2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok ben verdirmedim kimseye bir şey senin aniden olmuş.. kaynım yeğenine üzüm vermeye kalkmış çocuğu zor kurtarmışlar.. onu duyduğumdan beri ellemeyin vermeyinle geçti o dönemim.. şimdi de vermezler beni biliyorlar.. :)) inşallah senin kv de vermez bu kez için rahat eder..ben doktorun demediği şeyleri şunu dedi bunu dedi diyerek engelliyordum o tip şeylere karşı.. 5 aylık çocuğa mama verme ( kaşık maması ) yaptığın yemeklerden yedir dediler.. dedim yok artık!! asla dedim vermem.. en çok korkutan ek gıda işte.. nasıl atlatacağız bilemiyorum..

yengemler tepecikte normal dogum yapti sanci odasi kadar kotu bi yer gormedkm dio herkesi tek bir odaya alip karsi karsiya perdesiz herkes herkesi goruyormus.yengem dio ki ben dogururken karsimdakinin bebeginin geldigini gordum dio catallarda.bide stajerlere surekli alttan baktiriolarmis.yengem dedi kac kisi geldi bakti bilmiyorum.gorumcemde gitriginde koymuslar catala stajer kiz getirmisler kiz demis ben korkuyorum nasil ellicem gorumcem elle korkma bisi olmaz demis.tabi dogurmadan hastaneyi terk edıo oyle iste korkuyrum..

konak şampuanı gördüm nette siz aldınız mı tecrübeli anneler özellikle gerçekten faydası var mı artık şampuan bebeyağı kozmetikleri de alayım diyorum kararsız kaldım ne alsam giysileri için de sabun tozu almayı düşünüyorum hala hazırlamdım çantayı sanki hazırlayınca doğuvercek gibi geliyo acele etmedim ama hazırlayayım diyorum artık

Acilll kizlar bisi sorcam bilgisi olan varsa soylesin....bebegim iki gundur kuvvettiz hastayim azcik ve oruc tutuyrdum baktim dun hareketi yagasti bugun tutmadim belki oructandir die ama bugunde kuvvetsiz 3 gun once gobegimi sagdan soldan firlatan bebek iki gundur dunden beri fark ediorum hareketi yok dencek kadar beni korkutuo.cikolata yedim tik ne varsa tukettim tik yok bir iki kipirti sonra yokkk.

Almadım öyle bir şampuan kullanmadım.. konak oldu ama çok olmadı güzel durlayıp kuruladıktan sonra aman aman olmadı bizde. Olduğunda saçına az bebeyağı sürdüm ve kendi tarağı ile hafif tarayıp bamyoya öyle aldım. Sabun tozu ya da sıvı deterjan alabilirsin bebeklere özel.. benim tercihim johnsons baby den yana :)

Canım harekette azalma varsa doktoruna gitmelisin.. beni hep uyarır hareketi sorar azalınca gel der.. dinlendiğin zaman yani yatarken de hareketi az mı canım.

canım tarak ne önerirsin oda aklımdaydı unuttum bak hemen yazatım hatırlatmışken :)saçlı olcak çünkü

Oruçtan dolayi suyu azalmis olabilir mi acaba? İstersen doktoruna bi danış

Can'ım bu bebişi emzirirsin belki Allahım sağlıklarını yerinde versin tosuncukların :)
Can'ım ben kızımda da oğlumda da bu bebişimde de dalin toz sabun ve dalin yumuşatıcı kullandım . Kızımda komilinin Bebek bakım setlerinden kullandım oğlumda ise sebamed aldım bakım seti ama hiç memnun kalmadım çocugu yıkarken köpürmüyor bile düzgün ne bileyim ben sevmedim pişik kremi de bi naneye yaramadı. Bu sefer niveanın aldım sabunu şampuanı losyonu vs. Pişik kremi de tine sudocrem aldım eczaneden. Tek geçerim

canım doktorunu ara bekleme hemen git oruçtan olablir ama en son doktora gittğimde biri aradı 3 gündür hissetmiyorum hakereketlerini diye doktor çok kızdı niye bekledin 3 gün dedi ihmal etme lütfen git için rahatlasın

Cnm iki doğum arası yakın olabilir bundan sonra iyi korunursun arasi uzar. Baglamaktaki amaç nedir anlayamadım. İstemiyorsan baglatma cnm pişmanlık duyabilirsin ilerde. Allah evlatlarına sağlık versin.
Yapisal sknti var canm dikislerim birbirini tutmuyor yani iyilesmiyor bildigin iki katli dikislerim var derim fazla sertmis. Kipkirmizi duruyor 3de rahimin yirtilir diyorlar.

Yok canım emmeyecek :)) bana yasak ameliyatım sevebiyle

Canım harekette azalma varsa doktoruna gitmelisin.. beni hep uyarır hareketi sorar azalınca gel der.. dinlendiğin zaman yani yatarken de hareketi az mı canım.
Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..

Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..

Hiç bekleme o zaman hemen ara doktoru ve git canım..

Yapisal olrak dikislerim tutmuyor canim iyilesmiyor kipkirmizi duruyor hala ve kat gibi iz var 3 de rahim yirtilma olasiligi cok yuksekmis. İlki zorunlu ve acil olmustu rahim 8 cm acikti oglumun kalp atisari yavasladigi ve kakasini yaptigi icin sezeryana alinmistm cok zor gecti diger sezry. Gibi degildim 15 gun ne yatabildm ne kalkabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…