- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Arkdaslar bugun doktorumda randevum vardı bebegım 2000 gr olmus daha 6 gun once devlet hastanesınde 1600 gr bebegın cok ufak demısti kendı doktorum ıtı haftasıyla aynı dedi kılosu ama 6 gunde bukadar artarmı galıba ıkı doktordan bırı yanlış ölcuyo kafa ölcumumuz 5 gun gerı ama sorun deıl 2 haftadan sonra sorun dedı ınsallah oyledır ama 2 doktor arasındakı fark kafamı karıstırdı
sanırım ölçumlerden canım aynı beslenmeme devam ettım ama buyuyor da tabı ınsallahCanım ölçümdende olabilir ama sen 1 haftadır beslenmene dikkat ettin almişta olabilir ne yiyorsan aynen devam annesi meleğin büyüyor
bı hafta ıcınde farklı ölçumler oldu ondan canım ben aslında aynı beslendım ıllakı beslenme fayda edıo doktor proten agırlıklı beslen dedı ama yemekle de asırı bı etkısı olmuyor sanırım genetık de olabılır dedıgın gıbı mahvettı benı dogsun bı ısırcam bende heryerını:))canım güzel beslendiysen almıştır. takma kafana. bizde alsa dert ediyoruz almasa dert ediyoruzannelik böyle bişey herhalde hep kaygı.. bende hiç yemediğim kadar et süt yumurta yoğurt yedim bu hafta bakalım fayda edecek mi. etmezse yandı oğluşum, ısırıcam her yerini onun
Akışına bırak canım su akar yolunu bulur boşuna kendini şimdiden üzme bırak kalabalık olsunlar annen sana bakar oda yemek yapar onunda ilk torunu kadın gelmek isteyecektir annene tembihlersin her işe atlamasın ona da iş verin zaten zor gelecek tez gidecektir hiç kocanlada aranı açma bunun içinEşime çıtlattım da yok Can'ım hepsi gelir ev kalabalık olur diyor, yakın sonuçta ayıp ta onbeş gün sonra mı gelecekler drdi, tekrar eşimi ikna etmeye mi çalışsam kendim telefonda direk kaynanama mı desem bilemedim, farklı bir şekilde eşime anlatır kaynanam diye korktum Nasıl karşılarlar hiç bilmiyorum
cuma gelsede randevuma gtsem çok skldım evde
Ay o da vardı dımı:) günler geçmıo artık bana yaa hergun doktora gtsek keşkeCuma gelse karne alsak bende kurtulsammmmbenim randevu haftaya çarşambaa
Ay o da vardı dımı:) günler geçmıo artık bana yaa hergun doktora gtsek keşke
Benmde sadece kızımla ilgili bseyler öğrenmek istıo canm ya gezmeye falan bnde çıkmak istemıom çok agırlastım belim kopuyor yuruyemıom bi raddeden sonra bian önce gunlerm geçsede kızıma kavuşsam die sabırsızlıkla bekliyorum dünyalar bnm olucak onu kucagıma aldgmda yarım kalan mutluluğumu tamamlayan canm kızım bnmEvet evett o da var...bana da geçmiyor.. valla yoruldum artık hava çok sıcaaakkkk dışarı gitmek mii hiç gözüm kesmiyor.. buna doktor da dahil... kapıdan dışarı adım atasım yok bildiğin cehennem sıcağııı kucağıma alsam da rahatlasam da erken gelmese tabii.. tam bir karmaşaa
36+3 günlüğümKaç haftaliksin canımın??
Benmde sadece kızımla ilgili bseyler öğrenmek istıo canm ya gezmeye falan bnde çıkmak istemıom çok agırlastım belim kopuyor yuruyemıom bi raddeden sonra bian önce gunlerm geçsede kızıma kavuşsam die sabırsızlıkla bekliyorum dünyalar bnm olucak onu kucagıma aldgmda yarım kalan mutluluğumu tamamlayan canm kızım bnm
kızlar bitane gecelik alıcam mavi sabahlikli olmasi mi iyi yoksa ince uzun kollu mu alayim sezaryandan çıkınca üşüyor mu insan daha mi rahat ederim yardımcı olun
Üsürsen üstüne şal filan alirsin bence kisa kollu gecelik al sabahligida yarim kollu olursa daha iyi olur.kızlar bitane gecelik alıcam mavi sabahlikli olmasi mi iyi yoksa ince uzun kollu mu alayim sezaryandan çıkınca üşüyor mu insan daha mi rahat ederim yardımcı olun
Cnm şöyle anlatayım şu üşüme işinikızlar bitane gecelik alıcam mavi sabahlikli olmasi mi iyi yoksa ince uzun kollu mu alayim sezaryandan çıkınca üşüyor mu insan daha mi rahat ederim yardımcı olun
@beyazinci doğru aslında N nnnadal doğru söylüyor kayinvaliden öyle iş yapmayan biriyse annende hiç utanmasin sen yemek yap bende temizlik yapayım desin. Öyle insanlara öyle yapmak lazım yoksa yine biz üzülürüz onlar hiç üzülmez.Akışına bırak canım su akar yolunu bulur boşuna kendini şimdiden üzme bırak kalabalık olsunlar annen sana bakar oda yemek yapar onunda ilk torunu kadın gelmek isteyecektir annene tembihlersin her işe atlamasın ona da iş verin zaten zor gelecek tez gidecektir hiç kocanlada aranı açma bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?