Hazırla tabi annesi. Hem annen gelince bol bol hasret gidermek için zamanın olur bölünmezsiniz. Hemde aklından çıkmış olur. Bende hafta sonu tekrar kontrol ettim eksik gedik yok bakalım zamanında gelsinlerdeEvde tekim diye korktum dusa girmeye artik yemekten sonra girerim dedim. Bekliyo bekliyo konusuyorum pazartesi ananen gelecek bak bekle diyorum :)
ben hic 35 görmedim regl gunlerimde öyle olurdu ilk gun sadece o yuzden korktum.
Yoksa terleme gece gunduz hep var ama bugun ayriydi ya. Allahim nefes alamiyordum evde kimsede yok korktum.
Yok valla hergun yarin deyip duruyorum ama sanirim yarin kesin hazirlamam sart :))
Geçmiş olsun canım, bende bazı günler tuhaf oluyorum, başım dönüyor, halsiz oluyorum. Artık son zamanlar normal böyle şeyler.Bugun bana geçmedi ya soguk soguk terledim atesimi ölçüyorum 35lerde ama ben nefes alamiyorum gün boyu çok kötüydüm korktumda..
Yarin kendimde olursan ilk iş hastane çantamı doldurup kapatacagim. Kendimide doguma yarin gidecekmisim gibi hazirlayacagim..
Bugun cidden acaba geliyor mu dedim .. Sen beni duyma kızım daha erken gelme :)
Gecelik de al pijama da canım. Ikisi de lazım oluyor.Sezeryanda önlük giydiriyorlar ama odaya geçince gecelik ya da pijama giyiyosun.Bana gecelik giydirmislerdi sezeryanda odaya gelince.Ben 2 gecelik 2 pijama koycam.yaz malum çok terleyebiliriz ya da kan gecebilir vs.Hayırlı akşamlar cümleten :)
Doğum yapan arkadaşlar adına çok mutlu oldum Allah uzun hayırlı ömürler versin yavrularınıza❤
arkadaşlar gecelikmi alıyosunuz yanınıza yoksa pijama mı? kayınvalidem elbise al diyor ama ben pijama koymuştum olmaz diyor bana? sezeryanda önlük giydiriyorlar peki normal doğumda?
Maşallah bebişlerine canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.sbebişlerine caost: 51670126 .!.:Selam arkadaşlar bugün görüş günümüzdu çok şükür bebekler iyi ama benim kanım çok düşük 10 tane iğne verdi doktor 1 tane hap Bebeklerim 31.6 günlük kız 1800.oğlan 1790 kg bir şey olmazsa 4 hafta sonra alırız dedi doktorum
kız canım benim ben konuştum bile doktorla miyom çıktı bende yani varmış ben bilmiyordum onlarıda temizlicek o yüzden sezeryan olcak 28 temmuz görünüyor ama on gün ilerde çıkıyor 18 temmuz da olabliir dedi. duruma göre 38. haftada alırız dedi. 19 temmuz eşimle tanışma yıldönümü eğer bi sorun çıkmssa inş çok istiyoruz 19 temmuzErkek mi senin canım ben aslan erkegini pek bilmiyorum ama bayanlarını cok iyi tanırım benimde yükselenim aslan:) ben normal dogumu dusunuyorum ama o beni dusunuyor mu bilmiyorum doktorda henuz yorum yapmadı sanırım erken henÜz
Sende nasıl durumlar
Görücez bakalım canım herkesin birbiriyle inatlasacagı kesin de :))
İnşallah çok şükür gelişimi önde normal zamanda doğmuş gibi olur dedi doktorum.1 hafta daha bekleyeydi yayaramaz bunlar yaramaz . Hadi inşallah güzelce doğum yaparsin
kasılmam var cnm. ama düzenli değil Allahtan. sadece yemek yapmaya kalktım, hep yattım bugün. sen de rahatsızmışsın dikkat et kendine. ciddi ciddi ağırlaştık. sağ salim atlatalım inşallah.
yook canim sanci filan yoktu sadece nefes darligi cektim birde terleyip durdum ama ateşimde düsüktü. Evet sona geliyoruz artik baski var hissediyorum tam gogüs altimda zaten o yuzden zor nefes almak.Sanci felan varmiydi cnm, kasılma dan mı nefes alamadın acaba, senin kız mideye felan baskı yaptı bugün sanırım. Bir defa yaşasan bile akşama kadar o ruh haliyle yaşıyorsun. Kötü hissediyorsun.
Sonlara yaklastiniz artık çok normal bunlar. Yarın çıkınca bu benim icimde mıymış diye şaşıracagin bir melek var içinde :)
Aman dikkat et biraz daha tut icinde :)) Aceleci temmuz sipalari zaten .. Temmuzun sonunda kirkimiz cikacak diye konusacagiz sanirimkasılmam var cnm. ama düzenli değil Allahtan. sadece yemek yapmaya kalktım, hep yattım bugün. sen de rahatsızmışsın dikkat et kendine. ciddi ciddi ağırlaştık. sağ salim atlatalım inşallah.
di mi bana da öyle geliyor. ay çok heyecanlıyım yaa :))Aman dikkat et biraz daha tut icinde :)) Aceleci temmuz sipalari zaten .. Temmuzun sonunda kirkimiz cikacak diye konusacagiz sanirim
Kızlar bacaklarınız ne durumda ? Selülit var gbi gözüküyo sanki hemde şişti bacaklarm.. baldırlarım fln.. kalınlaştı bcaklarm. Bi değişmeyen kol bileklerim. Hala incecikkama bacaklarım 2 katına çıktı sankii. Göbeğim jiç çatlamadı. Kalçam çatladı allahtan iç çamaşırının altında kalıyor :)
Toplam kaç kilo aldn cnm.. umarım gider bu selülit tipi görünümm . Çok rahatsız ediciHer yanım şişti ve ödem var. Gobegim tam bir harita hatta kalcalara dogru bile gidiyor.. kollarimda eskiden beyaz catlaklar varken simdi kirmizi mor kucuk catlaklar baslamis. Dogumdan sonra vucudum ne hâle dönecek merak ediyorum...
20 kilo aldim. Vucudum beni birak sen devam et diyoToplam kaç kilo aldn cnm.. umarım gider bu selülit tipi görünümm . Çok rahatsız edici
Çok almışsın yaa iştahın açıkmıydı baya . Bende 9 kilo almış bulunmaktayım şuan. Daha ne kdar alıtım bilmiyorumm20 kilo aldim. Vucudum beni birak sen devam et diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?