Çok heyecanlı değilmi amaMıncıkla annes öp kokla onu bol bol:))
Dikkat ediyordum aslında saatlerine .. ilac işe yaramıyor olabilir evt doktorumla konişim olmadı. bu kaçıncı kan ilacın değiştirmemiz hiçbiri yaramıyor bana.. ciğer yiyeyorum cnm yaKan ilacı öncesinde ve sonrasında 2 şer saat süt ve süt ürünleri tüketme. Ceviz badem bol protein tüket. Ayda birkez ciğer ye benim biranda yükseldi. Birde o ilaç sana yaramıyor olabilir. Benim doktor ilacı değiştirince tavan yaptı
Ah bnde günü btsın die sabırsızlanıyorum annem her aradagında soruyor doğsun artık die :)) iki haftam kaldı bnmde ayy çok heyecanlı yaaBende sezeryan olcam canım şimdiden onları düşünme. Ben günleri bitirmenin derdindeyim sadece tadını çıkar
Canm oligofer fol günde iki tane on numara bi kan ilacı doktoruna danış mutlakaDikkat ediyordum aslında saatlerine .. ilac işe yaramıyor olabilir evt doktorumla konişim olmadı. bu kaçıncı kan ilacın değiştirmemiz hiçbiri yaramıyor bana.. ciğer yiyeyorum cnm ya
Ay hadi hayrlısı olsun en kısa zamanda taburcu olur inşallah bebişlerideBuarada melisayla yazıştım kendisi taburcu olmuş. Minnakları küvezde ama iyilermiş. Mama yiyolarmış biraz kilo alınca çıkacaklarmış ileteyim dedm :)
Çok heyecanlı değilmi amabide çok kıpırdak bir kızın olunca çok fena :) kızıma şükürler olsun hiç tedirgin etmedi nerdeyse beni hareket ediyomu napıyo diye
Geçen yıl doğum yaptığımda kuzenimde yapmıştı anneme gittiğimde beni görmeye gelmişti kızına süt verecekti o ara benim göğüslerden konuşuyorduk bi cıkardı memeyi ucu biberon gibi gözüm bi açıldı tutamadım kendimi kız bune biberon gibi dedim nasıl gülmüştükBiberon gbi olmasını bekleme zaten
Geçen yıl doğum yaptığımda kuzenimde yapmıştı anneme gittiğimde beni görmeye gelmişti kızına süt verecekti o ara benim göğüslerden konuşuyorduk bi cıkardı memeyi ucu biberon gibi gözüm bi açıldı tutamadım kendimi kız bune biberon gibi dedim nasıl gülmüştük
Bakalim.canim ctesi gidicem doktor yine erken derse artik dogumda alirim gunu diycem :)Canim dogum tarihi aldiginda oda da seciyorsun ya o zaman dogum katina odayi gormeye gittiginde orada hastsne cantasina koyulacaklar icin liste asiyorlarmis ya da hemsireyi yakalar sorarsin.
Bende hamile anemisiyim zaten beta telasamiydim yani tasiyici benimde 9larda gecen gun kont vardi dokt dogumda 7 lere duser sana kan gerekebilir dedi. Dalak mi yesek napsakSekizli bişey dedi
Benim iki dusuk sonrasi kansiz kalmistim igne kullanmistim o arada surekli ciger yedim keci boynuzu pekmezi ictim.ac karnina sabahlari sari leblebi ve kuru uzum ve inanirmisiniz hamileligim boyunca kan sorunum olmadi. Hatta saglik ocagindaki doktor masallah ne guzel kanin var hamilelerde genelde düsuk olur dedi.Bende hamile anemisiyim zaten beta telasamiydim yani tasiyici benimde 9larda gecen gun kont vardi dokt dogumda 7 lere duser sana kan gerekebilir dedi. Dalak mi yesek napsak
Masallah canım bende yiyorum pekmez falan ama talasami olayim demir baglamiyor maalesef ama cok kafaya takmiyorum iyim cok sukur kizim saglikla gelsinde toparlanir insallah degerlerBenim iki dusuk sonrasi kansiz kalmistim igne kullanmistim o arada surekli ciger yedim keci boynuzu pekmezi ictim.ac karnina sabahlari sari leblebi ve kuru uzum ve inanirmisiniz hamileligim boyunca kan sorunum olmadi. Hatta saglik ocagindaki doktor masallah ne guzel kanin var hamilelerde genelde düsuk olur dedi.
Arada bana da aynisi oluyor cok afacan bunlar biraz adim at canim pozisyonu degisince rahatliyorum benbenim bebik resmen dışarı çıkmak istiyor midemin orada top oldu aşağıdan da bir yerime basıyor çok acıyorgazdan galiba ama ya
Ben bunu yaptırdım kapıya astırıcam tül yanlarına balon. Yatak başına isminden flama yapıcaz beşiğine de tülü kurdeleyi annem yapacak yeter benceKızlar hastane odanızı süsleyecek misiniz? Ne gibi fikirleriniz var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?