2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sormaa temmuzdan çok mayıs haziran oldu :)) ben akrep burcuyum eşim yengeç.. oğlum boğa.. çok zorlandım hala zor geliyor gurme ötesi bir damak tadı var.. kokusunu beğense tadını beğenmez sürekli özeldir yemekleri ilginç bir burç:)) yengeç olmasını isterim o yüzden.. ikizleri sevmiyorum çift karakterli yeğenimden biliyorum.. bi bakarsın güler 2 dakika geçmez surat asar aslan ablam ve pek anlaşamam :))

Kızlar sabah kalktım ellerim şişmiş kapatırken uyuşukluk hissediliyor, ayaklarımda yoktu normal mi yoksa bişiy mi var korktum biraz.????

Merabalar.. Dogum yapanlarin gözleri aydin Rabbim kalanlara da sag saglim vaktinde doğum nasip etsin . buraya girmeyeli uzun zaman olmustu.

Kızlar sabah kalktım ellerim şişmiş kapatırken uyuşukluk hissediliyor, ayaklarımda yoktu normal mi yoksa bişiy mi var korktum biraz.????
Can'ım benim kızımda da aynısı oldu son haftalarda. Normal yani magnezyum içiyordum uyuşukluk için ama şişme olayı fenaydı tuzlu yiyecek tüketme bol su tüket ki vücut ödemi atsın .

Kızlar ben bu sağ bacağımın Ağrı'sından ölücem Yaa gece uykudan uyandırdı resmen sağ üst taraf ağrıyo sanki oyuyorlar napıcam offff

Can'ım benim kızımda da aynısı oldu son haftalarda. Normal yani magnezyum içiyordum uyuşukluk için ama şişme olayı fenaydı tuzlu yiyecek tüketme bol su tüket ki vücut ödemi atsın .
Magnezyum içiyorum tuzuda azaltmıştık zaten ama sanırım ramazandan dolayı iş yerinde fazla su içemedim ondan mı oldu dersin? Ayaklarda olmayıp ellerde olması normal mi ki?

Kızlar ben bu sağ bacağımın Ağrı'sından ölücem Yaa gece uykudan uyandırdı resmen sağ üst taraf ağrıyo sanki oyuyorlar napıcam offff
Aynı sıkıntı bende de var. Yan yatmamız gerekiyor yan yatıyorum 10 dk snra ağrı başlıyo. Ağlatıyor valla beni. Doktoruma söylüyorum ona göre herşey normaall ... Katlanıcaksın diyip minoset iç çok ağrıdığında diyo. Ne yapacağımı bende şaşmış durumdayımm

Magnezyum içiyorum tuzuda azaltmıştık zaten ama sanırım ramazandan dolayı iş yerinde fazla su içemedim ondan mı oldu dersin? Ayaklarda olmayıp ellerde olması normal mi ki?
Normal cnm benim parmak uçlarım uyuşurdu yani, bi de ebe bana demişti ki açıp kapatırken ellerin zorlanırsın son Zaman'lar şişme olur senin Bebek kız mı ? Benim oğlumda olmadı bende, şuanki bebiş de erkek yine olmadı şükür ama bacak Ağrı'sından üst baldırdan dünden beri çekiyorum ağladım ağlıcam

onun tamak tadını yerim ben ya boga burçlarının rahatına keyfine düşkün oldugunu biliyorum yemeyi içmeyi kaliteli şeyler sevdiklerini. kız kardeşim yengeç benim de dünya tatlısıdır çok olgun naif ince düşünür bazen o benim ablam gibidir on yaş küçük benden bi de yegenim aslan oda çok cazgırdır çatır çatır kavga eder daha 5 yaşında hakkını savunur çok hoşuma gider o huyu

Ben sürekli sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum bebeğe daha iyi kan akışı ve besin sağlıyor diye . Zaten sırt üstü pek yatamıyorum boğulacak gibi oluyorum ay bilmiyorum diş Ağrı'm da çok oldu bu sıralar ağrı kesici içtim içmek de istemiyorum yoruldum

Ne güzell aferin valla ona ezdirmesin kendini tabii :)) yengeç uysal güzel bir burç seviyorum:) benim ablamın biri aslan diğerlerimiz akrep felaket bir durum evde 3 inatçıı boğalar o konuda gerçekten çok fena.. yani zıtlaştığımız çok noktalar oluyor ama güzel huyları da var tabii :)))

Canım benim onunla gelmiş geçmiş olsun. Yawrun sağlıklı ve sende iyiysen herşey yoluna girer sen merak etme. Adıyla yaşasın Emir Bera bebek.

Seninle haftamızda aynı :) bendr sırtüstü yattığımda nefes alamıyorum olabildiği kadar sola yatmaya özen gösteriyorm. Dr iç desede vitaminlerim dışında ilaç kullanmıyorum. Diş ağrın kalsiyum azlığından olablr mi acaba. Bebek son aylarda daha çok çekiyormuş çünkğ

Onu istiyorumda olmuyor nedense, ama birbirinden güzel oğullarim var bin şükür. Kiz torunlarım olur insAllah :) Annemin 7kizi var torunların çoğunluğu erkek
Canm baglattinmi sen valla galiba bnimde kizm olmiycak darisi hayirli gelin ve torunlara :)

Tabiki insaniz etkileniyoruz.disun 6 aydır yatıyorum neredeyse.bazilari ah son gün evimi temizledim hic durmadım.cok hareketleydim diye anlatıyorlar yüzüm e.sanki ben sadistimde kendo kendime işkence olsun diye yatıyorum.gulup geçiyorum.kimin başına ne gelir belli olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…