İnşallah canımOlur olur bi 34 ü atlat inşAllah
Ben acil gitmemistim oğlumda canım ama yapmışlardı.lavman, sondayi da uyusturmadan önce takmislardi, onları düşünüyorum şimdi kara karaLavmani cunku yapmiyorlar genelde sezeryanda acil gidince yapiyorlar da o yuzden sordum .
Sen düşün bi köşede bize düşündürmeBen acil gitmemistim oğlumda canım ama yapmışlardı.lavman, sondayi da uyusturmadan önce takmislardi, onları düşünüyorum şimdi kara kara
Hayatım valla olmaz olmaz deme, aç dolabı bir dene eşinin yazlıklarından. İllaki birşeyler bulursun. Biraz spor-efemine karışık bir tarz ama mevcut göbeklerimizle en oluru bu zatenne güldüm ya alemsiniz bende bol bi elbise gibi tunik gibi bişey aldım altına da tayt yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum ne şortlarım ne elbiselerim oluyo saldım gitti
CanimCanim benim acildi ama lavman yapılmadı.Ben acil gitmemistim oğlumda canım ama yapmışlardı.lavman, sondayi da uyusturmadan önce takmislardi, onları düşünüyorum şimdi kara kara
Ohoo sende tecrübeden bol bişey yokmuş:) ben tutamıyorum bebeği yıkarken ya kayıveriyor. O yüzden küvet içine sünger aldım. Yaz olcak zaten kurur hemen. Yaz bitiminde de ele avuca gelceği için rahat olur. Tam gün olması daha iyi değil mi o okuldayekn bebekle ve evle ilgilenirsin. O gelince oda ayrı ilgi isteyecek çünkü. Yeğenlerime de maşallah:) ben sadece teyzeyim halalığı tadamayacağım :) 2 kerecik teyze olabildim daha:)
benimde günüm belli degilHer seferinde erken diyor ee doguracam daha ne erkeni
Cumarteside ben gidiyorum gun verir umuduyla ama bakalim yine mi erken diyecek :)) Vaktinde gelsinlerde gec olsun bisi olmaz
Bende diyorum ki hamileligim boyunca beni hic üzmedi ev topladik ev yerlestirdik o kadar yolculuk yaptik o zaman gelmediyse simdi zamanindan önce gelmez ama .. Iki gundur cok nefessiz kaliyorum gece uyuyamiyorum belim agrimaya basladi öyle olunca acaba mi dedim :)
Sezeryan istiyorum ama kısmet
Doğumdan sonra mı iceceksin canim yoksa eve geçince mi
Ne güzel yazmışsın tatlım,ayrıntılı yıkama rehberi gibisin. Gözümün önünde canlandı. İnşallah o cesaret olur ve keyifle, gerilmeden bıcı bıcı yaptırabiliriz.Aynen öyle canım.. bende teyzeyim ve hiç hala olamayacağım :)) tam gün öyle bilinen gibi değil ki canım.. sabah 8.30 giriş öğle 12-13 arası yemek saati ve boştalar.. okulda yemekhane henüz yok olsa da benim sıpa zaten yemez14.30 da çıkış saatleri... sabah babasıyla götürürüm de öğle arası ve sonraki çıkış saati sıkıcı.. yemek götürmek zorundayım illa ki.. bebeği anneme bırakırım sorun olmaz.. ancak ben git gel yapacağım çok fazla.. o kötü olacak.. kantini yemekhane yapacaklar bit kadar yer nasıl olacak bilmiyorum.. bu sene yemek çıkarmaya kalktı berbattı bakalım zayıflarım o tempoda bende napim iyi tarafından bakayım bari bebeği kolunun altından kavrarsan kaymaz canım yüzüstü olarak.. ben filede yıkadım.. oturmaya başladığında bazen kucağıma aldım beraber yıkadım :) bazen de küvetine oyuncak koydum.. ilk zaman fileye sırt üstü yatır başı dışında kalan yeri yıka.. sonra fileye yüzüstü yatır ama kolun altından bebeğin kavra fileye uzak kalsın.. biri auyu döksün ilk etapta sonra alışırsın.. popoyu falan yıka en son başına gelirsin..suyu başından dökerken yavaş dökme nefes alamaz. Hızlıca dök yüzündeki suları elinle al.. dökerken kulakları kıvır katla hafifçe tani mantı gibi değil yıkarsın çok kolay :)
Uyustuktan sonra taksaniz olmaz mı dedim, dr . böyle istiyo diyip uyusturmadan takmislardi sinir olmuştum. Şimdi nasıl olacak bakalım.Sontayı da uyusturduktan sonra yapmışlardı.en iyisi artik deneyimleyiz.bu konuda uyar uyustirduktan sonra taksinlar
Ben acil gitmemistim oğlumda canım ama yapmışlardı.lavman, sondayi da uyusturmadan önce takmislardi, onları düşünüyorum şimdi kara kara
Kızlar ben de ondan korkuyordum ama bir arkadaşım tembihledi baştan söyleyin uyuştuktan sonra yapsınlar. Hiç sıkıntı olmadı benim için öyle dedi. Lavman da yere göre değişiyor heralde artık onu yaşayıp görücezSen düşün bi köşede bize düşündürmeKorkulu şeyleri güzelmiş gibi anlatin ilk defa doğuracagiz yahu
Çok güzeldi canııım. .:)))) Bebişi görünce hepsini unutuyosun..Sen düşün bi köşede bize düşündürmeKorkulu şeyleri güzelmiş gibi anlatin ilk defa doğuracagiz yahu
Ben acil gitmemistim oğlumda canım ama yapmışlardı.lavman, sondayi da uyusturmadan önce takmislardi, onları düşünüyorum şimdi kara kara
Senin gelin eli maşalı olacak galiba :)) canım görümceler 3 sokak ilerde oturuyor, aslında görüşmüyorduk ama babalarının rahatsızlığı, vefatı derken tekrar görüşülmeye başlandı.. büyük olanla sıkıntı yok ama küçük olan tehlikeli.. canım baktım işler sarpa sarıyor, Bıçaklarım hepsini...Bizim gelin seni isirip cimdikliyor mu,ogluma neler yapar kim bilir :)Gorumcen gelmiyor nasil olsa bisi olmaz.Sen esini orgutle yine.Soyle hassas olucam boyle olucam diye :)
Aslinda hersey dogum aninda sonra hersey unutuluyor .. Bilmiyorum aranizda rahim filmi cekilen var mi ? Yada sulu usg yaptiran? Yada aşılama .. Bunlari yasamış biri olarak hic birseyden korkmuyorum aslinda ..Çok güzeldi canııım. .:)))) Bebişi görünce hepsini unutuyosun..
Ne güzel yazmışsın tatlım,ayrıntılı yıkama rehberi gibisin. Gözümün önünde canlandı. İnşallah o cesaret olur ve keyifle, gerilmeden bıcı bıcı yaptırabiliriz.
En guzeli hayatı gelisine yasamak.. Zaten sureci yasayinca tecrube olacak bizim icin.. Baskalarinin yasadiklari bize tecrube olmaz çunkü herkes bir degil onun yaşadıgını sen yaşayacaksin diye bir kural da yok..Ben Doğumda başıma ne geleceğini bilmiyorum. Bebek baş aşağı duruyor şuan ki tek bilgim bu :) çatı müsait mi bilmiyorum.Bebek biraz iriydi Doğuma kadar ne kadar olur fikrim yok. Normal Doğum yapabilir miyim acaba, Lavman yapacaklar mı, hiç sanmıyorum. Sancı olur mu,epidurale gerek kalır mı ,sütüm hemen gelir mi vs. Vs. Bunları düşünürsem çok gerilirim.
O yüzden ruhumu ve bedenimi rahatlatacak düşüncelere ve faaliyetlere odaklanmaya çalışıyorum. Nasılsa ne olacaksa olacak. Milyonlarca kadın Doğum yapıyor. Ne kadar özelse bir o kadar da sıradan ve doğal. Kalan zamanımı keyifli geçireceğim . Size de bunu tavsiye ederim kızlar.Herşeyi çok takmayın,düşünmeyin,rahat olmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?