Ben de bugün yıkıcam inşallah bebiş kıyafetlerini, sonra ütüleyip hazirlicam.Hastaneye gidenler çok oldu bu ara ben de korkmaya başladım, hazır olmak lazım. Inşallah burda bişey olmaz, dr.um bile yok burda.16.sinda gitcem ailemin yanına..Günaydin kizlar..
Hastaneye giden arkadaslar cok gecmis olsun .. Şu sıpalar korkutuyor bizide . Vallahi gözum korktu evi toplayayim azcik dedim elimi bile surmem bu haftayi gecireyim diye yatacagim sadece :)
Bugun valizi hazirlayacagim o hazir dursun ama kizim gelmesin zamanini beklesin amin :)
Bizimkiler bizi hic tedirgin etmedi ya o yuzden rahat icim sanirim erken gelmez diyorum ama burayi okuyunca korkuyorum. Yoksa 16 gunum kaldi cokta degil yani benim icin.. Yeterki pazartesini atlatayim diyorum şu an başka dusuncem yok ben tek basima hallederimde anneme gec gel dedim diye kizar bana bak erken gelseydim yaninda olurdum diye :)))Ben de bugün yıkıcam inşallah bebiş kıyafetlerini, sonra ütüleyip hazirlicam.Hastaneye gidenler çok oldu bu ara ben de korkmaya başladım, hazır olmak lazım. Inşallah burda bişey olmaz, dr.um bile yok burda.16.sinda gitcem ailemin yanına..
Canım çok şükür bu geceyide atlatmissiniZ inşallah biraz daha bekler kuzuAnnişkolar selam. Mide bulantısı karın ağrısı ve kusma nedeniyle hastaneye geldik nstye bağladılar sancı çıktı baya. Doktor yatış yaptı bu gece hastanedeyim. Ciğer geliştirici iğne yaptılar, bi sürü serum, progestan fitil doldurdular. 4 te tekrar nstye takcaklar sabah doktor yinegelecek. Şansımıza doktorumuzla karşılaştık sezeryanı çıkmışta. Dualarınıza ihtiyacım var
Bizde acile gittik. Hicbir sey cikmadi. Gaz sancisidir dediler. Benimki psikolojik herhalde. Bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum. En ufak agri kasilmada acile gidiyoruz. Az sakin olayim bari
Evet çıktı 2 litre su iç dediler 3de nts girdim şimdi tekrar gircem bebek doğum pozisyonu almış değerlendirmeye göre yatış verebilirim dedi doktor
Gözetim altındayım biraz uyumuşum gece 3 de nts sancı çıktı 2 litre su iç dediler 5 te sancı çıktı şimdi serum bağladılar uyumuşum uyunca ağrım geçmiş serumu bitince gönderecek doktor istirat verdi günde en az 4 litre su içeceksin dedi şimdilik sıkıntıyı atlatmisim
Günaydin kizlar..
Hastaneye giden arkadaslar cok gecmis olsun .. Şu sıpalar korkutuyor bizide . Vallahi gözum korktu evi toplayayim azcik dedim elimi bile surmem bu haftayi gecireyim diye yatacagim sadece :)
Bugun valizi hazirlayacagim o hazir dursun ama kizim gelmesin zamanini beklesin amin :)
Inşallah zamanlarını beklerler bebişlerimiz canım. .Ay senin de az kalmış. Benim 30 gün kadar var inşallah. 17.sinde gitcez dr.a, doğum tarihi vericek.Hepimizin hakkında hayırlısı canım.Bizimkiler bizi hic tedirgin etmedi ya o yuzden rahat icim sanirim erken gelmez diyorum ama burayi okuyunca korkuyorum. Yoksa 16 gunum kaldi cokta degil yani benim icin.. Yeterki pazartesini atlatayim diyorum şu an başka dusuncem yok ben tek basima hallederimde anneme gec gel dedim diye kizar bana bak erken gelseydim yaninda olurdum diye :)))
Hamilelikte olduysa geçiyor diye biliyorum inşallah ameliyata gerek kalmaz sanırım sezeryan olucaksin dogumdada zorlanmaz sonrasindada geçer insallajBenim de Afedersiniz hemoroid sorunu zorluyor, dr.krem verdi onu kullanıyorum ama pek fayda etmedi, dr.un soylemedigi başka bir şeyi kullanmak istemiyorum. Kabız olmasam bile hemoroid oluyor..inşallah geçer, yoksa napcam bilmiyorum. Dr.um hamilelikte oluyo sonra geçiyo, gecmezse ameliyat olabiliyo dedi bi de onrdan ameliyat olmak istemiyorum
biz bosuna mi erkenden yikadik utuledik :) sicaklar bastirinca cok zor cunku kendimizi tasiyamiyoruz utuyu nasil yapardik.Canım çok şükür bu geceyide atlatmissiniZ inşallah biraz daha bekler kuzu
Evet sakin olmak lazım özellikle ilk bebeksi doğum olayı uzun sürüyor bende ilkinde doguruyorum galiba diye çok gitmiştim doktora bunda daha temkinliyim bekliyorum artiyormu azaliyormu sancı diye
Çok şükür son ay siklasicak artık yalancı sancılar
Amin inşallah bende daha hazirlamadim çantayı hergun bugün hazirlayim diye kalkıyorum kalıyor bı şekilde ben daha utuyu bile yapmadım çok sıcak başlıyor artık bana birden alev alıyorum gibi oluyor özellikle kasılmalar sırasında daha fena ateş basiyor
Sordum canım simdi cok sagolLohusa sepetinden mi alacaksin msj la sor canim onlar kilona gore bedenini soyluyor. Birde kaliplari buyukmus yani ayni bedenini alsan gelirmis. Ben ordan alamadim ama aynisi var orda s aldim tam geldi hatta guzel yani dar degil.
Ay inşallah ya, sezeryan olucam, inan sezeryandan korkmuyorum o ameliyattan korktuğum kadar.Hamilelikte olduysa geçiyor diye biliyorum inşallah ameliyata gerek kalmaz sanırım sezeryan olucaksin dogumdada zorlanmaz sonrasindada geçer insallaj
çok teşekkür ederimderinxby geçmiş olsun canım
sağol cnmGeçmiş olsun canım
sağol cnmGeçmiş olsun canım
Selam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim
Kızlar çok geçmiş olsun ikinize de. Bebişler beklesin daha erken. Telaş yaptırmayı seviyorlar. Bir de Y Yellu ben anladım ki özel günleri söylemeyeceksin bu bebişlereGözetim altındayım biraz uyumuşum gece 3 de nts sancı çıktı 2 litre su iç dediler 5 te sancı çıktı şimdi serum bağladılar uyumuşum uyunca ağrım geçmiş serumu bitince gönderecek doktor istirat verdi günde en az 4 litre su içeceksin dedi şimdilik sıkıntıyı atlatmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?