2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

insan çok heveslenıyor ya düşünsene bizim bebeğimiz evin içinde bi mucize çok istyrum çoookkk Allahmm kollarımızı boş bırakmasın inşlah
Aminnn kuzum düşünüyorumda önümüzdeki ay bu zamanlarda bikaç günlük olcak belkide evimize dönmüş olucaz Allahın izniyle tabi.

Aminnn kuzum düşünüyorumda önümüzdeki ay bu zamanlarda bikaç günlük olcak belkide evimize dönmüş olucaz Allahın izniyle tabi.
Evet canm ya çok az kaldıı sabrsızlanıyorum kızıma kavuşmak için resmen hayatmız degscek 2 hafta sonra evde küçücük eşim ve benden bi parça olucak düşündükçe heyecan basıyor beni Rabbim karnımzda tasıdıgmz gbi kucagımzdada taşımayı nasip etsin insallahh

canım hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz bazen seyirir gibi oluyo o mu acaba
Canım böyle düzenli aralıklarla 2-3 saniyede bir pıt diye vuruyor. Tekme gibi güçlü değil ama kalp atışından daha güçlü öyle düşün 5-10 dk falan sürüyor ve çok düzenli oluyor ayırırsın normal hareketinden

Kızlar geldim acilden sinir de olmadım değil bebeğin herşeyi yolunda suyu boyu posu hatta bi hafta önde çıktı bu sefer de neyse gel gelelim tahliller istedi suyunda eksilme var mi test varmış önce onu yapalım dedi sekreter giriş yaparken alttan da muayene edelim mi dedi istemiyorum dedim o zaman testi de iptal etti imza atsın dedi çıktı odadan imza aldılar vajinal muayene kabul etmedi diye tahlil test hiçbişey de yok ben biliyorum buraya ne zaman gitsem sinir olurum öyle saçma bi yer başta muayene ettin tahlil girişi yaptırırken alttan mi geldi aklına soruyorsun istemeyince bu afra ne

Sling alan veya daha önce kullanıp tecrübe edinmiş olan var mı? Hakkında güzel şeyler okuyorum bilhassa kolik bebekler için

Canım gecmis olsun devlet hast durum bu malesef ult rahim uzunluguna bakabilecekken alttan bakiyolar acilma varmi diye neyseki bebisin durumunu ogrenmissin stres yapmazsın iyi geceler canım

Slm kızlar nasılsınız kontrole gittim geçen bebek daha donmemis benim gibi olan var mı bide sezeryan düşünen var mı ben normal doğumdan korkuyorum

Canım gecmis olsun devlet hast durum bu malesef ult rahim uzunluguna bakabilecekken alttan bakiyolar acilma varmi diye neyseki bebisin durumunu ogrenmissin stres yapmazsın iyi geceler canım
Hayır benim sinir olduğun ultrasona baktın tahlilleri istedin yerine bile geçtin ben toparlandım geldim alttan soruyorsun istemeyince noldu yani neyse kızım iyi şükür 26 haftadan beri tepe taklak duruyo kilolar yanağa toplanmış tabi :) yarın kendi doktoruma gidicem kan muhtemelen enfeksiyondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…