- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Maşallah bebişine canım kocaman olmuş :) iyi olmanıza sevindim. :)Selam kızlar. Herkese tek tek yazamadım. Herkese güzel dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Öğlene doğru evimize geldk şükürler olsun. Sabahki nstde çok bişey çıkmadı doktor ultrasonlada ayrıntılı baktı. 5 olan rahim boyum 6 olmuşesnek bişeymiş ama orası ve annenin idrarıyla doğru orantılıymış. Önce bi maşallahınızı alarak kızım 2754 gram ve 45-46cm olmuş. Bu arada ben karın ağrısı kusma ishal ile gitmiştim hiç kasılmam yoktu o aralar ama nstde 97leri görünce herkes bi şok oldu sonrası malum zaten. Ağrılarımı grip geçirdiğim için enfeksiyonum ya da kbb doktorunun verdiği burun spreyi ile öksürük şurubu yan etki yapmış olabilir dedi. Kusmada olunca kasılmalar artmıştır dedi. İshal erken doğum belirtisi bende duymuştum bir arkadaş sormuş 2-3 gün sürüyorsa hemen doktora danışılmalıymış. Kötü bir haberim daha var doktorum 24 ünde hastaneden ayrılıyormuş alle kliniğe geçecekmiş ama seni bırakmam anlaşmalı hastanelerim belli olsun hem belki daha ucuza denk gelir haberleşiriz dedi. Kafamda deli sorularla birlikte çok şükür iyiyim tekrardan hepinize çok teşekkür ederim
Doğumdan sonra gelir canm bnmde glmıo ucunu sıktm gecen bi damla gördüm tamam dedim rahatladım .. Kndlgnden şakır şakır glmıo yanı şuan için benm doğumdan snra mutlaka gelicktr stres etme şimdidenKızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Huggius ve prima arasinda fark var kizlar ikiside yenidogan huggius daha kucuk
Ben 22li prima almistim hastane icin ev icinde huggius almistim sanirim degistirecegim. Huggius olani hastaneye götürecegim .. Poposu kuccucuk olur onun
Bende o da yok. Sadece uçlarında beyaz birşry var kremsi birşey. Acaba süt mü birikmiş oralarda anlamadm. Zten göğüs ucumda öyle yok ememez diye tırsıyorum. Dokyor bile sıkıntılı ddi göğüs uçlarımaDoğumdan sonra gelir canm bnmde glmıo ucunu sıktm gecen bi damla gördüm tamam dedim rahatladım .. Kndlgnden şakır şakır glmıo yanı şuan için benm doğumdan snra mutlaka gelicktr stres etme şimdiden
Canm ozman doğumdan snra pompa kullanmanı tavsiye ederim ne kadar çok çekersen o kadar çok sut gelir ucu içinde göğüs ucları var olmadı onlardan denersin ama Allah buyuk bi dogsunda bebişin belki emdre emdire ucunu belirgınlestrrBende o da yok. Sadece uçlarında beyaz birşry var kremsi birşey. Acaba süt mü birikmiş oralarda anlamadm. Zten göğüs ucumda öyle yok ememez diye tırsıyorum. Dokyor bile sıkıntılı ddi göğüs uçlarıma
Annemimde aynı benim gibiymiş emzirdikten sonra çıktı diyor inşallah benimde öyle olur :) asla pes etmeyeceğimm emene kdr vericem ağzına hahaCanm ozman doğumdan snra pompa kullanmanı tavsiye ederim ne kadar çok çekersen o kadar çok sut gelir ucu içinde göğüs ucları var olmadı onlardan denersin ama Allah buyuk bi dogsunda bebişin belki emdre emdire ucunu belirgınlestrr
Bnmdr düşük dr kan ilacnı günde 2 kez almamı söyledi. Düzeldimi blmiyorn 22sindr kontrol var. Bi sıkıntı olur mu ki kan değeri düşüklüğnden ?Kızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Kac canim hemoglobin in?Kızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Ver ver emer o çıkarda uçları m.etmeAnnemimde aynı benim gibiymiş emzirdikten sonra çıktı diyor inşallah benimde öyle olur :) asla pes etmeyeceğimm emene kdr vericem ağzına haha
Çok saol tatlım benim valla bende çok sewindim kızıma :)Maşallah bebişine canım kocaman olmuş :) iyi olmanıza sevindim. :)
Muayenehane konusuna çok takılma benim doktor da ayrıldı hastaneden başta canım sıkıldı biraz ama daha iyi oldu. Dediği gibi konularda da yardımcı oldu hastaneyle anlaştığımız fiyattan doğum yapıcam. Üstelik çok daha iyi bir hastane ayarladı. Normalin yarı fiyatına denk geldi bizimki. Herşey güzel olur inşallah hepimiz için
Benim göğüs ucum olmadığı için oğlum emmedi .. mamayla büyüdü.. şimdi yine kara kara düşünüyorum nasıl olcak diyeyine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .. göğüs ucum bi türlü cıkmıyor. Göğüs uçlarınıda tutmamıştı oğlum inş kızomda tutarda rahat ederim.. inş sen yaşamazsın cnm bebeğin emme reflekside önnemli o bi tuttumu bırakmaz eme eme cıkar .. ben lansinohun göğüsucu cıkarıcını aldım inş fayda ederBende o da yok. Sadece uçlarında beyaz birşry var kremsi birşey. Acaba süt mü birikmiş oralarda anlamadm. Zten göğüs ucumda öyle yok ememez diye tırsıyorum. Dokyor bile sıkıntılı ddi göğüs uçlarıma
Kızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Harnup pekmezi canmKızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Bende onu hiç çözemiyorum memişler yumuşacık oldu ama arada nemlilik hissediyorumKızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Sekizli bişey dediKac canim hemoglobin in?
Hiçbirinide sevmiyorum ama mecbur yiyecem ne yapim sağol cnmJ
Harnup pekmezi canm
Bol bol vişne kompostosu
Haşlanmış darı
Bol sıvı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?