- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
kızlar denize girilir mi artık sizce ben bu pazar gireyim diyorum acaba üşütür müyüm. bikini bulamadım bir de alt yüksek bel bulduklarımda çok pahalı 1 ay için almak istemiyorum doğumdan sonra zaten giremicem yaz sonu gelcek lohusalık bittğinde kıyafet işi beni çok sıktı ya tsrtle gireyim en iyisi sonra çıkartır güneşlenirim kuruturum hemen
Bir yerden başlarım illaki.En kötü ihtimalle kafadan aşağısını yıkarım, başını süngerli suyla silerek fln alışana kadar idare ederizyaptırırsın canım ben o günü iple çekiyorum şuan yıkanırken çok cici oluyorlar.. üstleri çıplak olduğundan panikliyorlar ağlarlar hatta bu yüzden ama suyu döktün mü sus pus :)) inşallah olur o cesaret canım :)) merak etme ilk etapta yıkayamasan bile ikincide yaparsın.. ama mutlaka yardım et yıkayana ki yapabilesin tek başına :)
Aynı benim yaşam tarzımEn guzeli hayatı gelisine yasamak.. Zaten sureci yasayinca tecrube olacak bizim icin.. Baskalarinin yasadiklari bize tecrube olmaz çunkü herkes bir degil onun yaşadıgını sen yaşayacaksin diye bir kural da yok..
Hım o zaman cidden sorun. Ama neyseki okullar açılana kadar bebiş biraz toparlar. Dediğin gibi zayıflarsın form tutarsın tempoda:) bebişi de snneye bırakabiliyosan daha ne olsun ohooo :)Aynen öyle canım.. bende teyzeyim ve hiç hala olamayacağım :)) tam gün öyle bilinen gibi değil ki canım.. sabah 8.30 giriş öğle 12-13 arası yemek saati ve boştalar.. okulda yemekhane henüz yok olsa da benim sıpa zaten yemez14.30 da çıkış saatleri... sabah babasıyla götürürüm de öğle arası ve sonraki çıkış saati sıkıcı.. yemek götürmek zorundayım illa ki.. bebeği anneme bırakırım sorun olmaz.. ancak ben git gel yapacağım çok fazla.. o kötü olacak.. kantini yemekhane yapacaklar bit kadar yer nasıl olacak bilmiyorum.. bu sene yemek çıkarmaya kalktı berbattı bakalım zayıflarım o tempoda bende napim iyi tarafından bakayım bari bebeği kolunun altından kavrarsan kaymaz canım yüzüstü olarak.. ben filede yıkadım.. oturmaya başladığında bazen kucağıma aldım beraber yıkadım :) bazen de küvetine oyuncak koydum.. ilk zaman fileye sırt üstü yatır başı dışında kalan yeri yıka.. sonra fileye yüzüstü yatır ama kolun altından bebeğin kavra fileye uzak kalsın.. biri auyu döksün ilk etapta sonra alışırsın.. popoyu falan yıka en son başına gelirsin..suyu başından dökerken yavaş dökme nefes alamaz. Hızlıca dök yüzündeki suları elinle al.. dökerken kulakları kıvır katla hafifçe tani mantı gibi değil yıkarsın çok kolay :)
Bir yerden başlarım illaki.En kötü ihtimalle kafadan aşağısını yıkarım, başını süngerli suyla silerek fln alışana kadar idare ederizTecrübe öyle öyle edinilecek.
Hım o zaman cidden sorun. Ama neyseki okullar açılana kadar bebiş biraz toparlar. Dediğin gibi zayıflarsın form tutarsın tempoda:) bebişi de snneye bırakabiliyosan daha ne olsun ohooo :)
Ay canımsın nasıl tarif etmiş. Fotoğrafını çektim ilerde bu bilgileri kullanırım:)
hayırlısı artık cnm evet guzel olurdu :))Acaba ben tekmiyim diyordum ama degilmisim
Eşim gecen gün eve geldi direk ayni ben olmussun simdi dediAtletim kalmamisti onun atleti giyince Bende disarda elbiselerle idare ediyorum ama evde elbise yapis yapis oluyor esimin sortlari tsirtleri genis genis ohh
Olabilir canim bana 23-24 haziran demisti yani 10 gun once deyince o tarih denk geliyor ama simdi ne der bilmiyorum.
Izmirdeyiz ama hastaneler farkli yoksa me guzel olurdu ziyaret ederdik birbirimizi
Bebegi yikamaya da korkmuyorum annelik ic güdüsü mü dersin cesaret mi :)) Kucagima koyup yikarim diyorum bacagimin arasina da sıkıstırırim kaymazda oyy yikarken 100 kere operim sanirim ❤Aynı benim yaşam tarzımAl_pi ' cim. Kendimi hiç olmamış şeylerin ihtimaliyle darlayamam. İlk başta biraz şaşkınlık yapsada en iyisi herşeyi kendin öğrenip yaşamak.
Onları yasadiysan zor gelmez canim, bi de her dr . farklı, belki seninki lavman yapmaz, sondayi uyustuktan sonra takar.Rahim filmi istemişlerdi cektirmedim. Ama 3 kere kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah hepimize kolaylık versin inşallah.Aslinda hersey dogum aninda sonra hersey unutuluyor .. Bilmiyorum aranizda rahim filmi cekilen var mi ? Yada sulu usg yaptiran? Yada aşılama .. Bunlari yasamış biri olarak hic birseyden korkmuyorum aslinda ..
Zor günlerdi zor zamanlardi simdi en azindan zorlugun karsiliginda minik melegim gelecek ❤
Rahim filmi tüp bebek ne ararsan var kuzu bilmez miyim zorluklarını. Şükür dediğin gibi hepsi geride kaldı. Şurda son 2-3 hafta diyoruzAslinda hersey dogum aninda sonra hersey unutuluyor .. Bilmiyorum aranizda rahim filmi cekilen var mi ? Yada sulu usg yaptiran? Yada aşılama .. Bunlari yasamış biri olarak hic birseyden korkmuyorum aslinda ..
Zor günlerdi zor zamanlardi simdi en azindan zorlugun karsiliginda minik melegim gelecek ❤
Biraz cesaret belki iç güdü , aman hiçbiri olmazsa da halledilir. İnsanın sağlığı olsun, yapamayacağımız şey yok. Bizim ebe dışında iki hafta kimsemiz olmayacak. Hayatta bebeğe bile dokunmamış insanım( kız kardeşime fahri ablalık yaptım tek hatırladığım bebek o) ona rağmen ben yıkarım diyorum kendime ama umarım hırpalanmaz inş.Bebegi yikamaya da korkmuyorum annelik ic güdüsü mü dersin cesaret mi :)) Kucagima koyup yikarim diyorum bacagimin arasina da sıkıstırırim kaymazda oyy yikarken 100 kere operim sanirim ❤
Gerci ananemiz olacak ilk zamanlar o yikayacagi icin rahatim
Amin canım hepimizin insallah senin normal dogum olucak ozaman dimi yuruyus de onericekmis sen yinede bu haftalarda cok fazla ayaklanma bence 36 dan sonra ayaklanirsin biraz daha dursunlarHatırladım şimdi kusura bakma :) Allah yardımcın olsun inşAllah az kaldı bebişlerle gezip tozmaya
Cok sükür bugünlere geldik az kaldı hepimiz sonunda saglıkla kavusalım yavrularımıza insallah rabbim kimsenin kucagini bos koymasınDüşününce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor gögsümde uyuyan bir melegi ❤
Çok şükür canim iki düşük yaşayinca çok korkulu gecti ilk donemlerim halada temkinliyim elimi bir ise sürmedim supurge tutmadim yer silmedim Allah razi olsun hep eşim yapti.
Birazda zayif gebe kalmanin avantajlarini yasadim son aya kadar hic agirlasmadim bu ay yuruyemiyorum artik bacaklar tasimiyor ve cidden sicak basiyor artik.
Hayirlisiyla kurtulalim insallah canim Yatinca cok zor cidden hemen gecsin vakit gelsin istiyorsun..
cebi var canım ama acayip soğudum aramak istemyiorum. Zaten benim gibi herkes yaşıyormuş. O yüzden telaşım kalmadı. 20 Haziranda farklı bir doktora çıkıcam. Ona sorucam. Tabii o zamana kadar doğurmazsamAy Allaha şükür doktorumdan çok memnunum inşallah doğumumda ona nasip olur. Gece gittiğimizde şansımıza ordaydı çok ilgilendi etti. Nst sonuçlarımı hep gönderdiler gece bile geri dönüş yaptı etti. Sabah ilk iş beni aldı her gittiğimde ilaçlarımı sorar şikayetimi sorar. Kilomu değerlendirir beni rahatlatır gönderir. Biraz fazla kuralcı ve abartıyı sevmiyor okadar:) mızmızlanamıyorsun ama doktor buda yani:) cebi yokmu sende sorsana
Sende dusunme ne olur diye inanki dusununce sadece kafaya takmis oluyorsun.. Son gunlerini guzelce gecirOnları yasadiysan zor gelmez canim, bi de her dr . farklı, belki seninki lavman yapmaz, sondayi uyustuktan sonra takar.Rahim filmi istemişlerdi cektirmedim. Ama 3 kere kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah hepimize kolaylık versin inşallah.
EvetttRahim filmi tüp bebek ne ararsan var kuzu bilmez miyim zorluklarını. Şükür dediğin gibi hepsi geride kaldı. Şurda son 2-3 hafta diyoruz
Çiğ havuç, fındık fıstık ve soda öneririm. Mide ilaçlarındaki aliminyum pek iyi değil fazlaya kaçmamak lazım.Zor nefes alıyorum zor hareket ediyorum artık siz de öylemisiniz yarın karne günü nasıl gideceğim onu düşünüyorum çok sıkıştırıyor beni karnım yahep midem ağzımda gavisconla metsille duphalacla yaşıyorum
Ben oglumda 7aylıkken girmistim ama simdi dusunuyorum cesaret edemem ya enfeksiyon falan kaparsam diye doktoruna danıs istersen canımkızlar denize girilir mi artık sizce ben bu pazar gireyim diyorum acaba üşütür müyüm. bikini bulamadım bir de alt yüksek bel bulduklarımda çok pahalı 1 ay için almak istemiyorum doğumdan sonra zaten giremicem yaz sonu gelcek lohusalık bittğinde kıyafet işi beni çok sıktı ya tsrtle gireyim en iyisi sonra çıkartır güneşlenirim kuruturum hemen
Aynen temkinli olmaya çalışcm. İnşallah normal Doğum yapmak istiyorum başından beri..ama dr 38 de konuşuruz dedi çatı muayenesinden sonra, inş normal olurAmin canım hepimizin insallah senin normal dogum olucak ozaman dimi yuruyus de onericekmis sen yinede bu haftalarda cok fazla ayaklanma bence 36 dan sonra ayaklanirsin biraz daha dursunlar
Siz tecrübeli annelerin bilgileri yaramaz mı kız :) herşeyin hayırlısı be canım çocuğun okul zamanları daha xormuş ablam öyle derdi diyodaAynen öyle canım. Zayıflarım en iyisi bu başka napayım servisine güvenemedim okulun.. 3. Yılımız anasınıfında yazdırdım ilgisizdi bindirmeden aldım :)) bana ilgisizi denk geldi diğerleri iyi maşallah ama işte kırıldı bi kere... spor olur bana amaaan :) kullan canım işiine yararsa ne mutlu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?