2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese. Hastaneye giden arkadaşlar çok geçmiş olsun. Bebişleriniz beklesin azıcık daha ne kadar aceleci çıktılar. Bu gidişle temmuz ayına kimse kalmayacak. Şaka bir yana umarım çabucak toparlayıp evinize geçersiniz. Tekrardan çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim.Amin insallah sen de biz de saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi.

Çok geçmiş olsun canim

Aa geçmiş olsun canım, dualarım seninle.

Herkese günaydın hastanedeki arkadaslaarımıza sancısı olanlara cok gecmis olsun

Kızlar sizden bircok kisi geceligini lohusasep.ten almıstı yanlıs hatırlamıyorsam ben normalde üstü m altı l pantalonda 40 elbisede 38 giyerdim simdi 85 kilo oldum 18 kg aldım sizce m beden mi almalıyım geceligi l beden mi bilgisi olan acil yardımcı olabilir mi

Biraz daha beklesin bebiş, çok geçmiş olsun canım.

Lohusa sepetinden mi alacaksin msj la sor canim onlar kilona gore bedenini soyluyor. Birde kaliplari buyukmus yani ayni bedenini alsan gelirmis. Ben ordan alamadim ama aynisi var orda s aldim tam geldi hatta guzel yani dar degil.

Y Yellu senin kiz dogum gununu bile kutlatmadi sana ne kiskanc cikti yahu
Umarim iyisinizdir ikinizde sabirsiz bebisler durun ne aceleniz var.

Çok sağol canım komposto ve su var ama humana çay yeni duydum hemen alayım canım hala sütüm yok
Humanayi oğlumda dr . tavsiye etmişti bana, hastanede gelmeyen sütüm evde doldu taştı. Inşallah sende de işe yarar.

Günaydin kizlar..
Hastaneye giden arkadaslar cok gecmis olsun .. Şu sıpalar korkutuyor bizide . Vallahi gözum korktu evi toplayayim azcik dedim elimi bile surmem bu haftayi gecireyim diye yatacagim sadece :)
Bugun valizi hazirlayacagim o hazir dursun ama kizim gelmesin zamanini beklesin amin :)

Inşallah bu haftadan sonra sıkıntı olmaz canım, sağ salim alırsın bebişini kucağına, geçmiş olsun.

Benim de Afedersiniz hemoroid sorunu zorluyor, dr.krem verdi onu kullanıyorum ama pek fayda etmedi, dr.un soylemedigi başka bir şeyi kullanmak istemiyorum. Kabız olmasam bile hemoroid oluyor..inşallah geçer, yoksa napcam bilmiyorum. Dr.um hamilelikte oluyo sonra geçiyo, gecmezse ameliyat olabiliyo dedi bi de onrdan ameliyat olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…