2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da dogumdan sonra biz Al_pi
Heheh Ayni biz eyvah eyvah..

Roberto carlos gibi baldirlarim var Selülitlerde aldi basini gidiyor bacagimin en asagiya dogru her yerinde olusmus resmen en kötüsü variste oluştu..
Umarim dogumdan sonra gecer benimde kolumda sorun yok ayni incelikte çatlakta yok masallah Ama kalcadan aşagisi

Umarım doğumdn snra ödeö gdince normale dönr biran önce . Çok çirkinleştim çook

Umarım doğumdn snra ödeö gdince normale dönr biran önce . Çok çirkinleştim çook
Ayy bana herkes sakin zayiflama diyor :)) 47 kilo olunca senelerdir kilo cok yakisti diyor bacaklarim eski haline dönsün üstune basip gezebileyim kilo kalsada olur :) 64 kiloyum dogumdan sonra direk gider eminim.

Ayy bana herkes sakin zayiflama diyor :)) 47 kilo olunca senelerdir kilo cok yakisti diyor bacaklarim eski haline dönsün üstune basip gezebileyim kilo kalsada olur :) 64 kiloyum dogumdan sonra direk gider eminim.
Ahahha :) çok zayıfmışsın ya sende. Şöyle 60 fln kalsan güzel olur evett :) bn 63 ile hamiş kaldm. 72 kiloyumm işin garibi arkadan hiç bişey yok gbi duruyo. Önden bakınca basketbol topu var hahha çok sivri ve dikk..

Benimde arkadan hic yok önden dolu ama top gibi degil yayvan yanlara dogru .. Leblebi yutmuş solucan gibi degilim Çocuk cocuk dediler cocugu yaptik simdide kilo kilo diyorlar sizede yaranilmiyor dedim

Burnum sisti ya kocaman oldu ayaarim ayakkabiya girmio parmak arasi terlikle geziyorum ergenligimde sivilce dokmedim simdi inanilmaz sivilce döktüm doktorun korrrkmaa hepsi düzelecek dedi bende 63 le başladım 71.5 im suan sag salim dogsunlarda hepsi gecer insallah

Benim de bacak sisti,kalca catladi,gobekte bisi yok.Armut tip kiloyu alt tarafa aliyor.Selulit yapar zaten vucudum.Minimum tutmak icin hep pedal ceviriyordum.Onu da yapamayinca aldi basini gitti.Ustten baksan hic hamile degilim.Ne yuzum ne kollarimda bisi var.Odem yok,ayakkabi no degismedi.

Ayy aynı ben sadece alt tarafım çıktı benimde.. hamiş olmadan önce düzenli spor yapardm evde koşu bandı bisiklet fln.. ama şimdi kasıyo baya

Benim belim kasiklarim karnım ağrıyor birde durmadan tepiyo gidiyimmi doktora eşim götürürüm diyo gitmek istemiyom gidiyimi

Canim saglik sigortan var,gecmezse aldirirsin.Benim hamilelikten once vardi dogumu bekledim,hamilelikte tekrarlar dedi dr.Bebek icin sigortayi konustuk.Benim sigortadan alti yasina kadar faydalaniyormus.Bu yil ucuncu oldugu icin sigortaya odeyecegimiz miktar dusmus 750 lira bana ek bebek icin odeyecegiz,iyi oldu.En azindan bu avantajli.

Canim bizim.sigorta 4 yildir vardi bu sene iptal ettik ama 4 yildir oldugu icin bu sene gebelige hak kazanmistim onu kullaniyorum yani dogumdan sonra bitiyor sigorta :)
Dogum bebegin ilk muayenesi topuktan alinan kan dahilmis sonrasi ikimizde ssk'ya talim :)
Senin iyiymis guzel olmus ..

Hayırlısı olsun canım 19 temmuz olursa güzel olurmuş gercekten.benim de 31 temmuz gozukuyor ama bakalım nasıl olcak

Bizim yaşadigimiz yerde gecen yer yoktu diye iptal ettik. Yerine bizim gittigimiz hastanenin ücretini ödetiyorduk.
Simdi burda gecince ortada kaldik seneye tekrar kullaniriz ailecek insallah. mayhosmelek

Son düzenleme:
Bacaklarım ve kalcam cok fazla catlamıstı zaten gobegım catlamadı dıyordum bır hafta ıcınde fecı catladı ama yara oldular gecelerı uyuyamıyorum kasınıyor ve kesık acısı gıbı acıyor cok tuhaf lierac kullanıodum etkı etmedı acısı gecsın yeter bebe yagı da işe yaramadı bugun badem yagı aldım onu sürdüm korkutuo benı yara seklınde catlıyor cok ılgınc ne yapsam

İyi akşamlar kızlar birşey soracağım. Karnım birden sertleşiyor ve 1-2 dakika sürüyor bu bebek toplanıyor gibi ama bir kısım değil daha genel bi sertleşme oluyor. Bu kasılma mıdır? Sizde de oluyor mu? Magnezyumu içmiyordum kaç gündür hemen başladım :/

Bende lierac kullanıyorum canım. Buğday tenliyim. Çok az kalçamda oldu sadece he bi iki kçük çizgide kasık hizası baldırımda oldu. Ama göbeğimde hiç bşy yok. 5.aydan beri kullanıyorum ben lierac. Ayrıyetten bide badem yağı ve kakao yağı kullanıuorum. Kokusu çok rahatsız ediyor ama beni. Özellkle kakao yağı midemi bulandırıyor :) krem kullanrkende kalça ve basenleri önemsememiştim bi kullandm bi kullanmadım. Ama göbeğe düzenli kullandım. Birazda teninin esnekliğine bağlı ama... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…