2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat ediyordum aslında saatlerine .. ilac işe yaramıyor olabilir evt doktorumla konişim olmadı. bu kaçıncı kan ilacın değiştirmemiz hiçbiri yaramıyor bana.. ciğer yiyeyorum cnm ya
Ben 29yıllık hayatım boyunca hiç ciğer yememiş bir insanım evladım için deli gibi yedim mecburuz kuzu

Canim cok sevindim bebisine bu ay gunluk 30gr mış.ay insallah bizimki de almistir bakalim cumartesi kontrol

Ay iki çocukla kendimi düşünemiyorum 1-2 aydır :) kocama kızmıştım dün bundan sonra hamilenin sıkıntılarını anlıcak mısın bakıyım dedim. Söz 2.çocukta çok çok daha hassas olcam dedi. Bi güldüm ne 2.çocuk mu dedim:)

Arada bana da aynisi oluyor cok afacan bunlar biraz adim at canim pozisyonu degisince rahatliyorum ben
acıkmış gözü dönüyor acıkınca kaçtır aynı şey oluyor bende gazdan yiyemiyorum midemden alev çıkıyor sanki ama yedim tabi mecbur sakinledik şükür

niye böyle oluyor acaba şekerim düşüyor ya benim hemen halsizleşiyoum çocuk sıkıntı yaşıyor galiba

Bende hamile anemisiyim zaten beta telasamiydim yani tasiyici benimde 9larda gecen gun kont vardi dokt dogumda 7 lere duser sana kan gerekebilir dedi. Dalak mi yesek napsak
Cnm bnimde bi ara akdeniz anemisi dediler hamilelikten önce .. hep kanım cok düşüktür ilaç içmeme rağmen yükselmemiş doğumada az kaldı tedirgin oldum. Dalak ciğer Hiç yemediğim şeyler tabi mecbur kalınınca yenir.. pekmezden başlıyacam bakalım

Benim kızım 2.220 gr doğdu ilk bebişim tabi bana geliyor sanki kocaman :) annemler Dedi küçük biraz fln öyle anladım bende inan bakılıyor :) oğlum 4500 gr civarı doğdu tabi şişman daha kolay bakılıyor :)))

Kızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Bende de hiç gelmezdi hamileyken ama iki sezaryende de hemen peşi geldi cnm.
Kızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Can'ım portakal suyuna harnup pekmezi kat kat iç birebir .

Ben bunu yaptırdım kapıya astırıcam tül yanlarına balon. Yatak başına isminden flama yapıcaz beşiğine de tülü kurdeleyi annem yapacak yeter bence
Ay çok cici yaa maşallah :) yeter tabi daha nolsun :)

4,5 kiloyu nasil dogurdun?Masallah.Kacinci hafta dogdu?Ozellikle yedigin bisi var miydi?Seker olunca bebis kilolu oluyor diyorlar senin seker normal miydi?

4,5 kiloyu nasil dogurdun?Masallah.Kacinci hafta dogdu?Ozellikle yedigin bisi var miydi?Seker olunca bebis kilolu oluyor diyorlar senin seker normal miydi?
Canım tek tek cevaplayayım :) epidural sezaryen ile doğdu oğluşum. Nasıl doğurdundan çok Nasıl taşıdım aaaah ahh Allah biliyor :) özellikle yediğim şey muz ve kaşar peyniriydi. Diğer herşeyden de tükettim tabi. İnanır mısın kızım 2200 doğdu onda hamilelik şekeri çıktı ama oğlumda şeker ölçümüm gayet normaldi. :)

Valla canım 2. Çocuk şu bebeklik hali bitip tekrar bebek özlemi olana kadar aklına gelmiyor:)) ilk anda ama.. sonrasında ayy kardeşi olsun tek kalmasın falana giriyor:) abisi benim 2 kardeşim olsun olur mu anneeee diyoor :) dedim dur daha bu doğmadı anlasın valla eşin canım kolay olmuyor bebek doğurması taşıması büyütmesi.. hele bi doğsun acıkmaları gazları o zaman daha çok anlayacak.. baba olduklarını doğunca anlıyor babalar :)

Tasima konusunu tahmin edebiliyorum :)

İyi taşımışsın gerçekten, ben şimdi bile karnımda demirden basketbol topu varmış gibi zor taşıyorum.

İyi taşımışsın gerçekten, ben şimdi bile karnımda demirden basketbol topu varmış gibi zor taşıyorum.
Ekimde doğdu oğlum ben ağustos eylül ayını soğuk suyun altında uyuyarak geçirdim resmen şimdi de geceleri vuruyor Ateş ayaklarım kovanın içinde bekliyorum vallahi :) bi gelse doğum Zamanı hayırlısıyla ..

Reactions: SGd
Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var özellikle üst kısmında iki damla da kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi eşim de çok hasta biraz daha bekliyim dedim

Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var özellikle üst kısmında iki damla da kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi eşim de çok hasta biraz daha bekliyim dedim
Canım gecmis olsun ama gitmen lazim sanirim ben sancim old acile gittigimde olk kan ve su sordular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…