ah ah bende vermeden kaldım canım 75 le ilk 3 4 ay 5 kilo verdim sonra geri 13 kilo aldım ama bi gör 8 kilo gibi görünüyo ama boyum uzun kemiklerdde iri baya yarma gül gibi oldum şimdiden emzirirken yapablceğim diyetlere bakıyorum yüz göz burun şiş üstüne ama takmıyorum artık bi doğsun da bebişler sağlıklaBu arada kızlar 65 le başladım bugun tartıldım 78 olmuşum cok almışım oğlumda toplam 18 almıştım.. bundada 18 ama daha doğuma bir ay var 20 kilodan fazla olcak halbuki budefa cok hareketliyim ve yediklerime dikkat etmiyorum.. kilolarımı beremeden hamile kalırsam böyle olur tabii
ben oğlumda süslemedim yine süslemem gerek yok hem haksızlık gibi geliyor çok abartmayalım bu işi diyorum oğlumun zoruna gider belki , hep resimler var kendi doğumuyla alakalı biliyor görüyor bi şekilde o yüzden yapmıyacağımKızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ne gibi fikirleriniz var ?
Genellikle süründüre süründüre hissediyorum ben hareketlerini. Ama günde birkaç tekme de atıyor .Kızlar bebişlerinizin tekmelerini ne kadar iyi hissediyorsunuz? Ufak ufak tekmelermi yoksa baya surundure surundure ordan oraya dolandirma gibimi?
Bende birlikte kaynattim kaynamaya başladıktan sonra 8-10 dk arasında kısık ateşte kaynadı altını kapattıktan sonra biraz daha içinde bekledi sonra çıkarıp kuruladımkızlar bende bugün biberon ve emzikle beraber göğüs pompasını da kaynatmayı düşünüyorum. Lansinoh manuel aldım beraber kaynatsam bi sıkıntı olur mu? Ayrıca su kaynadıktan sonra kaç dk kadar bekletsem iyi olur?
Aynen canım, ben de oğluma yapmadım kızıma da yapmicsm,2011 de doğdu benim de oğlum.Oğlumda yapmadım kızıma da yapmayacağım:)) haksızlık olmasın.. 2010 yılında böyle yaygın değildi.. kapı süsümüz vardı sadece o da doktorumdan kaynaklıydı.. o gün doğum yaptıracağı planlı ise kız ve erkek bebek odası olarak süsletiyordu :))
Ayni şey bende var oğluma yapmadığım i kiza yapmadım sanki haksızlık yapacakmisim gibi geliyor ona ne aldiysam ne yaptıysam bunada yapmaya çalışıyorum
hepimiz aynı kafadayız annelik işte :) ilk göz ağrısı onlar üzülür mü dimiyani fotoğraflardan da ister istemez görecekler sonra bana neden yapmadın ona yaptın diyip içine işlemesini istemem:) dün anneme şeker yastık yaptırdım biri kardeşine biri kendine oldu :)) aslında kendisinin ihtiyacı yok ama üzülmesin ama:)
Aynen canım, ben de oğluma yapmadım kızıma da yapmicsm,2011 de doğdu benim de oğlum.
hepimiz aynı kafadayız annelik işte :) ilk göz ağrısı onlar üzülür mü dimi
bebekler artık yağ depolamaya geçmiş ne var bizdeki hazır yağları kullanıverseler:) ne harika olurdu
Eminönü'nden mavi bir ördek tül ve çikolata alıp bağlamıştım üstüne isim çıkartıp zımbalamıştım sadece bu vardı :) şimdi de kardeşim çikolata şişeli bişeyler hazırlıyor yine bu kadarcık yapıyoruz güzel bir çikolata daha alırım ayrıca gelen olursa tutmak içino zamanlar ne ikramlık ne süs püs hiçbir şey yoktu.. gün geçtikçe değişiyor her şey :)) kendi çocuklarına yapsınlar
Eminönü'nden mavi bir ördek tül ve çikolata alıp bağlamıştım üstüne isim çıkartıp zımbalamıştım sadece bu vardı :) şimdi de kardeşim çikolata şişeli bişeyler hazırlıyor yine bu kadarcık yapıyoruz güzel bir çikolata daha alırım ayrıca gelen olursa tutmak için
valla nefes alıyormu diye başını beklerdim bebekken yine öyle olacak mıyım bakalım en çok banyo işi beni üZüyor canı yanacak kulağına su kaçacak korktu üşüdü derken bana geliyor keçilervalla öyle canım.. anne olmayı onlarla yaşadık ilk :)) her şey deneyimlenerek onlarda öğrenildi :)) onu nasıl üzerimmmm ..
yaş istemem canim dogurmayayim :))) Daha var dursun icerde yoksa yaş hurmayida cok severimBimde yaş hurma var Soğutucu dolapta satılıyor biraz pahalı ama
Benim oğlumda 2011 doğumlu sağlıklı doğumlar canımAynen canım, ben de oğluma yapmadım kızıma da yapmicsm,2011 de doğdu benim de oğlum.
valla nefes alıyormu diye başını beklerdim bebekken yine öyle olacak mıyım bakalım en çok banyo işi beni üZüyor canı yanacak kulağına su kaçacak korktu üşüdü derken bana geliyor keçiler
Benimde tek korkum kv alissin diye 3 aylıkken salep verdi ağzına herşey bi anda oldu anlamadım dur diyemedim o an o gidince nasıl aglamistim bu defa neler vermeye çalışacak başında bekliyordum resmen çocuğun yanindan ayrilmiyirdum psikolojik olarak yine aynı şeyi yasatacak bana dur bakalım hayırlısı kafayı yemezsem iyidirhiç deme sık sık kalkıp kontrol ederdimbanyodan değil de ben en çok ek gıdadan korkuyorum... oğlumda çok acayip deneyimler yaşadım bunda da olacak mı yoksa ne versem yiyecek mi diye düşünüyorum kara kara.. biz 4 ayı tamamladığımızda başlıyoruz anne sütü almadığından .. bir de demir ilacını oğlumun bünyesi kabul etmemişti kusmuştu hep aldığında.. bunları baştan yaşamaktan korkuyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?