Senin korkmana gerek yok olsa dr sanada ayni seyleri soylerdi canim. Herkesin yapisi bir degil ki sen hayirlisiyla 3de yapabilirsin 5 de :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat bambaska birsey.Dmi ya yazıyı görünce korktum bnde(
Bnde gecen sene temmuz 5 de doğum yapmıştım tırstım
Aynen uzak olunca çok zor evlendim daha sadece annem 1 kere geldi evime başka da hiç bir akrabam gelmedi evlendiğinden beri ama eşimin tüm akrabaları geldi sürekli de geliyorlar. Insan kendi tarafida gelsin istiyor.. aynen içind e kalmasin yao istiyorsan :) hevesin vat demekki ama baya zahmetli bir ise benziyorBenim de bi annem olucak yanımda zaten, gerisi eşimin tarafı. uzağa gelin gitmek zor oluyor bu Zaman'larda, ama bu benim 3. Bebeğim ve tüplerimi bağlatıcam. İlk ikisinde süslememiştim bu sefer dedim bende Modaya uyayım, zaten son bebiş içimde kalmasın dedim işte
canım bendede kasılma ve ishal var bi kaç gündür ama tecrübesizim bu sıkıntı mı demek? çok öyle aman aman ağrım yokSelam kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım. Kasılmalarım yanı sıra istifra ishal bulantı bırakmadı yakamı. Yeni yeni rahatladım. Biraz önceki nstmizde ağrılarımız baya azalmış dedi hemşire. Doktoru bekliyoruz. Çok yoruldum evimi yatağımı özledim
Inşallah karismaz ama huylu huyundan vazgeçmez bunda sen Karışma ben herseyi yediricem diyo bakalım hayırlısı inşallah sağlam bi psikoloji lazım bana Allah yardım etsinyok yok ben verdirmedim kimseye bir şey senin aniden olmuş.. kaynım yeğenine üzüm vermeye kalkmış çocuğu zor kurtarmışlar.. onu duyduğumdan beri ellemeyin vermeyinle geçti o dönemim.. şimdi de vermezler beni biliyorlar.. :)) inşallah senin kv de vermez bu kez için rahat eder..ben doktorun demediği şeyleri şunu dedi bunu dedi diyerek engelliyordum o tip şeylere karşı.. 5 aylık çocuğa mama verme ( kaşık maması ) yaptığın yemeklerden yedir dediler.. dedim yok artık!! asla dedim vermem.. en çok korkutan ek gıda işte.. nasıl atlatacağız bilemiyorum..
oruç mu tuttun valla ne diyim bilemedim doktora sor senAcilll kizlar bisi sorcam bilgisi olan varsa soylesin....bebegim iki gundur kuvvettiz hastayim azcik ve oruc tutuyrdum baktim dun hareketi yagasti bugun tutmadim belki oructandir die ama bugunde kuvvetsiz 3 gun once gobegimi sagdan soldan firlatan bebek iki gundur dunden beri fark ediorum hareketi yok dencek kadar beni korkutuo.cikolata yedim tik ne varsa tukettim tik yok bir iki kipirti sonra yokkk.
Ay Can'ım ya keşke tutmasaydın ah ah büyük insan dayanamıyor o bebecik Nasıl dayansın orucaAcilll kizlar bisi sorcam bilgisi olan varsa soylesin....bebegim iki gundur kuvvettiz hastayim azcik ve oruc tutuyrdum baktim dun hareketi yagasti bugun tutmadim belki oructandir die ama bugunde kuvvetsiz 3 gun once gobegimi sagdan soldan firlatan bebek iki gundur dunden beri fark ediorum hareketi yok dencek kadar beni korkutuo.cikolata yedim tik ne varsa tukettim tik yok bir iki kipirti sonra yokkk.
Simdi msj attm yarin kontrole gitcem
Çok guldumdaha diyor eskiden çanta mi varmış doğduktan sonra lazım oldukça alırız ama bebek doğsun gece ben uyumicsm onuda uyutmucam görür o
Inşallah karismaz ama huylu huyundan vazgeçmez bunda sen Karışma ben herseyi yediricem diyo bakalım hayırlısı inşallah sağlam bi psikoloji lazım bana Allah yardım etsin
arkadaşlar sizede sorayım ishal sıkıntı mı demek :/ geceleri kasılmam oluyor
Ben ilk şu bebek bezini aldırayım da gerisini annem gelince alcaz o zaman mecbur götürecekŞu eksik bu eksik olacak o zaman of diyip toptan alacak.. eskidenmiş o 2017deyiz 1017 değil yaaaniiiii
ben hissediyom bugün yrın bende doğururumDoğum belirtileri arasında var ama bilemem tabii.. sor doktoruna canım
İshalde su kaybi fazla oldugu icin sıkıntı olabilir.uzun suredir ishalsen ve kasilman varsa doktora git. Herkese doktora git diyorum cunku birsey yoktur dersek yanlis olur en iyi doktorlar bilirben hissediyom bugün yrın bende doğururum
Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..
Canım ben sabahtan akşama kadar hissedemedim hemen gel dedi nst çekti. Sen iki gün diyorsun. Bence doktoruna git içime sinmedi geldim falan de muayene ol. Belki suyu azalmıştır oruç da tutmuşsun. İçin rahat etsin. Hiçbişey yoksa bile yarın gidene kadar yapacağın stresi boş yere yaşamasın kuzucukAcilll kizlar bisi sorcam bilgisi olan varsa soylesin....bebegim iki gundur kuvvettiz hastayim azcik ve oruc tutuyrdum baktim dun hareketi yagasti bugun tutmadim belki oructandir die ama bugunde kuvvetsiz 3 gun once gobegimi sagdan soldan firlatan bebek iki gundur dunden beri fark ediorum hareketi yok dencek kadar beni korkutuo.cikolata yedim tik ne varsa tukettim tik yok bir iki kipirti sonra yokkk.
Doktorunuza danışın, riske atmayın. Suyu azalmış veya enerjisiz kalmış olabilir . İyi olduğunu öğrenin içiniz rahatlasın hiç değilse.Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..
Ben ilk şu bebek bezini aldırayım da gerisini annem gelince alcaz o zaman mecbur götürecek
ben hissediyom bugün yrın bende doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?