2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler bizimde kontrol günümüz bugün inşallah herşey yolundadır dün akşamdan beri sancilarim var ama sanırım gaz sancısı o yüzden telaş yapmıyorum zaten kontrol gunum olduğu içinde telaş yapmiyor olabilirim

Ben de bugün yıkıcam inşallah bebiş kıyafetlerini, sonra ütüleyip hazirlicam.Hastaneye gidenler çok oldu bu ara ben de korkmaya başladım, hazır olmak lazım. Inşallah burda bişey olmaz, dr.um bile yok burda.16.sinda gitcem ailemin yanına..

Gunaydin hastaneye gidenler olmus kızlar hepinize tek tek geçmiş olsun insallah vaktinde gelir herkesin bebeği

Y Yellu @Zey-has F fatmaelifnur kızlar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bebekler biraz daha bekleseler iyi olur ne bu acele anlamadım gitti.
Gece hiç uyuyamadım desem yeridir. Belim ve bacaklarım ilk defa ağrıdan mahvetti beni uyutmadı.El kol ağrısı sabah rutinim oldu. Otururken de zaten kaburgalarım çatlıyor gibi. Benim için hedef Temmuz ayını görmek. O bile gözümde büyüyor artık şu 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.
Kiloma da dikkat ediyorum yine de su içsem yarıyor resmen. 30 kiloyla giderim artık Doğuma (

Bizimkiler bizi hic tedirgin etmedi ya o yuzden rahat icim sanirim erken gelmez diyorum ama burayi okuyunca korkuyorum. Yoksa 16 gunum kaldi cokta degil yani benim icin.. Yeterki pazartesini atlatayim diyorum şu an başka dusuncem yok ben tek basima hallederimde anneme gec gel dedim diye kizar bana bak erken gelseydim yaninda olurdum diye :)))

Canım çok şükür bu geceyide atlatmissiniZ inşallah biraz daha bekler kuzu

Bizde acile gittik. Hicbir sey cikmadi. Gaz sancisidir dediler. Benimki psikolojik herhalde. Bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum. En ufak agri kasilmada acile gidiyoruz. Az sakin olayim bari

Evet sakin olmak lazım özellikle ilk bebeksi doğum olayı uzun sürüyor bende ilkinde doguruyorum galiba diye çok gitmiştim doktora bunda daha temkinliyim bekliyorum artiyormu azaliyormu sancı diye

Evet çıktı 2 litre su iç dediler 3de nts girdim şimdi tekrar gircem bebek doğum pozisyonu almış değerlendirmeye göre yatış verebilirim dedi doktor

Çok şükür son ay siklasicak artık yalancı sancılar

Amin inşallah bende daha hazirlamadim çantayı hergun bugün hazirlayim diye kalkıyorum kalıyor bı şekilde ben daha utuyu bile yapmadım çok sıcak başlıyor artık bana birden alev alıyorum gibi oluyor özellikle kasılmalar sırasında daha fena ateş basiyor

Inşallah zamanlarını beklerler bebişlerimiz canım. .Ay senin de az kalmış. Benim 30 gün kadar var inşallah. 17.sinde gitcez dr.a, doğum tarihi vericek.Hepimizin hakkında hayırlısı canım.

Bu arada etiketleyemedim ama doğum yapan anneler hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün sizede çok geçmiş olsun çoğu bebeğine kavuştu sanırım inşallah kuvozdekilerde biran önce toparlanır annelerinin koynuna girerler rüyamda hep bebek gördüm bu gece kuvozde bı bebeğe bakıyordum

Hamilelikte olduysa geçiyor diye biliyorum inşallah ameliyata gerek kalmaz sanırım sezeryan olucaksin dogumdada zorlanmaz sonrasindada geçer insallaj

biz bosuna mi erkenden yikadik utuledik :) sicaklar bastirinca cok zor cunku kendimizi tasiyamiyoruz utuyu nasil yapardik.
Sende aksam serinliginde yap artik beklmeme

Bu hafta kontrolde rutin nstye bağlanıyormu acaba birde aciklik muayenesi falan oluyormu

Hamilelikte olduysa geçiyor diye biliyorum inşallah ameliyata gerek kalmaz sanırım sezeryan olucaksin dogumdada zorlanmaz sonrasindada geçer insallaj
Ay inşallah ya, sezeryan olucam, inan sezeryandan korkmuyorum o ameliyattan korktuğum kadar.

Günaydın kızlar.. 1 hafta giremedim topiğe MaşaAllah ışığı görüp çıkan çıkana olmuş ne diyelim erkenden bebişleri gelen anneler; sagıcakla büyütün evlatlarınızı.. sıkıntısız evlerinize çıkarsınız inşaallah..hastanede olan arkadaşlarım sizede acil şifalar diliyorum.. ne yapın edin sıpaları dışarıya salmayın.. bu bebişlerin erkenden çıkma sevdasıda nedir yahuu. Temmuzun ilk annesi kim olacak acaba..??

Kızlar çok geçmiş olsun ikinize de. Bebişler beklesin daha erken. Telaş yaptırmayı seviyorlar. Bir de Y Yellu ben anladım ki özel günleri söylemeyeceksin bu bebişlere kesinlikle kıskanıyorlar hastanelere sürüklüyorlar bizi. Mutlu sağlıklı yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…