2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusa sepetinden l almistim,disaridan aldiklarim m.M tam oluyor su anda 70 kilo civarindayim.Bence l almalisin.

O valizi hazırlarsam kız çıkıp gelecekmiş gibi bir his oluştu bende, valiz bir kenarda içine girecekler bir çekmece de ama birleşmiyorlar, valla hormonlardan psikolojim nane limon

Evet asarken kuruyor neredeyse iyi olmana sevindim canım.. valla klima vs. Br şekilde idare edeceğiz yapacak bir şey yok..

Kızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?

Ben dün anneme söyledim de anne topikte hamile kalmayacak temmuza kadar diye bana dediki Ramazan ya hurma yiyorlardır rahimleri yumuşamıştır . Aman kızlar son hafta falan yeriz yememekte fayda var

Valla temmuzu görmeden geldi minnoşlar :))) hurma konusunu bilemiyorum ama aceleci oldukları kesin:)) su da içmek lazım havalar çok sıcak susuz kaldığında vücut ondan da sancı olabilir

O valizi hazırlarsam kız çıkıp gelecekmiş gibi bir his oluştu bende, valiz bir kenarda içine girecekler bir çekmece de ama birleşmiyorlar, valla hormonlardan psikolojim nane limon
Aynu ben Simdi kalktim minik bir hurcun icine hastanede giyeceklerini koydum fazla fazla kiyafet corap agiz mendili sapka eldiven gibi.
Ama onu bile geri dolaba koydum Bir kerede kalkinca dogumda ebelere verecekleri koyarim keseye En azindan hazir olurlar ani durumda atarim valize.. Ayy o kadar ütüledim nasil tikayim erkenden valize icim gidiyor

Valla temmuzu görmeden geldi minnoşlar :))) hurma konusunu bilemiyorum ama aceleci oldukları kesin:)) su da içmek lazım havalar çok sıcak susuz kaldığında vücut ondan da sancı olabilir
Hurma konusunda bisi diyeyim gecen medineyi gösteriyordu dediki dogumu kolaylastirir hurma adamda dediki o yaş hurma.. Demekki her hurma degil ben ramazan girdi gireli cok yiyorum valla canim cok cekiyor 3-5 bazen daha fazla üstelik yararlida ye gitsin diyorum

Bu hafta kontrolde rutin nstye bağlanıyormu acaba birde aciklik muayenesi falan oluyormu
evet canim rutin nst var artik ama aciklik kontrolu sanirim sanci cikinca yapilir yoksa ne diye yapilsin. Birde normal dogumsa çatı muayenesi yapiliyor 36da sanirim.

Valla bende beklerim dedim 37ye kadar hurma için ama dayanamadım aldım yiyorum ara öğünlerde yanında da süüt :)) psikolojik olarak beynime hayır alakası yok telkinleri gönderiyorum inanmıyorum napiiimm aşeriyorum resmennn.. başından beri yaniii.. 17 haftalıkken de paso yiyordum sonra duyunca yemedim.
Al_pi

Aman ye gitsin sonucta canimiz istiyor Bende yiyorum

Görüş günümüzdü bizimde herşey yolunda şükür ama içime dert oldu bir tane resmi yok kızımın şaçlı bi bebek dedi.. zaten oğlumda saçlı doğmuştu.. tarih vermedi bize doğum için sadece temmuzun ilk haftası olabilir dedi üç hafta sonraya çağırdı.. oğlumda son iki ay iki haftada bir çağırıyordu bunda oda benim gibi rahat davranıyor sanırım :) ilkinde bendeki heyecan paniği oda yaşıyordu :) ... keyfimiz yerinde kızımız iyi oğlumuz yanımızda bugun evlilik yıl dönümümüz şükür allahıma... eşime hediye almadım kızlar şimdi dışardayız eve gitmeyecez gezecez bol bol ..

Hastanede olan arkadaşlarıma cok geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişler azcık daha dursun .. umarım herşey yolundadır kızlar

Kızlar hurmayi nasil yememizle alakali belki bileniniz vardır belki yoktur ben yinede paylaşayım

Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:
“Hurmayı ya 1 tane ya 3 ya da 5 tane yiyin.”
(Camiüssağir)

Amerikalı bilim adamları diyor ki :
Hurmayı tek sayılar(1-3-5) üzerinden yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor. Eğer çift olarak yerseniz(2-4-6) şeker potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor.

“O asla kendi nefsinden konuşmaz. O sadece vahiy ile konuşur.”
Necm Suresi, 3/4

(alıntı)

Ben daha ne gecelik aldım ne bebek eşyası hiç bir şey yok ne yapcam bilmem. Eşim sürekli erteliyor

Bu arada kızlar 65 le başladım bugun tartıldım 78 olmuşum cok almışım oğlumda toplam 18 almıştım.. bundada 18 ama daha doğuma bir ay var 20 kilodan fazla olcak halbuki budefa cok hareketliyim ve yediklerime dikkat etmiyorum.. kilolarımı beremeden hamile kalırsam böyle olur tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…