2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de vardı hafif hafif ama dediğin gibi hafta başından beri çok şiddetli hatta saatlerce oturmak zorunda kalmiscasina acıyor benim birde vajinamin sol kısmında ağrı oluyor 2 3 gün sonra geçiyor sonra tekrar bebekler aşağı baski yaptığı için oluyor tatlım yine de için rahat etmezse Dr una sorabilirsin canım

Gıcık oluyorum böyle sorumsuzluklara ya .. bende değiştiricrm

Buarada diyabet doktoruna gidecektin tekrardan gittin mi ne dedi inşallah düzelmiştir kuzu
Evet gittim canım, ölçümlerim gayet iyi dedi ama meyve yemeyi azaltmamı söyledi, bebeğinkarın ölçümü haftasının üst sınır değerine yaklaşmış, öncekilerde hep normal değerlerde seyrediyordu.. 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi ama gitmicem galiba, yürümeye dermanım yok, yaaa aslında giyeck ayakkabım yok... burdan hayırsever arkadaşlardan ayakkabı, terlik vs istiyorum.. hahaha ayaklarım girmiyor hiçbirşeye, eşimin 43 numara terliklerini giyiyorum..

Benim her muayenede ölçüm oluyor üstelik vajinal olarak benim 24. Haftada 2.7 cm e inmiş ti sonra sürekli takip halindeydim 3.5 lara çıktı ama cumartesi 3.2 dedi Dr JM gayet iyi dedi eskisini düşününce normallestirmesi inan senin için daha iyi eğer seni tedirgin etse kısa bu boyut dese sen daha da strese girecek ve bu ölçü belkide bu yüzden daha da kisqlacak endişe etme benim Dr hm çok çok rahat bana 2.9 ken bile gayet güzel diyordu beni hep rahatlatiyordu ve zamanla Uzama oldu telaş yapma ben bu yüzden Dr umu seviyorum acayip relaks

Canım eşim ve ailesi voltajları, gerilimleri yüksek insanlar.. sakinlikle konuşup halledemezler hep bağırırlar.. benim eşimde öyleydi ilk zamanlar, hep sesi yüksekti.. ben yüksek sesli insanları sevmem, bu yüzden ayrılmayı bile düşünmüştüm önce.. adamı yonta yonta, 4 yılın sonunda istediğim kıvama geldi.. bazen o beni uyarır, sesin yükseliyor diye eşime söyledim herhangi bir sıkıntı bana yansırsa annemide, kızımıda alır kardeşimin yanına giderim dedim.. stresren sütüm kaçsın istemiyorum..

Gıcık oluyorum böyle sorumsuzluklara ya .. bende değiştiricrm
Sorma canım. Ben son zamana kadar ona gitmişim pat diye demez mi izinliyim diye. Birde dalga geçer gibi ya doğum yaparsam diye sorduğumda erken doğum riskin yok dedi. Şaka gibi. Ama bu defa gittiğimde hem o olmadığı için hemde iyi bir doktor bulduğum için farklı birine gidicem. Son haftalar ama yapabilicek bir şey yok. Hem 2 haftada bir kontrole çağırıyor hem kendisinin izinli olduğunu söylüyor.

Ne güzel yazmışsın valla :) az da olsa bi rahatlama oldu çok sağol canım

2 haftada bir mi gidiyorsun kontrole ooohh vallaaa. Bizimki bni ayda 1 çağırıyor hala. Doğum yapcm tövbe yaaaa bu doktorlarda bi alemler anamm

yok canım zaten sorabileceğim bir doktorum yok. Bu defa gittiğimde farklı bir doktora gidicem. Doktorum izne çıkıyormuş. Hem değiştiricem hemde olmadığı için farklı bir doktora çıkmak zorundayım. Sadece benim başıma geliyor sanıyordum. Sağolun herkes şikayetini belirtmiş demek ki sadece ben değilim. Vücut normal doğuma hazırlıyor sanırım bizi.

2 haftada bir mi gidiyorsun kontrole ooohh vallaaa. Bizimki bni ayda 1 çağırıyor hala. Doğum yapcm tövbe yaaaa bu doktorlarda bi alemler anamm
hepsi farklı bir yol izliyor sanırım canım. 32. haftamda çalışabilir izni almak için gittiğimde hemde kontrol oldum. O zaman 2 hafta da bir bundan sonra gel demişti. Bu gittiğimde 2 hafta sonra gel dedimi hatırlamıyorum valla ama ben zaten rapor almaya mecburi gidicem. Birde burda olmadığı için çok gerildim. Ya bu arada doğum veya acil bir müdahale olursa diye kendime yeni bir doktor buldum. O yüzden gitmişken zaten son haftalarım hem tanışayım hem de bakayım gerçekten iyi mi nasıl yaklaşıyor hastasına diye değerlendirme yapıcam

Çok iyi düşünmüşsünn canım. Bi bakıp değerlendirmek şart böyle umursamaz umursamaz davranmaz inşallahh. Dediklerini hatırlar. Bnm ilk aylar kanamam olmtu düşük thlikesi geçirdm. 2 hfta snra kontrole çağırdı. Gttm. Muayene etti. Kanama ne durumda diye sordum. Bana ddği şu. Kanama mı ? Şuam kanama fln yok herşey iyi ddi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedm. Sanki takip etmiyomuş gbi ni his uyandrdı bnde. Keske o zmandan değiştrseydm. Doğumada girmiyo zaten. Bunuda snradan öğrendm. Snin ki gbi bi şok yaptı bana

Selam kızlar o kasık agrısı bende de oluyor gece dönerken nasıl agrıyordu ama sabah bira azalıyor genelde...
Kızlar bu ara alısverise basladım o yüzden soruyorum lohusa tacı icin bir hesap vardı unuttum ismini instagramda ne tasarımdı o bazı arkadaslar almıstı hatta

Benim kv bebeği bile tutamaz.. ilkinde akşama kadar kaldı oturduğu yerden kalkmadı :)) bu kez yaylada gelmez doğum için ( umarım ) ... şanslıymışsın sen :) benim annem beceriklidir o konuda :) doğuma eşim istedi giremedi bu kez de oğlumun yanında dursun istemiyorum ben :)) maşallah üçüncü senin :)) ben 1 gece kaldım bu kez de umarım öyle olur.. 2 geceye katlanamam :))

Adrenalin yaşama tabii canım:)) gereksiz strese hiiç gerek yok canım.. ani parlamalar iyi değil yüksek ses falan ama işte bazen olabiliyor maalesef.. biz yontuyoruz sonra bize geçiyor :))

Ayyy ne güzelll yaa :))) miss gibi güle güle kullansın minik hanım :)

Canım mesafe yakınmış ama ev toplamak yerleştirmek falan zor iş. Yani hadi yerleşme işini doğumdan sonraya bırakırsın çok zorlanırsan ama toplamak da zor iş. Ne kadar yardım eden de olsa sen başında olmadın mı yerleşirken de kullanırken de çok zorlanırsın. Bisürü işi sen yapacaksın yani yine. Doktorunla da bir konuş bakalım. Şimdi yorgunluktan tam taşınma esnesında da yeter ben geliyorum derse üzülme :) bir de taşınmaya karar verirsen bebeğe ve sana ait önemli eşyalarının kolilerini işaretle ki acil lazım olursa bulman kolay olsun. İlk onları yerleştirirsin. Allah yardımcın olsun.

Bizim gelin seni isirip cimdikliyor mu,ogluma neler yapar kim bilir :)Gorumcen gelmiyor nasil olsa bisi olmaz.Sen esini orgutle yine.Soyle hassas olucam boyle olucam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…