2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

asfarovski sabah kadar uyumadın bak hasta olursun...bende uyuyamamıştım daha çok acısı çıktı uyudukça dinlendikçe beslendikçe sütün oluyor....dinlen zaten o emzirmeler var ya saatlerce sürün hasret gideriyorsun

Aynen canım. Bir de sen abartıyorsun muhabbeti yok mu? Sanki çok güzel birşey de yatmak isteyerek yatıyoruz. Gerekli olmasa doktor demez heralde tuvalet dışında kalkmak yok diye. Ne bileyim işi bırak çok kendini yorma işlerini yavaş yavaş yap falan der yani. Ama artık anlatmaktan vazgeçtim. Oo çok güzel yatıyorum haklısın diyip geçiyorum

Evet kız, kızlar da mı böyle oluyormuş? İlginç valla. Ağrıları biraz magnezyum azaltıyormuş ama demekki tam da çözüm değil.

Bizde de ben yay burcuyum eşim koç bebekte aslan olursa eğer evi ateş alcak sanırım :)

Canım gözün aydın en kısa zamanda evinize dönersiniz inşallah. Dün seni düşüne düşüne bu gece rüyamda ikiz bebek doguruyordum

Gün içinde geçiyor mu peki ? Ayaklarımda şişlik yoktu senin oluyor mu canım?

Ayaklarımda değil bacaklarımda var hafif ama en çok ellerimde. Bazen yanıcı bi acı bile oluyor elimde kapatıp açarken ağrı hissediyorum. Akşama kadar geçiyor rahatladım derken sabah yine aynı..

Slm canlar temmuz bebeleri ne de aceleci çıktı yahu .bu gidişle hepimiz bu ay doğuracağız. Hayırlı olsun bebisler hayırlı evlat olsun inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz darısı başımıza

Bizde de ben yay burcuyum eşim koç bebekte aslan olursa eğer evi ateş alcak sanırım :)
canım onu bende düşünüyorum 3 ates aynı evin içinde naparız bilmiyorum valla ama aslan olursa eğlenceli olur bence ya çok komik oluyo aslan bebekleri .tarihlerimiz de yakınmış seninle hem de sezaryen mi normal mi düşünüyorunuz

Ben de gülüp geçiyorum.ne olursa olsun .bu kadar sabır ve zorluğa rağmen hatta benim ikinci hamileliğin içten içe sürekli kendimi tebrik ederek içsel motivasyonda bulunuyorum.insan başına neler gelir bilmiyorsun.kimsede ben güçlü olayım diye zorluğa katlanmaz.basa gelen çekilir.ama bu günlerinize de çok şükür.sabir acı meyvesi çok tatlı oluyor.insallah canim

Kızlar sabah kalktım ellerim şişmiş kapatırken uyuşukluk hissediliyor, ayaklarımda yoktu normal mi yoksa bişiy mi var korktum biraz.????
Normal,bende de oluyor canım. Kollarını yukarı kaldırıp oradayken açma sıkma hareketi yap 15 kere, sonrada ampul takma hareketi yap . Günde birkaç kere tekrarla bunları. Ödemden falan sinirlerin sıkışıyordur. Bol su iç, aşırı tuzdan kaçın ama ödemi atmaya çalışma. Bebeğin suya ihtiyacı var, senin de kanının pıhtılaşmaması için suyu atmıyor vücut zaten. Doğuma kadar normal bir durum.

Son düzenleme:

Evet cnm aynı haftadan gidiyoruz sen normal mi olucan? Ben 17 temmuzda sezaryen olucam Allah nasip ederse. Kalsiyum azlığından olabilir yoğurtla hiç aram yok sütü de son Zaman'larda pek içmedim

Selam anneler doktora gittik bugun bebeğin suyu azalmış 10 günlük var dedi sonra doğum kanalına girmiş elhamdülillah 2cm de açıklık var eve git sancını çek bebek cumaya kalmaz gelir inşallah dedi heyecan dorukta dua edin bizede inşallah. 3500 kilosu filan iyi şükür.

Gözünaydın canım hadi inşallah sağlıkla kucağın alırsın..darısı bizlerede inşallah...

Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu cnm

Evet cnm aynı haftadan gidiyoruz sen normal mi olucan? Ben 17 temmuzda sezaryen olucam Allah nasip ederse. Kalsiyum azlığından olabilir yoğurtla hiç aram yok sütü de son Zaman'larda pek içmedim
Benim dokyot henüz sormadı bana doğum hkknda düşüncemi ama bende sezaryan istiyorum. Vajinismus sıkıntm vardı normalden çok korkuyorumm. Bu arada dokyorunla paylaş ağrını kalsiyum için tablet veriyor bn kullanıyorum

Hadi hayırlısı canım. Allah yardımcın olsun. .Sağlıkla bir avazda alırsın kucağına inşallah bebişini. .Dualarım sizinle..

Haftaya gidicem bakim söylerim cnm. Biliyor musun benimde vajinismus sorunum vardı 5,5 ay çektim evlendikten sonra, sonrası kızıma hamile kalmıştım. Tabi sonuç sezaryen oldu. Ama tavsiyem genel olma ben çok pişmanım . Tabi memnun olanda vardır herkesin kendi tercihi

Gözünaydın canim.hayirli sağlıklı doğumlar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…