Bendede oluyor 32.haftamdayim norml bi durum ben magnezyumda icmiyorum uzun zamandir oluyor.İyi akşamlar kızlar birşey soracağım. Karnım birden sertleşiyor ve 1-2 dakika sürüyor bu bebek toplanıyor gibi ama bir kısım değil daha genel bi sertleşme oluyor. Bu kasılma mıdır? Sizde de oluyor mu? Magnezyumu içmiyordum kaç gündür hemen başladım :/
Gecmis olsun canımAnkara'ya sevk ettiler 1cm ailma vamis arada bı yokluyo
Ankara'ya sevk ettiler 1cm ailma vamis arada bı yokluyo
Annişkolar selam. Mide bulantısı karın ağrısı ve kusma nedeniyle hastaneye geldik nstye bağladılar sancı çıktı baya. Doktor yatış yaptı bu gece hastanedeyim. Ciğer geliştirici iğne yaptılar, bi sürü serum, progestan fitil doldurdular. 4 te tekrar nstye takcaklar sabah doktor yinegelecek. Şansımıza doktorumuzla karşılaştık sezeryanı çıkmışta. Dualarınıza ihtiyacım var
Cok gecmis olsun durdururlar insallah acılmayıAnkara'ya sevk ettiler 1cm ailma vamis arada bı yokluyo
Cnm geçmiş olsun nst de sancın çıktı mı ? Bende 2 cm ile evde bekliyorum bebişi.Ankara'ya sevk ettiler 1cm ailma vamis arada bı yokluyo
Sanada gecmis olsun canım sabaha sancıların gecmis olur buyuk ihtimalle acıklık falan varmıAnnişkolar selam. Mide bulantısı karın ağrısı ve kusma nedeniyle hastaneye geldik nstye bağladılar sancı çıktı baya. Doktor yatış yaptı bu gece hastanedeyim. Ciğer geliştirici iğne yaptılar, bi sürü serum, progestan fitil doldurdular. 4 te tekrar nstye takcaklar sabah doktor yinegelecek. Şansımıza doktorumuzla karşılaştık sezeryanı çıkmışta. Dualarınıza ihtiyacım var
Cok sükür canım 1kere banada oldu oyle ama serum takmislardi yinede sadece gaz gozukuyorduBizde acile gittik. Hicbir sey cikmadi. Gaz sancisidir dediler. Benimki psikolojik herhalde. Bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum. En ufak agri kasilmada acile gidiyoruz. Az sakin olayim bari
Evet çıktı 2 litre su iç dediler 3de nts girdim şimdi tekrar gircem bebek doğum pozisyonu almış değerlendirmeye göre yatış verebilirim dedi doktorCnm geçmiş olsun nst de sancın çıktı mı ? Bende 2 cm ile evde bekliyorum bebişi.
Çok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yokCanım humana stil tea var bana oglumds hemen hastaneden onu aldirmislardi sutum gelmedigi icin simdi hemen alip hastane cantama koydum ondan ic ve bol su kayisi kompostosu getirsinler yakinlarin hadtaneye onu ic gelir allahin izniyle
@nathifaasfarovski aceleci iki bebişimiz daha gelmiş. Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.Bahtları güzel olsun inşallah. en kısa zamanda kucağınıza da alırsınız umarım.
Canım humana ve lactamil aldır ben lactamil inde çok faydasını gördüm oğlumdaÇok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yok
Şaun evin içinde hareket halindeyim 10 dk bir vurmaya başladı sancı sanki gitsemmi doktpra bilemedimF fatmaelifnur Y Yellu T Toprakliyagmur günaydın kızlar uyurken aklımda siz varsınız rüyalarimda hep bebekler gördüm umarım hepiniz iyisinizdir dualarım sizlerle
Eğer çok uzak değilse hemen gitme canım ben o hatayı yaptım erken gittim orada bağıranlar falan vardı 10 dakikada 1 olan sancıların hepsi gitti bebek korkudan yukarı kaçtı 20 saatten sonra sezeryan a girmek zorunda kaldımŞaun evin içinde hareket halindeyim 10 dk bir vurmaya başladı sancı sanki gitsemmi doktpra bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?