2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy gerçekten miii bende 3 buçuk ay çektimm.. anestezide bende kararsızm ztn doğumuma başka dr girecek çok iyiymş duyduğuma göre onun fikirlerini merak ediyorum. Bende 22sindr kontrole gidicem söyleyecğm sezaryan istediğimi :)

Gözün aydın canım sağlıkla kuacağına almak nasip olur inşallah. Dualarımız seninle

İnşallah canım ben de öyle düşünüyorum. Zor zamanlar yaşıyoruz ama sonunda en tatlı en büyük mükafat bizim olacak inşallah. Her sıkıntıya değer. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin yeter ki

Allah yardımcın olsun canım. Çok kolay bir doğum olur inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Merhaba kizlar bizde az once doktordan geldik devlet hastanesine gittim ilk defa drdan cookk memnun kaldim nasipse devlet hastanesinde yapicam bebis gayet iyimis cook sukur 1 agustosa dogum tarihi verdi bakalim bi aksilik olmazsa

Ayy hadi hayırlısı canmm inşallah sende sağ salim kavuşursun bebeğine.. Maşallah kilosuda cok iyiymis darısı bizlere inşallah

Arkdaslar bugun doktorumda randevum vardı bebegım 2000 gr olmus daha 6 gun once devlet hastanesınde 1600 gr bebegın cok ufak demısti kendı doktorum ıtı haftasıyla aynı dedi kılosu ama 6 gunde bukadar artarmı galıba ıkı doktordan bırı yanlış ölcuyo kafa ölcumumuz 5 gun gerı ama sorun deıl 2 haftadan sonra sorun dedı ınsallah oyledır ama 2 doktor arasındakı fark kafamı karıstırdı

Hadi hayırlısı canım kilosu cok cok iyi masallah bu gidisle gününde doguran olmayacak burda

Gözünaydın canım hadi inşallah sağlıkla kucağın alırsın..darısı bizlerede inşallah...

Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu cnm

Hadi hayırlısı canım. Allah yardımcın olsun. .Sağlıkla bir avazda alırsın kucağına inşallah bebişini. .Dualarım sizinle..

Gözünaydın canim.hayirli sağlıklı doğumlar olsun.

Gözün aydın canım sağlıkla kuacağına almak nasip olur inşallah. Dualarımız seninle

Allah yardımcın olsun canım. Çok kolay bir doğum olur inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Ayy hadi hayırlısı canmm inşallah sende sağ salim kavuşursun bebeğine.. Maşallah kilosuda cok iyiymis darısı bizlere inşallah

Hadi hayırlısı canım kilosu cok cok iyi masallah bu gidisle gününde doguran olmayacak burda
İnşaallah kızlar hayırlısı ile inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız.

Kızlar bugün kendimde bir gariplik hissediyorum. Bebeğim makat gelişi duruyordu. Dün özellikle kafası göğsümün altındaydı zor nefes alıyordum dokunduğumda filan hissediyordum. Bugün sabah uyandığımdan beri karnımdaki şişlik biraz inmiş ve göbeğim aşağı inmiş gibi geldi. İlk hamileliğim olduğu için anlayamadım. Acaba doğum pozisyonuna girmiş olabilir mi ?Birde hareket ediyor ama dün ki gibi değil . Sizce neden olmuş olabilir?

Ölçümden ölçüme fark ediyor kaldı ki çoğu devlet hastanesindeki cihazlar eski model. Bence sen kendi doktorunun dediğini dikkate al devlettekiler pek sağlıklı sonuç vermiyor çünkü. Bu haftalarda dr um 200-250 gr arası alır haftalık demişti.

heyecan artıyor inan ilkinde beni her şey tedirgin ediyordu...şimdi ne sıkıntı stres...ve dr 34. haftada doğum kanalına gitmiş dedi...dün ebe de öyle dedi ama ben daha geleceğini düşünmüyorum...hayırlısı...kendini rahatlatacak birşeyler yap...burada ki yazıları okudukca da acaba benimde erken gelir mi diye düşü8nüyorsung

Allah razı olsun canım. Darısı başına inşallah

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..

Allah razı olsun canım. Valla yusuf Akif başı çekti bizimkiler de atladı resmen maşallah sendeki aşka ne diyeyim benim gözüm basmıyor bacım inan.

Oğlum geldi yanıma çok şükür

Hayırlı olsun canım ya ne yaramaz bizim topiğin bebekleri durumu nasıl canım iyidir insallah allah analı babalı büyütsün
Allah razı olsun canım. Gece yoğun bakımda kaldı tedbir amaçlı ama gündüz bölüm başkanı bu bebek annesini istiyor diye gönderdi şükür küçücük olmasının dışında bir sıkıntı yok elhamdülillah

Hakkinda hayirlisi insaallah saglikla gelir minigin :)

inciitanesi e yok artık kurbanı da sizin orda kesmesinler yanii lohusa evinde.. buna benzer durumdan bense muzdaribim açıkçası benim de ablamlar gelmeye kalkıyor.. işimiz zor.. atsan atılmaz satsan satılmaz hesabı.. annen arayıp konuşsa laf lafı açarak dese ben gideyim siz de biraz ele avuca sığınca gidin şimdi bayram ağzı sizde misafirinizden olmayın falan filan.. abartı tepki verir mi? Ya da eşin dese anne kalabalık oluruz siz sakin zamanda gelin diye... kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali fikir sundum.. henüz bende iptal edebilmiş değilim ne yazık ki birinde 3 çocuk birinde 2çocuk bende 2 çocuk+ dikiş lohusalık falan anneme yardım da etmezler ablam olmalarına rağmen.. napcam bilmiyorum.. fazla zaman da kalmadı..

İlk olunca tecrübe olmuyor yakında bu dönemlerine şahit olduğum kimsede olmadı o yüzden sürekli bi tedirginlik oluyor ister istemeden. normal doğum çok istiyorum birazda döner dönmez endişesi var inşallah benim kuzumda dönmüştürde ondan böyle hissediyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…