2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu emziği secme nedednin ne canım ? ben de ne alsam bilemedim
Sizin msji görunce bi anda panik oldum ates topigine mi yazdim diye :))
Bende bu emzikten aldim bebegin damak yapisini bozmadigi ve anne memesine en yakin emzik oldugu icin tercih ettim.

32 + Haftadayım artık hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyor Ankara'da bebek giyim Bebek malzemeleri gibi ürünleri alabileceğim önerdiğiniz bi yer var mı ?
ben bır kaç yere baktıktan sonra bır çok şeyı toker bebe den almayı tercıh ettım hem her şey var hem de her kalıtede var yanı farkl markalar var
ben uzak oldugu halde gimat a gittim toker bebe, baby mall ve e- bebek 3 magaza yanyana ve hepsı kocaman o yuzden tercıh ettım. magaza magaza gezmek cok zor çunku

Ben sanki dışarda yemeğe cıkmak istemiyorum bu yıl.. hediyeleriniz güzelmiş valla .. ben kolye görmüştüm dizide onun sinyalini verdim bakalım ama ben ne alacağımı bilmiyorum

Evlilik yıldönümümüz carsamba günü fikirlere açığım dedim hediye için

Hımmm bilemedim ki şimdi.. dışarda yemeğe çıksanız diyeceğim sana kolaylık olsun diye.. hediye olarak zaman olmuş olsaydı tanışmanızdan bu yana olan hamilelik sürecin usg fotoları da dahil bir albüm olabilirdi.. ama çarşambaya yetişmez..

Bu hesaplara çok girmemeye calısiyorum :)) kendi takvimimden takip ediyorum şu anda 36+1 deyim doktora gidince benim takvime gore ilerliyor o yuzden onu baz aliyorum.

O zaman sen 37. Haftadasın canım :)) burda biraz farklı takvim sanırım :)

Hiç cıkasım yok bu yıl evde eşim hazırlasa ne süper olurdu :) iyi fikir ama yetişmez

Sagol cnm❤
Bende oyle diyordum, cok enerjigim derken derken geliverdi paşam :) dikkat et dinlen annesi saglikla zamaninda gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…