- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Yok cnm baglatmadım. Belki bir tane daha olur ilerde nasip olursa gerçi yaş 31 oldu ama kısmet bakalım. Senin kaç tane yaş kaç cnmCanm baglattinmi sen valla galiba bnimde kizm olmiycak darisi hayirli gelin ve torunlara :)
Senin söylemen pek olmaz gibi kv ler yanlış anlayabilir. Düşüncelerin de haklısın ama eşin arayı bulsa daha iyi olur gibime geldi.Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Bak takviminde de yazıyor canım aşağı inmiş olabilir diye.Hareketleri de her zaman aynı olmuyor.Kızlar bugün kendimde bir gariplik hissediyorum. Bebeğim makat gelişi duruyordu. Dün özellikle kafası göğsümün altındaydı zor nefes alıyordum dokunduğumda filan hissediyordum. Bugün sabah uyandığımdan beri karnımdaki şişlik biraz inmiş ve göbeğim aşağı inmiş gibi geldi. İlk hamileliğim olduğu için anlayamadım. Acaba doğum pozisyonuna girmiş olabilir mi ?Birde hareket ediyor ama dün ki gibi değil . Sizce neden olmuş olabilir?
Tesadüfe bak inanırmısın okumamıştım bugünBak takviminde de yazıyor canım aşağı inmiş olabilir diye.Hareketleri de her zaman aynı olmuyor.
Bu 2. Oglum hayirlisiyla fakat benim sezeryan dikislerimde sorun oldugu ve iki dogum arasi kisa oldugu icin dr bagliycakYok cnm baglatmadım. Belki bir tane daha olur ilerde nasip olursa gerçi yaş 31 oldu ama kısmet bakalım. Senin kaç tane yaş kaç cnm
eşinle konuş bence birlikte karar verin ve insanın annesinin o zmanlarda yanında olması hiç bişey yapmasada psikolojik rahatlık ....ben de o hatayı yaptım ilkinde 2si bi araya gelince çok kırgınlık oldu ve bebeğin göbeği düşmeden 2 de gitti ben kaldım 9 dünlük yanlız çok sıkıntı yaşadım....şimdi tayin istedim kimseye midarem olmasın diye....Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Canım aynı evin içinde sen de doğum yapmış halde olacaksın yeni bir bebek bu kadar kalabalığa gerek yok.bizim ailelerimiz de uzakta ben de sadece annemi çağırdım doğuma ve kız kardeşimi.kayınvalidem ve görümcelerime de mevlütte gelin dedim.onlar da kabul ettiler sen de benzer bişey diyebilirsin.mevlütü de fazla geciktirmicem yani 30 günlükken falan yaparım heraldeKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Gözünaydın canım bak haftasını yakalamış bebeğin, ölçümler değişiyor canım dr.dn ve cihazdan.Benim ikili test zamanı ilk gittiğim dr.ense kalınlığını diğerlerinden daha fazla ölçtü, ömrümden ömür gitti. O yüzden şimdi eski dr.umdan başka dr.a gitmiyorum.Arkdaslar bugun doktorumda randevum vardı bebegım 2000 gr olmus daha 6 gun once devlet hastanesınde 1600 gr bebegın cok ufak demısti kendı doktorum ıtı haftasıyla aynı dedi kılosu ama 6 gunde bukadar artarmı galıba ıkı doktordan bırı yanlış ölcuyo kafa ölcumumuz 5 gun gerı ama sorun deıl 2 haftadan sonra sorun dedı ınsallah oyledır ama 2 doktor arasındakı fark kafamı karıstırdı
Canım Allah oğullarına hayırlı ömürler versinYok cnm yok unutuyor insan. Ben ilk oglumu doğum yaptığımda hastanede bu ilk ve son demiştim. Oradakiler seni 3.yu dogururkende burada görürüz demişlerdi. Haklilarmis 3 değil 4 oldu bide :))
Hamilelikte söylenen bazı şeyler tutuyor mu ne, kıvırcık saçlı bir oglum olsun demiştim. 3. Oğlumun saçları tamamen kivircik.
Ogullarimda Mart, Nisan, Haziran doğumlular. Bu oglumuda Mayısa denk getirseydim sırayla olurlardı dedim. Sonuc mayısta geldi :). Birde sarışın renkli gözlü olacak sanırım demiştim. Bilmiyorum nasıl olacak :)
Nie bağlıo ki canm bnmde ikinci gebelgm ilki sezeryan olmuştu kaybettik doğumdan snra kalp hastasıydı bu bebeğim iki ay sonra oldu yani araları 11 ay olucktı ilki yasasydı ne gbi sorun var dikişlernde uzun bi aradan sonra bidaha hamile kalsan sorun mu olur ozmndaBu 2. Oglum hayirlisiyla fakat benim sezeryan dikislerimde sorun oldugu ve iki dogum arasi kisa oldugu icin dr bagliycakyasim 27
ayy canım ınsallah oyledır benım doktorum daha yakın olcuyo acaba dıyorum o mu yanlıs ölçuyo tup bebek doktoru cok hamıle de gormuo gun ıcınde kafam karıstı bır hafta da bukadar buyumemısstır dıye gercı kıloyu hıc dert etmemıstım zaten gerılık cok olmasın da ama artık az kaldı neolursa olsun bundan baskasına gıtmıycem sanırımGözünaydın canım bak haftasını yakalamış bebeğin, ölçümler değişiyor canım dr.dn ve cihazdan.Benim ikili test zamanı ilk gittiğim dr.ense kalınlığını diğerlerinden daha fazla ölçtü, ömrümden ömür gitti. O yüzden şimdi eski dr.umdan başka dr.a gitmiyorum.
Cnm iki doğum arası yakın olabilir bundan sonra iyi korunursun arasi uzar. Baglamaktaki amaç nedir anlayamadım. İstemiyorsan baglatma cnm pişmanlık duyabilirsin ilerde. Allah evlatlarına sağlık versin.Bu 2. Oglum hayirlisiyla fakat benim sezeryan dikislerimde sorun oldugu ve iki dogum arasi kisa oldugu icin dr bagliycakyasim 27
Dmi ya yazıyı görünce korktum bndeCnm iki doğum arası yakın olabilir bundan sonra iyi korunursun arasi uzar. Baglamaktaki amaç nedir anlayamadım. İstemiyorsan baglatma cnm pişmanlık duyabilirsin ilerde. Allah evlatlarına sağlık versin.
Benim 3. Bebiş olcak bu cnm bende bağlatmayı düşünüyorum bir kızım iki oğlum olcak yaşım oldu 28 üçü de sezeryan inşallah ileride pişman olmam. Ama gerçekten 3. Hamileliğimde çok zorlanıyorumYok cnm baglatmadım. Belki bir tane daha olur ilerde nasip olursa gerçi yaş 31 oldu ama kısmet bakalım. Senin kaç tane yaş kaç cnm
Bi avazda inşallah canm çok mutlu oldum herşeyin iyi olmasına sagsalim kavusursnz inşallah bizide habersiz bırakmaSelam anneler doktora gittik bugun bebeğin suyu azalmış 10 günlük var dedi sonra doğum kanalına girmiş elhamdülillah 2cm de açıklık var eve git sancını çek bebek cumaya kalmaz gelir inşallah dedi heyecan dorukta dua edin bizede inşallah. 3500 kilosu filan iyi şükür.
Oh kızında olmuş oğlunda maşallah canm yeterli bncede sezeryan için riske atma kndni bağlama ama iyi korun bnce cnm belki ilerde fkrn degsr bebek istersnz bdaha belli olmazBenim 3. Bebiş olcak bu cnm bende bağlatmayı düşünüyorum bir kızım iki oğlum olcak yaşım oldu 28 üçü de sezeryan inşallah ileride pişman olmam. Ama gerçekten 3. Hamileliğimde çok zorlanıyorum
Amin cnm hepimizin evlatlarına insAllah. Rabbim saglik versin yeter :), bakılıyor cnm. Mutluluk kaynağım onlar benim.Canım Allah oğullarına hayırlı ömürler versinesimle konuşuyorduk da nasıl bakıyor dört çocuğa dedi
Rabbim saglik versin cnm evlatlarına. Tekrar açılıyormu bu şey, ben cesaret edemem sankiBenim 3. Bebiş olcak bu cnm bende bağlatmayı düşünüyorum bir kızım iki oğlum olcak yaşım oldu 28 üçü de sezeryan inşallah ileride pişman olmam. Ama gerçekten 3. Hamileliğimde çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?