2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişine canım kocaman olmuş :) iyi olmanıza sevindim. :)
Muayenehane konusuna çok takılma benim doktor da ayrıldı hastaneden başta canım sıkıldı biraz ama daha iyi oldu. Dediği gibi konularda da yardımcı oldu hastaneyle anlaştığımız fiyattan doğum yapıcam. Üstelik çok daha iyi bir hastane ayarladı. Normalin yarı fiyatına denk geldi bizimki. Herşey güzel olur inşallah hepimiz için

Kızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk

Kızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Doğumdan sonra gelir canm bnmde glmıo ucunu sıktm gecen bi damla gördüm tamam dedim rahatladım .. Kndlgnden şakır şakır glmıo yanı şuan için benm doğumdan snra mutlaka gelicktr stres etme şimdiden

Huggius ve prima arasinda fark var kizlar ikiside yenidogan huggius daha kucuk
Ben 22li prima almistim hastane icin ev icinde huggius almistim sanirim degistirecegim. Huggius olani hastaneye götürecegim .. Poposu kuccucuk olur onun

Evet cnaım huggies kalıbı dar bir bez.. oğlumun totosuna hiç olmadı o yüzden :)) iyi olur hastanede onu kullanman :))

Doğumdan sonra gelir canm bnmde glmıo ucunu sıktm gecen bi damla gördüm tamam dedim rahatladım .. Kndlgnden şakır şakır glmıo yanı şuan için benm doğumdan snra mutlaka gelicktr stres etme şimdiden
Bende o da yok. Sadece uçlarında beyaz birşry var kremsi birşey. Acaba süt mü birikmiş oralarda anlamadm. Zten göğüs ucumda öyle yok ememez diye tırsıyorum. Dokyor bile sıkıntılı ddi göğüs uçlarıma

Y Yellu maşallah kızına canımm :)) iyi olmanıza sevindim.. bu arada bebişleri öyle bir alıyoruz ki küçük falan demeden :)) hiç dert etme onu

Canm ozman doğumdan snra pompa kullanmanı tavsiye ederim ne kadar çok çekersen o kadar çok sut gelir ucu içinde göğüs ucları var olmadı onlardan denersin ama Allah buyuk bi dogsunda bebişin belki emdre emdire ucunu belirgınlestrr

Kızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı

Annemimde aynı benim gibiymiş emzirdikten sonra çıktı diyor inşallah benimde öyle olur :) asla pes etmeyeceğimm emene kdr vericem ağzına haha

Kızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Bnmdr düşük dr kan ilacnı günde 2 kez almamı söyledi. Düzeldimi blmiyorn 22sindr kontrol var. Bi sıkıntı olur mu ki kan değeri düşüklüğnden ?

Çok saol tatlım benim valla bende çok sewindim kızıma :)
Ya doğum çok yakın olduğundan korkuyorum ne olur ne eder diye. Bizim zaten 5700dü hastanemde sezeryan bundan çok olmasın az olsa da iyi olur yani :)) amin hepimiz mutlu olalım

Benim göğüs ucum olmadığı için oğlum emmedi .. mamayla büyüdü.. şimdi yine kara kara düşünüyorum nasıl olcak diyeyine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .. göğüs ucum bi türlü cıkmıyor. Göğüs uçlarınıda tutmamıştı oğlum inş kızomda tutarda rahat ederim.. inş sen yaşamazsın cnm bebeğin emme reflekside önnemli o bi tuttumu bırakmaz eme eme cıkar .. ben lansinohun göğüsucu cıkarıcını aldım inş fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…