2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar sizede sorayım ishal sıkıntı mı demek :/ geceleri kasılmam oluyor
Canım ben türkiyedeyken yediklerimden dolayı bakteri kapmışım ve ishal olmuştum..özel hastaneye gittik ve dr bana ishalin erken doğuma neden olduğunu söyledi ve 3 torba serum yaptılar,antibiyotik vermişti..sonra eve dönüşte şikayetim devam etti ve burdaki dr uma gittim o da bebeği etkileyen bişey yok.. antibiyotiğe devam dedi...2 farklı dr, iki farklı düşünce..için rahat değilse dr ara..

Kızlar süslemeden bahsetmişsiniz geçen yıl oğlumdada hastaneyi öyle süs püs içinde bırakmadım sadece kapı süsü isimbanneri cikolata şekerkurabiye yaptırmıştım dağıttık hastanede lohusaşerbetinide hastanede veriyordu ..kızımdada yine hastanede aynı şeyleri yapıcam..

Temmuza bebiş kalmayacak galiba burdabenim en sonlardaydi21 temmuzdu 19 mayista dogurdum bugun cinarimi gordum hanimlat. 1640 olmus nefes aldigi hortum artik agzinda degil burnuna gecmis hemsire iyi bisey dedu yavas yavas kendisi alabiliyor dedi ama hala sut yokAy bide yawrumun değiştirmiş ler bi gittim pembe örtü kuvezde bi baktim elim kadar bile olmayan bir bebek vardi sok oldum korktum çınara bisey oldu zannettim

doktoru aradım ilk dahiliyeye git sonra bana gel dedi :) valla ben bu işlerden bişey anlamıyorum
İlla ki :)) her gece hastanedeyim doğuruyorum falan rüyalarımda
bende eşimi yiyorum her gece ağır biraz uykusu bak diyorum bikere seslencem uçucaksın her an doğurabilirm oda gülüyo napsın karı kafayı kırdı

Al_pi hastaneye bebek icin carsaf gibi bir sey goturmemize gerek var mi,daha yeni hastaneden geldim sormayi unuttum yine(
Sormus muydun sen ya da arkadaslardan soran var mi medicalparka gidenlerden

Selam kızlar. Herkese tek tek yazamadım. Herkese güzel dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Öğlene doğru evimize geldk şükürler olsun. Sabahki nstde çok bişey çıkmadı doktor ultrasonlada ayrıntılı baktı. 5 olan rahim boyum 6 olmuş esnek bişeymiş ama orası ve annenin idrarıyla doğru orantılıymış. Önce bi maşallahınızı alarak kızım 2754 gram ve 45-46cm olmuş. Bu arada ben karın ağrısı kusma ishal ile gitmiştim hiç kasılmam yoktu o aralar ama nstde 97leri görünce herkes bi şok oldu sonrası malum zaten. Ağrılarımı grip geçirdiğim için enfeksiyonum ya da kbb doktorunun verdiği burun spreyi ile öksürük şurubu yan etki yapmış olabilir dedi. Kusmada olunca kasılmalar artmıştır dedi. İshal erken doğum belirtisi bende duymuştum bir arkadaş sormuş 2-3 gün sürüyorsa hemen doktora danışılmalıymış. Kötü bir haberim daha var doktorum 24 ünde hastaneden ayrılıyormuş alle kliniğe geçecekmiş ama seni bırakmam anlaşmalı hastanelerim belli olsun hem belki daha ucuza denk gelir haberleşiriz dedi. Kafamda deli sorularla birlikte çok şükür iyiyim tekrardan hepinize çok teşekkür ederim

Bende kapı süsü işte beşik süsü anne ayak ucu hoşgeldin banneri balon fln bunları hazırladım. İkramlık olarak da lokum çikolata bi de lohusa şerbeti mi koysam acaba o da yani hemşireler için fln gelen giden bana da olmaz pek.

Al_pi hastaneye bebek icin carsaf gibi bir sey goturmemize gerek var mi,daha yeni hastaneden geldim sormayi unuttum yine(
Cnm ben Trabzondayım medicalpark Karadeniz de doğum yaptım oğlumu hiç gerek yoktu çarşafa falan ama yedek almıştım. Bu sefer de öyle yapıcam .

Normal doğumu bilemem canm BN sezeryan olmuştum orda kaç yılında oldu dedgn bu olay

[QUOTE="MaqameT, post: 51680200, member: 429]Senin korkmana gerek yok olsa dr sanada ayni seyleri soylerdi canim. Herkesin yapisi bir degil ki sen hayirlisiyla 3de yapabilirsin 5 de :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat bambaska birsey.[/QUOTE]
Amiinn insalahh canmm aynen bana bse demedi kmse dıkışmle ilgili sorun yok çok sukur

Anladm canm büyük geçmiş olsun bağlatrsın ozman riske atma kndni

bence gerek olmaz diye dusunuyorum ben hic birsey sormadim kime soracagimi da bilmiyorum zaten :) Hastane ortami ne lazim olur diye kendi kafamdan kuruyorum yani.

masallahhh masallahh kiz ne guzel kilo almis .. Sende balinmaz gibi kendini yedin bitirdin bak ne dedim bu cimcimelerin haftasi haftasini tutmuyor ki benimde son gittigimde iyi kilo almisti ayni haftalara denk geliyo iste..
Hadi gözun aydin daha üzülmezsin

eşimin de uykusu ağır ama ben bi sesleneyim hoop ayakta kıyamam.. kaç kere kramp yüzünden uyandırdım onu

Evt zaten gelenlere dağıtılıyor cnm .. bizimkinin süslü kapıyı görünce içeri dalıyorlardı şaşırıyorlardı halbuki artık okadar cok yapan varki.. ben abartmadan yapmıştım içimde kalsın istemiyordum bide geç olmuştu oğlum oyüzden herşeye hevesim vardı..
bide kızlar albüm yaptırmıştım oğluma kızıma haksızlık olmasın diye onada yaptırdım okadar güzelki eve geçince resim paylaşırım belki sizede fikir olur

Ay teşekkür ederiz Alpi teyzesi sorma şok yaşadım bende 8-9 günde 716 gram almış. Üzülmem ya dün akşam direkten döndüm doğsaydıda üzülmezdim kocaman olmuş meğerse kızım. Yalnız doktor 2 hafta sonrasına gel dedi doğuma gidicem bu gidişle

Bu arada bu kız gerçekten anasını kıskanıyo :) tatile göndermedi, doğum günümü kutlatmadı :) anne bensiz olmaz bensiz olmaz diyo :)
Bu arada bi bebiş gördüm hastanede oda kapısı açıktı 3 kgcuk dedi hemşire. Öyle minnaktıki aman Allahım dedim şaka mı ay biz nasıl tutcaz etcez o minnakları ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…