2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım güzel beslendiysen almıştır. takma kafana. bizde alsa dert ediyoruz almasa dert ediyoruz annelik böyle bişey herhalde hep kaygı.. bende hiç yemediğim kadar et süt yumurta yoğurt yedim bu hafta bakalım fayda edecek mi. etmezse yandı oğluşum, ısırıcam her yerini onun

Kvler ebedi misafir zaten.Annemi uc gun tutacagim o yuzden.Ne annem is yapsin ne de kv lohusa halimde misafirlige gelsin.Ne de ben cildirip oglunu evden kovmayayim.Korkuyorum cok kafam donerse bebekle falan da ilgilenmezsem diye.Allah korusun.Benim bir arkadasim lohusa depresyomuna girmis.Cocuk 4 yasindaydi hala bu cocugu bir sevemedim diyordu.Bebek yeni dogdugunda bebek kalkip onu oldurecek gibi dusunceler oluyormus,o da cocuga bazi fenaliklar yapmayi dusunuyormus.Bunlari anlatttiginda tuylerim diken diken olmustu.Psikolojimizi bozacak her seyi uzak tutmaliyiz bu donemde.[/QUOTE]

Okuyunca bi kötü oldum allahım kimsenin başına vermesinn tövbe yarabbim düşmanımın başına vermesinn..

bı hafta ıcınde farklı ölçumler oldu ondan canım ben aslında aynı beslendım ıllakı beslenme fayda edıo doktor proten agırlıklı beslen dedı ama yemekle de asırı bı etkısı olmuyor sanırım genetık de olabılır dedıgın gıbı mahvettı benı dogsun bı ısırcam bende heryerını:))

Akışına bırak canım su akar yolunu bulur boşuna kendini şimdiden üzme bırak kalabalık olsunlar annen sana bakar oda yemek yapar onunda ilk torunu kadın gelmek isteyecektir annene tembihlersin her işe atlamasın ona da iş verin zaten zor gelecek tez gidecektir hiç kocanlada aranı açma bunun için

Ay o da vardı dımı:) günler geçmıo artık bana yaa hergun doktora gtsek keşke

Evet evett o da var... bana da geçmiyor.. valla yoruldum artık hava çok sıcaaakkkk dışarı gitmek mii hiç gözüm kesmiyor.. buna doktor da dahil... kapıdan dışarı adım atasım yok bildiğin cehennem sıcağııı kucağıma alsam da rahatlasam da erken gelmese tabii.. tam bir karmaşaa

Benmde sadece kızımla ilgili bseyler öğrenmek istıo canm ya gezmeye falan bnde çıkmak istemıom çok agırlastım belim kopuyor yuruyemıom bi raddeden sonra bian önce gunlerm geçsede kızıma kavuşsam die sabırsızlıkla bekliyorum dünyalar bnm olucak onu kucagıma aldgmda yarım kalan mutluluğumu tamamlayan canm kızım bnm

Kızlar ben afedersiniz bugün 5 dakikada bı tuvalete gidiyorum kasiklarim agriyo belim kopacak sanki 2 oğlum var valla ben sanciyida unuttum ya elim çok soğumuş

kızlar bitane gecelik alıcam mavi sabahlikli olmasi mi iyi yoksa ince uzun kollu mu alayim sezaryandan çıkınca üşüyor mu insan daha mi rahat ederim yardımcı olun

Bende istiyorum ama valla o kadar sıcak kiii eşim götürse de zor geliyor çok bekleten bir doktor da değil çok şükür en fazla 15 dakika beklemişimdir.. bende bu cadı kızımı merak ediyorum.. hatta bu sıcaklarda nasıl dayanacak doğunca onu bilmiyorum.. cuma günü hava 37 derece.. nemle birlikte hissedilen 43ü bulur gece bile hava 25 derece.. memleketimi seviyorum da sıcağı adam çatlatıyor..ağırlaşmakta cabası valla...

Bugun bana geçmedi ya soguk soguk terledim atesimi ölçüyorum 35lerde ama ben nefes alamiyorum gün boyu çok kötüydüm korktumda..
Yarin kendimde olursan ilk iş hastane çantamı doldurup kapatacagim. Kendimide doguma yarin gidecekmisim gibi hazirlayacagim..
Bugun cidden acaba geliyor mu dedim .. Sen beni duyma kızım daha erken gelme :)

kızlar bitane gecelik alıcam mavi sabahlikli olmasi mi iyi yoksa ince uzun kollu mu alayim sezaryandan çıkınca üşüyor mu insan daha mi rahat ederim yardımcı olun

Canım ben üşümedim ne ameliyathanede be odaya çıkınca.. ama seni bilemem.. belden aşağıyı hissetmediğimden üşüme falan olmadı bende.. normalde üşüyen biriysen al .. ben kolsuz ve şort bile koydum çantama..

Üsürsen üstüne şal filan alirsin bence kisa kollu gecelik al sabahligida yarim kollu olursa daha iyi olur.
Eve gecincede giyersin.. Ilk cikista cok üsüyormussun ama sonra çok terliyormusuz.

Cnm şöyle anlatayım şu üşüme işini
Ameliyattan ilk çıktgnda evet üsuosun zaten yatakta battaniye oluo bacakların uyusuklugu geçene kadar (ameliyat onluguyle kalmıstım daha) usuosun sonra sı baya sıcak BN kısa kollu gıymıstm canm

@beyazinci doğru aslında N nnnadal doğru söylüyor kayinvaliden öyle iş yapmayan biriyse annende hiç utanmasin sen yemek yap bende temizlik yapayım desin. Öyle insanlara öyle yapmak lazım yoksa yine biz üzülürüz onlar hiç üzülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…