Can'ım popondan içeri ilaç enjekte ediyorlar bağırsakları harekete geçirip içini temizliyor :) normal doğum yapanlara yapıyorlar ki ıkınırken ortalık batmasın diye :))
Bna yapılmadı sonda takılıyor sadeceGünaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba
Benim de vardı hafif hafif ama dediğin gibi hafta başından beri çok şiddetli hatta saatlerce oturmak zorunda kalmiscasina acıyor benim birde vajinamin sol kısmında ağrı oluyor 2 3 gün sonra geçiyor sonra tekrar bebekler aşağı baski yaptığı için oluyor tatlım yine de için rahat etmezse Dr una sorabilirsin canımYa korkmuyorum ama çok felaket bir ağrı 26. haftamdan sonra da oluyordu ama 30. haftam gibi geçmişti yoktu bu ağrılar. Son bir haftadır ama özellikle son 3 gündür dayanma sınırlarımı aşmaya başladı. Bende kimse bahsetmeyince acaba sadece ben mi yaşıyorum bu durumu dedim.
Gıcık oluyorum böyle sorumsuzluklara ya .. bende değiştiricrmşimdiye kadar hiç bir şey söylemedi canım sağolsun doktorum ayın 13 ünde de izne çıkıyormuş adamın umrunda değil 20 haziranda rapor almaya gittiğimde başka bir doktora gidicem bakalım o ne dicek belki o söyler
Evet gittim canım, ölçümlerim gayet iyi dedi ama meyve yemeyi azaltmamı söyledi, bebeğinkarın ölçümü haftasının üst sınır değerine yaklaşmış, öncekilerde hep normal değerlerde seyrediyordu.. 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi ama gitmicem galiba, yürümeye dermanım yok, yaaa aslında giyeck ayakkabım yok... burdan hayırsever arkadaşlardan ayakkabı, terlik vs istiyorum.. hahaha ayaklarım girmiyor hiçbirşeye, eşimin 43 numara terliklerini giyiyorum..Buarada diyabet doktoruna gidecektin tekrardan gittin mi ne dedi inşallah düzelmiştir kuzu
Benim her muayenede ölçüm oluyor üstelik vajinal olarakKızlar rahim boyunuzu dr hiç söylüuor mu size. 32 haftalıkken gittim 3 cm ddi. İyi ddi. Sınır 2 buçukmuş. E sınıra çok yakın değil mi tereddütteyim çünkü bnm doktorum biraz gıcıkk ona göre herşey normall.. ilk zamanlar kanamam fln olmuştu düşük tehlikesi geçirdim. E ilk gebeliğim o yüzden endişe duyuyorm..
Canım eşim ve ailesi voltajları, gerilimleri yüksek insanlar.. sakinlikle konuşup halledemezler hep bağırırlar.. benim eşimde öyleydi ilk zamanlar, hep sesi yüksekti.. ben yüksek sesli insanları sevmem, bu yüzden ayrılmayı bile düşünmüştüm önce.. adamı yonta yonta, 4 yılın sonunda istediğim kıvama geldi.. bazen o beni uyarır, sesin yükseliyor diyeValla benim de sıyırıyor sanki karnımı öyle acıttığı oluyor.. canım görümcen yansıtırsa ki umarım olmaz eşine söyle bak böyle ben rahatsız oluyorum üzülsün istemiyorum falan de hem anlat hem de onu düşünüyorsun diye dediğini düşünsün.. yani umarım olmaz ama canım..
Sorma canım. Ben son zamana kadar ona gitmişim pat diye demez mi izinliyim diye. Birde dalga geçer gibi ya doğum yaparsam diye sorduğumda erken doğum riskin yok dedi. Şaka gibi. Ama bu defa gittiğimde hem o olmadığı için hemde iyi bir doktor bulduğum için farklı birine gidicem. Son haftalar ama yapabilicek bir şey yok. Hem 2 haftada bir kontrole çağırıyor hem kendisinin izinli olduğunu söylüyor.Gıcık oluyorum böyle sorumsuzluklara ya .. bende değiştiricrm
Ne güzel yazmışsın valla :) az da olsa bi rahatlama oldu çok sağol canımBenim her muayenede ölçüm oluyor üstelik vajinal olarakbenim 24. Haftada 2.7 cm e inmiş ti sonra sürekli takip halindeydim 3.5 lara çıktı ama cumartesi 3.2 dedi Dr JM gayet iyi dedi eskisini düşününce normallestirmesi inan senin için daha iyi eğer seni tedirgin etse kısa bu boyut dese sen daha da strese girecek ve bu ölçü belkide bu yüzden daha da kisqlacak endişe etme benim Dr hm çok çok rahat bana 2.9 ken bile gayet güzel diyordu beni hep rahatlatiyordu ve zamanla Uzama oldu telaş yapma ben bu yüzden Dr umu seviyorum acayip relaks
2 haftada bir mi gidiyorsun kontrole ooohh vallaaa. Bizimki bni ayda 1 çağırıyor hala. Doğum yapcm tövbe yaaaaSorma canım. Ben son zamana kadar ona gitmişim pat diye demez mi izinliyim diye. Birde dalga geçer gibi ya doğum yaparsam diye sorduğumda erken doğum riskin yok dedi. Şaka gibi. Ama bu defa gittiğimde hem o olmadığı için hemde iyi bir doktor bulduğum için farklı birine gidicem. Son haftalar ama yapabilicek bir şey yok. Hem 2 haftada bir kontrole çağırıyor hem kendisinin izinli olduğunu söylüyor.
yok canım zaten sorabileceğim bir doktorum yok. Bu defa gittiğimde farklı bir doktora gidicem. Doktorum izne çıkıyormuş. Hem değiştiricem hemde olmadığı için farklı bir doktora çıkmak zorundayım. Sadece benim başıma geliyor sanıyordum. Sağolun herkes şikayetini belirtmiş demek ki sadece ben değilim. Vücut normal doğuma hazırlıyor sanırım bizi.Benim de vardı hafif hafif ama dediğin gibi hafta başından beri çok şiddetli hatta saatlerce oturmak zorunda kalmiscasina acıyor benim birde vajinamin sol kısmında ağrı oluyor 2 3 gün sonra geçiyor sonra tekrar bebekler aşağı baski yaptığı için oluyor tatlım yine de için rahat etmezse Dr una sorabilirsin canım
hepsi farklı bir yol izliyor sanırım canım. 32. haftamda çalışabilir izni almak için gittiğimde hemde kontrol oldum. O zaman 2 hafta da bir bundan sonra gel demişti. Bu gittiğimde 2 hafta sonra gel dedimi hatırlamıyorum valla ama ben zaten rapor almaya mecburi gidicem. Birde burda olmadığı için çok gerildim. Ya bu arada doğum veya acil bir müdahale olursa diye kendime yeni bir doktor buldum. O yüzden gitmişken zaten son haftalarım hem tanışayım hem de bakayım gerçekten iyi mi nasıl yaklaşıyor hastasına diye değerlendirme yapıcam2 haftada bir mi gidiyorsun kontrole ooohh vallaaa. Bizimki bni ayda 1 çağırıyor hala. Doğum yapcm tövbe yaaaabu doktorlarda bi alemler anamm
Çok iyi düşünmüşsünn canım. Bi bakıp değerlendirmek şarthepsi farklı bir yol izliyor sanırım canım. 32. haftamda çalışabilir izni almak için gittiğimde hemde kontrol oldum. O zaman 2 hafta da bir bundan sonra gel demişti. Bu gittiğimde 2 hafta sonra gel dedimi hatırlamıyorum valla ama ben zaten rapor almaya mecburi gidicem. Birde burda olmadığı için çok gerildim. Ya bu arada doğum veya acil bir müdahale olursa diye kendime yeni bir doktor buldum. O yüzden gitmişken zaten son haftalarım hem tanışayım hem de bakayım gerçekten iyi mi nasıl yaklaşıyor hastasına diye değerlendirme yapıcam
Benimde ilkinde kayınvalidem yanımdaydı eşimle sabaha kadar kaldılar 2 gece yattım . Kendi annem evimde bekledi sevdiğim yemekleri yaptı. Annem biraz telaşlıdır o yüzden dedim kayınvalidem kalsın yanımda Allah razı olsun oğlumda da o kaldı, eşimle annem evde kızıma baktılar. Bu sefer de kayınvalidemi istiyorum doğum odamın olmazsa olmazı :) dedim benimle doğuma Gir diye de bi de beni ayıltmaya uğraşırlar diyoreşime dedim o da dayanamam diyor. İlk iki de kimseyi istemedim ama bu sefer üçüncü ya biraz da zor hamilelik geçirdim biri olsun yanımda istiyorum ne bileyim
Canım eşim ve ailesi voltajları, gerilimleri yüksek insanlar.. sakinlikle konuşup halledemezler hep bağırırlar.. benim eşimde öyleydi ilk zamanlar, hep sesi yüksekti.. ben yüksek sesli insanları sevmem, bu yüzden ayrılmayı bile düşünmüştüm önce.. adamı yonta yonta, 4 yılın sonunda istediğim kıvama geldi.. bazen o beni uyarır, sesin yükseliyor diyeeşime söyledim herhangi bir sıkıntı bana yansırsa annemide, kızımıda alır kardeşimin yanına giderim dedim.. stresren sütüm kaçsın istemiyorum..
Evet artik son hazirliklarimida yaptim bebegimin beşiginin minderlerini yastiklarini örtülerinide yikadim. Aksamda utüleyip serecegim valize konacaklar da hazir bi tek icine girmeyi bekliyor.
Sanirim yaklaşıyorum ben inci'li gunlere :)
Canım mesafe yakınmış ama ev toplamak yerleştirmek falan zor iş. Yani hadi yerleşme işini doğumdan sonraya bırakırsın çok zorlanırsan ama toplamak da zor iş. Ne kadar yardım eden de olsa sen başında olmadın mı yerleşirken de kullanırken de çok zorlanırsın. Bisürü işi sen yapacaksın yani yine. Doktorunla da bir konuş bakalım. Şimdi yorgunluktan tam taşınma esnesında da yeter ben geliyorum derse üzülme :) bir de taşınmaya karar verirsen bebeğe ve sana ait önemli eşyalarının kolilerini işaretle ki acil lazım olursa bulman kolay olsun. İlk onları yerleştirirsin. Allah yardımcın olsun.dr a yarın soracağım zaten bebiş izin vermese her şey bekler...mesafe zaten dra da 1 buçuk saat gidiyorum drdan da 1 saat gideceğim yer....iyiyim şu an ama duygusallığım tuttu bu sabah son zamanlarımın tadını çıkarmıyorum da işle ev toplamakla geçiriyorum diyorum ama gel gelelim doğumdan sonra da bana ihtiyacı olan bi emanettim olacak bebişi o zaman ihmal edersem üzülürüm mü????????bencilllik yapıp keyfime bakmak mı lazım yoksa herkes kendi işini bilir yapayım bitsin mi?
Bizim gelin seni isirip cimdikliyor mu,ogluma neler yapar kim bilir :)Gorumcen gelmiyor nasil olsa bisi olmaz.Sen esini orgutle yine.Soyle hassas olucam boyle olucam diye :)Günaydın kızlarrrr.. biz yatak keyfi yapıyoruz.. artık bu kız canımı yakıyor, bazen beni ısırdığını, cimciklediğini düşünüyorum.. yoksa canımı nasıl yakabilir ki?? Bu aradaaaaaa 12 gün sonra annem geliyorr çok mutluyum..hasret bitiyor.. gerçi kv de geliyor.. inşaallah sorunsuz bi lohusa dönemi geçiririm.. küçük görümcenin eşiyle problemleri varmış, ayrılık kararı almışlar, inşaallah onların sorunları evime yansımaz..bizim görümce biraz çirkef.. şimdiden içime bi öküz oturdu..inşaallah düşündüklerim gerçekleşmez, ve ben hormonlardan dolayı saplantılı, karamsar düşünüyorumdur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?