2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede oluyor 32.haftamdayim norml bi durum ben magnezyumda icmiyorum uzun zamandir oluyor.

Cok kilo da aldm moralm bozuluyor.32.haftam.
67 kilo ile hamile kaldim 83 oldum yani 16 kilooo gerci doktorum odemlerin cok fazla dedi

Ankara'ya sevk ettiler 1cm ailma vamis arada bı yokluyo

Cok gecmis olsun

Sakin olmaya calis,insallah sabaha sanci kalmaz cikarsin yarin,dogsa da aslanlar gibi gelir büyür,stres yapma yeter ki

Sanada gecmis olsun canım sabaha sancıların gecmis olur buyuk ihtimalle acıklık falan varmı

Bizde acile gittik. Hicbir sey cikmadi. Gaz sancisidir dediler. Benimki psikolojik herhalde. Bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum. En ufak agri kasilmada acile gidiyoruz. Az sakin olayim bari
Cok sükür canım 1kere banada oldu oyle ama serum takmislardi yinede sadece gaz gozukuyordu

Canım humana stil tea var bana oglumds hemen hastaneden onu aldirmislardi sutum gelmedigi icin simdi hemen alip hastane cantama koydum ondan ic ve bol su kayisi kompostosu getirsinler yakinlarin hadtaneye onu ic gelir allahin izniyle
Çok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yok

Şaun evin içinde hareket halindeyim 10 dk bir vurmaya başladı sancı sanki gitsemmi doktpra bilemedim
Eğer çok uzak değilse hemen gitme canım ben o hatayı yaptım erken gittim orada bağıranlar falan vardı 10 dakikada 1 olan sancıların hepsi gitti bebek korkudan yukarı kaçtı 20 saatten sonra sezeryan a girmek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…