- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Benimde tek korkum kv alissin diye 3 aylıkken salep verdi ağzına herşey bi anda oldu anlamadım dur diyemedim o an o gidince nasıl aglamistim bu defa neler vermeye çalışacak başında bekliyordum resmen çocuğun yanindan ayrilmiyirdum psikolojik olarak yine aynı şeyi yasatacak bana dur bakalım hayırlısı kafayı yemezsem iyidir
yengemler tepecikte normal dogum yapti sanci odasi kadar kotu bi yer gormedkm dio herkesi tek bir odaya alip karsi karsiya perdesiz herkes herkesi goruyormus.yengem dio ki ben dogururken karsimdakinin bebeginin geldigini gordum dio catallarda.bide stajerlere surekli alttan baktiriolarmis.yengem dedi kac kisi geldi bakti bilmiyorum.gorumcemde gitriginde koymuslar catala stajer kiz getirmisler kiz demis ben korkuyorum nasil ellicem gorumcem elle korkma bisi olmaz demis.tabi dogurmadan hastaneyi terk edıo oyle iste korkuyrum..Nie korkıosun ki orda olan uzmnlr hc biyerde yok üçüncü basamak hastane olduğu için gdıom gerçi üniversitelerde 3.basamak BN gcn yıl tepckte yaptgm için ve sezertn olduğu için oraya guvnıom cnm normal doğum olsa herhangi bı yere gderdm zaten yaknmda olan
konak şampuanı gördüm nette siz aldınız mı tecrübeli anneler özellikle gerçekten faydası var mı artık şampuan bebeyağı kozmetikleri de alayım diyorum kararsız kaldım ne alsam giysileri için de sabun tozu almayı düşünüyorum hala hazırlamdım çantayı sanki hazırlayınca doğuvercek gibi geliyo acele etmedim ama hazırlayayım diyorum artık
Acilll kizlar bisi sorcam bilgisi olan varsa soylesin....bebegim iki gundur kuvvettiz hastayim azcik ve oruc tutuyrdum baktim dun hareketi yagasti bugun tutmadim belki oructandir die ama bugunde kuvvetsiz 3 gun once gobegimi sagdan soldan firlatan bebek iki gundur dunden beri fark ediorum hareketi yok dencek kadar beni korkutuo.cikolata yedim tik ne varsa tukettim tik yok bir iki kipirti sonra yokkk.
canım tarak ne önerirsin oda aklımdaydı unuttum bak hemen yazatım hatırlatmışken :)saçlı olcak çünküAlmadım öyle bir şampuan kullanmadım.. konak oldu ama çok olmadı güzel durlayıp kuruladıktan sonra aman aman olmadı bizde. Olduğunda saçına az bebeyağı sürdüm ve kendi tarağı ile hafif tarayıp bamyoya öyle aldım. Sabun tozu ya da sıvı deterjan alabilirsin bebeklere özel.. benim tercihim johnsons baby den yana :)
Oruçtan dolayi suyu azalmis olabilir mi acaba? İstersen doktoruna bi danışAcilll kizlar bisi sorcam bilgisi olan varsa soylesin....bebegim iki gundur kuvvettiz hastayim azcik ve oruc tutuyrdum baktim dun hareketi yagasti bugun tutmadim belki oructandir die ama bugunde kuvvetsiz 3 gun once gobegimi sagdan soldan firlatan bebek iki gundur dunden beri fark ediorum hareketi yok dencek kadar beni korkutuo.cikolata yedim tik ne varsa tukettim tik yok bir iki kipirti sonra yokkk.
Ben bebedor aldım onu.. bakıp al istersen chicco nun falan da var..canım tarak ne önerirsin oda aklımdaydı unuttum bak hemen yazatım hatırlatmışken :)saçlı olcak çünkü
Can'ım bu bebişi emzirirsin belki Allahım sağlıklarını yerinde versin tosuncukların :)hiç deme sık sık kalkıp kontrol ederdimbanyodan değil de ben en çok ek gıdadan korkuyorum... oğlumda çok acayip deneyimler yaşadım bunda da olacak mı yoksa ne versem yiyecek mi diye düşünüyorum kara kara.. biz 4 ayı tamamladığımızda başlıyoruz anne sütü almadığından .. bir de demir ilacını oğlumun bünyesi kabul etmemişti kusmuştu hep aldığında.. bunları baştan yaşamaktan korkuyorum sadece
Can'ım ben kızımda da oğlumda da bu bebişimde de dalin toz sabun ve dalin yumuşatıcı kullandım . Kızımda komilinin Bebek bakım setlerinden kullandım oğlumda ise sebamed aldım bakım seti ama hiç memnun kalmadım çocugu yıkarken köpürmüyor bile düzgün ne bileyim ben sevmedim pişik kremi de bi naneye yaramadı. Bu sefer niveanın aldım sabunu şampuanı losyonu vs. Pişik kremi de tine sudocrem aldım eczaneden. Tek geçerimkonak şampuanı gördüm nette siz aldınız mı tecrübeli anneler özellikle gerçekten faydası var mı artık şampuan bebeyağı kozmetikleri de alayım diyorum kararsız kaldım ne alsam giysileri için de sabun tozu almayı düşünüyorum hala hazırlamdım çantayı sanki hazırlayınca doğuvercek gibi geliyo acele etmedim ama hazırlayayım diyorum artık
canım doktorunu ara bekleme hemen git oruçtan olablir ama en son doktora gittğimde biri aradı 3 gündür hissetmiyorum hakereketlerini diye doktor çok kızdı niye bekledin 3 gün dedi ihmal etme lütfen git için rahatlasınAcilll kizlar bisi sorcam bilgisi olan varsa soylesin....bebegim iki gundur kuvvettiz hastayim azcik ve oruc tutuyrdum baktim dun hareketi yagasti bugun tutmadim belki oructandir die ama bugunde kuvvetsiz 3 gun once gobegimi sagdan soldan firlatan bebek iki gundur dunden beri fark ediorum hareketi yok dencek kadar beni korkutuo.cikolata yedim tik ne varsa tukettim tik yok bir iki kipirti sonra yokkk.
Yapisal sknti var canm dikislerim birbirini tutmuyor yani iyilesmiyor bildigin iki katli dikislerim var derim fazla sertmis. Kipkirmizi duruyor 3de rahimin yirtilir diyorlar.Cnm iki doğum arası yakın olabilir bundan sonra iyi korunursun arasi uzar. Baglamaktaki amaç nedir anlayamadım. İstemiyorsan baglatma cnm pişmanlık duyabilirsin ilerde. Allah evlatlarına sağlık versin.
Can'ım bu bebişi emzirirsin belki Allahım sağlıklarını yerinde versin tosuncukların :)
Can'ım ben kızımda da oğlumda da bu bebişimde de dalin toz sabun ve dalin yumuşatıcı kullandım . Kızımda komilinin Bebek bakım setlerinden kullandım oğlumda ise sebamed aldım bakım seti ama hiç memnun kalmadım çocugu yıkarken köpürmüyor bile düzgün ne bileyim ben sevmedim pişik kremi de bi naneye yaramadı. Bu sefer niveanın aldım sabunu şampuanı losyonu vs. Pişik kremi de tine sudocrem aldım eczaneden. Tek geçerim
Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..Canım harekette azalma varsa doktoruna gitmelisin.. beni hep uyarır hareketi sorar azalınca gel der.. dinlendiğin zaman yani yatarken de hareketi az mı canım.
Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..
Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..Canım harekette azalma varsa doktoruna gitmelisin.. beni hep uyarır hareketi sorar azalınca gel der.. dinlendiğin zaman yani yatarken de hareketi az mı canım.
Yapisal olrak dikislerim tutmuyor canim iyilesmiyor kipkirmizi duruyor hala ve kat gibi iz var 3 de rahim yirtilma olasiligi cok yuksekmis. İlki zorunlu ve acil olmustu rahim 8 cm acikti oglumun kalp atisari yavasladigi ve kakasini yaptigi icin sezeryana alinmistm cok zor gecti diger sezry. Gibi degildim 15 gun ne yatabildm ne kalkabildim.Nie bağlıo ki canm bnmde ikinci gebelgm ilki sezeryan olmuştu kaybettik doğumdan snra kalp hastasıydı bu bebeğim iki ay sonra oldu yani araları 11 ay olucktı ilki yasasydı ne gbi sorun var dikişlernde uzun bi aradan sonra bidaha hamile kalsan sorun mu olur ozmnda
Çok guldumEşyaları alsın kendi yıkasın assın hatta ütülesin.. bu kadar bekletmiş bütün işi de kendi yapsın
Simdi msj attm yarin kontrole gitcemOruçtan dolayi suyu azalmis olabilir mi acaba? İstersen doktoruna bi danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?