelik zehirlenmesi mi başlıyor diye endişe etmeden duramıyorum, yarına riskli gebelikten randevu aldım, dua edin olur mu
Geçmiş olsun canım, hadi hayırlısı. .kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Canım çok çok geçmiş olsun. Açılma yokmuş şükür. Bebişte iyi mikızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Biz eşimle anlaştık yemeğe çıkalım sadece dedik. O bana hediye almak istedğini söyledi. Bu yıl 3.yılımız bittiği ve 3 kişi olacağımız için aynı zamanda 30yaşına gireceğim için 3taş almayı düşünmüş ama ödemim olduğu için doğumdan sonra alalım dedik. Onada apple watch aldık hem yıldönümğ hem doğum günü hediyesi olarak. Ama önümde babalar günü var onda naparız bilmiyorum
Can'ım evlilik yıldönümünüz mü ?Biz eşimle anlaştık yemeğe çıkalım sadece dedik. O bana hediye almak istedğini söyledi. Bu yıl 3.yılımız bittiği ve 3 kişi olacağımız için aynı zamanda 30yaşına gireceğim için 3taş almayı düşünmüş ama ödemim olduğu için doğumdan sonra alalım dedik. Onada apple watch aldık hem yıldönümğ hem doğum günü hediyesi olarak. Ama önümde babalar günü var onda naparız bilmiyorum
hiçç aklıma gelmemişti :)Kizlar Babalar gününde eşinize hediye alacak mısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?