Canım silince gelmedi koyu renkli çamaşırım ama ıkı gündür de enfeksiyon var akintim arttı kokulu değil beyaz akıntı enfeksiyondan kanama olmuş olabilir mi kiKan nasıl sumuksumu??
Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var özellikle üst kısmında iki damla da kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi eşim de çok hasta biraz daha bekliyim dedim
Ya sancım aşırı değil bide enfeksiyon sorunum çıktı iki gündür ondan olabilir diye düşündüm ama gitmeliyim galiba bebeğin hareketi illa herşey yolunda demek değildirCanım gecmis olsun ama gitmen lazim sanirim ben sancim old acile gittigimde olk kan ve su sordular
Canm her sağlıklı gebelikte gebeler ilk haftadan son haftaya kadar herhangi bi döneminde kanama yasayablr bu durum normldr kminde hiç olmaz mesela bnde kanama görmedim hiç sen bi acile görün canm mutlaka göbeğin üstünde agrıyor diosun nlur nlmaz ksnlıkle acile gitCanım silince gelmedi koyu renkli çamaşırım ama ıkı gündür de enfeksiyon var akintim arttı kokulu değil beyaz akıntı enfeksiyondan kanama olmuş olabilir mi ki
Ben de hiç yaşamadım enfeksiyon suphelendirdi rahim ağzı da tahriş olmuş olabilir her ihtimal var bakalım gideyim iyisi miCanm her sağlıklı gebelikte gebeler ilk haftadan son haftaya kadar herhangi bi kanama yasayablr bu durum normldr kminde hiç olmaz mesela bnde kanama görmedim hiç sen bi acile görün canm mutlaka göbeğin üstünde agrıyor diosun nlur nlmaz ksnlıkle acile git
Ama BN korkulck bse oldgnu sanmıyorum enfeksiyon içinde bol sıvı al idrarla atarsın inş
Aynen canm GT bakalım ama acil de alttan bakıyolar temkinli gt temzln değilse :)Ben de hiç yaşamadım enfeksiyon suphelendirdi rahim ağzı da tahriş olmuş olabilir her ihtimal var bakalım gideyim iyisi mi
Yok herşey kontrol altında dogursam utanmam :) sadece doğum evi acilde kötü anım var hiç ayaklarım gitmiyoAynen canm GT bakalım ama acil de alttan bakıyolar temkinli gt temzln değilse :)
Sen bi gt canm boşver kotu anıyı için rahatlar en azından bzide hberder et mutlaka glnceYok herşey kontrol altında dogursam utanmam :) sadece doğum evi acilde kötü anım var hiç ayaklarım gitmiyo
Bnce normal cnm nefes alma egzersizi yapıyor o sırada sıvıyı yutunca hiçkırıyor oyyyKızlar benim bebeğim cok hickiriyor bazen günde 3-4 kere hickiriyor ya normalmidir acaba? Bide baya uzun sürüyor
Evet açıklık muayenesi yapılması sancı çıkmadı bugün bana acaba çatı yaparlarmi ilk doğumda normal olduevet canim rutin nst var artik ama aciklik kontrolu sanirim sanci cikinca yapilir yoksa ne diye yapilsin. Birde normal dogumsa çatı muayenesi yapiliyor 36da sanirim.
Benimki de bu sefer ilk defa göstermiyecekti yüzünü ama doktorum sağolsun biraz rahatsız etti minigimi açtı elleriniGörüş günümüzdü bizimde herşey yolunda şükür ama içime dert oldu bir tane resmi yok kızımın şaçlı bi bebek dedi.. zaten oğlumda saçlı doğmuştu.. tarih vermedi bize doğum için sadece temmuzun ilk haftası olabilir dedi üç hafta sonraya çağırdı.. oğlumda son iki ay iki haftada bir çağırıyordu bunda oda benim gibi rahat davranıyor sanırım :) ilkinde bendeki heyecan paniği oda yaşıyordu :) ... keyfimiz yerinde kızımız iyi oğlumuz yanımızda bugun evlilik yıl dönümümüz şükür allahıma... eşime hediye almadım kızlar şimdi dışardayız eve gitmeyecez gezecez bol bol ..
Hastanede olan arkadaşlarıma cok geçmiş olsun dikkat edin kendinize bebişler azcık daha dursun .. umarım herşey yolundadır kızlar
Çok şükür çınar efendi maşallah yakında çıkar hastanedenTemmuza bebiş kalmayacak galiba burdabenim en sonlardaydi21 temmuzdu 19 mayista dogurdum bugun cinarimi gordum hanimlat. 1640 olmus nefes aldigi hortum artik agzinda degil burnuna gecmis hemsire iyi bisey dedu yavas yavas kendisi alabiliyor dedi ama hala sut yok Ay bide yawrumun değiştirmiş ler bi gittim pembe örtü kuvezde bi baktim elim kadar bile olmayan bir bebek vardi sok oldum korktum çınara bisey oldu zannettim
Selam kızlar. Herkese tek tek yazamadım. Herkese güzel dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Öğlene doğru evimize geldk şükürler olsun. Sabahki nstde çok bişey çıkmadı doktor ultrasonlada ayrıntılı baktı. 5 olan rahim boyum 6 olmuşesnek bişeymiş ama orası ve annenin idrarıyla doğru orantılıymış. Önce bi maşallahınızı alarak kızım 2754 gram ve 45-46cm olmuş. Bu arada ben karın ağrısı kusma ishal ile gitmiştim hiç kasılmam yoktu o aralar ama nstde 97leri görünce herkes bi şok oldu sonrası malum zaten. Ağrılarımı grip geçirdiğim için enfeksiyonum ya da kbb doktorunun verdiği burun spreyi ile öksürük şurubu yan etki yapmış olabilir dedi. Kusmada olunca kasılmalar artmıştır dedi. İshal erken doğum belirtisi bende duymuştum bir arkadaş sormuş 2-3 gün sürüyorsa hemen doktora danışılmalıymış. Kötü bir haberim daha var doktorum 24 ünde hastaneden ayrılıyormuş alle kliniğe geçecekmiş ama seni bırakmam anlaşmalı hastanelerim belli olsun hem belki daha ucuza denk gelir haberleşiriz dedi. Kafamda deli sorularla birlikte çok şükür iyiyim tekrardan hepinize çok teşekkür ederim
Benim ilk hamilelikte çok erken gelmeye başlamıştı bayada geliyordu koyafetlerimi yatak carsafini islatiyordu ama.bunda tık yok daha demekki hamilelikten hamilelige degisyorKızlar birşey sorucamm.. Ya sütünüz geldi mi hiçç ? Bende tık yookk. Hiç bşy yokk
Kızlar benim bebeğim cok hickiriyor bazen günde 3-4 kere hickiriyor ya normalmidir acaba? Bide baya uzun sürüyor
Normalmiş canım. Benim de öyle. Bazen beşi buluyor. Doktora sordum hiç bişey olmaz dedi. Rahatsız da olmuyormuş hıçkırıktan onu da sordumKızlar benim bebeğim cok hickiriyor bazen günde 3-4 kere hickiriyor ya normalmidir acaba? Bide baya uzun sürüyor
Bnce normal cnm nefes alma egzersizi yapıyor o sırada sıvıyı yutunca hiçkırıyor oyyy
Benimki de çok hickiriyir günde 4-5 kere uzun uzun özellikle ben yemek yedikten yada çok su içtikten sonra oluyor belkide tesadüf ilk bebeğim hickirmazdi boyle
Normalmiş canım. Benim de öyle. Bazen beşi buluyor. Doktora sordum hiç bişey olmaz dedi. Rahatsız da olmuyormuş hıçkırıktan onu da sordum
Aynen canım ben de çok üzülüyordum hıçkırdıkça. Dedim büyük insanın kalbi çıkacak gibi oluyor hıçkırırken. Rahatsız olmaz mı hıçkırınca dedim güldü yok dedi hıçkırık iyidir bırak istediği gibi hıçkırsın hıçkırık bizim için iyi bişey gelişiyor dedi.Aaa gerçektenmi sevindim buna ben kesin rahatsız oluyor saniyordum şahsen ben bile bazen rahatsiz oluyorm çünkü. Dakkalarca pıt pıt atınca..
Saol tatlım benim ay alırımya. Dediğin gibi çok farklı olsa gerek. Hemhemencik büyüyolar demi
Ferro sanol duadanol müydü neydi o canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?