2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sling alan veya daha önce kullanıp tecrübe edinmiş olan var mı? Hakkında güzel şeyler okuyorum bilhassa kolik bebekler için
Evde de kullananlar varmis.Wrap slingi baglamasi zor,halka silingi takmasi pratik ama agirligi tek omza veriyor.Bebek agirlastikca kullanilmaz.Ilk 4 ay icon oneriyorlar zaten.Ihtiyac olursa,bebek cok aglarsa alirim.Zaten bir iki gunde siparisle geliyor.Yolda kullananlari goruyorum,anne rahat duruyor ama bebek arabasini tercih ederim sanirim.Markete,yuruyuse giderken bir yerde oturulmayacaksa pratik olabilir siling.

Ben de ihtiyaç durumun da alırım diye düşünüyorum gittiğimiz her yere arabayla gidiyoruz oto koltuğunda olacak bebiş. Evde de o önündeyken nasıl iş yapabilirim ki diyorum. Bir de yaz sıcağı o da ben de bunalmaz mıyız.Tecrübeli olan varsa aydınlatır belki saolasın cevabın için

Sling alan veya daha önce kullanıp tecrübe edinmiş olan var mı? Hakkında güzel şeyler okuyorum bilhassa kolik bebekler için

Ben ilk bebeğim de almıştım tavsiye üzerine daha doğmadan. Gerçekten aslında bebek ve anne için güzel. Fakat yaza denk gelince kullanması sorun. Ben de bebekte ter içinde kalmıştık. Bu yüzden kullanamamıştım. Ben de biraz büyüsün bu sefer kanguru almak istiyorum. Bakalım

tayinimiz çıktı memlekete...ve ben doğumdan önce taşınmayı hayal ediyorum....bu hafta toplanıp bayramdan önceki hafta da yerleşmeyi...ii cesaret değil mi?bayramdan sonrada bebiş gelecek belki de bayramda...bakalım macera arıyorum sanırım...bebekle de daha zor olur diye düşünüyorum...kızımda çok zorlanmıştım...süttüm yetti yetmedi uykusuzluk yorgunluk ..şimdi daha kolay olacak gibi geliyor...

Slm kızlar nasılsınız kontrole gittim geçen bebek daha donmemis benim gibi olan var mı bide sezeryan düşünen var mı ben normal doğumdan korkuyorum
+1 benim bebişin duruşunda sıkıntı yok. Sağolsun bir aydır da geliyim diye yokluyor çınar bey. Ama ben Doğum yaklaştıkça daha çok korkuyorum normal doğumdan doktor çok korkarsan sıkıntı olursa sezaryen yaparız konuşuruz dedi biraz rahatladım. Ama hala hakkımda hangisi hayırlısıysa onu nasip et allahım diye dua ediyorum. Bakalım kısmette ne var

Merak ettiğim buydu saolasın :) zaten pahalı bişey şimdilik hiç gerek yok:))

Hayırlı olsun canım:) bebekle tabiiki zor olur ama şimdi bu haftalarda doktorun izin verecek mi? Yorgunluk var yol var. İyi düşün. Uzak mı mesafe?

Bazı bebekler sevmeyebiliyor, o yüzden erken almaya gerek yok diye düşünüyorum, oğlumda aldık markete vs giderken rahat olur diye ama bağladığımız an sakin olan çocuk ağlamaya başladı, havalar sıcaktı istemedi iade ettim bende hemen, şimdi yine alıp denerim doğduktan sonra severse kullanırız, ama 4aydan sonrası için şu kangurulardan istiyorum adını hatırlayamadım, kuzenimizde var bize gelecek

Doğum tarihleri çok yakın bende korkuyorum çok zor doğum yapanlar var sezeryan rahat diyolar ama bilemiyorum büyeyle de alakalı oldugunu düşünüyorum dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun doğum yaklaştıkça heyecan artıyo bende gece uykusu diye bişey kalmadı bu arada kontrollere hala ayda bir mu gidiyosun benim Dr 3 hafta sonra gel dedi

Kızlar moralim çok bozuldu size bir şey sorcam..

Eşim geçen yıl eltimin doğum yaptığında gitti o daha hastaneden çıkmadan evi süsledi balonlarla çiçekler aldı falan supriz yaptı .. bende bu aksam söyledim bak oba öyle yaptın ben senin eşinim daha fazlasını ve özelini yapman lazım yoksa çok kırılır im dedim . Oda düşünecek bir sürü şeyimiz ihtiyacımız varken onları mi düşüncez bide ne gerek var dedi.bende abinin eşine niye yaptın o zaman dedim kızdı kalktı masadan .. burda ben mi haksızım anlamıyorum yaa o kadar moralim bozuldu ki

derinxby Ama şu an haklı gibi davranıyor. Şu an kıskanç konumuna düşmüş gibiyim gece gece hiç bir moral kalmadı bende o kadar üzüldum ki

Valla bende 2.çocuk özlemi uzun sürer heralde. Ablam 7 yıl aradan sonra yaptı. Evet çok çok zorlandı ilk kızı çok kıskandı ablam çok bocaladı. Ben kızımı bi alayım kucağıma, dünyada da bi zorluklarını göreyim tadına varayım fikirlerim değişir mi ozaman görürüm :) senin oğlan fena sana 4.yüde yaptırır o :)
Eşim yeğenimi çok sewiyo ama bi ağladın kaka yapsın kussun hemen satıyo kucağından:) dedim kızın olunca böyle olacağını sanıyosan aldanıyosun:)

Kızlar benim bebeğim cok hickiriyor bazen günde 3-4 kere hickiriyor ya normalmidir acaba? Bide baya uzun sürüyor
Benimkinin 5 i buluyo bazen :) 15dkyı bulduğu oluyor süresi. Telaşlanma canım. Bu haftalarda ciğer gelişimlerinin tamamlamak için nefes egzersizlerine başlarlarmış. Birde obur benek belirtisiymiş:)

Bekliyor bekliyorda içimden bir ses çok beklemeyecek gibi diyor :)

Y Yellu geçmiş olsun canım azcık daha beklesın bebısın masallah ona neguzel kılo almıs ınsallah benımkı de bırden alır düzelir zamanında saglıkla gelsın ınsallah kuzun
Saol tatlım çok teşekkür ederiz teyzesi :) evet bir anda almış bende şaşırdım. Çok takmıştım kafama ilk 2/3 gün sonra gevşedim. Kötü geçen gecenin sabahında kızım moral verdi annesine kurban olurum. Darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallah

Ben hickirik cok nadir hissediyorum bende onu sorun ediyodum bir ara :/ anne degilmiyiz herseyi takiyoruz kafaya. Y Yellu masallah bak senin kızçende ne güzel kilo almış demekki en başta stres yapmamamiz lazimmis
Evet gerçekten demekki stres yapmamak gerekiyomuş. Önde bile çıkmış kızım bu sefer :) bakalım 17sinde bidaha gidicez bi 3 kiloyu bulduğunu duyayım yeter. Ama ultrason ölçümlerinde gerçekten çok fark oluyormuş 2750 dediya 2300doğma ihtimali bile varmış

Aminnn canım benim amin. Hele sana çok çok az kalmış ay bize son 24 inşallah

Stresten onu dusunenemem gbsine demistir. Yanlis anlama sen yine. Ben odabsuslemesi istemiyordum hastanede. Gecen gordum. Bak ne guzel olmus yapsak mi dedim. O stresle o kafayla onu mu dusunecegim dedi. Adam hakli:)) olumlu enerjii... Oyle degilse bile oyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…