2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim.. Hepimizin minikleri saglikla huzurla büyüsün insallah..
Ananeye bisi birakmadik o gelince evi temizler artik :))

Amin canım.. ohh her şey tamam minik hanımın gelmesi bekleniyor sadece :) bizde her şeyi tamamladık.. çarşamba bakalım ne diyecek.. gün verme taraftarı değil ama umarım verir belli olsun istiyorum:)

maşallah canim hadi hayırlısı :) ben daha salı gidicem günüm bile belli degil en onde benim tarih ama en son ben dogurcam galiba :))

Bana hic soylemedi. Bende hic sormadim.

Canım icimden bi ses senin kız son ana kadar durucak gibi geliyor o uslu cıktı bizimkilerin yanında normal mi olucak sezaryanmı?

Canım çok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimizin bebişlerine. Sende okadar yorma kendini hem iş hem gezme ikisi bir arada olmaz artık

31 haftalıkken ağrı sancı şikayetiyle gittim bebiş dönmüştü ve kafası tam rahim ağzına oturmuştu 3,4 cm ölçtü vajinal. 32 haftalıkken kontrol için gittim 2,5 cm çıktı ve 2 hafta yatak istirahatinde kaldım ciğer geliştirici iğne ve diğer gelişimler için risk kalksın diye evden çıkmadım şimdi 34+2 ikram gittin geçen salı, artık vajinal bakmayacağım riskin kalktı ne zaman gelirse gelsin bebiş dedi ve hareketlenebilirsin dedi çok şükür. Bundan sonra yavaş yavaş azalıp silinmeli artık rahim ağzı yoksa normal Doğum için sancınız gelmiyor süreç uzuyor falan dedi 36 dan sonra da hergün yürüyüş önereceğim dedi canım.
bulut29 beyazpeynir1 @gri penguen
M mer_4260 kıxlar sizinle konuşmuştuk sanırım serviks ölçümünden dolayı yattığımızı, son durumum bu benim

Ohoo sende tecrübeden bol bişey yokmuş:) ben tutamıyorum bebeği yıkarken ya kayıveriyor. O yüzden küvet içine sünger aldım. Yaz olcak zaten kurur hemen. Yaz bitiminde de ele avuca gelceği için rahat olur. Tam gün olması daha iyi değil mi o okuldayekn bebekle ve evle ilgilenirsin. O gelince oda ayrı ilgi isteyecek çünkü. Yeğenlerime de maşallah:) ben sadece teyzeyim halalığı tadamayacağım :) 2 kerecik teyze olabildim daha:)

tamam canım anladım o seyirme sandığım şey sanırım yine de pıtır pıtır oluyo karnım iki eliyle falan cırpındıgını da hissediyorum ne garip ya içim de allahım of

Ya bu beden değişiklikleri beni de gıcık ediyor. Hadi dışarısı için elbise, babet falan şık şeylerim var ama evde ne giyeceğimi şaşırmıştım. Eşimin gardırobuna dadandım artık . Şortlar, t-shortler en rahat onunkiler oluyor, yazık eşimin herşeyine ortakçı oldum .Benim gibi önceden 48 kg olan minyoncuk kız, şimdi 100 kg- 1.9 m erkek dolabından giyiniyorum . Hatta dün yürüyüşe çıkarken üstündeki şortu çıkarttırdım, "onu ben giyecektim" diyerek.

Amin canım.. ohh her şey tamam minik hanımın gelmesi bekleniyor sadece :) bizde her şeyi tamamladık.. çarşamba bakalım ne diyecek.. gün verme taraftarı değil ama umarım verir belli olsun istiyorum:)
benimde günüm belli degil Her seferinde erken diyor ee doguracam daha ne erkeni

maşallah canim hadi hayırlısı :) ben daha salı gidicem günüm bile belli degil en onde benim tarih ama en son ben dogurcam galiba :))
Cumarteside ben gidiyorum gun verir umuduyla ama bakalim yine mi erken diyecek :)) Vaktinde gelsinlerde gec olsun bisi olmaz

Canım icimden bi ses senin kız son ana kadar durucak gibi geliyor o uslu cıktı bizimkilerin yanında normal mi olucak sezaryanmı?
Bende diyorum ki hamileligim boyunca beni hic üzmedi ev topladik ev yerlestirdik o kadar yolculuk yaptik o zaman gelmediyse simdi zamanindan önce gelmez ama .. Iki gundur cok nefessiz kaliyorum gece uyuyamiyorum belim agrimaya basladi öyle olunca acaba mi dedim :)
Sezeryan istiyorum ama kısmet

Anladım cnmm..

Al_pi artık verir canm bakarsin ayni gün dogururuz benim doktor 39 da alma taraftari ondan bekletiyor galiba :)

Aceleci olacak prenses.Benim yavrum son haftasina kadar bekler sıkısik siķısik,dr uyumlu bebek diyor,sorun cikarmayan bebekmis :)Gerci pis dr teyzeleri erkenden alacak onu.
Valla banada aceleci gibi geliyo bu minnoş:) maşallah oğluşuna hiç sıkıntı çıkarmadı daha sana. Pis teyzeleri döv annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…