2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hazırla tabi annesi. Hem annen gelince bol bol hasret gidermek için zamanın olur bölünmezsiniz. Hemde aklından çıkmış olur. Bende hafta sonu tekrar kontrol ettim eksik gedik yok bakalım zamanında gelsinlerde

Hayırlı akşamlar cümleten :)
Doğum yapan arkadaşlar adına çok mutlu oldum Allah uzun hayırlı ömürler versin yavrularınıza❤
arkadaşlar gecelikmi alıyosunuz yanınıza yoksa pijama mı? kayınvalidem elbise al diyor ama ben pijama koymuştum olmaz diyor bana? sezeryanda önlük giydiriyorlar peki normal doğumda?

Geçmiş olsun canım, bende bazı günler tuhaf oluyorum, başım dönüyor, halsiz oluyorum. Artık son zamanlar normal böyle şeyler.

Gecelik de al pijama da canım. Ikisi de lazım oluyor.Sezeryanda önlük giydiriyorlar ama odaya geçince gecelik ya da pijama giyiyosun.Bana gecelik giydirmislerdi sezeryanda odaya gelince.Ben 2 gecelik 2 pijama koycam.yaz malum çok terleyebiliriz ya da kan gecebilir vs.

Maşallah bebişlerine canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

[QU bE= beyazinci, post: 51669241, member: 813071"]Eşime çıtlattım da yok Can'ım hepsi gelir ev kalabalık olur diyor, yakın sonuçta ayıp ta onbeş gün sonra mı gelecekler drdi, tekrar eşimi ikna etmeye mi çalışsam kendim telefonda direk kaynanama mı desem bilemedim, farklı bir şekilde eşime anlatır kaynanam diye korktum Nasıl karşılarlar hiç bilmiyorum[/QUOTE]
Zor bir durum canım, bişey desen eşinle aran bozulur demesen sen sıkıntıya gireceksin.bu durumlarda eşin anlayışlı olması gerekiyor ama erkekler anlamıyor. Benim k.v gelse yemek yapmaz bi iş yapmaz misafir gibi oturur.ogluma doğum yaptığımda öyle yapmıştı. Annem gelse (şimdi başka sehirlerdeyiz) tek yorulur o yüzden ben de ailemin yanında yapcam doğumu. K.v de de gelemez gorusmuyolar annemlerle, ben de kendisiyle gorusmuyorum ama evimde doğum yapsam gelip benim sinirimi bozardi..Ah bu k.v meseleleri çok zor.Annene naz yaparsın cekinmezsin ama k.v den cekinirsin.o yuzden ilkdogum yaptığında annenin olması daha iyi.

kız canım benim ben konuştum bile doktorla miyom çıktı bende yani varmış ben bilmiyordum onlarıda temizlicek o yüzden sezeryan olcak 28 temmuz görünüyor ama on gün ilerde çıkıyor 18 temmuz da olabliir dedi. duruma göre 38. haftada alırız dedi. 19 temmuz eşimle tanışma yıldönümü eğer bi sorun çıkmssa inş çok istiyoruz 19 temmuz

yook canim sanci filan yoktu sadece nefes darligi cektim birde terleyip durdum ama ateşimde düsüktü. Evet sona geliyoruz artik baski var hissediyorum tam gogüs altimda zaten o yuzden zor nefes almak.
Ayy sorma minnacik göbekten sen ne kadar cikacaksin diyorum konusurken :) Sonrada kendi kendime guluyorum.

kasılmam var cnm. ama düzenli değil Allahtan. sadece yemek yapmaya kalktım, hep yattım bugün. sen de rahatsızmışsın dikkat et kendine. ciddi ciddi ağırlaştık. sağ salim atlatalım inşallah.
Aman dikkat et biraz daha tut icinde :)) Aceleci temmuz sipalari zaten .. Temmuzun sonunda kirkimiz cikacak diye konusacagiz sanirim

Kızlar bacaklarınız ne durumda ? Selülit var gbi gözüküyo sanki hemde şişti bacaklarm.. baldırlarım fln.. kalınlaştı bcaklarm. Bi değişmeyen kol bileklerim. Hala incecikk ama bacaklarım 2 katına çıktı sankii. Göbeğim jiç çatlamadı. Kalçam çatladı allahtan iç çamaşırının altında kalıyor :)

Her yanım şişti ve ödem var. Gobegim tam bir harita hatta kalcalara dogru bile gidiyor.. kollarimda eskiden beyaz catlaklar varken simdi kirmizi mor kucuk catlaklar baslamis. Dogumdan sonra vucudum ne hâle dönecek merak ediyorum...

Her yanım şişti ve ödem var. Gobegim tam bir harita hatta kalcalara dogru bile gidiyor.. kollarimda eskiden beyaz catlaklar varken simdi kirmizi mor kucuk catlaklar baslamis. Dogumdan sonra vucudum ne hâle dönecek merak ediyorum...
Toplam kaç kilo aldn cnm.. umarım gider bu selülit tipi görünümm . Çok rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…