Tabiki insaniz etkileniyoruz.disun 6 aydır yatıyorum neredeyse.bazilari ah son gün evimi temizledim hic durmadım.cok hareketleydim diye anlatıyorlar yüzüm e.sanki ben sadistimde kendo kendime işkence olsun diye yatıyorum.gulup geçiyorum.kimin başına ne gelir belli olmaz diyorum
Evet kız, kızlar da mı böyle oluyormuş? İlginç valla. Ağrıları biraz magnezyum azaltıyormuş ama demekki tam da çözüm değil.Normal cnm benim parmak uçlarım uyuşurdu yani, bi de ebe bana demişti ki açıp kapatırken ellerin zorlanırsın son Zaman'lar şişme olur senin Bebek kız mı ? Benim oğlumda olmadı bende, şuanki bebiş de erkek yine olmadı şükür ama bacak Ağrı'sından üst baldırdan dünden beri çekiyorum ağladım ağlıcam
sorma erkenci bebişleri görünce tebessüm ediyorum temmuz anneleri burası az daha dayanın diyorum aslında benim aslan görünüyo eşim yay ben koç bebişte aslan olsun çok isterdim ateş grubu üçlü tamamlansın diye ama dr temmuz ortası alırız dedi hayırlısı artık :)))
Gün içinde geçiyor mu peki ? Ayaklarımda şişlik yoktu senin oluyor mu canım?Benim her sabah öyle canım.. maalesefnormal yani
Ay çok tatlıOnu istiyorumda olmuyor nedense, ama birbirinden güzel oğullarim var bin şükür. Kiz torunlarım olur insAllah :) Annemin 7kizi var torunların çoğunluğu erkek
Canım gözün aydın en kısa zamanda evinize dönersiniz inşallah. Dün seni düşüne düşüne bu gece rüyamda ikiz bebek doguruyordumKizlar anca kendime gelddim ayyy ne saskindik biz yaaaa bi hengameyle geldik hastaneye.sabaha karsi uyuyunca gec kaldik apartopar taksi cagardik cunku esimin eli ayagi birbirine girdi.:))hediyelikler telefonlar sacildi.iyice paketleyin goturceklerinizi.geldik odamiza yerlestik sagolsun akrabalarimda pesdimizden damladi :)) bi gurultuyle 10 gibi indim.
Ameliyathane ortamini spinalden genele gecme macerami anlatmicam cunku cogumuz ilk olcaz korkuyoruz:)
Sadece cesaret diyebilirim.cesur olun ben az nanemollayim pek ajiteydim
Genel olunca o kisimlari hatirlamiyorum.dondugumde odadaydim esime sariyordum:))Allaha sukur bebislerimiz iyi ama tabiki gozetim altinda bir sure cunku ultrasonla dogan arasinda fark oldu.akcigerleri gelismis fakat bidiklikler gittim gordum ayyy ne minnaciklar yaaa rabbim hepinize zamaninda nasip etsin saglikla insallah..
Kizzz bide sezeryan acimiyo diyenler bugece hepsine kufur ediyorum normasl dogurun bacim yaaa :))
Opuyorum evden yazarim artik
Biri daha gelmis bebislerin hayirli ugurlu olsun saglikla annesine kavussun dua edin minislerime kavusayim hemen
Yaa bide giydirirlerken ortaligi yikmislar sonra bian elleri kenetlenmis susmus yavrularim ahh ahh tek dilegim dogdugu gibi yavrulariniz yaninizda olsun Allaha emanet olun
Gün içinde geçiyor mu peki ? Ayaklarımda şişlik yoktu senin oluyor mu canım?
canım onu bende düşünüyorum 3 ates aynı evin içinde naparız bilmiyorum valla ama aslan olursa eğlenceli olur bence ya çok komik oluyo aslan bebekleri .tarihlerimiz de yakınmış seninle hem de sezaryen mi normal mi düşünüyorunuzBizde de ben yay burcuyum eşim koç bebekte aslan olursa eğer evi ateş alcak sanırım :)
Ben de gülüp geçiyorum.ne olursa olsun .bu kadar sabır ve zorluğa rağmen hatta benim ikinci hamileliğin içten içe sürekli kendimi tebrik ederek içsel motivasyonda bulunuyorum.insan başına neler gelir bilmiyorsun.kimsede ben güçlü olayım diye zorluğa katlanmaz.basa gelen çekilir.ama bu günlerinize de çok şükür.sabir acı meyvesi çok tatlı oluyor.insallah canimAynen canım. Bir de sen abartıyorsun muhabbeti yok mu? Sanki çok güzel birşey de yatmak isteyerek yatıyoruz. Gerekli olmasa doktor demez heralde tuvalet dışında kalkmak yok diye. Ne bileyim işi bırak çok kendini yorma işlerini yavaş yavaş yap falan der yani. Ama artık anlatmaktan vazgeçtim. Oo çok güzel yatıyorum haklısın diyip geçiyorum
Normal,bende de oluyor canım. Kollarını yukarı kaldırıp oradayken açma sıkma hareketi yap 15 kere, sonrada ampul takma hareketi yap . Günde birkaç kere tekrarla bunları. Ödemden falan sinirlerin sıkışıyordur. Bol su iç, aşırı tuzdan kaçın ama ödemi atmaya çalışma. Bebeğin suya ihtiyacı var, senin de kanının pıhtılaşmaması için suyu atmıyor vücut zaten. Doğuma kadar normal bir durum.Kızlar sabah kalktım ellerim şişmiş kapatırken uyuşukluk hissediliyor, ayaklarımda yoktu normal mi yoksa bişiy mi var korktum biraz.????
Seninle haftamızda aynı :) bendr sırtüstü yattığımda nefes alamıyorum olabildiği kadar sola yatmaya özen gösteriyorm. Dr iç desede vitaminlerim dışında ilaç kullanmıyorum. Diş ağrın kalsiyum azlığından olablr mi acaba. Bebek son aylarda daha çok çekiyormuş çünkğ
Selam anneler doktora gittik bugun bebeğin suyu azalmış 10 günlük var dedi sonra doğum kanalına girmiş elhamdülillah 2cm de açıklık var eve git sancını çek bebek cumaya kalmaz gelir inşallah dedi heyecan dorukta dua edin bizede inşallah. 3500 kilosu filan iyi şükür.
Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu cnmSelam anneler doktora gittik bugun bebeğin suyu azalmış 10 günlük var dedi sonra doğum kanalına girmiş elhamdülillah 2cm de açıklık var eve git sancını çek bebek cumaya kalmaz gelir inşallah dedi heyecan dorukta dua edin bizede inşallah. 3500 kilosu filan iyi şükür.
Benim dokyot henüz sormadı bana doğum hkknda düşüncemi ama bende sezaryan istiyorum. Vajinismus sıkıntm vardı normalden çok korkuyorumm. Bu arada dokyorunla paylaş ağrını kalsiyum için tablet veriyor bn kullanıyorumEvet cnm aynı haftadan gidiyoruz sen normal mi olucan? Ben 17 temmuzda sezaryen olucam Allah nasip ederse. Kalsiyum azlığından olabilir yoğurtla hiç aram yok sütü de son Zaman'larda pek içmedim
Hadi hayırlısı canım. Allah yardımcın olsun. .Sağlıkla bir avazda alırsın kucağına inşallah bebişini. .Dualarım sizinle..Selam anneler doktora gittik bugun bebeğin suyu azalmış 10 günlük var dedi sonra doğum kanalına girmiş elhamdülillah 2cm de açıklık var eve git sancını çek bebek cumaya kalmaz gelir inşallah dedi heyecan dorukta dua edin bizede inşallah. 3500 kilosu filan iyi şükür.
Haftaya gidicem bakim söylerim cnm. Biliyor musun benimde vajinismus sorunum vardı 5,5 ay çektim evlendikten sonra, sonrası kızıma hamile kalmıştım. Tabi sonuç sezaryen oldu. Ama tavsiyem genel olma ben çok pişmanım . Tabi memnun olanda vardır herkesin kendi tercihiBenim dokyot henüz sormadı bana doğum hkknda düşüncemi ama bende sezaryan istiyorum. Vajinismus sıkıntm vardı normalden çok korkuyorumm. Bu arada dokyorunla paylaş ağrını kalsiyum için tablet veriyor bn kullanıyorum
Gözünaydın canim.hayirli sağlıklı doğumlar olsun.Selam anneler doktora gittik bugun bebeğin suyu azalmış 10 günlük var dedi sonra doğum kanalına girmiş elhamdülillah 2cm de açıklık var eve git sancını çek bebek cumaya kalmaz gelir inşallah dedi heyecan dorukta dua edin bizede inşallah. 3500 kilosu filan iyi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?