- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Ayağını falan dayıyor pat diye bir vuruyor bazen, bazen hıçkırık tutuyor onu anlıyorum ki su yuttu :) geçen gece Ramazan davulcusu gibiydi yaklaşık bi yarım saat 40 dk durmadı gümbür de gümbürKızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
Ay o Zaman yiyeyim bende yaaa bende çok severim ama korkudan yiyemiyordum vallahi.Hurma konusunda bisi diyeyim gecen medineyi gösteriyordu dediki dogumu kolaylastirir hurma adamda dediki o yaş hurma.. Demekki her hurma degil ben ramazan girdi gireli cok yiyorum valla canim cok cekiyor 3-5 bazen daha fazla üstelik yararlida ye gitsin diyorum
Kız Allah iyiliğinizi versin ne bekliyorsunuz hala alın koyun bacım gözünüzün önünde dursun sen eşinin başının Etini ye bence, yok yani daha yıkanacak ütülenecek valiz yapılacak nolur nolmaz .Ben daha ne gecelik aldım ne bebek eşyası hiç bir şey yok ne yapcam bilmem. Eşim sürekli erteliyor
bende hurmayı günde 2-3 mutlaka yiyorum 7. aydan beri neredeyse. Sağlıklı sonuçta bir etkisini de görmedim sancı filan da yapmadı
Ayağını falan dayıyor pat diye bir vuruyor bazen, bazen hıçkırık tutuyor onu anlıyorum ki su yuttu :) geçen gece Ramazan davulcusu gibiydi yaklaşık bi yarım saat 40 dk durmadı gümbür de gümbür
Ay o Zaman yiyeyim bende yaaa bende çok severim ama korkudan yiyemiyordum vallahi.
Kız Allah iyiliğinizi versin ne bekliyorsunuz hala alın koyun bacım gözünüzün önünde dursun sen eşinin başının Etini ye bence, yok yani daha yıkanacak ütülenecek valiz yapılacak nolur nolmaz .
Ben suslemicem. Zaten hastaneye hep esim in tarafı gelcek..o yüzden hevesim yokKızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ne gibi fikirleriniz var ?
Of evet düşündükçe stres yapıyorum her dk söyleyeyim başı ağrısın
Kızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ne gibi fikirleriniz var ?
Benimkiler kesenin icinde valizde duruyor,bir kontrol edeyim kirismasin :)Ana kucagi bel desteginin,emzirme yastiginin kiliflarini yikadim.Biberonlari kaynatmak kaldi.Iki kucuk valizle gidecegim hastaneye.Kendiminkileri ayri valize,bebisinkileri ayri valize koyacagim.Keseler cok iyi oldu ya her sey duzenli.Keselerin uzerine icinde olanlari yazdim igneyle tutturdum.O gun bir karisiklik olmayacak insallah.Aynu benSimdi kalktim minik bir hurcun icine hastanede giyeceklerini koydum fazla fazla kiyafet corap agiz mendili sapka eldiven gibi.
Ama onu bile geri dolaba koydumBir kerede kalkinca dogumda ebelere verecekleri koyarim keseye En azindan hazir olurlar ani durumda atarim valize.. Ayy o kadar ütüledim nasil tikayim erkenden valize icim gidiyor
Benim de bi annem olucak yanımda zaten, gerisi eşimin tarafı. uzağa gelin gitmek zor oluyor bu Zaman'larda, ama bu benim 3. Bebeğim ve tüplerimi bağlatıcam. İlk ikisinde süslememiştim bu sefer dedim bende Modaya uyayım, zaten son bebiş içimde kalmasın dedim işteBen suslemicem. Zaten hastaneye hep esim in tarafı gelcek..o yüzden hevesim yok
tebrik ederimmmmm.... ilk gün gibi hayat boyu birbirlerine kenetlensinler tatlış ikizlerKizlar anca kendime gelddim ayyy ne saskindik biz yaaaa bi hengameyle geldik hastaneye.sabaha karsi uyuyunca gec kaldik apartopar taksi cagardik cunku esimin eli ayagi birbirine girdi.:))hediyelikler telefonlar sacildi.iyice paketleyin goturceklerinizi.geldik odamiza yerlestik sagolsun akrabalarimda pesdimizden damladi :)) bi gurultuyle 10 gibi indim.
Ameliyathane ortamini spinalden genele gecme macerami anlatmicam cunku cogumuz ilk olcaz korkuyoruz:)
Sadece cesaret diyebilirim.cesur olun ben az nanemollayim pek ajiteydim
Genel olunca o kisimlari hatirlamiyorum.dondugumde odadaydim esime sariyordum:))Allaha sukur bebislerimiz iyi ama tabiki gozetim altinda bir sure cunku ultrasonla dogan arasinda fark oldu.akcigerleri gelismis fakat bidiklikler gittim gordum ayyy ne minnaciklar yaaa rabbim hepinize zamaninda nasip etsin saglikla insallah..
Kizzz bide sezeryan acimiyo diyenler bugece hepsine kufur ediyorum normasl dogurun bacim yaaa :))
Opuyorum evden yazarim artik
Biri daha gelmis bebislerin hayirli ugurlu olsun saglikla annesine kavussun dua edin minislerime kavusayim hemen
Yaa bide giydirirlerken ortaligi yikmislar sonra bian elleri kenetlenmis susmus yavrularim ahh ahh tek dilegim dogdugu gibi yavrulariniz yaninizda olsun Allaha emanet olun
Tebrik ederimmm... Darısı başımıza inşallahMerhaba hanımlar, ben de bugün aldım oğlumu kucağıma çok şükür :) sabah kontrole geldim hastaneye, sancılandım çok aşağıya inmişti tosbik tehlikeye atmak istemedik ki iyiki de öyle yapmışız yoksa bu gece o sancılarla normal doğum yoluna girecekmiş, son anda yine ters döndü tosbik üstelik... Şimdik odamızdayız çok şükür. Hepiniz de inşallah hayırlısı ve güzellikle alırsınız kucağınıza bebişlerinizi .
Tebrik ederim bi kaç gün çok yoğundum malum son iş günlerim... Bebişler gelmiş hep ne güzel...Bu gece 21:17 de oldu canım. Ismi zaten hazırdı Emir Bera. Şükür ben iyiyim ama oğlumu çok merak ediyorum yarın karar verecekmiş çocuk doktorualınacaklar zaten hiç bitmez bebekle ona takılmıyorum canım ama işten rapor aldıktan sonra hayallerim vardı. Konuşacaktık ona ramazan hatmi yapacaktım nasip karnımda değil koynumda imiş İnşallah darısı hayırlısı ile başına canım
çok pis dayıyor bence dizi o sürttüğü karnım inişli çıkışlı tepe oluyor ben de o sırada ayhh diye bağırıyorum :)))Kızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
benim tek orta boy valiz kizim yedek kiyafetlerini minik bi hurca koydum benimkileri valize direk koydum. Kese de tek bende icine bezini ve ilk gunku giyecegi kiyafeti son anda koyacagim eger sıgmazsa battaniyeyi karton posete koyarim.Benimkiler kesenin icinde valizde duruyor,bir kontrol edeyim kirismasin :)Ana kucagi bel desteginin,emzirme yastiginin kiliflarini yikadim.Biberonlari kaynatmak kaldi.Iki kucuk valizle gidecegim hastaneye.Kendiminkileri ayri valize,bebisinkileri ayri valize koyacagim.Keseler cok iyi oldu ya her sey duzenli.Keselerin uzerine icinde olanlari yazdim igneyle tutturdum.O gun bir karisiklik olmayacak insallah.
Ayni şey bende var oğluma yapmadığım i kiza yapmadım sanki haksızlık yapacakmisim gibi geliyor ona ne aldiysam ne yaptıysam bunada yapmaya çalışıyorumOğlumda yapmadım kızıma da yapmayacağım:)) haksızlık olmasın.. 2010 yılında böyle yaygın değildi.. kapı süsümüz vardı sadece o da doktorumdan kaynaklıydı.. o gün doğum yaptıracağı planlı ise kız ve erkek bebek odası olarak süsletiyordu :))
Sanirim olmaz bi sıkıntı ben kaynadiktan sonra iki uc dakika durdum kapattim icinde sicagiyla kaldi cevirdim her yerini sonra duru suyla calkalayip kuruttum valize koydum.kızlar bende bugün biberon ve emzikle beraber göğüs pompasını da kaynatmayı düşünüyorum. Lansinoh manuel aldım beraber kaynatsam bi sıkıntı olur mu? Ayrıca su kaynadıktan sonra kaç dk kadar bekletsem iyi olur?
Bimde yaş hurma var Soğutucu dolapta satılıyor biraz pahalı amaHurma konusunda bisi diyeyim gecen medineyi gösteriyordu dediki dogumu kolaylastirir hurma adamda dediki o yaş hurma.. Demekki her hurma degil ben ramazan girdi gireli cok yiyorum valla canim cok cekiyor 3-5 bazen daha fazla üstelik yararlida ye gitsin diyorum
Yıldönümünüz kutlu olsun canım, eşinle, çocuklarınla nice mutlu senelere. .Görüş günümüzdü bizimde herşey yolunda şükür ama içime dert oldu bir tane resmi yok kızımın şaçlı bi bebek dedi.. zaten oğlumda saçlı doğmuştu.. tarih vermedi bize doğum için sadece temmuzun ilk haftası olabilir dedi üç hafta sonraya çağırdı.. oğlumda son iki ay iki haftada bir çağırıyordu bunda oda benim gibi rahat davranıyor sanırım :) ilkinde bendeki heyecan paniği oda yaşıyordu :) ... keyfimiz yerinde kızımız iyi oğlumuz yanımızda bugun evlilik yıl dönümümüz şükür allahıma... eşime hediye almadım kızlar şimdi dışardayız eve gitmeyecez gezecez bol bol ..
Hastanede olan arkadaşlarıma cok geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişler azcık daha dursun .. umarım herşey yolundadır kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?