2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim tatlım öylemi dersin:) yeğenim 2900doğdu ilk zamanlar tutamadım elimde resmen
Gözün aydın yellucum :) Maşallah senin bebişte büyümüş sagsalim kucgına alrsn insalahh cumlemiz inşallah Aminnn

Kızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Kan ilacı öncesinde ve sonrasında 2 şer saat süt ve süt ürünleri tüketme. Ceviz badem bol protein tüket. Ayda birkez ciğer ye benim biranda yükseldi. Birde o ilaç sana yaramıyor olabilir. Benim doktor ilacı değiştirince tavan yaptı

Masallah canim :)Melissa artik bir minnos degil di mi :)Drla anlasirsiniz ayni hastaneye de gelir belki.

Ya böyle göğüs ucumla oynadığımda çkıyor az bşy ama tutması için yetermi blmiyorumm. İnş sıkıntı yaşamamm. İnşallah kimse yaşamazz

Ayy canım keşke sana yerini değiştirdiklerini baştan söyleseymişler birkaç saniye içinde insanın aklına binbir türlü şey gelir maşallah minik erkek büyüyor az kaldı bağrına basacağın günlere inşallah

Canim dogum tarihi aldiginda oda da seciyorsun ya o zaman dogum katina odayi gormeye gittiginde orada hastsne cantasina koyulacaklar icin liste asiyorlarmis ya da hemsireyi yakalar sorarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…