2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat ediyordum aslında saatlerine .. ilac işe yaramıyor olabilir evt doktorumla konişim olmadı. bu kaçıncı kan ilacın değiştirmemiz hiçbiri yaramıyor bana.. ciğer yiyeyorum cnm ya

Bende sezeryan olcam canım şimdiden onları düşünme. Ben günleri bitirmenin derdindeyim sadece tadını çıkar
Ah bnde günü btsın die sabırsızlanıyorum annem her aradagında soruyor doğsun artık die :)) iki haftam kaldı bnmde ayy çok heyecanlı yaa

Buarada melisayla yazıştım kendisi taburcu olmuş. Minnakları küvezde ama iyilermiş. Mama yiyolarmış biraz kilo alınca çıkacaklarmış ileteyim dedm :)
Ay hadi hayrlısı olsun en kısa zamanda taburcu olur inşallah bebişleride

Çok heyecanlı değilmi ama bide çok kıpırdak bir kızın olunca çok fena :) kızıma şükürler olsun hiç tedirgin etmedi nerdeyse beni hareket ediyomu napıyo diye

Maşallah kuzuna.. benim bu da öyle oğlum yaşattı bana onları pek keyfine düşkündü.. hıçkırmasa ödüm kopardı bi hıçkırırdı sıpa az az da vururdu :)) çok heyecanlı hem nasıl.. 2 çocukla nasıl hayat olacak meraktayım

Biberon gbi olmasını bekleme zaten
Geçen yıl doğum yaptığımda kuzenimde yapmıştı anneme gittiğimde beni görmeye gelmişti kızına süt verecekti o ara benim göğüslerden konuşuyorduk bi cıkardı memeyi ucu biberon gibi gözüm bi açıldı tutamadım kendimi kız bune biberon gibi dedim nasıl gülmüştük

Bugün kontrolum vardı çok şükür herşey yolundaymis baş geliş pozisyondaymis rahim boyu kısalmaya başlamış aşağı baskı olduğundan artık yavaş yavaş kisalicakmis ikinci olduğunda 1 hafta kadar erken gelebilir dedi doğumdan konuştuk nsty girdik ilk defa sancı çıkmadı bundan sonraki kontrol 2 hafta sonra sonrakiler her hafta olucakmis
Dogumhaneyi odaları falan gezdim ne goturmem gerekiyormuş onları konuştuk hastaneyle bizden bu kadar simdilik

ha maşallahhhh

Canim dogum tarihi aldiginda oda da seciyorsun ya o zaman dogum katina odayi gormeye gittiginde orada hastsne cantasina koyulacaklar icin liste asiyorlarmis ya da hemsireyi yakalar sorarsin.
Bakalim.canim ctesi gidicem doktor yine erken derse artik dogumda alirim gunu diycem :)
Her seferinde daha cok var erken diyor cunku ..

Bende hamile anemisiyim zaten beta telasamiydim yani tasiyici benimde 9larda gecen gun kont vardi dokt dogumda 7 lere duser sana kan gerekebilir dedi. Dalak mi yesek napsak
Benim iki dusuk sonrasi kansiz kalmistim igne kullanmistim o arada surekli ciger yedim keci boynuzu pekmezi ictim.ac karnina sabahlari sari leblebi ve kuru uzum ve inanirmisiniz hamileligim boyunca kan sorunum olmadi. Hatta saglik ocagindaki doktor masallah ne guzel kanin var hamilelerde genelde düsuk olur dedi.

benim bebik resmen dışarı çıkmak istiyor midemin orada top oldu aşağıdan da bir yerime basıyor çok acıyor gazdan galiba ama ya

Masallah canım bende yiyorum pekmez falan ama talasami olayim demir baglamiyor maalesef ama cok kafaya takmiyorum iyim cok sukur kizim saglikla gelsinde toparlanir insallah degerler

Y Yellu gözün aydın canım artık kocaman kızın olmuş tutmayada korkma annelik çok farklı yeğeni alamamaya benzemez bırak 3 kiloyu kendi bebeğin olunca 1 kiloyu bile alırsın içten gelen birşey annelik ben arkadaşımın 3 aylık bebeğini almaya korktum oğlumda hiç öyle değildim

Kızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ne gibi fikirleriniz var ?
Ben bunu yaptırdım kapıya astırıcam tül yanlarına balon. Yatak başına isminden flama yapıcaz beşiğine de tülü kurdeleyi annem yapacak yeter bence

Eklentiler

• IMG_5974.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…