2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm BN gecen yılda sezeryan oldum zaten spınal anestzi bel uyustrmlı ozmn ilkti ya basıma ne glcgni bilmiodum sm di basıma neler glck bildgm için tırsıom amelyt esnasında bi ara midem bulndı ole olurum DİE korkuom

nathifa asfarovski aceleci iki bebişimiz daha gelmiş. Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.Bahtları güzel olsun inşallah. en kısa zamanda kucağınıza da alırsınız umarım.

İnşallah canım sağol. İnşallah hepimiz vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza

Ayyy dün birsürü dogum olmus hayirli olsun sağlıcakla büyüsün bebisler bende spinal sezeryan oldum hic skinti yaşamadım 2 3 gün sonra normale döndüm bünyeye göre değişebilir tabi. Özel hastanede dogum yaptim dogum parasi 4 gece kaldim bide 4 bine yakin para odedik.bebegim hala kuvezde yenidogan yogun bakim ücretsiz bide hastanenin anne bebek uyum odasi varmis bebek kuvezden cikinca 3 gün orda kaliyormissun o da ucretsizmis. Hastaneyi aradim bizim minik adam 1620 olmus ama hala makineye bagli inşallah yarin gormeye gideceğim

Melissa81 ayy canım ya inşallah tez vakitte ameliyat yerinden eser kalmaz şifalar diliyorum sana. Kuzucuklarına da tez zamanda kavuş bizim yerimize de kokla onları.

evet canım çok doğru söylüyosun içimde çırpınıyor resmen hiç durmuyo sabahlara kadar kuzular can atıyor çıkmak için yengeç burçları böyle hareketli olur mu ya

Valla yengeç olmamak için ellerinden geleni yaptı bıdıklar :)) ikizler olsun istemem ama şahsennn :))))

Aynen canım ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak gerek. Ben de hastanede yatıp bir geceye dünya para bayılınca dedim sorayım en azından karşılayabileceğim bir yere gideyim allah korusun ihtiyaç olursa. Sağlıkla gelsinler inşallah

Bak kahvedenmiş canım.. bem başından beri kafeinsiz içiyorum :)) normal şartlarda kahvaltıdan önce sert bi kahve içerdim ama içmiyorum kafein olmadan yumuşak ama idare ediyorum:)) amaaann boş boş konuşuyorlar işte.. takmayın cnaım relax. O koca ağızlı dedi diye koca ağızlı olmuyor boşveeeerr..

:)) doğru diyosun ondan galiba doktorun dediğine göre 7temmuzdu.
Sen hele birde tat o duyguyu birde ozaman gör içindeki isteği :))
Sanki o doğum sancıları hamilelikteki zorluklar bide bebege bakmak gaz sorunları falan derken 2. Düşünmezmişiz gibi geliyor

Valla yengeç olmamak için ellerinden geleni yaptı bıdıklar :)) ikizler olsun istemem ama şahsennn :))))
sorma erkenci bebişleri görünce tebessüm ediyorum temmuz anneleri burası az daha dayanın diyorum aslında benim aslan görünüyo eşim yay ben koç bebişte aslan olsun çok isterdim ateş grubu üçlü tamamlansın diye ama dr temmuz ortası alırız dedi hayırlısı artık :)))

canım benım senınle haftamız aynı bebegın saglıkla cıksın ınsallah buyumus bebişin daha da buyuyecek evıne gelıcek annesi dualarım sızlerle yenıdogan bakım ucretının olmaması guzel yoksa o da bır sıkıntı olacaktı benim de bugun randevum var bakalm bebegım gelısımı ıyı mı gerılık azalmıstır umarm

Sanki o doğum sancıları hamilelikteki zorluklar bide bebege bakmak gaz sorunları falan derken 2. Düşünmezmişiz gibi geliyor
Yok cnm yok unutuyor insan. Ben ilk oglumu doğum yaptığımda hastanede bu ilk ve son demiştim. Oradakiler seni 3.yu dogururkende burada görürüz demişlerdi. Haklilarmis 3 değil 4 oldu bide :))
Hamilelikte söylenen bazı şeyler tutuyor mu ne, kıvırcık saçlı bir oglum olsun demiştim. 3. Oğlumun saçları tamamen kivircik.
Ogullarimda Mart, Nisan, Haziran doğumlular. Bu oglumuda Mayısa denk getirseydim sırayla olurlardı dedim. Sonuc mayısta geldi :). Birde sarışın renkli gözlü olacak sanırım demiştim. Bilmiyorum nasıl olacak :)

Yok öyle bir şey ya bebek anne karnında ne kadar kalır sa o kadar iyi ..yani 7 aylık doğan bebek daha çok tehlike altında ..banu çiftçi kadinndogum doktorunu izledim böyle söyledi.. hep hurafe bunlar böyle insanlara lafiniı esirgemicen soylicen yani yanlışsın sen diye sınır oluyorum bilmeden konuşan insanlara

Tesekkur ederim inşallah belki bayramda bayram yapariz gelir belki diyoruz iyi olsunda Umarım sizinkiler aceleci cikmaz azalmıştı annesi moralini bozma sakin

Kiz bebişte isteseydin ya bi tanede kiz olurdu cici cici giydirirdin

Canim.3 bu kadar kafana takma.zaten art niyetli insanlar senin fazla kafana taktiğini düşündükçe daha fazla yaparlar.bu arada o eski bir inanmış.dun dr 10 gün daha geçse 34.haftada cok daha rahatlarsın dedi.8.ay oluyor yani.uzme sen tatlı canını.

Kızlar bende genel anestezi olmuştum ama sorun yaşamadım. ameliyathaneden çıkarken uyanmaya başlamıştım odaya çıktığımda baya ayılmıştım zihnim de yerindeydi :) tabi sonra acı oluyor ağrı kesici veriyorlar. şimdi spinal konuştuk doktorla, ameliyat anında çok heyecan yapmam inşallah.

Konustruolar seni farkında bile olmuyosun canm m.etme muhabbet edıcekler senle

Sağolun kızlar. Benim doktorum da aynısını söyledi 34 ü bekliyoruz ama işte insan bi an etkileniyor. Ama ders oldu bana. Daha da umrumda değil kim ne derse desin :)
Sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…