2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kasılıyor canım. Doktorum 5den fazla olursa gelmemi söylemişti bana..

ben de beyaz tenlıyım baya gobege duzenlı kullandım ama en cok orası acıyor galıba hıc esnek deılmıs gobegım zaten kocaman belkı ondandır kurtulusum yok demekkı catlayacagı kadar catlayacak

Evet canım kasılma. Aralıklarını takip et. On dk da bir olursa ve uzunsüre devam ederse doktoruna bilgi ver. Olduğu zamanlar ben sola yatıp dizlerime doğru çekiyorum iyi geliyor. Sakin güzel bir müzik açıp yat iyi gelir büyük ihtimalle. Ama dediğim gibi olursa ara doktorunu haberi olsun mutlaka. Şimdi nasılsın?

Benim belim kasiklarim karnım ağrıyor birde durmadan tepiyo gidiyimmi doktora eşim götürürüm diyo gitmek istemiyom gidiyimi
Daha len kontroldeydik. Doktor bebege bakarken kasilma oldu. Normal dedi. Bebek hareketlerinde degisiklik olursa gel dedi. Su an bende sen gbyim. Aksam sekizbucuktan beri agrim ve sertlesmem var karin bolgemde. Daha gitmedim ben. Sen gittin mi? Ne dediler?

Gittim nts bağladılar bundan önceki düşüktü ondan korkuyon ntsde yım bekliyom

Gittim nts bağladılar bundan önceki düşüktü ondan korkuyon ntsde yım bekliyom
Acilma var mi diye baktilar mi? Sırf o nedenle gitmek istemiyorum ama uyumaya calistim saga dondum sola dondum gecmiyor agrim. Gaz mi diyorum anlayamiyorum noluyor. Insallah sanci cikmaz.

Senin bu memleketin yaktı beni akşam sıcaktan uyuyamadik klima açtık alışkın olmadığıma fena çarptı sabah yataktan kalkamadım bugün hep yattım şuanda yanıyorum

Acilma var mi diye baktilar mi? Sırf o nedenle gitmek istemiyorum ama uyumaya calistim saga dondum sola dondum gecmiyor agrim. Gaz mi diyorum anlayamiyorum noluyor. Insallah sanci cikmaz.
Sancim var dediler Altan bakıp doktoru arayacak ebe ufak ufak sancim var diyor Altan baktırmak da istemiyom ntsdeyim

Yok canım öyle sık olmadı Allaha şükür. Mesela 2-3 saatte bir kere filan oluyo galiba çok da takip etmedim dün ve bugün oldu. Bakayım yarın sayacağım. Bugün bol erik yedim ve magnezyum içtim etki etsin diye. İyiyim canım sağolasın

Rica ederim canım. Düzenli ve sık olmadıkça stres yapma. Artık doğuma hazırlık için gün içinde olması normalmiş. Dinlen olduğu zamanlarda. Geçmiş olsun:)

Çok teşekkür ederim

Annişkolar selam. Mide bulantısı karın ağrısı ve kusma nedeniyle hastaneye geldik nstye bağladılar sancı çıktı baya. Doktor yatış yaptı bu gece hastanedeyim. Ciğer geliştirici iğne yaptılar, bi sürü serum, progestan fitil doldurdular. 4 te tekrar nstye takcaklar sabah doktor yinegelecek. Şansımıza doktorumuzla karşılaştık sezeryanı çıkmışta. Dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…