2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla al kucağına canım..kistin acısını bilirim benim de bu hamileliğimde oldu başlarda eridi sonra ama o süreçte acıdan ölüyorum. Allah yardımcın olsun.. ne güzel gün almışsın darısı başımıza :))

Kızlar başka kimleer gün almaya başladı benimde sezeryana karar verdi doktor 30haziran allah nasip ederse....

Ayyy ne kalmış sana da canım şunun şurasında :)) sağlıkla al kucağına inşallah :))

kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...

Allah yardımcın olsun canım.. açılman yoksa sancını durdururlar.. güzel haberlerle gel inşallah canım

İkinci canm ama ilk bebegm vefat etti
Başın saolsun cnm yaaaa

Bir de düşün Bebek baskı yapıyor yatakta gece dönerken bas bas bağırıyorum .. Aaah ah sağlıcakla gelsin de varsın çekeyim önemli değil .

Başın saolsun cnm yaaaa

Bir de düşün Bebek baskı yapıyor yatakta gece dönerken bas bas bağırıyorum .. Aaah ah sağlıcakla gelsin de varsın çekeyim önemli değil .

Bilirim canım kramp girer gibi oluyor Allah yardımcın olsun.. aynen bi süre daha 17 temmuza kadar az kaldı son zamanlar canım bitecek o ağrın da.

Tatlım kötü düşünme lütfen bak 35 i bitirdik zaten. Güzel olacak bişeycik olmayacak. Yarın güzel haberlerle gel dualarımız seninle

alt kat komşumun kızı doğum yapmıştı evde bakamadı annesine geldi galiba bebek hiç durmadan ağlıyor

kızlar hastaneye giden, sıkıntı çekenler için dua ediyorum. Melissa81 Allah analı babalı büyütsün canım çok şükür sen kurtuldun ❤ @selo86 Doğum günün kutlu olsun canım yavrularınla eşinle bi ömür mutluluklar :)
çok şükür beni görseniz ben varya ne şişlik ne bişey iftar sahur koşturuyorum kaynanamlarla oturuyorum pek dinlendiğim söylenemez gece uyurken az sıkıntı çekiyorum o kadar bazen diyom kendime az yatsana kızım manyakmısın benimkide erkenden gelirse şaşırmam

kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Geçmiş olsun canım, hadi hayırlısı. .

Canım çok çok geçmiş olsun. Açılma yokmuş şükür. Bebişte iyi mi

Y Yellu kimsenin fikri yok galiba cvp yok hiç
Biz eşimle anlaştık yemeğe çıkalım sadece dedik. O bana hediye almak istedğini söyledi. Bu yıl 3.yılımız bittiği ve 3 kişi olacağımız için aynı zamanda 30yaşına gireceğim için 3taş almayı düşünmüş ama ödemim olduğu için doğumdan sonra alalım dedik. Onada apple watch aldık hem yıldönümğ hem doğum günü hediyesi olarak. Ama önümde babalar günü var onda naparız bilmiyorum

Selam kızlar:) ben ısten cıkalı uzak kaldım burdan tlfndan fazla gıremıyorum. Cok sayfa bırıkmıs. Okuyamadım hepsını ama goz gezdırdım. 4. Annemızde olmus Melissa81 cım gozunaydın olsun canım umarım ıyısınızdır. Cok gecmıs olsun. Bebişlerin saglıklı mutlu gunlerınız olsun ıns temmuz gelmeden dogumlar bıtıcek sanırım :) herkese vaktınde saglıklı hayırlı dogumlar dılıyorum.

Bu aralar ates basmalarıyla ödemlerle basım dertte. Gecelerı ellerım çok şişiyo ozellıkle. Ayaklarım zaten fil ayagı gıbı oldu bılegıme kadar sıstıler. Tansıyonum dusuk ama Alahtan. Bebısın hazırlıklarıyla ugrasıyorum. Kese yaptım sımdı kanatlı tulumuna baslıycam zaman daraldı sınavlarımdan fırsat bulup yapamamıstım. Neyse cok uzun oldu :)

Can'ım evlilik yıldönümünüz mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…