Ne mutlu sana Rabbim banada o şekilde düşündürecek mi bakalım. Ama ahdım var 2.kez olursam kış annesi olucam :)Hiç anlamıyorsun bile 3 sene önce ben yine temmuz annesiydim o kadar hızlı geçtiki vakit yine bir temmuzda ben yine anne olacağım ve Rabbim unutmak gibi güzel bir nimet vermiş kötü olan hiçbir şey kalmıyor kalsa bile kötü bir anı olarak anlatıyorsun acı falan hatırlamıyorsun çok şükür hamdolsun
Benim doktor protokolcu kuralcı:) kurallarda +-250 gramsa oda öyle der. Ben okuduklarıma istinaden dedim baya fark oluyormuş diyeO konuda doktorumu tek geçerim bence tecrübeyle alakası var yada neyse önceki doğumda en son kontrolde bu bebek 3500 doğar demiştir ve tam 3500 doğdu şaka gibi :) ne eksik ne fazla bu kadar olur
Gunlerimiz ayniymis canim (benim normalde 25 ama burda 26 diye hesapliyor nedense) benim de ters su anda bebegim. Doktor belki doner daha zaman var dedi ama ben de korkuyorum normal dogumdan. Sezaryenden de korkuyorum gerci :) insallah hayirlisi olur.Slm kızlar nasılsınız kontrole gittim geçen bebek daha donmemis benim gibi olan var mı bide sezeryan düşünen var mı ben normal doğumdan korkuyorum
Canım çok teşekkür ederim çok saol. İnşalalh seninde gönlüne göre olur. Kızım beni mutlu etti evlatlarınızda sizi etsin inşallah
Buarada diyabet doktoruna gidecektin tekrardan gittin mi ne dedi inşallah düzelmiştir kuzu
Bana çok tanıdık geldi bu tablo:) bizde saha hiç zamanında gidemedik doktorumuza genelde acil gidiyoruz :) randevuları sürekli ötelemekten yada ertelemekten gına geldi:)Canım normalde artık iki haftada bir görüşcez demişti. Son hastaneye yatma olayından sonra bir kere haftada bir çağırdı Sonra on günde bir. Ama bizim sıpa istiyor ki dört günde bir gidelim onu görelimhep bir yaramazlık buluyor yapacak ve biz haftada bir gidiyor gibiyiz şu durumda.
Ay sizinde baya ara varmış iyi cesaret :) inşallah sorunsuz atlatırsınız kuzunla. Ama okullar kapanacakya baya süre yanında kalacak alışcaktır. Ablamın büyk kızı okula gitmek istemiyordu onu evden uzaklaştırıyomuşuz gibi hissediyorduValla canım benim sıpa da 7 yaşında hatta 8e girdi mayısta.. az aramız yok ama neyse ki yeğenim olduğunda doğuma gittik bakmaya bebeğe o zamandan ufakta olsa br alıştırması var :)) bebekleri de çok seviyor çok şükür:)) hani bebekle gece kalmışlığı da var :)) valla ister mi ister 3. Kardeşi o performans var daama sezaryen zaten fazla hakkım yok... canım eşin kendi kızı olduğunda emin ol farklı olur kustuğunda falan.. yeğenini ne kadar sevse de evlat başka bambaşka :)) hele bir de baba desin of dünyalar onun:)) o paniklediği içindir vermesi bir şey olursa korkusudur.. kızına kızımm kızımm diye susturmaya çalışır bak gör
Can'ım ya zor olmayacak mı bişi kalmamış doğumuna şunun şurasında ters bi Zaman'da yolculuk anı fln gelmeye kalkmasın bebiş? Bi de evi topla bişeyin ucundan tut fln derken yorulacaksın . Ben cesaret edemezdim vallahitayinimiz çıktı memlekete...ve ben doğumdan önce taşınmayı hayal ediyorum....bu hafta toplanıp bayramdan önceki hafta da yerleşmeyi...ii cesaret değil mi?bayramdan sonrada bebiş gelecek belki de bayramda...bakalım macera arıyorum sanırım...bebekle de daha zor olur diye düşünüyorum...kızımda çok zorlanmıştım...süttüm yetti yetmedi uykusuzluk yorgunluk ..şimdi daha kolay olacak gibi geliyor...
Şimdi kaynın rica ettiyse ki vaktim yok hani süsler misin diye o da yaptıysa onda sıkıntı yok. Ama kendi isteğiyle gidecek süsleyecek sonra da sana kem küm edecek valla kazığa oturturum hırsımdanKızlar moralim çok bozuldu size bir şey sorcam..
Eşim geçen yıl eltimin doğum yaptığında gitti o daha hastaneden çıkmadan evi süsledi balonlarla çiçekler aldı falan supriz yaptı .. bende bu aksam söyledim bak oba öyle yaptın ben senin eşinim daha fazlasını ve özelini yapman lazım yoksa çok kırılır im dedim . Oda düşünecek bir sürü şeyimiz ihtiyacımız varken onları mi düşüncez bide ne gerek var dedi.bende abinin eşine niye yaptın o zaman dedim kızdı kalktı masadan .. burda ben mi haksızım anlamıyorum yaa o kadar moralim bozuldu ki
Ah Can'ım ah ben hamileliğimin 2. Ayından beri yaşıyorum o acıyı çünkü hamile kaldıktan sonra sağ pelvikse yapışık kist oluştu ve şuan 11 cm i geçti. Düşünebiliyor musun Ağrı'sını yürüme zorluğunu. Hele yatakta dönerken bağırıyorum eşim uyanıyor korkuyla. Çok zor gerçekten. Pelviks Ağrı'ları perişan ediyor insanıkızlar günaydın. Bir şey danışmak istiyorum. Bir haftadır pelviks kemiği ağrım var. Özellikle 3 gündür ciddi derecede var. O kadar ki yatakta onun ağrısından bağıra çağıra dönüyorum. Aynı zamanda bel ağrım da çok var. Benimle aynı haftalarda bu tarz sıkıntılar yaşayanlar var mı acaba?
Ben canım hatta geçen gece hastaneye yatırdı doktor. Gerçi ogün gittiğimde karın ağrım vardı kasılmayı hissetmemiştim. Karnım sürekli semsert günde 3-4 kez ağlatmalı kasılmam oluyor. Doktor günde 3-4 kezse birşey olmaz rahim uzunluğun iyi doktor pelvikstede değil daha dedi. Parol al ozamanlar dedi. Doktoruna danışabilirsin ama sanırım normal artıkkızlar günaydın. Bir şey danışmak istiyorum. Bir haftadır pelviks kemiği ağrım var. Özellikle 3 gündür ciddi derecede var. O kadar ki yatakta onun ağrısından bağıra çağıra dönüyorum. Aynı zamanda bel ağrım da çok var. Benimle aynı haftalarda bu tarz sıkıntılar yaşayanlar var mı acaba?
☝:)) Bende normal dogumdan korkuyorum ki bzisida sezeryandan korkuyor o yüzden hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun inşallah..Slm kızlar nasılsınız kontrole gittim geçen bebek daha donmemis benim gibi olan var mı bide sezeryan düşünen var mı ben normal doğumdan korkuyorum
Konuş açıkça üzüldüğünü anlat eltinin evini niye eşin süsledi ne alaka ? Kardeşi mi istedi kendi mi düşündü , belki zorla yaptı sevmiyordur böyle şeyleri ama yine de ona bir kere yapılmış ve kocan yapmışsa sana da yapmaya mecbur , elaleme karşı lazım bu bir kere olmuşsa yine olacak benim mantığım bu
Haklı gibi duruyorsun canım. Sonuçta eltine süpriz yapması biraz değişik olmuş. Yeğeni için birşeyler yapsa daha mantıklı olurmuş ama belki abisiyle falan öyle konuşmuşlardır. Şu an aslında onlar da bizim kadar stres altındalar. Maddi manevi birsürü şey düşünüyorlar. Onun stresiyle öyle demiş olabilir. Hem eşin eltine yapmış onlar da size yapar belki böyle bir süpriz. Şahsen ben olsaydım böyle birşeyin altında kalmak istemez ben de kendimce birşeyler yapmaya çalışırdım. Sen bozma moralini belki de yapacaktır eşin. Üzme bebişini
Canım belki de onun da kardeşi yapacaktır sizin eve sana söylemek istemiyordur olamaz mı? Eltimin çocuğu doğduğunda ( aramızda 1 ay vardı sadece ) hastaneye götür muayene vs. İşleri hep eşimdeydi ilk zaman.. izin vermediler işyerinden diye.. benim olduğunda da kaynım götürdü beni diğer kaynım.. olabilir belki öyle bir şey.. hani bebeğinin yanında olmayı tercih ediyordur belki ondan demiştir sana öyle.. bebeğin yanında durmak varken eve gitmeyi şahsen bende istemem :))
Canim benimde hatta sol kısmı sadece yürürken Bile ağrı yapıyor inanilmaz derecede buda bebek Asagi indiği için doğuma hazırlık kemikler gevsemeye çalışıyor korkma yanikızlar günaydın. Bir şey danışmak istiyorum. Bir haftadır pelviks kemiği ağrım var. Özellikle 3 gündür ciddi derecede var. O kadar ki yatakta onun ağrısından bağıra çağıra dönüyorum. Aynı zamanda bel ağrım da çok var. Benimle aynı haftalarda bu tarz sıkıntılar yaşayanlar var mı acaba?
Can'ım ya zor olmayacak mı bişi kalmamış doğumuna şunun şurasında ters bi Zaman'da yolculuk anı fln gelmeye kalkmasın bebiş? Bi de evi topla bişeyin ucundan tut fln derken yorulacaksın . Ben cesaret edemezdim vallahi
Şimdi kaynın rica ettiyse ki vaktim yok hani süsler misin diye o da yaptıysa onda sıkıntı yok. Ama kendi isteğiyle gidecek süsleyecek sonra da sana kem küm edecek valla kazığa oturturum hırsımdansen haklısın ama stres yapıp bebişi de üzme bekle bakalım gün ola harman ola .
Ah Can'ım ah ben hamileliğimin 2. Ayından beri yaşıyorum o acıyı çünkü hamile kaldıktan sonra sağ pelvikse yapışık kist oluştu ve şuan 11 cm i geçti. Düşünebiliyor musun Ağrı'sını yürüme zorluğunu. Hele yatakta dönerken bağırıyorum eşim uyanıyor korkuyla. Çok zor gerçekten. Pelviks Ağrı'ları perişan ediyor insanı
Stresten onu dusunenemem gbsine demistir. Yanlis anlama sen yine. Ben odabsuslemesi istemiyordum hastanede. Gecen gordum. Bak ne guzel olmus yapsak mi dedim. O stresle o kafayla onu mu dusunecegim dedi. Adam hakli:)) olumlu enerjii... Oyle degilse bile oyle düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?