2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kan nasıl sumuksumu??
Canım silince gelmedi koyu renkli çamaşırım ama ıkı gündür de enfeksiyon var akintim arttı kokulu değil beyaz akıntı enfeksiyondan kanama olmuş olabilir mi ki

Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var özellikle üst kısmında iki damla da kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi eşim de çok hasta biraz daha bekliyim dedim

Canım gitmen lazım kan varsa.. ihmale gelmez bakmaları lazım

Canım gecmis olsun ama gitmen lazim sanirim ben sancim old acile gittigimde olk kan ve su sordular
Ya sancım aşırı değil bide enfeksiyon sorunum çıktı iki gündür ondan olabilir diye düşündüm ama gitmeliyim galiba bebeğin hareketi illa herşey yolunda demek değildir herşey yolundadır inşallah

Canım silince gelmedi koyu renkli çamaşırım ama ıkı gündür de enfeksiyon var akintim arttı kokulu değil beyaz akıntı enfeksiyondan kanama olmuş olabilir mi ki
Canm her sağlıklı gebelikte gebeler ilk haftadan son haftaya kadar herhangi bi döneminde kanama yasayablr bu durum normldr kminde hiç olmaz mesela bnde kanama görmedim hiç sen bi acile görün canm mutlaka göbeğin üstünde agrıyor diosun nlur nlmaz ksnlıkle acile git
Ama BN korkulck bse oldgnu sanmıyorum enfeksiyon içinde bol sıvı al idrarla atarsın inş

Ben de hiç yaşamadım enfeksiyon suphelendirdi rahim ağzı da tahriş olmuş olabilir her ihtimal var bakalım gideyim iyisi mi

evet canim rutin nst var artik ama aciklik kontrolu sanirim sanci cikinca yapilir yoksa ne diye yapilsin. Birde normal dogumsa çatı muayenesi yapiliyor 36da sanirim.
Evet açıklık muayenesi yapılması sancı çıkmadı bugün bana acaba çatı yaparlarmi ilk doğumda normal oldu

Benimki de bu sefer ilk defa göstermiyecekti yüzünü ama doktorum sağolsun biraz rahatsız etti minigimi açtı ellerini
Şükür sende iyi haberlerle gelmişsin

Çok şükür çınar efendi maşallah yakında çıkar hastaneden

Bekliycek inşallah senin kız daha erken dedi gelmedi galiba şimdiden söz dinliyor

Kızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Benim ilk hamilelikte çok erken gelmeye başlamıştı bayada geliyordu koyafetlerimi yatak carsafini islatiyordu ama.bunda tık yok daha demekki hamilelikten hamilelige degisyor

Kızlar benim bebeğim cok hickiriyor bazen günde 3-4 kere hickiriyor ya normalmidir acaba? Bide baya uzun sürüyor

Benimki de çok hickiriyir günde 4-5 kere uzun uzun özellikle ben yemek yedikten yada çok su içtikten sonra oluyor belkide tesadüf ilk bebeğim hickirmazdi boyle

Bnce normal cnm nefes alma egzersizi yapıyor o sırada sıvıyı yutunca hiçkırıyor oyyy

Ay kıyamam ya

Benimki de çok hickiriyir günde 4-5 kere uzun uzun özellikle ben yemek yedikten yada çok su içtikten sonra oluyor belkide tesadüf ilk bebeğim hickirmazdi boyle

Aynen bendede öyle yemekten ve su içtikten sonra özelikle cok hickiriyor

Normalmiş canım. Benim de öyle. Bazen beşi buluyor. Doktora sordum hiç bişey olmaz dedi. Rahatsız da olmuyormuş hıçkırıktan onu da sordum

Aaa gerçektenmi sevindim buna ben kesin rahatsız oluyor saniyordum şahsen ben bile bazen rahatsiz oluyorm çünkü. Dakkalarca pıt pıt atınca..

Aaa gerçektenmi sevindim buna ben kesin rahatsız oluyor saniyordum şahsen ben bile bazen rahatsiz oluyorm çünkü. Dakkalarca pıt pıt atınca..
Aynen canım ben de çok üzülüyordum hıçkırdıkça. Dedim büyük insanın kalbi çıkacak gibi oluyor hıçkırırken. Rahatsız olmaz mı hıçkırınca dedim güldü yok dedi hıçkırık iyidir bırak istediği gibi hıçkırsın hıçkırık bizim için iyi bişey gelişiyor dedi.
Neyseki doktorum bana ve sorularıma alıştı da rahat rahat soruyorum herşeyi

Y Yellu geçmiş olsun canım azcık daha beklesın bebısın masallah ona neguzel kılo almıs ınsallah benımkı de bırden alır düzelir zamanında saglıkla gelsın ınsallah kuzun

Saol tatlım benim ay alırımya. Dediğin gibi çok farklı olsa gerek. Hemhemencik büyüyolar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…