2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
Ayağını falan dayıyor pat diye bir vuruyor bazen, bazen hıçkırık tutuyor onu anlıyorum ki su yuttu :) geçen gece Ramazan davulcusu gibiydi yaklaşık bi yarım saat 40 dk durmadı gümbür de gümbür

Ay o Zaman yiyeyim bende yaaa bende çok severim ama korkudan yiyemiyordum vallahi.
Ben daha ne gecelik aldım ne bebek eşyası hiç bir şey yok ne yapcam bilmem. Eşim sürekli erteliyor
Kız Allah iyiliğinizi versin ne bekliyorsunuz hala alın koyun bacım gözünüzün önünde dursun sen eşinin başının Etini ye bence, yok yani daha yıkanacak ütülenecek valiz yapılacak nolur nolmaz .

Of evet düşündükçe stres yapıyorum her dk söyleyeyim başı ağrısın

Kızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ne gibi fikirleriniz var ?

Oğlumda yapmadım kızıma da yapmayacağım:)) haksızlık olmasın.. 2010 yılında böyle yaygın değildi.. kapı süsümüz vardı sadece o da doktorumdan kaynaklıydı.. o gün doğum yaptıracağı planlı ise kız ve erkek bebek odası olarak süsletiyordu :))

Benimkiler kesenin icinde valizde duruyor,bir kontrol edeyim kirismasin :)Ana kucagi bel desteginin,emzirme yastiginin kiliflarini yikadim.Biberonlari kaynatmak kaldi.Iki kucuk valizle gidecegim hastaneye.Kendiminkileri ayri valize,bebisinkileri ayri valize koyacagim.Keseler cok iyi oldu ya her sey duzenli.Keselerin uzerine icinde olanlari yazdim igneyle tutturdum.O gun bir karisiklik olmayacak insallah.

Ben suslemicem. Zaten hastaneye hep esim in tarafı gelcek..o yüzden hevesim yok
Benim de bi annem olucak yanımda zaten, gerisi eşimin tarafı. uzağa gelin gitmek zor oluyor bu Zaman'larda, ama bu benim 3. Bebeğim ve tüplerimi bağlatıcam. İlk ikisinde süslememiştim bu sefer dedim bende Modaya uyayım, zaten son bebiş içimde kalmasın dedim işte

tebrik ederimmmmm.... ilk gün gibi hayat boyu birbirlerine kenetlensinler tatlış ikizler

Tebrik ederimmm... Darısı başımıza inşallah

Tebrik ederim bi kaç gün çok yoğundum malum son iş günlerim... Bebişler gelmiş hep ne güzel... Seni daha fazla yalnız bırakmak istememiş annesi. Bende kızıma uslu dur bayramdan sonra gel diyorum ama bakalım beni dinleyecek mi?

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
çok pis dayıyor bence dizi o sürttüğü karnım inişli çıkışlı tepe oluyor ben de o sırada ayhh diye bağırıyorum :)))

kızlar bende bugün biberon ve emzikle beraber göğüs pompasını da kaynatmayı düşünüyorum. Lansinoh manuel aldım beraber kaynatsam bi sıkıntı olur mu? Ayrıca su kaynadıktan sonra kaç dk kadar bekletsem iyi olur?

benim tek orta boy valiz kizim yedek kiyafetlerini minik bi hurca koydum benimkileri valize direk koydum. Kese de tek bende icine bezini ve ilk gunku giyecegi kiyafeti son anda koyacagim eger sıgmazsa battaniyeyi karton posete koyarim.
igne degilde cengelli igne kullansaydin bari kimseye batmaz :))

Sonunda kaynattim ben biberonlari emzigi kutusuna koydum onlarida valizde yerini aldi.

Ayni şey bende var oğluma yapmadığım i kiza yapmadım sanki haksızlık yapacakmisim gibi geliyor ona ne aldiysam ne yaptıysam bunada yapmaya çalışıyorum

Sanirim olmaz bi sıkıntı ben kaynadiktan sonra iki uc dakika durdum kapattim icinde sicagiyla kaldi cevirdim her yerini sonra duru suyla calkalayip kuruttum valize koydum.

Bimde yaş hurma var Soğutucu dolapta satılıyor biraz pahalı ama

Yıldönümünüz kutlu olsun canım, eşinle, çocuklarınla nice mutlu senelere. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…