2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.. Annemler burda olunca fazla yazamiyorum. Daha yeni yeni gece uyumakta zorlanmaya basladim. Terlemesi ayri, saga sola donmesi ayri zor gelmeye başladı. Zamanında gelsin de kuzularimiz ben razıyım zorlanmaya. Sali kontroldeydik. Bebek yine 1 hafta geri cikti. Gecen geri dedim mi diye sordu doktor.(bu doktor beni delirtecek. Her hafta kac haftaliksin gecen nededim diye soruyor. Ilgisiz mi ne cozemedim. ) dopplere gonderdim mi diye sordu. 1 ay once falan gondermistiniz bir sey cikmadi dedim o nedenle gondermedi. Tamam sorun yok önemli değil dedi yine. Baska doktora gitsem mi diye geciriyorum kafamdan devlette. Esim gideceksek boluda ozel hastaneye gotureyim kafana ne takiliyorsa dedi. Taa oralara gitmek istemedim. Bir sey olsa soylerdi herhalde. Yorumlarda bebegin cogu rahatsizligini erken fark ettigini, dogumdan sonra ilgili birimlere yonlendirdigini omumustum. Hayirlisi bakalim. Bu sali yine gidecegiz. Birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim. Allaha emanet olun kızlar.

Günaydın kızlar benim doğumuma daha var ama çok heyecanlıyım hergün takvime bakıp oturuyorum birsey soracaktim bu hafta bebegimin hareketleri azaldı sizdede oylemi

Bnde oruc tutyom die soguk su icerim acaba ondan mi die dusunmustum

Saol tatlım benim ay alırımya. Dediğin gibi çok farklı olsa gerek. Hemhemencik büyüyolar demi
Hiç anlamıyorsun bile 3 sene önce ben yine temmuz annesiydim o kadar hızlı geçtiki vakit yine bir temmuzda ben yine anne olacağım ve Rabbim unutmak gibi güzel bir nimet vermiş kötü olan hiçbir şey kalmıyor kalsa bile kötü bir anı olarak anlatıyorsun acı falan hatırlamıyorsun çok şükür hamdolsun

O konuda doktorumu tek geçerim bence tecrübeyle alakası var yada neyse önceki doğumda en son kontrolde bu bebek 3500 doğar demiştir ve tam 3500 doğdu şaka gibi :) ne eksik ne fazla bu kadar olur

Günaydın kızlarrrr.. biz yatak keyfi yapıyoruz.. artık bu kız canımı yakıyor, bazen beni ısırdığını, cimciklediğini düşünüyorum.. yoksa canımı nasıl yakabilir ki?? Bu aradaaaaaa 12 gün sonra annem geliyorr çok mutluyum.. hasret bitiyor.. gerçi kv de geliyor.. inşaallah sorunsuz bi lohusa dönemi geçiririm.. küçük görümcenin eşiyle problemleri varmış, ayrılık kararı almışlar, inşaallah onların sorunları evime yansımaz..bizim görümce biraz çirkef.. şimdiden içime bi öküz oturdu..inşaallah düşündüklerim gerçekleşmez, ve ben hormonlardan dolayı saplantılı, karamsar düşünüyorumdur..

Y Yellu canım öncelikle geçmiş olsun, sonrada gözün aydın.. MaşaAllah kızın hemen toparlanıvermiş..salı günü bizimde randevumuz var inşaallah çok kilo almamıştır.. çok tosbik bişey istemiyorum orta halli olsun yeter..aslında sağlıklı doğsunlarda, kiloyu bi şekilde alırlar..

derinxby Ama şu an haklı gibi davranıyor. Şu an kıskanç konumuna düşmüş gibiyim gece gece hiç bir moral kalmadı bende o kadar üzüldum ki
Konuş açıkça üzüldüğünü anlat eltinin evini niye eşin süsledi ne alaka ? Kardeşi mi istedi kendi mi düşündü , belki zorla yaptı sevmiyordur böyle şeyleri ama yine de ona bir kere yapılmış ve kocan yapmışsa sana da yapmaya mecbur , elaleme karşı lazım bu bir kere olmuşsa yine olacak benim mantığım bu

Canım normalde artık iki haftada bir görüşcez demişti. Son hastaneye yatma olayından sonra bir kere haftada bir çağırdı Sonra on günde bir. Ama bizim sıpa istiyor ki dört günde bir gidelim onu görelim hep bir yaramazlık buluyor yapacak ve biz haftada bir gidiyor gibiyiz şu durumda.

Benimde kontrol haftaya 15 gün olmuş olacak ve bayrama denk geliyor herkes tatil toplama bir ekiple çalışmaktansa bebeğe bakacağım gerekirse alırım demişti yani 23-24 haziran oluyor doğum bakalım hayırlısı bu gidişle o zamanlar ancak 3250 olur en fazla

Haklı gibi duruyorsun canım. Sonuçta eltine süpriz yapması biraz değişik olmuş. Yeğeni için birşeyler yapsa daha mantıklı olurmuş ama belki abisiyle falan öyle konuşmuşlardır. Şu an aslında onlar da bizim kadar stres altındalar. Maddi manevi birsürü şey düşünüyorlar. Onun stresiyle öyle demiş olabilir. Hem eşin eltine yapmış onlar da size yapar belki böyle bir süpriz. Şahsen ben olsaydım böyle birşeyin altında kalmak istemez ben de kendimce birşeyler yapmaya çalışırdım. Sen bozma moralini belki de yapacaktır eşin. Üzme bebişini

Günaydın kızlar benim doğumuma daha var ama çok heyecanlıyım hergün takvime bakıp oturuyorum birsey soracaktim bu hafta bebegimin hareketleri azaldı sizdede oylemi
Canım belki haftayla ilgili birşeydir. Günlerimiz yakın ben de cuma günü acil gittim hiç hareket yoktu aıkıntı yok dedi. Üç öğün yemekten sonra hareket etmesi gerk en az. öğün atlarsa haber ver dedi. Hiç hareket yoksa doktorunla görüş ama sadece azaldıysa genelde sorun çıkmıyor uyuyormuş bizim beyfendi bütün gün :)

Valla canım benim sıpa da 7 yaşında hatta 8e girdi mayısta.. az aramız yok ama neyse ki yeğenim olduğunda doğuma gittik bakmaya bebeğe o zamandan ufakta olsa br alıştırması var :)) bebekleri de çok seviyor çok şükür:)) hani bebekle gece kalmışlığı da var :)) valla ister mi ister 3. Kardeşi o performans var da ama sezaryen zaten fazla hakkım yok... canım eşin kendi kızı olduğunda emin ol farklı olur kustuğunda falan.. yeğenini ne kadar sevse de evlat başka bambaşka :)) hele bir de baba desin of dünyalar onun:)) o paniklediği içindir vermesi bir şey olursa korkusudur.. kızına kızımm kızımm diye susturmaya çalışır bak gör

Valla benim de sıyırıyor sanki karnımı öyle acıttığı oluyor.. canım görümcen yansıtırsa ki umarım olmaz eşine söyle bak böyle ben rahatsız oluyorum üzülsün istemiyorum falan de hem anlat hem de onu düşünüyorsun diye dediğini düşünsün.. yani umarım olmaz ama canım..

derinxby Ama şu an haklı gibi davranıyor. Şu an kıskanç konumuna düşmüş gibiyim gece gece hiç bir moral kalmadı bende o kadar üzüldum ki

Canım belki de onun da kardeşi yapacaktır sizin eve sana söylemek istemiyordur olamaz mı? Eltimin çocuğu doğduğunda ( aramızda 1 ay vardı sadece ) hastaneye götür muayene vs. İşleri hep eşimdeydi ilk zaman.. izin vermediler işyerinden diye.. benim olduğunda da kaynım götürdü beni diğer kaynım.. olabilir belki öyle bir şey.. hani bebeğinin yanında olmayı tercih ediyordur belki ondan demiştir sana öyle.. bebeğin yanında durmak varken eve gitmeyi şahsen bende istemem :))

kızlar günaydın. Bir şey danışmak istiyorum. Bir haftadır pelviks kemiği ağrım var. Özellikle 3 gündür ciddi derecede var. O kadar ki yatakta onun ağrısından bağıra çağıra dönüyorum. Aynı zamanda bel ağrım da çok var. Benimle aynı haftalarda bu tarz sıkıntılar yaşayanlar var mı acaba?

merhaba canim, ben de normal dogumdan korkuyorum. kolay dogum hikayelerini okuyorum ama yine de zor, kolay olacagini da bilmiyir ki insan kafadini takmasin. kv de insalah sezeryan olmaz deyip duruyor, esim bana biraksa da normal olmasını istiyir aslinda biliyoum. Sanirim her sey doktorun son haftalarda soyleyeceklerine bagli.

gecen hafta en son gittigimizde beni de 3 hafta sonra cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…