Ben 29yıllık hayatım boyunca hiç ciğer yememiş bir insanım evladım için deli gibi yedim mecburuz kuzuDikkat ediyordum aslında saatlerine .. ilac işe yaramıyor olabilir evt doktorumla konişim olmadı. bu kaçıncı kan ilacın değiştirmemiz hiçbiri yaramıyor bana.. ciğer yiyeyorum cnm ya
Canim cok sevindim bebisine bu ay gunluk 30gr mış.ay insallah bizimki de almistir bakalim cumartesi kontrolBu arada bu kız gerçekten anasını kıskanıyo :) tatile göndermedi, doğum günümü kutlatmadı :) anne bensiz olmaz bensiz olmaz diyo :)
Bu arada bi bebiş gördüm hastanede oda kapısı açıktı 3 kgcuk dedi hemşire. Öyle minnaktıki aman Allahım dedim şaka mıay biz nasıl tutcaz etcez o minnakları ya :)
Ay bende senin gibiyim 25 günüm kaldı beklerse :) herkes diyo doğur artık:)Ah bnde günü btsın die sabırsızlanıyorum annem her aradagında soruyor doğsun artık die :)) iki haftam kaldı bnmde ayy çok heyecanlı yaa
Ay iki çocukla kendimi düşünemiyorum 1-2 aydır :) kocama kızmıştım dün bundan sonra hamilenin sıkıntılarını anlıcak mısın bakıyım dedim. Söz 2.çocukta çok çok daha hassas olcam dedi. Bi güldüm ne 2.çocuk mu dedim:)Maşallah kuzuna.. benim bu da öyle oğlum yaşattı bana onları pek keyfine düşkündü.. hıçkırmasa ödüm kopardı bi hıçkırırdı sıpa az az da vururdu :)) çok heyecanlı hem nasıl.. 2 çocukla nasıl hayat olacak meraktayım
acıkmış gözü dönüyor acıkınca kaçtır aynı şey oluyor bende gazdan yiyemiyorum midemden alev çıkıyor sanki ama yedim tabi mecbur sakinledik şükürArada bana da aynisi oluyor cok afacan bunlar biraz adim at canim pozisyonu degisince rahatliyorum ben
Cnm bnimde bi ara akdeniz anemisi dediler hamilelikten önce .. hep kanım cok düşüktür ilaç içmeme rağmen yükselmemiş doğumada az kaldı tedirgin oldum. Dalak ciğerBende hamile anemisiyim zaten beta telasamiydim yani tasiyici benimde 9larda gecen gun kont vardi dokt dogumda 7 lere duser sana kan gerekebilir dedi. Dalak mi yesek napsak
Evt cnm ya .. mecbur kalınınca yiyecez tabi..Ben 29yıllık hayatım boyunca hiç ciğer yememiş bir insanım evladım için deli gibi yedim mecburuz kuzu
Ay bende senin gibiyim 25 günüm kaldı beklerse :) herkes diyo doğur artık:)
Benim kızım 2.220 gr doğdu ilk bebişim tabi bana geliyor sanki kocaman :) annemler Dedi küçük biraz fln öyle anladım bende inan bakılıyor :) oğlum 4500 gr civarı doğdu tabi şişman daha kolay bakılıyor :)))Bu arada bu kız gerçekten anasını kıskanıyo :) tatile göndermedi, doğum günümü kutlatmadı :) anne bensiz olmaz bensiz olmaz diyo :)
Bu arada bi bebiş gördüm hastanede oda kapısı açıktı 3 kgcuk dedi hemşire. Öyle minnaktıki aman Allahım dedim şaka mıay biz nasıl tutcaz etcez o minnakları ya :)
Bende de hiç gelmezdi hamileyken ama iki sezaryende de hemen peşi geldi cnm.Kızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Can'ım portakal suyuna harnup pekmezi kat kat iç birebir .Kızlar cnm sıkıldı ya kan değerlerim düşük yine azönce doktorumuzla konuştuk.. günde üç tane alıyorum.. neyapsamda yükselir bi bilginiz varmı
Ay çok cici yaa maşallah :) yeter tabi daha nolsun :)Ben bunu yaptırdım kapıya astırıcam tül yanlarına balon. Yatak başına isminden flama yapıcaz beşiğine de tülü kurdeleyi annem yapacak yeter bence
4,5 kiloyu nasil dogurdun?Masallah.Kacinci hafta dogdu?Ozellikle yedigin bisi var miydi?Seker olunca bebis kilolu oluyor diyorlar senin seker normal miydi?Benim kızım 2.220 gr doğdu ilk bebişim tabi bana geliyor sanki kocaman :) annemler Dedi küçük biraz fln öyle anladım bende inan bakılıyor :) oğlum 4500 gr civarı doğdu tabi şişman daha kolay bakılıyor :)))
Bende de hiç gelmezdi hamileyken ama iki sezaryende de hemen peşi geldi cnm.
Can'ım portakal suyuna harnup pekmezi kat kat iç birebir .
Ay çok cici yaa maşallah :) yeter tabi daha nolsun :)
Canım tek tek cevaplayayım :) epidural sezaryen ile doğdu oğluşum. Nasıl doğurdundan çok Nasıl taşıdım aaaah ahh Allah biliyor :) özellikle yediğim şey muz ve kaşar peyniriydi. Diğer herşeyden de tükettim tabi. İnanır mısın kızım 2200 doğdu onda hamilelik şekeri çıktı ama oğlumda şeker ölçümüm gayet normaldi. :)4,5 kiloyu nasil dogurdun?Masallah.Kacinci hafta dogdu?Ozellikle yedigin bisi var miydi?Seker olunca bebis kilolu oluyor diyorlar senin seker normal miydi?
Ay iki çocukla kendimi düşünemiyorum 1-2 aydır :) kocama kızmıştım dün bundan sonra hamilenin sıkıntılarını anlıcak mısın bakıyım dedim. Söz 2.çocukta çok çok daha hassas olcam dedi. Bi güldüm ne 2.çocuk mu dedim:)
Tasima konusunu tahmin edebiliyorum :)Canım tek tek cevaplayayım :) epidural sezaryen ile doğdu oğluşum. Nasıl doğurdundan çok Nasıl taşıdım aaaah ahh Allah biliyor :) özellikle yediğim şey muz ve kaşar peyniriydi. Diğer herşeyden de tükettim tabi. İnanır mısın kızım 2200 doğdu onda hamilelik şekeri çıktı ama oğlumda şeker ölçümüm gayet normaldi. :)
İyi taşımışsın gerçekten, ben şimdi bile karnımda demirden basketbol topu varmış gibi zor taşıyorum.Canım tek tek cevaplayayım :) epidural sezaryen ile doğdu oğluşum. Nasıl doğurdundan çok Nasıl taşıdım aaaah ahh Allah biliyor :) özellikle yediğim şey muz ve kaşar peyniriydi. Diğer herşeyden de tükettim tabi. İnanır mısın kızım 2200 doğdu onda hamilelik şekeri çıktı ama oğlumda şeker ölçümüm gayet normaldi. :)
Ekimde doğdu oğlum ben ağustos eylül ayını soğuk suyun altında uyuyarak geçirdim resmen şimdi de geceleri vuruyor Ateş ayaklarım kovanın içinde bekliyorum vallahi :) bi gelse doğum Zamanı hayırlısıyla ..İyi taşımışsın gerçekten, ben şimdi bile karnımda demirden basketbol topu varmış gibi zor taşıyorum.
Kan nasıl sumuksumu??Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var özellikle üst kısmında iki damla da kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi eşim de çok hasta biraz daha bekliyim dedim
Canım gecmis olsun ama gitmen lazim sanirim ben sancim old acile gittigimde olk kan ve su sordularKızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var özellikle üst kısmında iki damla da kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi eşim de çok hasta biraz daha bekliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?