- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Gecmis olsun canim.Amin insallah sen de biz de saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi.Hepinizden Allah razı olsun iyiyim biraz bundan önceki 17 haftalık düşük yaşamıştım kızımı kaybetmistim inşallah ogulumu kucağıma alırım Ramazan'ın hürmetine hepimiz sağlıcakla alırız miniklerimizi yatiyorum biraz daha bekleyecezsim dedi doktor
Çok geçmiş olsun canimSelam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim
Aa geçmiş olsun canım, dualarım seninle.Annişkolar selam. Mide bulantısı karın ağrısı ve kusma nedeniyle hastaneye geldik nstye bağladılar sancı çıktı baya. Doktor yatış yaptı bu gece hastanedeyim. Ciğer geliştirici iğne yaptılar, bi sürü serum, progestan fitil doldurdular. 4 te tekrar nstye takcaklar sabah doktor yinegelecek. Şansımıza doktorumuzla karşılaştık sezeryanı çıkmışta. Dualarınıza ihtiyacım var
Geçmiş olsun canımgünaydın gece hiç uyuyamadım bu gaz sancısı bitirdi beni bebek te kasılıp duruyor dönüyor mu ne anlamadım çok ağrıdı artık çok yoruldum korkuyorum
Biraz daha beklesin bebiş, çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim
Geçmiş olsun canımKızlar yanlış alarm bekliyoruz daha.
Lohusa sepetinden mi alacaksin msj la sor canim onlar kilona gore bedenini soyluyor. Birde kaliplari buyukmus yani ayni bedenini alsan gelirmis. Ben ordan alamadim ama aynisi var orda s aldim tam geldi hatta guzel yani dar degil.Herkese günaydın hastanedeki arkadaslaarımıza sancısı olanlara cok gecmis olsun
Kızlar sizden bircok kisi geceligini lohusasep.ten almıstı yanlıs hatırlamıyorsam ben normalde üstü m altı l pantalonda 40 elbisede 38 giyerdim simdi 85 kilo oldum 18 kg aldım sizce m beden mi almalıyım geceligi l beden mi bilgisi olan acil yardımcı olabilir mi
Humanayi oğlumda dr . tavsiye etmişti bana, hastanede gelmeyen sütüm evde doldu taştı. Inşallah sende de işe yarar.Çok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yok
Inşallah bu haftadan sonra sıkıntı olmaz canım, sağ salim alırsın bebişini kucağına, geçmiş olsun.Hepinizden Allah razı olsun iyiyim biraz bundan önceki 17 haftalık düşük yaşamıştım kızımı kaybetmistim inşallah ogulumu kucağıma alırım Ramazan'ın hürmetine hepimiz sağlıcakla alırız miniklerimizi yatiyorum biraz daha bekleyecezsim dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?