2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de şimdi seni soracaktımm.. bugün yoktun dedim doğurdu mu acaba... neyse ki bekliyormuş kızınn :)) duş al canım iyi gelir ben başka türlü kendime gelemiyorum

Alışır canm senin o güzel kızın m.etme insan nerde doğup büyürse oraya alısırmıs zaten :)

Ay senin yeni mi başldı o soğuk soğuk terlemelerin. Sanki menopozlu hatunlar gibiyim. Seninde mi 35lerde ateşin ya bende alet bozuk diye yeni ateş ölçer aldım bugün eczaneden.
Ohooo olmadı ama hala mı hazırlamadın çantanı kız belki yarın belki yarındanda yakın zamanda doğurcaksın :)))

Kızlar ben afedersiniz bugün 5 dakikada bı tuvalete gidiyorum kasiklarim agriyo belim kopacak sanki 2 oğlum var valla ben sanciyida unuttum ya elim çok soğumuş
Aaa cok erken insallah üsutmüstürsünde onun sancisidir canim. Bel ağrısı kötü tuvalete gitme degilde..

Alışır canm senin o güzel kızın m.etme insan nerde doğup büyürse oraya alısırmıs zaten :)

Ayy umarım canım.. oğlum mayısta doğdu onda bile zor dayandım sıcaklara.. temmuz bu nasıl olacak bilmiyorum.. klimasız yatamayacağım neredeyse.. birkaç güne gece kesin açarım sanırım.. korkuyorum da çarpmasından klimanın.. normalde etkilemez ama şimdi durum farklı..

Erkek mi senin canım ben aslan erkegini pek bilmiyorum ama bayanlarını cok iyi tanırım benimde yükselenim aslan:) ben normal dogumu dusunuyorum ama o beni dusunuyor mu bilmiyorum doktorda henuz yorum yapmadı sanırım erken henÜz
Sende nasıl durumlar

Evde bebisin sozu gecer artik.Aslan diger butun ates gruplarini bastirir :)

Görücez bakalım canım herkesin birbiriyle inatlasacagı kesin de :))

Dikkat et cnm yatmadan önce aç biraz içeri sernlesn yatağa grnce kapat nlur nlmaz

Ben de şimdi seni soracaktımm.. bugün yoktun dedim doğurdu mu acaba... neyse ki bekliyormuş kızınn :)) duş al canım iyi gelir ben başka türlü kendime gelemiyorum
Evde tekim diye korktum dusa girmeye artik yemekten sonra girerim dedim. Bekliyo bekliyo konusuyorum pazartesi ananen gelecek bak bekle diyorum :)
ben hic 35 görmedim regl gunlerimde öyle olurdu ilk gun sadece o yuzden korktum.
Yoksa terleme gece gunduz hep var ama bugun ayriydi ya. Allahim nefes alamiyordum evde kimsede yok korktum.
Yok valla hergun yarin deyip duruyorum ama sanirim yarin kesin hazirlamam sart :))

Bnm de haftalar oluyor hazrlayalı :) yarın bz seni durterız unutmazsın hazırlamayı

ayyyy inşallah dönsünde artık ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin.

Okuyunca bi kötü oldum allahım kimsenin başına vermesinn tövbe yarabbim düşmanımın başına vermesinn..[/QUOTE]
Amin canim o normal zamanlarda da depresif bir kiz bir de esinin sadakat problemi var.Allah kjmsenin basina vermesin.

beyazinci anneni cagirmasan olmuyor mu?Kv gidince gelsin annen.Gelenek anne cocugun bakimina,temizlik vs halleder,kv yemek yapar.Bizimki her seyi anneme yikacak belli.Ben de uc gun sonra annemi evine gonderecegim.Konustum annem,babamla.Beni dusunuyorsaniz fazla durmazsiniz dedim.Bize ne derler nasil anne,baba vs derler diyorlar.Ben kendi ustume alacagim lohusa sendromu evde kimseyi istemiyorum diyecegim.

Sanci felan varmiydi cnm, kasılma dan mı nefes alamadın acaba, senin kız mideye felan baskı yaptı bugün sanırım. Bir defa yaşasan bile akşama kadar o ruh haliyle yaşıyorsun. Kötü hissediyorsun.
Sonlara yaklastiniz artık çok normal bunlar. Yarın çıkınca bu benim icimde mıymış diye şaşıracagin bir melek var içinde :)

Sb12345 .!.:
kızlar bitane gecelik alıcam mavi sabahlikli olmasi mi iyi yoksa ince uzun kollu mu alayim sezaryandan çıkınca üşüyor mu insan daha mi rahat ederim yardımcı olun
Ameliyattan çıkınca usuyorsun sonra terliyorsun hele emzirirken.kisa kollu olsun üstünde sabahlik olsun ince.Ben yelek de alıcam yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…