Uzak bagırcak gibi sancı degil acaba önce acile mi gitsem nst ye girsemmiEğer çok uzak değilse hemen gitme canım ben o hatayı yaptım erken gittim orada bağıranlar falan vardı 10 dakikada 1 olan sancıların hepsi gitti bebek korkudan yukarı kaçtı 20 saatten sonra sezeryan a girmek zorunda kaldım
önce güzel bir kahvaltı yap. enerji topla. evimtoparla, kafanı dağıtmaya çalış. ışık duş al. 5 dk bire düşünce de git... bence tabiUzak bagırcak gibi sancı degil acaba önce acile mi gitsem nst ye girsemmi
Acile git istersen canım için rahat eder hem belkide yatış gereklidirUzak bagırcak gibi sancı degil acaba önce acile mi gitsem nst ye girsemmi
Senin bu memleketin yaktı beni akşam sıcaktan uyuyamadik klima açtık alışkın olmadığıma fena çarptı sabah yataktan kalkamadım bugün hep yattım şuanda yanıyorum
Selam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim
Gelir merak etmeÇok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yok
Hadi gözünaydın aynı durumlar bendede gecerli hep yatıyorum 4lt su iciyorumGözetim altındayım biraz uyumuşum gece 3 de nts sancı çıktı 2 litre su iç dediler 5 te sancı çıktı şimdi serum bağladılar uyumuşum uyunca ağrım geçmiş serumu bitince gönderecek doktor istirat verdi günde en az 4 litre su içeceksin dedi şimdilik sıkıntıyı atlatmisim
Insallah evine cıkarsın hastane ortamı cok bunaltıyor insanıSelam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim
Selam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim
inşallah biran önce herşey yoluna girerde evinizde istirat edersiniz kızlar rahat dursun bebişler daha vakit var deyin konuşun onlarla kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruzGözetim altındayım biraz uyumuşum gece 3 de nts sancı çıktı 2 litre su iç dediler 5 te sancı çıktı şimdi serum bağladılar uyumuşum uyunca ağrım geçmiş serumu bitince gönderecek doktor istirat verdi günde en az 4 litre su içeceksin dedi şimdilik sıkıntıyı atlatmisim
Canım doğum yapalı kac gün oldu üç günden sonra süt kanalları doluyormuş tam birde ılık duş alabilirsen onunda faydası var olmadı sıcak havlu koyabilirsen oda getiriyor benım bu şekilde gelmişti moralini yüksek tutÇok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yok
Ayy burada yaşamadım ama haftasonu kv ye geldiğimizde Aladağ a kaçmak için can atıyordum oğluma hamileyken 1 ay kaldım sonrasında da 12 gün kaldım nefret etmiştim buradan şimdi ne yapacam bilmiyorum gözüm korktu tek güzel yanı çamaşır çok hızlı kuruyor :) bugün daha iyiyim çamaşır yıkıyorum gözüm keserse biraz temizlik yapmaya çalışacağımBenim bu memleketim alışık olmayanı fena çarpıyor canım maalesef... çok aşırı sıcak oluyor.. geçmiş olsun canım.. valla Adana ya alışmak zor gerçekten.. kışı da ayrı bir dert yani.. kar soğuğu olur ama kar yağmaz ayazı daha beterdir hazırlıklı ol şimdiden :) ateşin falan var mı kontrol ettin mi?
Umarım yapılanlar işe yarar brazck dha sabreder ufaklık.. dualarım sninle çok geçmş olsunAnnişkolar selam. Mide bulantısı karın ağrısı ve kusma nedeniyle hastaneye geldik nstye bağladılar sancı çıktı baya. Doktor yatış yaptı bu gece hastanedeyim. Ciğer geliştirici iğne yaptılar, bi sürü serum, progestan fitil doldurdular. 4 te tekrar nstye takcaklar sabah doktor yinegelecek. Şansımıza doktorumuzla karşılaştık sezeryanı çıkmışta. Dualarınıza ihtiyacım var
Gecmis olsun canim.Dr 35. hafta icin onemli ikinci duzluk demisti.Insallah bebegin uc hafta daha sabreder.Annişkolar selam. Mide bulantısı karın ağrısı ve kusma nedeniyle hastaneye geldik nstye bağladılar sancı çıktı baya. Doktor yatış yaptı bu gece hastanedeyim. Ciğer geliştirici iğne yaptılar, bi sürü serum, progestan fitil doldurdular. 4 te tekrar nstye takcaklar sabah doktor yinegelecek. Şansımıza doktorumuzla karşılaştık sezeryanı çıkmışta. Dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?