Sagol canim.. Hepimizin minikleri saglikla huzurla büyüsün insallah..Ayyy ne güzelll yaa :))) miss gibi güle güle kullansın minik hanım :)
Maşallah canım bebişine, iyi bakmışsın..Saol teyzesi evet kocaman olmuş kızım. Annesine çok güzel moral verdi
Evet bana yapıldıGünaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba
Acil mi girdin sezeryana ?Evet bana yapıldı
Sagol canim.. Hepimizin minikleri saglikla huzurla büyüsün insallah..
Ananeye bisi birakmadik o gelince evi temizler artik :))
maşallah canim hadi hayırlısı :) ben daha salı gidicem günüm bile belli degil en onde benim tarih ama en son ben dogurcam galiba :))Evet artik son hazirliklarimida yaptim bebegimin beşiginin minderlerini yastiklarini örtülerinide yikadim. Aksamda utüleyip serecegim valize konacaklar da hazir bi tek icine girmeyi bekliyor.
Sanirim yaklaşıyorum ben inci'li gunlere :)
Bana hic soylemedi. Bende hic sormadim.Kızlar rahim boyunuzu dr hiç söylüuor mu size. 32 haftalıkken gittim 3 cm ddi. İyi ddi. Sınır 2 buçukmuş. E sınıra çok yakın değil mi tereddütteyim çünkü bnm doktorum biraz gıcıkk ona göre herşey normall.. ilk zamanlar kanamam fln olmuştu düşük tehlikesi geçirdim. E ilk gebeliğim o yüzden endişe duyuyorm..
Canım icimden bi ses senin kız son ana kadar durucak gibi geliyor o uslu cıktı bizimkilerin yanında normal mi olucak sezaryanmı?Evet artik son hazirliklarimida yaptim bebegimin beşiginin minderlerini yastiklarini örtülerinide yikadim. Aksamda utüleyip serecegim valize konacaklar da hazir bi tek icine girmeyi bekliyor.
Sanirim yaklaşıyorum ben inci'li gunlere :)
Canım çok teşekkür ederim. Amin inşallah hepimizin bebişlerine. Sende okadar yorma kendini hem iş hem gezme ikisi bir arada olmaz artıkGünaydın annisler biraz yoğunum bu ara sadece sayfaları okuyabiliyorum Y Yellu geçmiş olsun canım kızına da maşallah diyelim devamı gelsin inşallah hepimizin bebeklerine de tabi dün mesai sonrası biraz dolaştık eşimle sonra da ark iftar yaptık aman Allah im artık ayaklarım bana ait değildi tanıyamadım sürekli oturur Pozisyon bize göre değilmiş ve ayakalrimin acisindan bütün gece hiç uyumadim sabah kalkmak olum gibiydi kızımla doğum sonrası daha fazla vakit gecirmek için katlaniyorum ise gelmeye yoksa adımımi bile atmam gündüz sıcağında sokağa
Yok canım 1gun onceden doktor uyardi yarin dogum olabilir diye hic bisey yemeden gittim erken dogum oldu ama hazirlikli gittikAcil mi girdin sezeryana ?
31 haftalıkken ağrı sancı şikayetiyle gittim bebiş dönmüştü ve kafası tam rahim ağzına oturmuştu 3,4 cm ölçtü vajinal. 32 haftalıkken kontrol için gittim 2,5 cm çıktı ve 2 hafta yatak istirahatinde kaldım ciğer geliştirici iğne ve diğer gelişimler için risk kalksın diye evden çıkmadım şimdi 34+2 ikram gittin geçen salı, artık vajinal bakmayacağım riskin kalktı ne zaman gelirse gelsin bebiş dedi ve hareketlenebilirsin dedi çok şükür. Bundan sonra yavaş yavaş azalıp silinmeli artık rahim ağzı yoksa normal Doğum için sancınız gelmiyor süreç uzuyor falan dedi 36 dan sonra da hergün yürüyüş önereceğim dedi canım.Kızlar rahim boyunuzu dr hiç söylüuor mu size. 32 haftalıkken gittim 3 cm ddi. İyi ddi. Sınır 2 buçukmuş. E sınıra çok yakın değil mi tereddütteyim çünkü bnm doktorum biraz gıcıkk ona göre herşey normall.. ilk zamanlar kanamam fln olmuştu düşük tehlikesi geçirdim. E ilk gebeliğim o yüzden endişe duyuyorm..
Ohoo sende tecrübeden bol bişey yokmuş:) ben tutamıyorum bebeği yıkarken ya kayıveriyor. O yüzden küvet içine sünger aldım. Yaz olcak zaten kurur hemen. Yaz bitiminde de ele avuca gelceği için rahat olur. Tam gün olması daha iyi değil mi o okuldayekn bebekle ve evle ilgilenirsin. O gelince oda ayrı ilgi isteyecek çünkü. Yeğenlerime de maşallah:) ben sadece teyzeyim halalığı tadamayacağım :) 2 kerecik teyze olabildim daha:)Evet arası bayaa var:)) benim ilk yeğenim ben 8 yaşındayken oldu :)) şuan 20 yaşında kocaman oldu en küçüğü de daha 10 aylık.. 7 yeğenim var alıştırmalarım baya oldu anlayacağın kendi bebeğimde ilkte olsa zorluk yaşamadım.. komşuların bebeklerini falan anneleri yıkayamazken ben gidip yıkadım korkuyorlardı.. oğlumda alışır tatil döneminde. Bakalım okul sorun bu sene değişti tam gün oldu.. zor olacak sabah babasıyla gideriz ama öğle arasında sonrasında zor olacak. Sen yeğeninde yapmışsın alıştırma daha rahat olursun kendi bebeğinde.. alışır eşin merak etme
Malesef evet, oğlumda bana yapılmıştı. Ama bazı dr.lar yapmıyor muş diye duydum.Günaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba
tamam canım anladım o seyirme sandığım şey sanırım yine de pıtır pıtır oluyo karnım iki eliyle falan cırpındıgını da hissediyorum ne garip ya içim de allahım ofCanım böyle düzenli aralıklarla 2-3 saniyede bir pıt diye vuruyor. Tekme gibi güçlü değil ama kalp atışından daha güçlü öyle düşün 5-10 dk falan sürüyor ve çok düzenli oluyor ayırırsın normal hareketinden
Ya bu beden değişiklikleri beni de gıcık ediyor. Hadi dışarısı için elbise, babet falan şık şeylerim var ama evde ne giyeceğimi şaşırmıştım. Eşimin gardırobuna dadandım artıkEvet gittim canım, ölçümlerim gayet iyi dedi ama meyve yemeyi azaltmamı söyledi, bebeğinkarın ölçümü haftasının üst sınır değerine yaklaşmış, öncekilerde hep normal değerlerde seyrediyordu.. 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi ama gitmicem galiba, yürümeye dermanım yok, yaaa aslında giyeck ayakkabım yok... burdan hayırsever arkadaşlardan ayakkabı, terlik vs istiyorum.. hahaha ayaklarım girmiyor hiçbirşeye, eşimin 43 numara terliklerini giyiyorum..
benimde günüm belli degilAmin canım.. ohh her şey tamam minik hanımın gelmesi bekleniyor sadece :) bizde her şeyi tamamladık.. çarşamba bakalım ne diyecek.. gün verme taraftarı değil ama umarım verir belli olsun istiyorum:)
Cumarteside ben gidiyorum gun verir umuduyla ama bakalim yine mi erken diyecek :)) Vaktinde gelsinlerde gec olsun bisi olmazmaşallah canim hadi hayırlısı :) ben daha salı gidicem günüm bile belli degil en onde benim tarih ama en son ben dogurcam galiba :))
Bende diyorum ki hamileligim boyunca beni hic üzmedi ev topladik ev yerlestirdik o kadar yolculuk yaptik o zaman gelmediyse simdi zamanindan önce gelmez ama .. Iki gundur cok nefessiz kaliyorum gece uyuyamiyorum belim agrimaya basladi öyle olunca acaba mi dedim :)Canım icimden bi ses senin kız son ana kadar durucak gibi geliyor o uslu cıktı bizimkilerin yanında normal mi olucak sezaryanmı?
Lavmani cunku yapmiyorlar genelde sezeryanda acil gidince yapiyorlar da o yuzden sordum .Yok canım 1gun onceden doktor uyardi yarin dogum olabilir diye hic bisey yemeden gittim erken dogum oldu ama hazirlikli gittik
Anladım cnmm..31 haftalıkken ağrı sancı şikayetiyle gittim bebiş dönmüştü ve kafası tam rahim ağzına oturmuştu 3,4 cm ölçtü vajinal. 32 haftalıkken kontrol için gittim 2,5 cm çıktı ve 2 hafta yatak istirahatinde kaldım ciğer geliştirici iğne ve diğer gelişimler için risk kalksın diye evden çıkmadım şimdi 34+2 ikram gittin geçen salı, artık vajinal bakmayacağım riskin kalktı ne zaman gelirse gelsin bebiş dedi ve hareketlenebilirsin dedi çok şükür. Bundan sonra yavaş yavaş azalıp silinmeli artık rahim ağzı yoksa normal Doğum için sancınız gelmiyor süreç uzuyor falan dedi 36 dan sonra da hergün yürüyüş önereceğim dedi canım.
bulut29 beyazpeynir1 @gri penguen
M mer_4260 kıxlar sizinle konuşmuştuk sanırım serviks ölçümünden dolayı yattığımızı, son durumum bu benim
Valla banada aceleci gibi geliyo bu minnoş:) maşallah oğluşuna hiç sıkıntı çıkarmadı daha sana. Pis teyzeleri döv annesi:)Aceleci olacak prenses.Benim yavrum son haftasina kadar bekler sıkısik siķısik,dr uyumlu bebek diyor,sorun cikarmayan bebekmis :)Gerci pis dr teyzeleri erkenden alacak onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?