2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dmi ya yazıyı görünce korktum bnde (
Bnde gecen sene temmuz 5 de doğum yapmıştım tırstım
Senin korkmana gerek yok olsa dr sanada ayni seyleri soylerdi canim. Herkesin yapisi bir degil ki sen hayirlisiyla 3de yapabilirsin 5 de :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat bambaska birsey.

Aynen uzak olunca çok zor evlendim daha sadece annem 1 kere geldi evime başka da hiç bir akrabam gelmedi evlendiğinden beri ama eşimin tüm akrabaları geldi sürekli de geliyorlar. Insan kendi tarafida gelsin istiyor.. aynen içind e kalmasin yao istiyorsan :) hevesin vat demekki ama baya zahmetli bir ise benziyor

canım bendede kasılma ve ishal var bi kaç gündür ama tecrübesizim bu sıkıntı mı demek? çok öyle aman aman ağrım yok

Inşallah karismaz ama huylu huyundan vazgeçmez bunda sen Karışma ben herseyi yediricem diyo bakalım hayırlısı inşallah sağlam bi psikoloji lazım bana Allah yardım etsin

oruç mu tuttun valla ne diyim bilemedim doktora sor sen

Ay Can'ım ya keşke tutmasaydın ah ah büyük insan dayanamıyor o bebecik Nasıl dayansın oruca hemen git doktora hiç bekleme bile lütfen

Çok guldum daha diyor eskiden çanta mi varmış doğduktan sonra lazım oldukça alırız ama bebek doğsun gece ben uyumicsm onuda uyutmucam görür o

Şu eksik bu eksik olacak o zaman of diyip toptan alacak.. eskidenmiş o 2017deyiz 1017 değil yaaaniiiii

Inşallah karismaz ama huylu huyundan vazgeçmez bunda sen Karışma ben herseyi yediricem diyo bakalım hayırlısı inşallah sağlam bi psikoloji lazım bana Allah yardım etsin

Sana sağlam bi çocuk doktoru lazım bunu bunu de diyeceğin eşinin yanında desin ki karıştırmasın.. ayy hayır çocuk senin ona ne yaa allah allaahh.. çok sinir olurum böyle şeylere..

Benim de düzenli kasılmalarım çıktı nstde çok zamanım kalmadı diye düşünüyorum yarın tekrar nstye gircem inşallah durur bu bebekler ne acele anlamadım :)) işin tuhafı iki gündür baya kasılıyodum zaten de düzenli oldugunu bilmiyodum açıklık yok şimdilik

Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..

Kötü düşünme canm doktorunda yarın çağırmış ama bekleyemem dersen bi devlet hastanesine gidiver istersen.
Bide bi yerde okumustum soğuk su icincede bebek harekete geçermiş bi su iç bakalm inşallah sorun yoktur

Canım ben sabahtan akşama kadar hissedemedim hemen gel dedi nst çekti. Sen iki gün diyorsun. Bence doktoruna git içime sinmedi geldim falan de muayene ol. Belki suyu azalmıştır oruç da tutmuşsun. İçin rahat etsin. Hiçbişey yoksa bile yarın gidene kadar yapacağın stresi boş yere yaşamasın kuzucuk
Bende debişey çıkmadı büyük ihtimalle bişey çıkmaz rahat ol ama tedbirli olmakta fayda var canım suyuna baksın hiç değilse.

Ya evet dinlendigim zaman hep kipir kipr olurdu bende bugun dedim yatayim biraz oglen uyudum bir saat yok halen yok hareket tek bir kez oldu korkutuo beni hani derler ya anneler hisseder kotu seyler hissediorum.sasiriuorum..
Doktorunuza danışın, riske atmayın. Suyu azalmış veya enerjisiz kalmış olabilir . İyi olduğunu öğrenin içiniz rahatlasın hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…