Yemezsen kansız kalırsn tabi kızz iyi bak bebişimizeeHiçbirinide sevmiyorum ama mecbur yiyecem ne yapim sağol cnm
Çok teşekkür ederim tatlımöylemi dersin:) yeğenim 2900doğdu ilk zamanlar tutamadım elimde resmen
Gözün aydın yellucum :) Maşallah senin bebişte büyümüş sagsalim kucgına alrsn insalahh cumlemiz inşallah AminnnÇok teşekkür ederim tatlımöylemi dersin:) yeğenim 2900doğdu ilk zamanlar tutamadım elimde resmen
Kan ilacı öncesinde ve sonrasında 2 şer saat süt ve süt ürünleri tüketme. Ceviz badem bol protein tüket. Ayda birkez ciğer ye benim biranda yükseldi. Birde o ilaç sana yaramıyor olabilir. Benim doktor ilacı değiştirince tavan yaptıKızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Geçmiş olsun buarada canımKızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Masallah canim :)Melissa artik bir minnos degil di mi :)Drla anlasirsiniz ayni hastaneye de gelir belki.Selam kızlar. Herkese tek tek yazamadım. Herkese güzel dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Öğlene doğru evimize geldk şükürler olsun. Sabahki nstde çok bişey çıkmadı doktor ultrasonlada ayrıntılı baktı. 5 olan rahim boyum 6 olmuşesnek bişeymiş ama orası ve annenin idrarıyla doğru orantılıymış. Önce bi maşallahınızı alarak kızım 2754 gram ve 45-46cm olmuş. Bu arada ben karın ağrısı kusma ishal ile gitmiştim hiç kasılmam yoktu o aralar ama nstde 97leri görünce herkes bi şok oldu sonrası malum zaten. Ağrılarımı grip geçirdiğim için enfeksiyonum ya da kbb doktorunun verdiği burun spreyi ile öksürük şurubu yan etki yapmış olabilir dedi. Kusmada olunca kasılmalar artmıştır dedi. İshal erken doğum belirtisi bende duymuştum bir arkadaş sormuş 2-3 gün sürüyorsa hemen doktora danışılmalıymış. Kötü bir haberim daha var doktorum 24 ünde hastaneden ayrılıyormuş alle kliniğe geçecekmiş ama seni bırakmam anlaşmalı hastanelerim belli olsun hem belki daha ucuza denk gelir haberleşiriz dedi. Kafamda deli sorularla birlikte çok şükür iyiyim tekrardan hepinize çok teşekkür ederim
Ayyy birgün daha bitiyor ve biz 36.haftaya girdik şaka gibi. Az kaldı azcık kaldı ısırcam mıncıklıcam heryerleriniO yeğenin ama canımkendi bebeğim başka oluyor emin ol tutarsın..
Bende çözemedim gittii çok endişeleniyorum sezaryan olucam bide ya gelmezse sıkıntı yaşarm fln gbsnden..Bende onu hiç çözemiyorum memişler yumuşacık oldu ama arada nemlilik hissediyorum
Saol tatlım çok teşekkür ederiz teyzesi :) darısı güzel haber almak isteyen tüm arkadaşlarımaGözün aydın yellucum :) Maşallah senin bebişte büyümüş sagsalim kucgına alrsn insalahh cumlemiz inşallah Aminnn
Annesinin lakabını mı sevmedi ki bu kızMasallah canim :)Melissa artik bir minnos degil di mi :)Drla anlasirsiniz ayni hastaneye de gelir belki.
Ya böyle göğüs ucumla oynadığımda çkıyor az bşy ama tutması için yetermi blmiyorumm. İnş sıkıntı yaşamamm. İnşallah kimse yaşamazzBenim göğüs ucum olmadığı için oğlum emmedi .. mamayla büyüdü.. şimdi yine kara kara düşünüyorum nasıl olcak diyeyine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .. göğüs ucum bi türlü cıkmıyor. Göğüs uçlarınıda tutmamıştı oğlum inş kızomda tutarda rahat ederim.. inş sen yaşamazsın cnm bebeğin emme reflekside önnemli o bi tuttumu bırakmaz eme eme cıkar .. ben lansinohun göğüsucu cıkarıcını aldım inş fayda eder
Bende sezeryan olcam canım şimdiden onları düşünme. Ben günleri bitirmenin derdindeyim sadece tadını çıkarBende çözemedim gittii çok endişeleniyorum sezaryan olucam bide ya gelmezse sıkıntı yaşarm fln gbsnden..
İnşallah canımVer ver emer o çıkarda uçları m.etme
Ayy canım keşke sana yerini değiştirdiklerini baştan söyleseymişler birkaç saniye içinde insanın aklına binbir türlü şey gelir maşallah minik erkek büyüyor az kaldı bağrına basacağın günlere inşallahTemmuza bebiş kalmayacak galiba burdabenim en sonlardaydi21 temmuzdu 19 mayista dogurdum bugun cinarimi gordum hanimlat. 1640 olmus nefes aldigi hortum artik agzinda degil burnuna gecmis hemsire iyi bisey dedu yavas yavas kendisi alabiliyor dedi ama hala sut yok Ay bide yawrumun değiştirmiş ler bi gittim pembe örtü kuvezde bi baktim elim kadar bile olmayan bir bebek vardi sok oldum korktum çınara bisey oldu zannettim
Biberon gbi olmasını bekleme zatenYa böyle göğüs ucumla oynadığımda çkıyor az bşy ama tutması için yetermi blmiyorumm. İnş sıkıntı yaşamamm. İnşallah kimse yaşamazz
aldır aldır.. yok almazsa onun en sevdiği kıyafeti bağla
Yaaa çok güzel fikirmiş
Ayyy birgün daha bitiyor ve biz 36.haftaya girdik şaka gibi. Az kaldı azcık kaldı ısırcam mıncıklıcam heryerlerini
Hahhahaha baya güldüm yaaBiberon gbi olmasını bekleme zaten
Canim dogum tarihi aldiginda oda da seciyorsun ya o zaman dogum katina odayi gormeye gittiginde orada hastsne cantasina koyulacaklar icin liste asiyorlarmis ya da hemsireyi yakalar sorarsin.bence gerek olmaz diye dusunuyorum ben hic birsey sormadim kime soracagimi da bilmiyorum zaten :) Hastane ortami ne lazim olur diye kendi kafamdan kuruyorum yani.
masallahhh masallahh kiz ne guzel kilo almis .. Sende balinmaz gibi kendini yedin bitirdin bak ne dedim bu cimcimelerin haftasi haftasini tutmuyor ki benimde son gittigimde iyi kilo almisti ayni haftalara denk geliyo iste..
Hadi gözun aydin daha üzülmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?