- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ay sizinde baya ara varmış iyi cesaret :) inşallah sorunsuz atlatırsınız kuzunla. Ama okullar kapanacakya baya süre yanında kalacak alışcaktır. Ablamın büyk kızı okula gitmek istemiyordu onu evden uzaklaştırıyomuşuz gibi hissediyordu
Bende ilk yeğenimin altını falan alamaz herşeyinden korkardım bunda baya staj yapmış oldum:) eşimde doğduğunda anlayacaktır dediğin gibi inşallah :) yoksa eyvah eyvah :)
dr a yarın soracağım zaten bebiş izin vermese her şey bekler...mesafe zaten dra da 1 buçuk saat gidiyorum drdan da 1 saat gideceğim yer....iyiyim şu an ama duygusallığım tuttu bu sabah son zamanlarımın tadını çıkarmıyorum da işle ev toplamakla geçiriyorum diyorum ama gel gelelim doğumdan sonra da bana ihtiyacı olan bi emanettim olacak bebişi o zaman ihmal edersem üzülürüm mü????????bencilllik yapıp keyfime bakmak mı lazım yoksa herkes kendi işini bilir yapayım bitsin mi?Hayırlı olsun canım:) bebekle tabiiki zor olur ama şimdi bu haftalarda doktorun izin verecek mi? Yorgunluk var yol var. İyi düşün. Uzak mı mesafe?
Bilmiyorum ki insan kendini değersiz hissediyor o kadın kadar da mi olamıyorum diye
Can'ım ya zor olmayacak mı bişi kalmamış doğumuna şunun şurasında ters bi Zaman'da yolculuk anı fln gelmeye kalkmasın bebiş? Bi de evi topla bişeyin ucundan tut fln derken yorulacaksın . Ben cesaret edemezdim vallahi
çok şükür şimdilik iyiyim 2. çocuk benim öyle olunca da şimdi zaten dinlenemiyorum kii oyun ilgi bekleyen bir kızım daha var ama gel gelelim nasıl olmalı...her işimi kendim halletmeye alıştım kimseye güvenim yok kvde hep hasta işi yapması iyidir ama sonra ah yoruldum vah yoruldum dedimi sinirlerim hopluyor acizlenmek gibi geliyor benim aklıma...annem ise kardeşim babam esnaf yemeklerine annesine babneme ancak yetişiyor birde gurbette bana gelecek kıyamıyorum......bencillik yapıp baksınlar yapsınlar mı demem lazım yoksa kimsenin ağzına laf vermemem mi lazım
Günaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba
Canim kiskanclik birkadin icin en tehlikeli duygu.Esini kiskanmaktan bahsetmiyorum.Birilerine imrenmek ozenmek olan kiskancliktan.Cevremde cok yuva yikildi.Akilli bir erkek esinin kiskanmasina izin vermemek icin gerekli onlemleri alir.Her sey imkanlar olcusunde ama yoksa baska bir seyle desteklemeli. Kadina bende bu yok ama bu var dedittirebilmeli.Benim anlamadigim eltine yapip sana yapmamasinin nedeni ne?Esin abisinin yaninda mi calisiyor?Sizin evliliginiz nasil oldu,ne bileyim pesinden cok kostu mu?Eltinle aranda egitim,is,maddiyat,gorsellik olarak fark mi var?@derinxby Ama şu an haklı gibi davranıyor. Şu an kıskanç konumuna düşmüş gibiyimgece gece hiç bir moral kalmadı bende o kadar üzüldum ki
Lavman ne demek kiGünaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba
Can'ım iki defa sezaryen oldum biri genel bir epidural olmak üzere, ikisinde de yapılmadı .Günaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba
Can'ım popondan içeri ilaç enjekte ediyorlar bağırsakları harekete geçirip içini temizliyor :) normal doğum yapanlara yapıyorlar ki ıkınırken ortalık batmasın diye :))Lavman ne demek ki
Aceleci olacak prenses.Benim yavrum son haftasina kadar bekler sıkısik siķısik,dr uyumlu bebek diyor,sorun cikarmayan bebekmis :)Gerci pis dr teyzeleri erkenden alacak onu.Bekliyor bekliyorda içimden bir ses çok beklemeyecek gibi diyor :)
Haklısın anlayabiliyorum seni.. o düşünce bende de oldu o konuda.. diyordum neden kaynım götürüyor mesela.. ama sonradan anladım zamanı yoktu izin de yoktu.. yoksa neden gelmesin yapmasın.. şimdi her fırsatı değerlendiriyor. O da öyle olacak emin ol.. belki o an aklına bile gelmedi yapmak sen dediğinde de kendine kızdı ya da bebeği görmeyeceği için o işleri yaparken üzüldü. Bilemiyorum psikolojisini.. ama sen de ki eşine vazgeçtim sen hastanedeyken ben süsleme olmaz yanımda olman lazım hastaneye gitmeden birlikte yapalım falan de bakalım ne tepki verecek..
Hmm bilmem ki hastanede yanimda mi isterim ay kafam karıştı açıkçası bu konuyu heralde bi daha açarsam iyi şeyler olmaz duruma göre bakarız olması hastanede yanimdan ayrılma derim heralde
Canim kiskanclik birkadin icin en tehlikeli duygu.Esini kiskanmaktan bahsetmiyorum.Birilerine imrenmek ozenmek olan kiskancliktan.Cevremde cok yuva yikildi.Akilli bir erkek esinin kiskanmasina izin vermemek icin gerekli onlemleri alir.Her sey imkanlar olcusunde ama yoksa baska bir seyle desteklemeli. Kadina bende bu yok ama bu var dedittirebilmeli.Benim anlamadigim eltine yapip sana yapmamasinin nedeni ne?Esin abisinin yaninda mi calisiyor?Sizin evliliginiz nasil oldu,ne bileyim pesinden cok kostu mu?Eltinle aranda egitim,is,maddiyat,gorsellik olarak fark mi var?
Benimde ilkinde kayınvalidem yanımdaydı eşimle sabaha kadar kaldılar 2 gece yattım . Kendi annem evimde bekledi sevdiğim yemekleri yaptı. Annem biraz telaşlıdır o yüzden dedim kayınvalidem kalsın yanımda Allah razı olsun oğlumda da o kaldı, eşimle annem evde kızıma baktılar. Bu sefer de kayınvalidemi istiyorum doğum odamın olmazsa olmazı :) dedim benimle doğuma Gir diye de bi de beni ayıltmaya uğraşırlar diyorHastanede oğlum da eşim de akşama kadar kalacaklar yanımda.. doktor izin verirse gece de :)) ama babasıyla eve dönsün oğlum kardeşine hazırlık yapmak istiyormuş öyle dedi.. ilkinde eşim de annem de sabaha kadar hep yanımdalardı.. ben istemem şahsen gitmesini görsün bebeğini yaşadıklarımı :)))
şimdiye kadar hiç bir şey söylemedi canım sağolsun doktorum ayın 13 ünde de izne çıkıyormuş adamın umrunda değil 20 haziranda rapor almaya gittiğimde başka bir doktora gidicem bakalım o ne dicek belki o söylerKızlar rahim boyunuzu dr hiç söylüuor mu size. 32 haftalıkken gittim 3 cm ddi. İyi ddi. Sınır 2 buçukmuş. E sınıra çok yakın değil mi tereddütteyim çünkü bnm doktorum biraz gıcıkk ona göre herşey normall.. ilk zamanlar kanamam fln olmuştu düşük tehlikesi geçirdim. E ilk gebeliğim o yüzden endişe duyuyorm..
Ya korkmuyorum ama çok felaket bir ağrı 26. haftamdan sonra da oluyordu ama 30. haftam gibi geçmişti yoktu bu ağrılar. Son bir haftadır ama özellikle son 3 gündür dayanma sınırlarımı aşmaya başladı. Bende kimse bahsetmeyince acaba sadece ben mi yaşıyorum bu durumu dedim.Canim benimde hatta sol kısmı sadece yürürken Bile ağrı yapıyor inanilmaz derecede buda bebek Asagi indiği için doğuma hazırlık kemikler gevsemeye çalışıyor korkma yani
Ben canım hatta geçen gece hastaneye yatırdı doktor. Gerçi ogün gittiğimde karın ağrım vardı kasılmayı hissetmemiştim. Karnım sürekli semsert günde 3-4 kez ağlatmalı kasılmam oluyor. Doktor günde 3-4 kezse birşey olmaz rahim uzunluğun iyi doktor pelvikstede değil daha dedi. Parol al ozamanlar dedi. Doktoruna danışabilirsin ama sanırım normal artık
Ah Can'ım ah ben hamileliğimin 2. Ayından beri yaşıyorum o acıyı çünkü hamile kaldıktan sonra sağ pelvikse yapışık kist oluştu ve şuan 11 cm i geçti. Düşünebiliyor musun Ağrı'sını yürüme zorluğunu. Hele yatakta dönerken bağırıyorum eşim uyanıyor korkuyla. Çok zor gerçekten. Pelviks Ağrı'ları perişan ediyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?