MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Bnde oruc tutyom die soguk su icerim acaba ondan mi die dusunmustumKötü düşünme canm doktorunda yarın çağırmış ama bekleyemem dersen bi devlet hastanesine gidiver istersen.
Bide bi yerde okumustum soğuk su icincede bebek harekete geçermiş bi su iç bakalm inşallah sorun yoktur
Bnim oyle normal degil bugun dr gitcmGünaydın kızlar benim doğumuma daha var ama çok heyecanlıyımhergün takvime bakıp oturuyorum birsey soracaktim bu hafta bebegimin hareketleri azaldı sizdede oylemi
Hiç anlamıyorsun bile 3 sene önce ben yine temmuz annesiydim o kadar hızlı geçtiki vakit yine bir temmuzda ben yine anne olacağım ve Rabbim unutmak gibi güzel bir nimet vermiş kötü olan hiçbir şey kalmıyor kalsa bile kötü bir anı olarak anlatıyorsun acı falan hatırlamıyorsun çok şükür hamdolsunSaol tatlım benim ay alırımya. Dediğin gibi çok farklı olsa gerek. Hemhemencik büyüyolar demi
O konuda doktorumu tek geçerim bence tecrübeyle alakası var yada neyse önceki doğumda en son kontrolde bu bebek 3500 doğar demiştir ve tam 3500 doğdu şaka gibi :) ne eksik ne fazla bu kadar olurEvet gerçekten demekki stres yapmamak gerekiyomuş. Önde bile çıkmış kızım bu sefer :) bakalım 17sinde bidaha gidicez bi 3 kiloyu bulduğunu duyayım yeter. Ama ultrason ölçümlerinde gerçekten çok fark oluyormuş 2750 dediya 2300doğma ihtimali bile varmış
Konuş açıkça üzüldüğünü anlat eltinin evini niye eşin süsledi ne alaka ? Kardeşi mi istedi kendi mi düşündü , belki zorla yaptı sevmiyordur böyle şeyleri ama yine de ona bir kere yapılmış ve kocan yapmışsa sana da yapmaya mecbur , elaleme karşı lazım bu bir kere olmuşsa yine olacak benim mantığım buderinxby Ama şu an haklı gibi davranıyor. Şu an kıskanç konumuna düşmüş gibiyim gece gece hiç bir moral kalmadı bende o kadar üzüldum ki
Canım normalde artık iki haftada bir görüşcez demişti. Son hastaneye yatma olayından sonra bir kere haftada bir çağırdı Sonra on günde bir. Ama bizim sıpa istiyor ki dört günde bir gidelim onu görelimDoğum tarihleri çok yakın bende korkuyorum çok zor doğum yapanlar var sezeryan rahat diyolar ama bilemiyorum büyeyle de alakalı oldugunu düşünüyorum dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun doğum yaklaştıkça heyecan artıyo bende gece uykusu diye bişey kalmadı bu arada kontrollere hala ayda bir mu gidiyosun benim Dr 3 hafta sonra gel dedi
Ben bu hafta gittim bi sorun yok dendi bana haber verir misin doktordan çıkınca olmazsa normal degilse bir daha giderimBnim oyle normal degil bugun dr gitcm
Haklı gibi duruyorsun canım. Sonuçta eltine süpriz yapması biraz değişik olmuş. Yeğeni için birşeyler yapsa daha mantıklı olurmuş ama belki abisiyle falan öyle konuşmuşlardır. Şu an aslında onlar da bizim kadar stres altındalar. Maddi manevi birsürü şey düşünüyorlar. Onun stresiyle öyle demiş olabilir. Hem eşin eltine yapmış onlar da size yapar belki böyle bir süpriz. Şahsen ben olsaydım böyle birşeyin altında kalmak istemez ben de kendimce birşeyler yapmaya çalışırdım. Sen bozma moralini belki de yapacaktır eşin. Üzme bebişiniKızlar moralim çok bozuldu size bir şey sorcam..
Eşim geçen yıl eltimin doğum yaptığında gitti o daha hastaneden çıkmadan evi süsledi balonlarla çiçekler aldı falan supriz yaptı .. bende bu aksam söyledim bak oba öyle yaptın ben senin eşinim daha fazlasını ve özelini yapman lazım yoksa çok kırılır im dedim . Oda düşünecek bir sürü şeyimiz ihtiyacımız varken onları mi düşüncez bide ne gerek var dedi.bende abinin eşine niye yaptın o zaman dedim kızdı kalktı masadan .. burda ben mi haksızım anlamıyorum yaa o kadar moralim bozuldu ki
Canım belki haftayla ilgili birşeydir. Günlerimiz yakın ben de cuma günü acil gittim hiç hareket yoktu aıkıntı yok dedi. Üç öğün yemekten sonra hareket etmesi gerk en az. öğün atlarsa haber ver dedi. Hiç hareket yoksa doktorunla görüş ama sadece azaldıysa genelde sorun çıkmıyor uyuyormuş bizim beyfendi bütün gün :)Günaydın kızlar benim doğumuma daha var ama çok heyecanlıyımhergün takvime bakıp oturuyorum birsey soracaktim bu hafta bebegimin hareketleri azaldı sizdede oylemi
Valla bende 2.çocuk özlemi uzun sürer heralde. Ablam 7 yıl aradan sonra yaptı. Evet çok çok zorlandı ilk kızı çok kıskandı ablam çok bocaladı. Ben kızımı bi alayım kucağıma, dünyada da bi zorluklarını göreyim tadına varayım fikirlerim değişir mi ozaman görürüm :) senin oğlan fena sana 4.yüde yaptırır o :)
Eşim yeğenimi çok sewiyo ama bi ağladın kaka yapsın kussun hemen satıyo kucağından:) dedim kızın olunca böyle olacağını sanıyosan aldanıyosun:)
Günaydın kızlarrrr.. biz yatak keyfi yapıyoruz.. artık bu kız canımı yakıyor, bazen beni ısırdığını, cimciklediğini düşünüyorum.. yoksa canımı nasıl yakabilir ki?? Bu aradaaaaaa 12 gün sonra annem geliyorr çok mutluyum..hasret bitiyor.. gerçi kv de geliyor.. inşaallah sorunsuz bi lohusa dönemi geçiririm.. küçük görümcenin eşiyle problemleri varmış, ayrılık kararı almışlar, inşaallah onların sorunları evime yansımaz..bizim görümce biraz çirkef.. şimdiden içime bi öküz oturdu..inşaallah düşündüklerim gerçekleşmez, ve ben hormonlardan dolayı saplantılı, karamsar düşünüyorumdur..
derinxby Ama şu an haklı gibi davranıyor. Şu an kıskanç konumuna düşmüş gibiyim gece gece hiç bir moral kalmadı bende o kadar üzüldum ki
merhaba canim, ben de normal dogumdan korkuyorum. kolay dogum hikayelerini okuyorum ama yine de zor, kolay olacagini da bilmiyir ki insan kafadini takmasin. kv de insalah sezeryan olmaz deyip duruyor, esim bana biraksa da normal olmasını istiyir aslinda biliyoum. Sanirim her sey doktorun son haftalarda soyleyeceklerine bagli.Doğum tarihleri çok yakın bende korkuyorum çok zor doğum yapanlar var sezeryan rahat diyolar ama bilemiyorum büyeyle de alakalı oldugunu düşünüyorum dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun doğum yaklaştıkça heyecan artıyo bende gece uykusu diye bişey kalmadı bu arada kontrollere hala ayda bir mu gidiyosun benim Dr 3 hafta sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?