- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bugun bana geçmedi ya soguk soguk terledim atesimi ölçüyorum 35lerde ama ben nefes alamiyorum gün boyu çok kötüydüm korktumda..
Yarin kendimde olursan ilk iş hastane çantamı doldurup kapatacagim. Kendimide doguma yarin gidecekmisim gibi hazirlayacagim..
Bugun cidden acaba geliyor mu dedim .. Sen beni duyma kızım daha erken gelme :)
Alışır canm senin o güzel kızın m.etme insan nerde doğup büyürse oraya alısırmıs zaten :)Bende istiyorum ama valla o kadar sıcak kiiieşim götürse de zor geliyor çok bekleten bir doktor da değil çok şükür en fazla 15 dakika beklemişimdir.. bende bu cadı kızımı merak ediyorum.. hatta bu sıcaklarda nasıl dayanacak doğunca onu bilmiyorum.. cuma günü hava 37 derece.. nemle birlikte hissedilen 43ü bulur gece bile hava 25 derece.. memleketimi seviyorum da sıcağı adam çatlatıyor..ağırlaşmakta cabası valla...
Kızlar ben afedersiniz bugün 5 dakikada bı tuvalete gidiyorum kasiklarim agriyo belim kopacak sanki 2 oğlum var valla ben sanciyida unuttum ya elim çok soğumuş
Ay senin yeni mi başldı o soğuk soğuk terlemelerin. Sanki menopozlu hatunlar gibiyim. Seninde mi 35lerde ateşin ya bende alet bozuk diye yeni ateş ölçer aldım bugün eczaneden.Bugun bana geçmedi ya soguk soguk terledim atesimi ölçüyorum 35lerde ama ben nefes alamiyorum gün boyu çok kötüydüm korktumda..
Yarin kendimde olursan ilk iş hastane çantamı doldurup kapatacagim. Kendimide doguma yarin gidecekmisim gibi hazirlayacagim..
1 hafta daha bekleyeydi ya36+3 günlüğüm
Aaa cok erken insallah üsutmüstürsünde onun sancisidir canim. Bel ağrısı kötü tuvalete gitme degilde..Kızlar ben afedersiniz bugün 5 dakikada bı tuvalete gidiyorum kasiklarim agriyo belim kopacak sanki 2 oğlum var valla ben sanciyida unuttum ya elim çok soğumuş
Alışır canm senin o güzel kızın m.etme insan nerde doğup büyürse oraya alısırmıs zaten :)
Erkek mi senin canım ben aslan erkegini pek bilmiyorum ama bayanlarını cok iyi tanırım benimde yükselenim aslan:) ben normal dogumu dusunuyorum ama o beni dusunuyor mu bilmiyorum doktorda henuz yorum yapmadı sanırım erken henÜzcanım onu bende düşünüyorum 3 ates aynı evin içinde naparız bilmiyorum valla ama aslan olursa eğlenceli olur bence ya çok komik oluyo aslan bebekleri .tarihlerimiz de yakınmış seninle hem de sezaryen mi normal mi düşünüyorunuz
Evde bebisin sozu gecer artik.Aslan diger butun ates gruplarini bastirir :)
Dikkat et cnm yatmadan önce aç biraz içeri sernlesn yatağa grnce kapat nlur nlmazAyy umarım canım.. oğlum mayısta doğdu onda bile zor dayandım sıcaklara.. temmuz bu nasıl olacak bilmiyorum.. klimasız yatamayacağım neredeyse.. birkaç güne gece kesin açarım sanırım.. korkuyorum da çarpmasından klimanın.. normalde etkilemez ama şimdi durum farklı..
Evde tekim diye korktum dusa girmeye artik yemekten sonra girerim dedim. Bekliyo bekliyo konusuyorum pazartesi ananen gelecek bak bekle diyorum :)Ben de şimdi seni soracaktımm.. bugün yoktun dedim doğurdu mu acaba... neyse ki bekliyormuş kızınn :)) duş al canım iyi gelir ben başka türlü kendime gelemiyorum
ben hic 35 görmedim regl gunlerimde öyle olurdu ilk gun sadece o yuzden korktum.Ay senin yeni mi başldı o soğuk soğuk terlemelerin. Sanki menopozlu hatunlar gibiyim. Seninde mi 35lerde ateşin ya bende alet bozuk diye yeni ateş ölçer aldım bugün eczaneden.
Ohooo olmadı ama hala mı hazırlamadın çantanı kız belki yarın belki yarındanda yakın zamanda doğurcaksın :)))
Dikkat et cnm yatmadan önce aç biraz içeri sernlesn yatağa grnce kapat nlur nlmaz
Bnm de haftalar oluyor hazrlayalı :) yarın bz seni durterız unutmazsın hazırlamayıEvde tekim diye korktum dusa girmeye artik yemekten sonra girerim dedim. Bekliyo bekliyo konusuyorum pazartesi ananen gelecek bak bekle diyorum :)
ben hic 35 görmedim regl gunlerimde öyle olurdu ilk gun sadece o yuzden korktum.
Yoksa terleme gece gunduz hep var ama bugun ayriydi ya. Allahim nefes alamiyordum evde kimsede yok korktum.
Yok valla hergun yarin deyip duruyorum ama sanirim yarin kesin hazirlamam sart :))
ayyyy inşallahCanım ben geçen hafta senin gibiydim bir gece çok rahatsızlık hissettim göğsümün hemen altında kafasını hissediyordum ertesi sabah karnım aşağıya inmişti döndüğünü hissettim sonrasında biraz daha yukarı çıktı ama geri dönüş yapmadı ama bu hemen doğuracağın anlamına gelmiyor seninde büyük ihtimalle döndü herşey yolunda yani
Kvler ebedi misafir zaten.Annemi uc gun tutacagim o yuzden.Ne annem is yapsin ne de kv lohusa halimde misafirlige gelsin.Ne de ben cildirip oglunu evden kovmayayim.Korkuyorum cok kafam donerse bebekle falan da ilgilenmezsem diye.Allah korusun.Benim bir arkadasim lohusa depresyomuna girmis.Cocuk 4 yasindaydi hala bu cocugu bir sevemedim diyordu.Bebek yeni dogdugunda bebek kalkip onu oldurecek gibi dusunceler oluyormus,o da cocuga bazi fenaliklar yapmayi dusunuyormus.Bunlari anlatttiginda tuylerim diken diken olmustu.Psikolojimizi bozacak her seyi uzak tutmaliyiz bu donemde.
Amin canim o normal zamanlarda da depresif bir kiz bir de esinin sadakat problemi var.Allah kjmsenin basina vermesin.[/QUOTE]Okuyunca bi kötü oldum allahım kimsenin başına vermesinn tövbe yarabbimdüşmanımın başına vermesinn..
beyazinci anneni cagirmasan olmuyor mu?Kv gidince gelsin annen.Gelenek anne cocugun bakimina,temizlik vs halleder,kv yemek yapar.Bizimki her seyi anneme yikacak belli.Ben de uc gun sonra annemi evine gonderecegim.Konustum annem,babamla.Beni dusunuyorsaniz fazla durmazsiniz dedim.Bize ne derler nasil anne,baba vs derler diyorlar.Ben kendi ustume alacagim lohusa sendromu evde kimseyi istemiyorum diyecegim.Akışına bırak canım su akar yolunu bulur boşuna kendini şimdiden üzme bırak kalabalık olsunlar annen sana bakar oda yemek yapar onunda ilk torunu kadın gelmek isteyecektir annene tembihlersin her işe atlamasın ona da iş verin zaten zor gelecek tez gidecektir hiç kocanlada aranı açma bunun için
Sanci felan varmiydi cnm, kasılma dan mı nefes alamadın acaba, senin kız mideye felan baskı yaptı bugün sanırım. Bir defa yaşasan bile akşama kadar o ruh haliyle yaşıyorsun. Kötü hissediyorsun.Bugun bana geçmedi ya soguk soguk terledim atesimi ölçüyorum 35lerde ama ben nefes alamiyorum gün boyu çok kötüydüm korktumda..
Ameliyattan çıkınca usuyorsun sonra terliyorsun hele emzirirken.kisa kollu olsun üstünde sabahlik olsun ince.Ben yelek de alıcam yanıma.Sb12345 .!.:kızlar bitane gecelik alıcam mavi sabahlikli olmasi mi iyi yoksa ince uzun kollu mu alayim sezaryandan çıkınca üşüyor mu insan daha mi rahat ederim yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?