bu emziği secme nedednin ne canım ? ben de ne alsam bilemedimaldım sonunda inşallah bal kızım hemencik benimser kullanabilir
Evlilik yıldönümümüz carsamba günü fikirlere açığım dedim hediye içinNe konuda canım?m
Bu hesaplara çok girmemeye calısiyorum :)) kendi takvimimden takip ediyorum şu anda 36+1 deyim doktora gidince benim takvime gore ilerliyor o yuzden onu baz aliyorum.Canım o zaman 37. Haftadasın sen geriden geliyor olmuş oluyor sanki
Sizin msji görunce bi anda panik oldum ates topigine mi yazdim diye :))bu emziği secme nedednin ne canım ? ben de ne alsam bilemedim
ben bır kaç yere baktıktan sonra bır çok şeyı toker bebe den almayı tercıh ettım hem her şey var hem de her kalıtede var yanı farkl markalar var32 + Haftadayım artık hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyor Ankara'da bebek giyim Bebek malzemeleri gibi ürünleri alabileceğim önerdiğiniz bi yer var mı ?
Ben sanki dışarda yemeğe cıkmak istemiyorum bu yıl.. hediyeleriniz güzelmiş valla .. ben kolye görmüştüm dizide onun sinyalini verdim bakalım ama ben ne alacağımı bilmiyorumBiz eşimle anlaştık yemeğe çıkalım sadece dedik. O bana hediye almak istedğini söyledi. Bu yıl 3.yılımız bittiği ve 3 kişi olacağımız için aynı zamanda 30yaşına gireceğim için 3taş almayı düşünmüş ama ödemim olduğu için doğumdan sonra alalım dedik. Onada apple watch aldık hem yıldönümğ hem doğum günü hediyesi olarak. Ama önümde babalar günü var onda naparız bilmiyorum
Evlilik yıldönümümüz carsamba günü fikirlere açığım dedim hediye için
Saat alablrsn canm ya da gomlekEvlilik yıldönümümüz carsamba günü fikirlere açığım dedim hediye için
Bu hesaplara çok girmemeye calısiyorum :)) kendi takvimimden takip ediyorum şu anda 36+1 deyim doktora gidince benim takvime gore ilerliyor o yuzden onu baz aliyorum.
Neyseki 37.haftaya kadar kimse kacinci haftadasin diye sormamisti kafam karismamistiO zaman sen 37. Haftadasın canım :)) burda biraz farklı takvim sanırım :)
Hiç cıkasım yok bu yıl evde eşim hazırlasa ne süper olurdu :) iyi fikir ama yetişmezHımmm bilemedim ki şimdi.. dışarda yemeğe çıksanız diyeceğim sana kolaylık olsun diye.. hediye olarak zaman olmuş olsaydı tanışmanızdan bu yana olan hamilelik sürecin usg fotoları da dahil bir albüm olabilirdi.. ama çarşambaya yetişmez..
Benim de annem bundan almış oğluşuma da diyorum yahu bu ağzını burnunu kapatmaz mı nefes alabilir mi vs :) inşallah kullanabilir kuzularaldım sonunda inşallah bal kızım hemencik benimser kullanabilir
Buradaki takvim ornek veriyorumO zaman sen 37. Haftadasın canım :)) burda biraz farklı takvim sanırım :)
Sagol cnm❤kızlar hastaneye giden, sıkıntı çekenler için dua ediyorum. @Melissa81 Allah analı babalı büyütsün canım çok şükür sen kurtuldun ❤Bir-Yolcu Doğum günün kutlu olsun canım yavrularınla eşinle bi ömür mutluluklar :)
çok şükür beni görseniz ben varya ne şişlik ne bişey iftar sahur koşturuyorum kaynanamlarla oturuyorum pek dinlendiğim söylenemez gece uyurken az sıkıntı çekiyorum o kadar bazen diyom kendime az yatsana kızım manyakmısınbenimkide erkenden gelirse şaşırmam
Sagol cnm ❤Nice mutlu yıllara canım inşallah
Tesekkur ederim canım ❤Bir-Yolcu doğum günün kutlu olsun canim ailenle nice senelere inşallah
Sagol cnm eksik olma ❤Doğum günün kutlu olsun canım. Kuzularinla nice mutlu senelere. .
Mutlu yıllar cnm sevdiklerinleSagol cnm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?