2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet arası bayaa var:)) benim ilk yeğenim ben 8 yaşındayken oldu :)) şuan 20 yaşında kocaman oldu en küçüğü de daha 10 aylık.. 7 yeğenim var alıştırmalarım baya oldu anlayacağın kendi bebeğimde ilkte olsa zorluk yaşamadım.. komşuların bebeklerini falan anneleri yıkayamazken ben gidip yıkadım korkuyorlardı.. oğlumda alışır tatil döneminde. Bakalım okul sorun bu sene değişti tam gün oldu.. zor olacak sabah babasıyla gideriz ama öğle arasında sonrasında zor olacak. Sen yeğeninde yapmışsın alıştırma daha rahat olursun kendi bebeğinde.. alışır eşin merak etme

Hayırlı olsun canım:) bebekle tabiiki zor olur ama şimdi bu haftalarda doktorun izin verecek mi? Yorgunluk var yol var. İyi düşün. Uzak mı mesafe?
dr a yarın soracağım zaten bebiş izin vermese her şey bekler...mesafe zaten dra da 1 buçuk saat gidiyorum drdan da 1 saat gideceğim yer....iyiyim şu an ama duygusallığım tuttu bu sabah son zamanlarımın tadını çıkarmıyorum da işle ev toplamakla geçiriyorum diyorum ama gel gelelim doğumdan sonra da bana ihtiyacı olan bi emanettim olacak bebişi o zaman ihmal edersem üzülürüm mü????????bencilllik yapıp keyfime bakmak mı lazım yoksa herkes kendi işini bilir yapayım bitsin mi?

Bilmiyorum ki insan kendini değersiz hissediyor o kadın kadar da mi olamıyorum diye

Haklısın anlayabiliyorum seni.. o düşünce bende de oldu o konuda.. diyordum neden kaynım götürüyor mesela.. ama sonradan anladım zamanı yoktu izin de yoktu.. yoksa neden gelmesin yapmasın.. şimdi her fırsatı değerlendiriyor. O da öyle olacak emin ol.. belki o an aklına bile gelmedi yapmak sen dediğinde de kendine kızdı ya da bebeği görmeyeceği için o işleri yaparken üzüldü. Bilemiyorum psikolojisini.. ama sen de ki eşine vazgeçtim sen hastanedeyken ben süsleme olmaz yanımda olman lazım hastaneye gitmeden birlikte yapalım falan de bakalım ne tepki verecek..

Günaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba

Bana yapılmadı canım.. sonda vardı uyuşukken sonra geçtiğinde çıktı hasta bezi takıldı kanama adına o kadar. Eve çıktıktan sonra anca akşam girebilmiiştim.. bu kez magnesie calsinee içeceğim zorlandım çünkü çok..

@derinxby Ama şu an haklı gibi davranıyor. Şu an kıskanç konumuna düşmüş gibiyim gece gece hiç bir moral kalmadı bende o kadar üzüldum ki
Canim kiskanclik birkadin icin en tehlikeli duygu.Esini kiskanmaktan bahsetmiyorum.Birilerine imrenmek ozenmek olan kiskancliktan.Cevremde cok yuva yikildi.Akilli bir erkek esinin kiskanmasina izin vermemek icin gerekli onlemleri alir.Her sey imkanlar olcusunde ama yoksa baska bir seyle desteklemeli. Kadina bende bu yok ama bu var dedittirebilmeli.Benim anlamadigim eltine yapip sana yapmamasinin nedeni ne?Esin abisinin yaninda mi calisiyor?Sizin evliliginiz nasil oldu,ne bileyim pesinden cok kostu mu?Eltinle aranda egitim,is,maddiyat,gorsellik olarak fark mi var?

N nessli002 canım sezaryen evet bünyeylede alakalı ... şunu da unutmamak lazım genel ve spinal anestezi arasında da fark var... spinal anestezi doğum yaptım.. uyuşukluk sırasında hep ağrı kesici iğne oldum serum verildi. Geçtiğinde ağrım sızım olmadı. Bi ayağa kalkarken zorlandım ilk anda o da normal zaten.. sonra sıkıntım olmadı.. daha önce genel anestezi ile 2 ameliyat geçirdim ayıkmam da zor oldu midem bulandı anesteziyi olduğu gibi çıkardım. Ameliyat yerimin de acısını hissettim ama hep uyutmaya çalıştılar.. doğumda da ayıktığın gibi ağrıyı hissedebilirsin.. o sebeple iki anestezi tipi de farklı oluyor.. ben yine sezaryen olacağım ve spinal yine.. genel istemiyorum o anı görmesi ayrı bir duygu çünkü

Kızlar rahim boyunuzu dr hiç söylüuor mu size. 32 haftalıkken gittim 3 cm ddi. İyi ddi. Sınır 2 buçukmuş. E sınıra çok yakın değil mi tereddütteyim çünkü bnm doktorum biraz gıcıkk ona göre herşey normall.. ilk zamanlar kanamam fln olmuştu düşük tehlikesi geçirdim. E ilk gebeliğim o yüzden endişe duyuyorm..

Hmm bilmem ki hastanede yanimda mi isterim ay kafam karıştı açıkçası bu konuyu heralde bi daha açarsam iyi şeyler olmaz duruma göre bakarız olması hastanede yanimdan ayrılma derim heralde

Hmm bilmem ki hastanede yanimda mi isterim ay kafam karıştı açıkçası bu konuyu heralde bi daha açarsam iyi şeyler olmaz duruma göre bakarız olması hastanede yanimdan ayrılma derim heralde

Hastanede oğlum da eşim de akşama kadar kalacaklar yanımda.. doktor izin verirse gece de :)) ama babasıyla eve dönsün oğlum kardeşine hazırlık yapmak istiyormuş öyle dedi.. ilkinde eşim de annem de sabaha kadar hep yanımdalardı.. ben istemem şahsen gitmesini görsün bebeğini yaşadıklarımı :)))

Eltim onun teyzesinin kızı zaten 35 yaşında kadın 3. Çocuğu ortaokul mezunu. Ben 23 yaşındayım öğretmenim .tabiki cok kostu pesimden ben yoksa esimle asla evlenmezdim hic bir kriterimkz uymuyor. 2 yıl boyunca koştu pesimden . Bunlar da şöyle bir şey var ailesini öyle bir tutuyor ki en ufak bir şeyde önlerine herşeyi seriyorlar ... kardeşlerine annesine abisine çok değer veriyor. Eltime de abisine değer verdiği için yaptı biliyorum

Benimde ilkinde kayınvalidem yanımdaydı eşimle sabaha kadar kaldılar 2 gece yattım . Kendi annem evimde bekledi sevdiğim yemekleri yaptı. Annem biraz telaşlıdır o yüzden dedim kayınvalidem kalsın yanımda Allah razı olsun oğlumda da o kaldı, eşimle annem evde kızıma baktılar. Bu sefer de kayınvalidemi istiyorum doğum odamın olmazsa olmazı :) dedim benimle doğuma Gir diye de bi de beni ayıltmaya uğraşırlar diyor eşime dedim o da dayanamam diyor. İlk iki de kimseyi istemedim ama bu sefer üçüncü ya biraz da zor hamilelik geçirdim biri olsun yanımda istiyorum ne bileyim

şimdiye kadar hiç bir şey söylemedi canım sağolsun doktorum ayın 13 ünde de izne çıkıyormuş adamın umrunda değil 20 haziranda rapor almaya gittiğimde başka bir doktora gidicem bakalım o ne dicek belki o söyler

Canim benimde hatta sol kısmı sadece yürürken Bile ağrı yapıyor inanilmaz derecede buda bebek Asagi indiği için doğuma hazırlık kemikler gevsemeye çalışıyor korkma yani
Ya korkmuyorum ama çok felaket bir ağrı 26. haftamdan sonra da oluyordu ama 30. haftam gibi geçmişti yoktu bu ağrılar. Son bir haftadır ama özellikle son 3 gündür dayanma sınırlarımı aşmaya başladı. Bende kimse bahsetmeyince acaba sadece ben mi yaşıyorum bu durumu dedim.

Valla canım çok ilgili bir doktorum yok maalesef. Özel hastaneye gidiyorum hastanenin en iyi doktoru ama o kadar çok hastası var ki motora bağlamış gibi. Gidiyorsun şikayetini soruyor ultrasonla bakıyor tamam yallah. Geçen hafta gittiğimde yoktu bu şikayetim. Ondan sonra başladı çok can yakıcı bende kimse bu ağrıdan bahsetmeyince acaba sadece ben mi yaşıyorum acaba dedim.

benimde 26. haftadan sonra başlamıştı ama hem bu kadar şiddetli değildi hemde 30. haftam gibi bitmişti ağrılarım şimdi yine başladı ve gerçekten zor dayanıyorum. Buna zor dayanıyorum bazen diyorum normal doğum olursa ne yapıcaksın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…