2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın gece hiç uyuyamadım bu gaz sancısı bitirdi beni bebek te kasılıp duruyor dönüyor mu ne anlamadım çok ağrıdı artık çok yoruldum korkuyorum

Uzak bagırcak gibi sancı degil acaba önce acile mi gitsem nst ye girsemmi

Senin bu memleketin yaktı beni akşam sıcaktan uyuyamadik klima açtık alışkın olmadığıma fena çarptı sabah yataktan kalkamadım bugün hep yattım şuanda yanıyorum

Benim bu memleketim alışık olmayanı fena çarpıyor canım maalesef... çok aşırı sıcak oluyor.. geçmiş olsun canım.. valla Adana ya alışmak zor gerçekten.. kışı da ayrı bir dert yani.. kar soğuğu olur ama kar yağmaz ayazı daha beterdir hazırlıklı ol şimdiden :) ateşin falan var mı kontrol ettin mi?

Selam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim

Umarım eve geçmen için yeterlidir canım azalması ağrının.. bu sıpalar ah ah .

Gözetim altındayım biraz uyumuşum gece 3 de nts sancı çıktı 2 litre su iç dediler 5 te sancı çıktı şimdi serum bağladılar uyumuşum uyunca ağrım geçmiş serumu bitince gönderecek doktor istirat verdi günde en az 4 litre su içeceksin dedi şimdilik sıkıntıyı atlatmisim

Hadi gözünaydın aynı durumlar bendede gecerli hep yatıyorum 4lt su iciyorum

Insallah evine cıkarsın hastane ortamı cok bunaltıyor insanı

inşallah biran önce herşey yoluna girerde evinizde istirat edersiniz kızlar rahat dursun bebişler daha vakit var deyin konuşun onlarla kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz

Çok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yok
Canım doğum yapalı kac gün oldu üç günden sonra süt kanalları doluyormuş tam birde ılık duş alabilirsen onunda faydası var olmadı sıcak havlu koyabilirsen oda getiriyor benım bu şekilde gelmişti moralini yüksek tut

Ayy burada yaşamadım ama haftasonu kv ye geldiğimizde Aladağ a kaçmak için can atıyordum oğluma hamileyken 1 ay kaldım sonrasında da 12 gün kaldım nefret etmiştim buradan şimdi ne yapacam bilmiyorum gözüm korktu tek güzel yanı çamaşır çok hızlı kuruyor :) bugün daha iyiyim çamaşır yıkıyorum gözüm keserse biraz temizlik yapmaya çalışacağım

Umarım yapılanlar işe yarar brazck dha sabreder ufaklık.. dualarım sninle çok geçmş olsun

Ay hanımlar noluyor böyle ağrılar sancılar korktum bende umarım herkes iyidir hastanedekiler sağ salim evlerine gider düzelir herkes bebeklerde biraz bekler inşallah kucağa almak için insan sabırsızlanıyor ama bebeklerin maşallahı var onlar daha sabırsız azcık uslu beklesinler içerde iyi haberlerle gelirsiniz inşallah

Gecmis olsun canim.Dr 35. hafta icin onemli ikinci duzluk demisti.Insallah bebegin uc hafta daha sabreder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…