- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Kasılıyor canım. Doktorum 5den fazla olursa gelmemi söylemişti bana..İyi akşamlar kızlar birşey soracağım. Karnım birden sertleşiyor ve 1-2 dakika sürüyor bu bebek toplanıyor gibi ama bir kısım değil daha genel bi sertleşme oluyor. Bu kasılma mıdır? Sizde de oluyor mu? Magnezyumu içmiyordum kaç gündür hemen başladım :/
Kasılıyor canım. Doktorum 5den fazla olursa gelmemi söylemişti bana..
Amin cnm sagolasin, Rabbim sizlerde sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallahBir-Yolcu @cylngrgn @Hopilus @Melissa81 @asfarovski @nathifa tazecik annelerimizin gözü aydın, yavrularınıza ve sizlere şifa diliyorum. Çok çok mutlu olasınız meleklerinizle..Rabbim bekleyen bizlere de bu güzel mutlu sonu, heyecanlı başlangıcı nasip etsin
ben de beyaz tenlıyım baya gobege duzenlı kullandım ama en cok orası acıyor galıba hıc esnek deılmıs gobegım zaten kocaman belkı ondandır kurtulusum yok demekkı catlayacagı kadar catlayacakBende lierac kullanıyorum canım. Buğday tenliyim. Çok az kalçamda oldu sadece he bi iki kçük çizgide kasık hizası baldırımda oldu. Ama göbeğimde hiç bşy yok. 5.aydan beri kullanıyorum ben lierac. Ayrıyetten bide badem yağı ve kakao yağı kullanıuorum. Kokusu çok rahatsız ediyor ama beni. Özellkle kakao yağı midemi bulandırıyor :) krem kullanrkende kalça ve basenleri önemsememiştim bi kullandm bi kullanmadım. Ama göbeğe düzenli kullandım. Birazda teninin esnekliğine bağlı ama... :)
Evet canım kasılma. Aralıklarını takip et. On dk da bir olursa ve uzunsüre devam ederse doktoruna bilgi ver. Olduğu zamanlar ben sola yatıp dizlerime doğru çekiyorum iyi geliyor. Sakin güzel bir müzik açıp yat iyi gelir büyük ihtimalle. Ama dediğim gibi olursa ara doktorunu haberi olsun mutlaka. Şimdi nasılsın?İyi akşamlar kızlar birşey soracağım. Karnım birden sertleşiyor ve 1-2 dakika sürüyor bu bebek toplanıyor gibi ama bir kısım değil daha genel bi sertleşme oluyor. Bu kasılma mıdır? Sizde de oluyor mu? Magnezyumu içmiyordum kaç gündür hemen başladım :/
Dikkt et bnmki hep iş yparkn oluyoduYarın sayayım bakayım, perşembe de kontrol var zaten
Daha len kontroldeydik. Doktor bebege bakarken kasilma oldu. Normal dedi. Bebek hareketlerinde degisiklik olursa gel dedi. Su an bende sen gbyim. Aksam sekizbucuktan beri agrim ve sertlesmem var karin bolgemde. Daha gitmedim ben. Sen gittin mi? Ne dediler?Benim belim kasiklarim karnım ağrıyor birde durmadan tepiyo gidiyimmi doktora eşim götürürüm diyo gitmek istemiyom gidiyimi
Gittim nts bağladılar bundan önceki düşüktü ondan korkuyon ntsde yım bekliyomDaha len kontroldeydik. Doktor bebege bakarken kasilma oldu. Normal dedi. Bebek hareketlerinde degisiklik olursa gel dedi. Su an bende sen gbyim. Aksam sekizbucuktan beri agrim ve sertlesmem var karin bolgemde. Daha gitmedim ben. Sen gittin mi? Ne dediler?
Acilma var mi diye baktilar mi? Sırf o nedenle gitmek istemiyorum ama uyumaya calistim saga dondum sola dondum gecmiyor agrim. Gaz mi diyorum anlayamiyorum noluyor. Insallah sanci cikmaz.Gittim nts bağladılar bundan önceki düşüktü ondan korkuyon ntsde yım bekliyom
Senin bu memleketin yaktı beni akşam sıcaktan uyuyamadik klima açtık alışkın olmadığıma fena çarptı sabah yataktan kalkamadım bugün hep yattım şuanda yanıyorumBende istiyorum ama valla o kadar sıcak kiiieşim götürse de zor geliyor çok bekleten bir doktor da değil çok şükür en fazla 15 dakika beklemişimdir.. bende bu cadı kızımı merak ediyorum.. hatta bu sıcaklarda nasıl dayanacak doğunca onu bilmiyorum.. cuma günü hava 37 derece.. nemle birlikte hissedilen 43ü bulur gece bile hava 25 derece.. memleketimi seviyorum da sıcağı adam çatlatıyor..ağırlaşmakta cabası valla...
Sancim var dediler Altan bakıp doktoru arayacak ebe ufak ufak sancim var diyor Altan baktırmak da istemiyom ntsdeyimAcilma var mi diye baktilar mi? Sırf o nedenle gitmek istemiyorum ama uyumaya calistim saga dondum sola dondum gecmiyor agrim. Gaz mi diyorum anlayamiyorum noluyor. Insallah sanci cikmaz.
Ay bende de oluyor sıklıkla bu aralar. Bende sayayım bari yarınYarın sayayım bakayım, perşembe de kontrol var zaten
Evet canım kasılma. Aralıklarını takip et. On dk da bir olursa ve uzunsüre devam ederse doktoruna bilgi ver. Olduğu zamanlar ben sola yatıp dizlerime doğru çekiyorum iyi geliyor. Sakin güzel bir müzik açıp yat iyi gelir büyük ihtimalle. Ama dediğim gibi olursa ara doktorunu haberi olsun mutlaka. Şimdi nasılsın?
Ay bende de oluyor sıklıkla bu aralar. Bende sayayım bari yarın
Rica ederim canım. Düzenli ve sık olmadıkça stres yapma. Artık doğuma hazırlık için gün içinde olması normalmiş. Dinlen olduğu zamanlarda. Geçmiş olsun:)Yok canım öyle sık olmadı Allaha şükür. Mesela 2-3 saatte bir kere filan oluyo galiba çok da takip etmedim dün ve bugün oldu. Bakayım yarın sayacağım. Bugün bol erik yedim ve magnezyum içtim etki etsin diye. İyiyim canım sağolasın
Geçmiş olsun, son durumun ne oldu?Sancim var dediler Altan bakıp doktoru arayacak ebe ufak ufak sancim var diyor Altan baktırmak da istemiyom ntsdeyim
Çok teşekkür ederimCanim ben ankaradayim cogunlukla forum ankarada demstock var mothercare kiyafetleri satiyor oradan aldim zibinlarini tulumlarini filan birde orada e bebek var kiyafet ve bakim malzemeleri icin. Ayrica istanbul yolu uzerinde babymall magazasi var orasida oldukca buyuk cesit cok.Ben bakim malzemelerini benim bulundugum yerde gimsa var belki duymussundur oradan aldim internetten bile hesapliya geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?