2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne mutlu sana Rabbim banada o şekilde düşündürecek mi bakalım. Ama ahdım var 2.kez olursam kış annesi olucam :)

O konuda doktorumu tek geçerim bence tecrübeyle alakası var yada neyse önceki doğumda en son kontrolde bu bebek 3500 doğar demiştir ve tam 3500 doğdu şaka gibi :) ne eksik ne fazla bu kadar olur
Benim doktor protokolcu kuralcı:) kurallarda +-250 gramsa oda öyle der. Ben okuduklarıma istinaden dedim baya fark oluyormuş diye

Slm kızlar nasılsınız kontrole gittim geçen bebek daha donmemis benim gibi olan var mı bide sezeryan düşünen var mı ben normal doğumdan korkuyorum
Gunlerimiz ayniymis canim (benim normalde 25 ama burda 26 diye hesapliyor nedense) benim de ters su anda bebegim. Doktor belki doner daha zaman var dedi ama ben de korkuyorum normal dogumdan. Sezaryenden de korkuyorum gerci :) insallah hayirlisi olur.

Canım çok teşekkür ederim çok saol. İnşalalh seninde gönlüne göre olur. Kızım beni mutlu etti evlatlarınızda sizi etsin inşallah

Buarada diyabet doktoruna gidecektin tekrardan gittin mi ne dedi inşallah düzelmiştir kuzu

Bana çok tanıdık geldi bu tablo:) bizde saha hiç zamanında gidemedik doktorumuza genelde acil gidiyoruz :) randevuları sürekli ötelemekten yada ertelemekten gına geldi:)

Ay sizinde baya ara varmış iyi cesaret :) inşallah sorunsuz atlatırsınız kuzunla. Ama okullar kapanacakya baya süre yanında kalacak alışcaktır. Ablamın büyk kızı okula gitmek istemiyordu onu evden uzaklaştırıyomuşuz gibi hissediyordu
Bende ilk yeğenimin altını falan alamaz herşeyinden korkardım bunda baya staj yapmış oldum:) eşimde doğduğunda anlayacaktır dediğin gibi inşallah :) yoksa eyvah eyvah :)

Can'ım ya zor olmayacak mı bişi kalmamış doğumuna şunun şurasında ters bi Zaman'da yolculuk anı fln gelmeye kalkmasın bebiş? Bi de evi topla bişeyin ucundan tut fln derken yorulacaksın . Ben cesaret edemezdim vallahi
Şimdi kaynın rica ettiyse ki vaktim yok hani süsler misin diye o da yaptıysa onda sıkıntı yok. Ama kendi isteğiyle gidecek süsleyecek sonra da sana kem küm edecek valla kazığa oturturum hırsımdan sen haklısın ama stres yapıp bebişi de üzme bekle bakalım gün ola harman ola .
Ah Can'ım ah ben hamileliğimin 2. Ayından beri yaşıyorum o acıyı çünkü hamile kaldıktan sonra sağ pelvikse yapışık kist oluştu ve şuan 11 cm i geçti. Düşünebiliyor musun Ağrı'sını yürüme zorluğunu. Hele yatakta dönerken bağırıyorum eşim uyanıyor korkuyla. Çok zor gerçekten. Pelviks Ağrı'ları perişan ediyor insanı

Ben canım hatta geçen gece hastaneye yatırdı doktor. Gerçi ogün gittiğimde karın ağrım vardı kasılmayı hissetmemiştim. Karnım sürekli semsert günde 3-4 kez ağlatmalı kasılmam oluyor. Doktor günde 3-4 kezse birşey olmaz rahim uzunluğun iyi doktor pelvikstede değil daha dedi. Parol al ozamanlar dedi. Doktoruna danışabilirsin ama sanırım normal artık

Kızlar musmutlu günleriniz olsun günaydınnn
Rüyamda suyumun geldiğini gördüm, bir panikliyorum hüngür hüngür ağlıyorum. Diğer bebişler sezaryen ya hiç öyle bişi de yaşamadım anam bi doğum sancısı geliyor böyle adet Ağrı'sından az daha fazla su akıyor bi yandan ben kayınvalideme bağırıyorum anne koş suyum geldi valizi al doktoru arayın hayatımda bu geceki rüyamdaki kadar panik yaşamadım, o sıra da içimden de geçiriyorum topiğe yazayım suyum geldi diye haber vereyim dua eder kızlar bana diye ay rüyası bile böyle panikse ben normali kaldıramam sanırım, yine güzelce gelsin sezaryen Zaman'ında tosuncuk

Slm kızlar nasılsınız kontrole gittim geçen bebek daha donmemis benim gibi olan var mı bide sezeryan düşünen var mı ben normal doğumdan korkuyorum
:)) Bende normal dogumdan korkuyorum ki bzisida sezeryandan korkuyor o yüzden hakkimizda hangisi hayirliysa o olsun inşallah..

Günaydin Annişler..
Dün gece sahura kalkamadim uyuyakalmisim Ancak su icebildi eşim Sonrada uykum kacti Allahim hic uyuyamadim..
Gecede gec yattim nefes alamuyordum yine belim de az azagriyinca korktum neyseki bugunude atlattim
Ben daha ruyalarda görmeye başlamadim demekki daha dogum vaktim gelmemis

Bu arada bende kanguru alacagim her yere bebek arabasi ile gidemem ilk 4 ay zaten kullanmayacagim yenidogan almayacagim yani.. Bana daha pratik geliyor inşallah kizimda sever ..

Kendi isteğiyle yaptı.. ve bana daha fazlasını yapmak zorunda olduğu için zaten dile getirdim bakalım ben artık diyeceğimi dedim neler olacak görcez

Açıkçası eltimin bana yaptığı hiç bir şeyin değeri yok ama bakalım ne olacak son 30 gün

Bilmiyorum ki insan kendini değersiz hissediyor o kadın kadar da mi olamıyorum diye

Canim benimde hatta sol kısmı sadece yürürken Bile ağrı yapıyor inanilmaz derecede buda bebek Asagi indiği için doğuma hazırlık kemikler gevsemeye çalışıyor korkma yani

Aynen son 30 gün sabirsizlikla bekliyoruuummmmm

Inşallah canım bekleyip gorcez

Günaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba

Günaydın annisler biraz yoğunum bu ara sadece sayfaları okuyabiliyorum Y Yellu geçmiş olsun canım kızına da maşallah diyelim devamı gelsin inşallah hepimizin bebeklerine de tabi dün mesai sonrası biraz dolaştık eşimle sonra da ark iftar yaptık aman Allah im artık ayaklarım bana ait değildi tanıyamadım sürekli oturur Pozisyon bize göre değilmiş ve ayakalrimin acisindan bütün gece hiç uyumadim sabah kalkmak olum gibiydi kızımla doğum sonrası daha fazla vakit gecirmek için katlaniyorum ise gelmeye yoksa adımımi bile atmam gündüz sıcağında sokağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…