- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Lohusa sepetinden l almistim,disaridan aldiklarim m.M tam oluyor su anda 70 kilo civarindayim.Bence l almalisin.Herkese günaydın hastanedeki arkadaslaarımıza sancısı olanlara cok gecmis olsun
Kızlar sizden bircok kisi geceligini lohusasep.ten almıstı yanlıs hatırlamıyorsam ben normalde üstü m altı l pantalonda 40 elbisede 38 giyerdim simdi 85 kilo oldum 18 kg aldım sizce m beden mi almalıyım geceligi l beden mi bilgisi olan acil yardımcı olabilir mi
Günaydin kizlar..
Hastaneye giden arkadaslar cok gecmis olsun .. Şu sıpalar korkutuyor bizide . Vallahi gözum korktu evi toplayayim azcik dedim elimi bile surmem bu haftayi gecireyim diye yatacagim sadece :)
Bugun valizi hazirlayacagim o hazir dursun ama kizim gelmesin zamanini beklesin amin :)
Ayy burada yaşamadım ama haftasonu kv ye geldiğimizde Aladağ a kaçmak için can atıyordum oğluma hamileyken 1 ay kaldım sonrasında da 12 gün kaldım nefret etmiştim buradan şimdi ne yapacam bilmiyorum gözüm korktu tek güzel yanı çamaşır çok hızlı kuruyor :) bugün daha iyiyim çamaşır yıkıyorum gözüm keserse biraz temizlik yapmaya çalışacağım
Ben yarın nst ye bağlancam ilk defa açıklık muayenesi hakkında fikrim yokBu hafta kontrolde rutin nstye bağlanıyormu acaba birde aciklik muayenesi falan oluyormu
Ben dün anneme söyledim de anne topikte hamile kalmayacak temmuza kadar diye bana dediki Ramazan ya hurma yiyorlardır rahimleri yumuşamıştır . Aman kızlar son hafta falan yeriz yememekte fayda var
Kızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
Bu hafta daha çok kayma itme sağa sola biuerlerini dayama şeklinde oluyor arada tekmede oluyor ama geçen haftalar kdar olmuyorKızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
Aynu benO valizi hazırlarsam kız çıkıp gelecekmiş gibi bir his oluştu bende, valiz bir kenarda içine girecekler bir çekmece de ama birleşmiyorlar, valla hormonlardan psikolojim nane limon
Suruyor ayaklarini :)) Bazende gun diye bi sarsiliyorum ama genelde tekme degil ayaklariyla gezinti yapiyor.Kızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
Hurma konusunda bisi diyeyim gecen medineyi gösteriyordu dediki dogumu kolaylastirir hurma adamda dediki o yaş hurma.. Demekki her hurma degil ben ramazan girdi gireli cok yiyorum valla canim cok cekiyor 3-5 bazen daha fazla üstelik yararlida ye gitsin diyorumValla temmuzu görmeden geldi minnoşlar :))) hurma konusunu bilemiyorum ama aceleci oldukları kesin:)) su da içmek lazım havalar çok sıcak susuz kaldığında vücut ondan da sancı olabilir
evet canim rutin nst var artik ama aciklik kontrolu sanirim sanci cikinca yapilir yoksa ne diye yapilsin. Birde normal dogumsa çatı muayenesi yapiliyor 36da sanirim.Bu hafta kontrolde rutin nstye bağlanıyormu acaba birde aciklik muayenesi falan oluyormu
Aman ye gitsin sonucta canimiz istiyorValla bende beklerim dedim 37ye kadar hurma için ama dayanamadım aldım yiyorum ara öğünlerde yanında da süüt :)) psikolojik olarak beynime hayır alakası yok telkinleri gönderiyorum inanmıyorum napiiimmaşeriyorum resmennn.. başından beri yaniii.. 17 haftalıkken de paso yiyordum sonra duyunca yemedim.
Al_pi
Canım çok şükür bu geceyide atlatmissiniZ inşallah biraz daha bekler kuzu
Evet sakin olmak lazım özellikle ilk bebeksi doğum olayı uzun sürüyor bende ilkinde doguruyorum galiba diye çok gitmiştim doktora bunda daha temkinliyim bekliyorum artiyormu azaliyormu sancı diye
Çok şükür son ay siklasicak artık yalancı sancılar
Amin inşallah bende daha hazirlamadim çantayı hergun bugün hazirlayim diye kalkıyorum kalıyor bı şekilde ben daha utuyu bile yapmadım çok sıcak başlıyor artık bana birden alev alıyorum gibi oluyor özellikle kasılmalar sırasında daha fena ateş basiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?