Canm BN gecen yılda sezeryan oldum zaten spınal anestzi bel uyustrmlı ozmn ilkti ya basıma ne glcgni bilmiodum sm di basıma neler glck bildgm için tırsıom amelyt esnasında bi ara midem bulndı ole olurum DİE korkuomKız Allah iyiliğini versin izleme sen onları :) ben iki kez geçirdim biri genel biri epidural aman sezeryan olmak zorunda kalırsanız sakın genel istemeyin panik hele hiç olmayın heyecan panik olursanız dayarlar narkozu, ben ilk doğumumda kızçemi doğurmadan ameliyathaneden kaçmaya kalktım baydılar beni
Ama o genelin acısını yaşadıktan sonra oğlumda epidural sezeryan oldum böyle bir güzellik yok yahu2 saatte bir ilacı veriyorlar omzumdaki hortumdan oh miss. Lavaboya kendim gittim kendim kalktım kendim yürüdüm koridorlarda bol bol . Onun için izlemeyin videolar cıss
İnşallah canım sağol. İnşallah hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşuruz evlatlarımızadoğurcağımız yoksa da bunlar yüzaünden sinir stres oluyoruz. allah ın izniyle hiçbir sey olmaz sıkma canını tıp ne kadar gelişti artık o yok 7 aylık şöyle 8 aylık böyle eskidenmiş hiç üzülme canım sen bol bol dinlenmemiz lazım kulaklarımızıda tıkıcaz mecbur gevşek insanlara karşı inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza kuzuları gevşek diyorum başka kelime bulamadım dualarım hep sizlerle sıkma güzel canını
evet canım çok doğru söylüyosun içimde çırpınıyor resmen hiç durmuyo sabahlara kadar kuzular can atıyor çıkmak için yengeç burçları böyle hareketli olur mu ya
Aynen canım ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak gerek. Ben de hastanede yatıp bir geceye dünya para bayılınca dedim sorayım en azından karşılayabileceğim bir yere gideyim allah korusun ihtiyaç olursa. Sağlıkla gelsinler inşallahbenim de aklıma takılmıstı oyle erken gelırse nasıl basa cıkılır dıye dusunmustum bı yazı da okudum ama emın olamadım benım hastanenın ssk anlasması var demekkı tamamen özel de olsa almıyorlar ınsallah oyledir gercı bebeklerımız gunlerınde gelsın ama neolur neolmaz tabi
yine şifremi unutmuşum kaç gündür giremedim 3 bebiş daha gelmiş çok sevindim allah uzun sağlıklı ömürler hepsine kuzucukların darısı başımıza inşallh. kızlar dün akşam gittim nst için normal çıktı 150 civarlarında çekti hep çok sevindim kahveden olmuş yani kafeinsiz kahve aldım hemen onu içerim çok canım isterse. hastaneden de eşimin babasına gittik yarım saatliğine gittğime pişman oldum kızlar babasının eşi k v olmuyo benim annesi vefat etmiş ikinci evliliği kadın gider gitmez bana ay çok şişmişsin yoksa ikiz mi dedi çok kararmışım niye böyle esmerleşmişim antalya da yaşıyorum sonuçta otobüste bile yanıyoruz esmerleşsem nolcak ayrıca sırf moral bozmak için yapıyo bebeğin fotografını gösterdi eşim ona da koca ağızlı mı olcak bu dedi karnıma ağrılar girdi sinirden cevap vermedim işaret ettim eşime kalkalım diye daha doğmamış bebeğe koca agızlı mı denir ya
Sanki o doğum sancıları hamilelikteki zorluklar bide bebege bakmak gaz sorunları falan derken 2. Düşünmezmişiz gibi geliyor:)) doğru diyosun ondan galiba doktorun dediğine göre 7temmuzdu.
Sen hele birde tat o duyguyu birde ozaman gör içindeki isteği :))
sorma erkenci bebişleri görünce tebessüm ediyorum temmuz anneleri burası az daha dayanın diyorum aslında benim aslan görünüyo eşim yay ben koç bebişte aslan olsun çok isterdim ateş grubu üçlü tamamlansın diye ama dr temmuz ortası alırız dedi hayırlısı artık :)))Valla yengeç olmamak için ellerinden geleni yaptı bıdıklar :)) ikizler olsun istemem ama şahsennn :))))
canım benım senınle haftamız aynı bebegın saglıkla cıksın ınsallah buyumus bebişin daha da buyuyecek evıne gelıcek annesi dualarım sızlerleAyyy dün birsürü dogum olmus hayirli olsun sağlıcakla büyüsün bebislerbende spinal sezeryan oldum hic skinti yaşamadım 2 3 gün sonra normale döndüm bünyeye göre değişebilir tabi. Özel hastanede dogum yaptim dogum parasi 4 gece kaldim bide 4 bine yakin para odedik.bebegim hala kuvezde yenidogan yogun bakim ücretsiz bide hastanenin anne bebek uyum odasi varmis bebek kuvezden cikinca 3 gün orda kaliyormissun o da ucretsizmis. Hastaneyi aradim bizim minik adam 1620 olmus ama hala makineye bagli inşallah yarin gormeye gideceğim
Yok cnm yok unutuyor insan. Ben ilk oglumu doğum yaptığımda hastanede bu ilk ve son demiştim. Oradakiler seni 3.yu dogururkende burada görürüz demişlerdi. Haklilarmis 3 değil 4 oldu bide :))Sanki o doğum sancıları hamilelikteki zorluklar bide bebege bakmak gaz sorunları falan derken 2. Düşünmezmişiz gibi geliyor
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım gözünaydın:) kimsenin ne dediğine takılma. Bir patavatsız insan örneği. Benim de erken doğum riskim var doktor 34 e kadar tutmaya çalışıyor bebeği. Dün kv geldi ay 7 aylık bebek yaşar da 8 aylık doğanın şansı az dedi yüzümebir de emekli ebe bu kadın. Bütün akşam ağladım sonra karın ağrısı bel ağrısı kasılmalar başladı mahvoldum bütün gece. Yani duymıycaz mecbur yoksa olan yine bize oluyor. O kim ki beğenmek zorunda da değil yani. Patavatsız kadın özellikle yapmış belli ki üzülme sen
Tesekkur ederim inşallah belki bayramda bayram yapariz gelir belki diyoruz iyi olsundacanım benım senınle haftamız aynı bebegın saglıkla cıksın ınsallah buyumus bebişin daha da buyuyecek evıne gelıcek annesi dualarım sızlerleyenıdogan bakım ucretının olmaması guzel yoksa o da bır sıkıntı olacaktı benim de bugun randevum var bakalm bebegım gelısımı ıyı mı gerılık azalmıstır umarm
Kiz bebişte isteseydin ya bi tanede kiz olurdu cici cici giydirirdinYok cnm yok unutuyor insan. Ben ilk oglumu doğum yaptığımda hastanede bu ilk ve son demiştim. Oradakiler seni 3.yu dogururkende burada görürüz demişlerdi. Haklilarmis 3 değil 4 oldu bide :))
Hamilelikte söylenen bazı şeyler tutuyor mu ne, kıvırcık saçlı bir oglum olsun demiştim. 3. Oğlumun saçları tamamen kivircik.
Ogullarimda Mart, Nisan, Haziran doğumlular. Bu oglumuda Mayısa denk getirseydim sırayla olurlardı dedim. Sonuc mayısta geldi :). Birde sarışın renkli gözlü olacak sanırım demiştim. Bilmiyorum nasıl olacak :)
Canim.3 bu kadar kafana takma.zaten art niyetli insanlar senin fazla kafana taktiğini düşündükçe daha fazla yaparlar.bu arada o eski bir inanmış.dun dr 10 gün daha geçse 34.haftada cok daha rahatlarsın dedi.8.ay oluyor yani.uzme sen tatlı canını.Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım gözünaydın:) kimsenin ne dediğine takılma. Bir patavatsız insan örneği. Benim de erken doğum riskim var doktor 34 e kadar tutmaya çalışıyor bebeği. Dün kv geldi ay 7 aylık bebek yaşar da 8 aylık doğanın şansı az dedi yüzümebir de emekli ebe bu kadın. Bütün akşam ağladım sonra karın ağrısı bel ağrısı kasılmalar başladı mahvoldum bütün gece. Yani duymıycaz mecbur yoksa olan yine bize oluyor. O kim ki beğenmek zorunda da değil yani. Patavatsız kadın özellikle yapmış belli ki üzülme sen
Ay ne kadar gıcık yaaaMalesef bizim de öyle. Önceki kontrol 23Mayıs tı, 20 Haziran'a çağırdı.dedim. Tatile çıkıyormuş, o arada birşey olursa hastaneye git dedi.
Konustruolar seni farkında bile olmuyosun canm m.etme muhabbet edıcekler senleKızlar bende genel anestezi olmuştum ama sorun yaşamadım. ameliyathaneden çıkarken uyanmaya başlamıştım odaya çıktığımda baya ayılmıştım zihnim de yerindeydi :) tabi sonra acı oluyor ağrı kesici veriyorlar. şimdi spinal konuştuk doktorla, ameliyat anında çok heyecan yapmam inşallah.
Yok öyle bir şey ya bebek anne karnında ne kadar kalır sa o kadar iyi ..yani 7 aylık doğan bebek daha çok tehlike altında ..banu çiftçi kadinndogum doktorunu izledim böyle söyledi.. hep hurafe bunlar böyle insanlara lafiniı esirgemicen soylicen yani yanlışsın sen diye sınır oluyorum bilmeden konuşan insanlara
Sağolun kızlar. Benim doktorum da aynısını söyledi 34 ü bekliyoruz ama işte insan bi an etkileniyor. Ama ders oldu bana. Daha da umrumda değil kim ne derse desin :)Canim.3 bu kadar kafana takma.zaten art niyetli insanlar senin fazla kafana taktiğini düşündükçe daha fazla yaparlar.bu arada o eski bir inanmış.dun dr 10 gün daha geçse 34.haftada cok daha rahatlarsın dedi.8.ay oluyor yani.uzme sen tatlı canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?