2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim saglik versin cnm evlatlarına. Tekrar açılıyormu bu şey, ben cesaret edemem sanki
Şimdi açılanı da var açılmayanı da. Ama açılanından olanların çoğunda hamile kalma görülmüş. Ben açılmayanından yaptırıcam ama ileride fikrim değişirse ya da çook çok istersem tüp bebek yöntemi ile tekrar kalınabiliyor. Ama ben yeter diye düşünüyorum artık yani maddi manevi çocuklarımıza yetebilelim, Allah yavrularıma uzun ömür versin, hepimizinkilere.

Ay evet konuşmuştuk senle 1 yaş olacak aralarında ne guzel buyur onlar. Bağlatmadan önce araştır iyice düşün cnm.
Cnm bnm oğlum vefat etti o yüzden kızım bu kadar erken oldu yasasydı daha yapmazdm şimdi .. Ben baglatmam kesinlikle canm zaten hem dinen uygun olmaz hmde Allah korusun dünyanın binbirturlu hali var iyi korunurum baglatmak yerine . insanların fikirleri sabit kalmıyor çünkü geridonusu olmaz

Canım ben geçen hafta senin gibiydim bir gece çok rahatsızlık hissettim göğsümün hemen altında kafasını hissediyordum ertesi sabah karnım aşağıya inmişti döndüğünü hissettim sonrasında biraz daha yukarı çıktı ama geri dönüş yapmadı ama bu hemen doğuracağın anlamına gelmiyor seninde büyük ihtimalle döndü herşey yolunda yani

Bildiğim kadarıyla baglattiginda açtırmak için ameliyatla açıyorlar.ben de düşündüm bir ara yaş olmus 36 hamileliği sorumlu.ama yine de cesaret edemiyorum

Bayramdan 10 gün önce olması çok erken değil mi haftan için cnm[/QUOTE]
Kvler ebedi misafir zaten.Annemi uc gun tutacagim o yuzden.Ne annem is yapsin ne de kv lohusa halimde misafirlige gelsin.Ne de ben cildirip oglunu evden kovmayayim.Korkuyorum cok kafam donerse bebekle falan da ilgilenmezsem diye.Allah korusun.Benim bir arkadasim lohusa depresyomuna girmis.Cocuk 4 yasindaydi hala bu cocugu bir sevemedim diyordu.Bebek yeni dogdugunda bebek kalkip onu oldurecek gibi dusunceler oluyormus,o da cocuga bazi fenaliklar yapmayi dusunuyormus.Bunlari anlatttiginda tuylerim diken diken olmustu.Psikolojimizi bozacak her seyi uzak tutmaliyiz bu donemde.

Canım ölçümdende olabilir ama sen 1 haftadır beslenmene dikkat ettin almişta olabilir ne yiyorsan aynen devam annesi meleğin büyüyor

Akrep aslan birbirini bogar :)Akrepler de cok ilginc ne kadar samimi olursann ol hakkinda bilmedigin cok sey oluyor ama o senin hakkinda her seyi ogreniyor.:)Gizli kapakli cok is oluyor.Akrep bir uysal yengecle bir de balikla anlasir zaten.Aslani hafif pohpohla idare edersin,akrep canina okur insanin,itaat ister :)

Eşime çıtlattım da yok Can'ım hepsi gelir ev kalabalık olur diyor, yakın sonuçta ayıp ta onbeş gün sonra mı gelecekler drdi, tekrar eşimi ikna etmeye mi çalışsam kendim telefonda direk kaynanama mı desem bilemedim, farklı bir şekilde eşime anlatır kaynanam diye korktum Nasıl karşılarlar hiç bilmiyorum

Cok sevindim yanına gelmesine canım cok sükür bebegini alıp cıkıcan evine insallah

Eşini ikna etmeden sakın bisey yapma. Kaynananda kirilirsa eşine aynı şekilde bile anlatsa eşin zaten onaylamadiği icin kavga edersiniz. O lohusa halinle uzuldugunle kalirsin. Sanirim daha vaktin var kurban bayramindan bahsediyorsun sen. O zamana kadar iyi zamanlarda hep soyle tatli tatli anlat. Bende mesela dün aksam hastanede ilk gece annemle sen kalirsin dedim oyle bakti bakti birsey demedi. O anda sorun cikarmamasi icin ara ara soylicem. Annesiyle de konuşcam acik acik. Uzerimi falan senin yaninda giyemem utanirim ilk gece annem kalsin derim

Ay canım muhabbete karışmış gibi oldum ama eşinle konuşmadan kv bişey deme. Farklı anlatırsa aranız bozulur allah korusun. Bu dönemde ve o kalabalıkta en çok ona ihtiyacın olacak. Aranız bozulmasın eşinle sakince tekrar konuş olmazsa.

Bence eşini ikna et ama sen konuş kaynananla. O kadar kalabalıkta nasıl olcak kaç aile yemek içmek çok zor olur. Ben hiç bu işlere girmedim direk ailemin yanında yapacağım doğumu.

Valla canım ser verip sır vermem derler ya öyleyim akrep olarak:)) sır saklarım ama kimseye de söylemem o ayrı :) ama memnunum akrep olmaktan

Canım o zaman yapılabilecek pek bir şey kalmıyor eşin demek ki çıtlatmaya çalışmış itiraz edilmiş.. kendi hazırla diye de hepsi gelir demiş.. şimdi tekrar desen ailemi istemiyorsun olur.. annesine desen daha beter bir hale gelebilir.. bence sabret çare yok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…