Canım onlar cok normal artık son haftaların ben 2aydir sanci cekiyorum kac kere hastanelik oldum hala gelmediyse sen merak etme allahin izniyle bekler o sezaryan istiyorsan zaten 2haftaya alirlar senin bebisibenimde günüm belli degilHer seferinde erken diyor ee doguracam daha ne erkeni
Cumarteside ben gidiyorum gun verir umuduyla ama bakalim yine mi erken diyecek :)) Vaktinde gelsinlerde gec olsun bisi olmaz
Bende diyorum ki hamileligim boyunca beni hic üzmedi ev topladik ev yerlestirdik o kadar yolculuk yaptik o zaman gelmediyse simdi zamanindan önce gelmez ama .. Iki gundur cok nefessiz kaliyorum gece uyuyamiyorum belim agrimaya basladi öyle olunca acaba mi dedim :)
Sezeryan istiyorum ama kısmet
Ay Allaha şükür doktorumdan çok memnunum inşallah doğumumda ona nasip olur. Gece gittiğimizde şansımıza ordaydı çok ilgilendi etti. Nst sonuçlarımı hep gönderdiler gece bile geri dönüş yaptı etti. Sabah ilk iş beni aldı her gittiğimde ilaçlarımı sorar şikayetimi sorar. Kilomu değerlendirir beni rahatlatır gönderir. Biraz fazla kuralcı ve abartıyı sevmiyor okadar:) mızmızlanamıyorsun ama doktor buda yani:) cebi yokmu sende sorsanaValla canım çok ilgili bir doktorum yok maalesef. Özel hastaneye gidiyorum hastanenin en iyi doktoru ama o kadar çok hastası var ki motora bağlamış gibi. Gidiyorsun şikayetini soruyor ultrasonla bakıyor tamam yallah. Geçen hafta gittiğimde yoktu bu şikayetim. Ondan sonra başladı çok can yakıcı bende kimse bu ağrıdan bahsetmeyince acaba sadece ben mi yaşıyorum acaba dedim.
Acaba ben tekmiyim diyordum ama degilmisimYa bu beden değişiklikleri beni de gıcık ediyor. Hadi dışarısı için elbise, babet falan şık şeylerim var ama evde ne giyeceğimi şaşırmıştım. Eşimin gardırobuna dadandım artık. Şortlar, t-shortler en rahat onunkiler oluyor, yazık eşimin herşeyine ortakçı oldum .Benim gibi önceden 48 kg olan minyoncuk kız, şimdi 100 kg- 1.9 m erkek dolabından giyiniyorum . Hatta dün yürüyüşe çıkarken üstündeki şortu çıkarttırdım, "onu ben giyecektim" diyerek.
Olabilir canim bana 23-24 haziran demisti yani 10 gun once deyince o tarih denk geliyor ama simdi ne der bilmiyorum.Al_pi artık verir canm bakarsin ayni gün dogururuz benim doktor 39 da alma taraftari ondan bekletiyor galiba :)
Benim ölcümde sıkıntî yok canım 2hafta once 4dü bu hafta gittim doktor alttan bakmadı bile sadece yumusama var demislerdi hastaneye yattigimda oda doktor bu haftalarda olabilir artik demisti ben sancilar yizunden yatiyorum dogumu tetikler rahim acilir diye31 haftalıkken ağrı sancı şikayetiyle gittim bebiş dönmüştü ve kafası tam rahim ağzına oturmuştu 3,4 cm ölçtü vajinal. 32 haftalıkken kontrol için gittim 2,5 cm çıktı ve 2 hafta yatak istirahatinde kaldım ciğer geliştirici iğne ve diğer gelişimler için risk kalksın diye evden çıkmadım şimdi 34+2 ikram gittin geçen salı, artık vajinal bakmayacağım riskin kalktı ne zaman gelirse gelsin bebiş dedi ve hareketlenebilirsin dedi çok şükür. Bundan sonra yavaş yavaş azalıp silinmeli artık rahim ağzı yoksa normal Doğum için sancınız gelmiyor süreç uzuyor falan dedi 36 dan sonra da hergün yürüyüş önereceğim dedi canım.
bulut29 @beyazpeynir1 baldan_madam
@mer_4260 kıxlar sizinle konuşmuştuk sanırım serviks ölçümünden dolayı yattığımızı, son durumum bu benim
Kız Allah iyiliğini versin güldürdğn beni:) git annesi ihmal etme yinede. Benimkiler sana olsa göndereyimde narin ayakcıklarım anca 37-38oldular henüz :))Evet gittim canım, ölçümlerim gayet iyi dedi ama meyve yemeyi azaltmamı söyledi, bebeğinkarın ölçümü haftasının üst sınır değerine yaklaşmış, öncekilerde hep normal değerlerde seyrediyordu.. 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi ama gitmicem galiba, yürümeye dermanım yok, yaaa aslında giyeck ayakkabım yok... burdan hayırsever arkadaşlardan ayakkabı, terlik vs istiyorum.. hahaha ayaklarım girmiyor hiçbirşeye, eşimin 43 numara terliklerini giyiyorum..
Evet canim son 15 gun diyorum ben zaten :)) Yani tam tamina iki haftam var .. ama niye heyecan yok bilmiyorum ..Canım onlar cok normal artık son haftaların ben 2aydir sanci cekiyorum kac kere hastanelik oldum hala gelmediyse sen merak etme allahin izniyle bekler o sezaryan istiyorsan zaten 2haftaya alirlar senin bebisi
Bilmiyorum canim insallah bunda olmaz igrenc birsey hastanem doktorum farkli belki bu doktor yaptirmazLavmani cunku yapmiyorlar genelde sezeryanda acil gidince ypiyorlar da o yuzden sordum .
Linatasarimatolyesi canımSelam kızlar o kasık agrısı bende de oluyor gece dönerken nasıl agrıyordu ama sabah bira azalıyor genelde...
Kızlar bu ara alısverise basladım o yüzden soruyorum lohusa tacı icin bir hesap vardı unuttum ismini instagramda ne tasarımdı o bazı arkadaslar almıstı hatta
Sen dünyanın en güzel seyini dogunca görüceksin annesi odaha güzel birde masallah sorunsuz gecti gebeligin ben gun sayiyorum hep erken dogucak korkusu var gunler su gibi gecsin istiyorum her yerim agriyor yuruyemiyorum oturamiyorum bide havalar isindi ustune aksamlari soyunuyorum resmen yaniyorum artik bitmis durumdayimEvet canim son 15 gun diyorum ben zaten :)) Yani tam tamina iki haftam var .. ama niye heyecan yok bilmiyorum ..
Sanirim cok alistim göbüşüme gidecek diye üzgünüm böylede deyince vicdan azabi cekiyorum ama bu karnimdaki his tekmeler dunyanin en guzel seyi ya ❤
Gözünaydın canım çok sevindim yatıştan kurtulmana31 haftalıkken ağrı sancı şikayetiyle gittim bebiş dönmüştü ve kafası tam rahim ağzına oturmuştu 3,4 cm ölçtü vajinal. 32 haftalıkken kontrol için gittim 2,5 cm çıktı ve 2 hafta yatak istirahatinde kaldım ciğer geliştirici iğne ve diğer gelişimler için risk kalksın diye evden çıkmadım şimdi 34+2 ikram gittin geçen salı, artık vajinal bakmayacağım riskin kalktı ne zaman gelirse gelsin bebiş dedi ve hareketlenebilirsin dedi çok şükür. Bundan sonra yavaş yavaş azalıp silinmeli artık rahim ağzı yoksa normal Doğum için sancınız gelmiyor süreç uzuyor falan dedi 36 dan sonra da hergün yürüyüş önereceğim dedi canım.
bulut29 @beyazpeynir1 baldan_madam
@mer_4260 kıxlar sizinle konuşmuştuk sanırım serviks ölçümünden dolayı yattığımızı, son durumum bu benim
Teşekkür ederim canım benim bakmışım valla:) ama hastaneden sonra iştahım bi kapandı bişey yiyemiyorum dünden beriMaşallah canım bebişine, iyi bakmışsın..
Evet tabi yapılıyor sonda da varGünaydın kızlar bir sorum var sezeryan olan arkadaşlar a normal doğumda lavman yapılıyor sezeryanda da yapiliyor mu acaba
Olur olur bi 34 ü atlat inşAllahGözünaydın canım çok sevindim yatıştan kurtulmanadarısı bize diycem ama benim hiç umudım yok kendimden o konuda.
Hatırladım şimdi kusura bakma :) Allah yardımcın olsun inşAllah az kaldı bebişlerle gezip tozmayaBenim ölcümde sıkıntî yok canım 2hafta once 4dü bu hafta gittim doktor alttan bakmadı bile sadece yumusama var demislerdi hastaneye yattigimda oda doktor bu haftalarda olabilir artik demisti ben sancilar yizunden yatiyorum dogumu tetikler rahim acilir diye
ne güldüm ya alemsiniz bende bol bi elbise gibi tunik gibi bişey aldım altına da tayt yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum ne şortlarım ne elbiselerim oluyo saldım gittiYa bu beden değişiklikleri beni de gıcık ediyor. Hadi dışarısı için elbise, babet falan şık şeylerim var ama evde ne giyeceğimi şaşırmıştım. Eşimin gardırobuna dadandım artık. Şortlar, t-shortler en rahat onunkiler oluyor, yazık eşimin herşeyine ortakçı oldum .Benim gibi önceden 48 kg olan minyoncuk kız, şimdi 100 kg- 1.9 m erkek dolabından giyiniyorum . Hatta dün yürüyüşe çıkarken üstündeki şortu çıkarttırdım, "onu ben giyecektim" diyerek.
Doğumdan sonra mı iceceksin canim yoksa eve geçince miBana yapılmadı canım.. sonda vardı uyuşukken sonra geçtiğinde çıktı hasta bezi takıldı kanama adına o kadar. Eve çıktıktan sonra anca akşam girebilmiiştim.. bu kez magnesie calsinee içeceğim zorlandım çünkü çok..
Canım ödemin varmı birde günde 2-3 kez tansiyonunu takip et önlem olarakDoktorum ıdrar ve kan tahlıllerı ıstemıstı ıdrarda proteın cıkmıs ama kum dokuyorsundur dedı muhtemelen munorol saşe yazdı ama agrım yokkı bu proteın onemlı bıseydı galıba baska bısey olmus olabılırmı kı
Düşününce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor gögsümde uyuyan bir melegi ❤Sen dünyanın en güzel seyini dogunca görüceksin annesi odaha güzel birde masallah sorunsuz gecti gebeligin ben gun sayiyorum hep erken dogucak korkusu var gunler su gibi gecsin istiyorum her yerim agriyor yuruyemiyorum oturamiyorum bide havalar isindi ustune aksamlari soyunuyorum resmen yaniyorum artik bitmis durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?