2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım onlar cok normal artık son haftaların ben 2aydir sanci cekiyorum kac kere hastanelik oldum hala gelmediyse sen merak etme allahin izniyle bekler o sezaryan istiyorsan zaten 2haftaya alirlar senin bebisi

Ay Allaha şükür doktorumdan çok memnunum inşallah doğumumda ona nasip olur. Gece gittiğimizde şansımıza ordaydı çok ilgilendi etti. Nst sonuçlarımı hep gönderdiler gece bile geri dönüş yaptı etti. Sabah ilk iş beni aldı her gittiğimde ilaçlarımı sorar şikayetimi sorar. Kilomu değerlendirir beni rahatlatır gönderir. Biraz fazla kuralcı ve abartıyı sevmiyor okadar:) mızmızlanamıyorsun ama doktor buda yani:) cebi yokmu sende sorsana

Acaba ben tekmiyim diyordum ama degilmisim
Eşim gecen gün eve geldi direk ayni ben olmussun simdi dedi Atletim kalmamisti onun atleti giyince Bende disarda elbiselerle idare ediyorum ama evde elbise yapis yapis oluyor esimin sortlari tsirtleri genis genis ohh

Al_pi artık verir canm bakarsin ayni gün dogururuz benim doktor 39 da alma taraftari ondan bekletiyor galiba :)
Olabilir canim bana 23-24 haziran demisti yani 10 gun once deyince o tarih denk geliyor ama simdi ne der bilmiyorum.
Izmirdeyiz ama hastaneler farkli yoksa me guzel olurdu ziyaret ederdik birbirimizi

Benim ölcümde sıkıntî yok canım 2hafta once 4dü bu hafta gittim doktor alttan bakmadı bile sadece yumusama var demislerdi hastaneye yattigimda oda doktor bu haftalarda olabilir artik demisti ben sancilar yizunden yatiyorum dogumu tetikler rahim acilir diye

Kız Allah iyiliğini versin güldürdğn beni:) git annesi ihmal etme yinede. Benimkiler sana olsa göndereyimde narin ayakcıklarım anca 37-38oldular henüz :))

Canım onlar cok normal artık son haftaların ben 2aydir sanci cekiyorum kac kere hastanelik oldum hala gelmediyse sen merak etme allahin izniyle bekler o sezaryan istiyorsan zaten 2haftaya alirlar senin bebisi
Evet canim son 15 gun diyorum ben zaten :)) Yani tam tamina iki haftam var .. ama niye heyecan yok bilmiyorum ..
Sanirim cok alistim göbüşüme gidecek diye üzgünüm böylede deyince vicdan azabi cekiyorum ama bu karnimdaki his tekmeler dunyanin en guzel seyi ya ❤

Doktorum ıdrar ve kan tahlıllerı ıstemıstı ıdrarda proteın cıkmıs ama kum dokuyorsundur dedı muhtemelen munorol saşe yazdı ama agrım yokkı bu proteın onemlı bıseydı galıba baska bısey olmus olabılırmı kı

Linatasarimatolyesi canım

Sen dünyanın en güzel seyini dogunca görüceksin annesi odaha güzel birde masallah sorunsuz gecti gebeligin ben gun sayiyorum hep erken dogucak korkusu var gunler su gibi gecsin istiyorum her yerim agriyor yuruyemiyorum oturamiyorum bide havalar isindi ustune aksamlari soyunuyorum resmen yaniyorum artik bitmis durumdayim

Gözünaydın canım çok sevindim yatıştan kurtulmana darısı bize diycem ama benim hiç umudım yok kendimden o konuda.

Hatırladım şimdi kusura bakma :) Allah yardımcın olsun inşAllah az kaldı bebişlerle gezip tozmaya

ne güldüm ya alemsiniz bende bol bi elbise gibi tunik gibi bişey aldım altına da tayt yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum ne şortlarım ne elbiselerim oluyo saldım gitti

Doğumdan sonra mı iceceksin canim yoksa eve geçince mi

Canım ödemin varmı birde günde 2-3 kez tansiyonunu takip et önlem olarak

Düşününce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor gögsümde uyuyan bir melegi ❤
Çok şükür canim iki düşük yaşayinca çok korkulu gecti ilk donemlerim halada temkinliyim elimi bir ise sürmedim supurge tutmadim yer silmedim Allah razi olsun hep eşim yapti.
Birazda zayif gebe kalmanin avantajlarini yasadim son aya kadar hic agirlasmadim bu ay yuruyemiyorum artik bacaklar tasimiyor ve cidden sicak basiyor artik.

Hayirlisiyla kurtulalim insallah canim Yatinca cok zor cidden hemen gecsin vakit gelsin istiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…