2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun kızlar az daha da
ah ah bende vermeden kaldım canım 75 le ilk 3 4 ay 5 kilo verdim sonra geri 13 kilo aldım ama bi gör 8 kilo gibi görünüyo ama boyum uzun kemiklerdde iri baya yarma gül gibi oldum şimdiden emzirirken yapablceğim diyetlere bakıyorum yüz göz burun şiş üstüne ama takmıyorum artık bi doğsun da bebişler sağlıkla

Kızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ne gibi fikirleriniz var ?
ben oğlumda süslemedim yine süslemem gerek yok hem haksızlık gibi geliyor çok abartmayalım bu işi diyorum oğlumun zoruna gider belki , hep resimler var kendi doğumuyla alakalı biliyor görüyor bi şekilde o yüzden yapmıyacağım

Bende birlikte kaynattim kaynamaya başladıktan sonra 8-10 dk arasında kısık ateşte kaynadı altını kapattıktan sonra biraz daha içinde bekledi sonra çıkarıp kuruladım

kızlar geçmiş olsun az daha dayanalım temmuz annelerinin adının hakkını verelim çok geçmiş olsun tekrar sağlıkla zamanında gelsin kuzular inşallah

Aynen canım, ben de oğluma yapmadım kızıma da yapmicsm,2011 de doğdu benim de oğlum.

Ayni şey bende var oğluma yapmadığım i kiza yapmadım sanki haksızlık yapacakmisim gibi geliyor ona ne aldiysam ne yaptıysam bunada yapmaya çalışıyorum

yani fotoğraflardan da ister istemez görecekler sonra bana neden yapmadın ona yaptın diyip içine işlemesini istemem:) dün anneme şeker yastık yaptırdım biri kardeşine biri kendine oldu :)) aslında kendisinin ihtiyacı yok ama üzülmesin ama:)

hepimiz aynı kafadayız annelik işte :) ilk göz ağrısı onlar üzülür mü dimi

Kizlar esim sana temmuz annelerini yasakliyorum diyor arkadaslar dogurdukca ben de ha dogurdum dogurcam diye bekliyorum hep.insallah vaktinde gelirler yoksa anneannesi teyzesi yetisemicek bi de korkum bayramda hastanede cocuk doktoru yok o olmadan dogum yapilmiyomus ortada kalcam diye stres yapiyorum bu arada o minicik ayaklarim oldu 40 numara gece esim erkek eli sanip urkmus ellerimden off gunler azaldikca sorunlar artti hastanedeki arkadaslar cok gecmis olsun allah yardimciniz olsun hepinizin

o zamanlar ne ikramlık ne süs püs hiçbir şey yoktu.. gün geçtikçe değişiyor her şey :)) kendi çocuklarına yapsınlar
Eminönü'nden mavi bir ördek tül ve çikolata alıp bağlamıştım üstüne isim çıkartıp zımbalamıştım sadece bu vardı :) şimdi de kardeşim çikolata şişeli bişeyler hazırlıyor yine bu kadarcık yapıyoruz güzel bir çikolata daha alırım ayrıca gelen olursa tutmak için

benim doktorum süslüyordu sadece kapıyı :)) maviş kapı süsümüz vardı sadece.. belki çikolata alırım ama hastaneye gelen olacağını zannetmiyorum.. hemşirelere veririm bende bizim burda istanbul kadar çok şey yok canım.. yani şu eminönünü ben acayip merak ediyorummmmm :) buralarda ehh tek tük yeni yeni :)) çikolata olmasa bile cezerye falan var şekerlemeci yakın ona bakınırım neler alabilirim diye :)

valla öyle canım.. anne olmayı onlarla yaşadık ilk :)) her şey deneyimlenerek onlarda öğrenildi :)) onu nasıl üzerimmmm ..
valla nefes alıyormu diye başını beklerdim bebekken yine öyle olacak mıyım bakalım en çok banyo işi beni üZüyor canı yanacak kulağına su kaçacak korktu üşüdü derken bana geliyor keçiler

hiç deme sık sık kalkıp kontrol ederdim banyodan değil de ben en çok ek gıdadan korkuyorum... oğlumda çok acayip deneyimler yaşadım bunda da olacak mı yoksa ne versem yiyecek mi diye düşünüyorum kara kara.. biz 4 ayı tamamladığımızda başlıyoruz anne sütü almadığından .. bir de demir ilacını oğlumun bünyesi kabul etmemişti kusmuştu hep aldığında.. bunları baştan yaşamaktan korkuyorum sadece

Benimde tek korkum kv alissin diye 3 aylıkken salep verdi ağzına herşey bi anda oldu anlamadım dur diyemedim o an o gidince nasıl aglamistim bu defa neler vermeye çalışacak başında bekliyordum resmen çocuğun yanindan ayrilmiyirdum psikolojik olarak yine aynı şeyi yasatacak bana dur bakalım hayırlısı kafayı yemezsem iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…