2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu hafta doktora gittiğimde artık denize girebilirsin dedi. Bencede girilebilir ama ıslak kalmamak lazım ona dikkat ederek bende bu hafta açılışı yapıcam

Bir yerden başlarım illaki.En kötü ihtimalle kafadan aşağısını yıkarım, başını süngerli suyla silerek fln alışana kadar idare ederiz Tecrübe öyle öyle edinilecek.

En guzeli hayatı gelisine yasamak.. Zaten sureci yasayinca tecrube olacak bizim icin.. Baskalarinin yasadiklari bize tecrube olmaz çunkü herkes bir degil onun yaşadıgını sen yaşayacaksin diye bir kural da yok..
Aynı benim yaşam tarzım Al_pi ' cim. Kendimi hiç olmamış şeylerin ihtimaliyle darlayamam. İlk başta biraz şaşkınlık yapsada en iyisi herşeyi kendin öğrenip yaşamak.

Hım o zaman cidden sorun. Ama neyseki okullar açılana kadar bebiş biraz toparlar. Dediğin gibi zayıflarsın form tutarsın tempoda:) bebişi de snneye bırakabiliyosan daha ne olsun ohooo :)
Ay canımsın nasıl tarif etmiş. Fotoğrafını çektim ilerde bu bilgileri kullanırım:)

Bir yerden başlarım illaki.En kötü ihtimalle kafadan aşağısını yıkarım, başını süngerli suyla silerek fln alışana kadar idare ederiz Tecrübe öyle öyle edinilecek.

Aynen canım :) sonrasında yıkamıyorsun resmen yıkanıyorsun öyle şap şap yapıyorlar ki

Aynen öyle canım. Zayıflarım en iyisi bu başka napayım servisine güvenemedim okulun.. 3. Yılımız anasınıfında yazdırdım ilgisizdi bindirmeden aldım :)) bana ilgisizi denk geldi diğerleri iyi maşallah ama işte kırıldı bi kere... spor olur bana amaaan :) kullan canım işiine yararsa ne mutlu :))

hayırlısı artık cnm evet guzel olurdu :))

Aynı benim yaşam tarzım Al_pi ' cim. Kendimi hiç olmamış şeylerin ihtimaliyle darlayamam. İlk başta biraz şaşkınlık yapsada en iyisi herşeyi kendin öğrenip yaşamak.
Bebegi yikamaya da korkmuyorum annelik ic güdüsü mü dersin cesaret mi :)) Kucagima koyup yikarim diyorum bacagimin arasina da sıkıstırırim kaymazda oyy yikarken 100 kere operim sanirim ❤
Gerci ananemiz olacak ilk zamanlar o yikayacagi icin rahatim

Zor nefes alıyorum zor hareket ediyorum artık siz de öylemisiniz yarın karne günü nasıl gideceğim onu düşünüyorum çok sıkıştırıyor beni karnım ya hep midem ağzımda gavisconla metsille duphalacla yaşıyorum

Onları yasadiysan zor gelmez canim, bi de her dr . farklı, belki seninki lavman yapmaz, sondayi uyustuktan sonra takar.Rahim filmi istemişlerdi cektirmedim. Ama 3 kere kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah hepimize kolaylık versin inşallah.

Rahim filmi tüp bebek ne ararsan var kuzu bilmez miyim zorluklarını. Şükür dediğin gibi hepsi geride kaldı. Şurda son 2-3 hafta diyoruz

Biraz cesaret belki iç güdü , aman hiçbiri olmazsa da halledilir. İnsanın sağlığı olsun, yapamayacağımız şey yok. Bizim ebe dışında iki hafta kimsemiz olmayacak. Hayatta bebeğe bile dokunmamış insanım( kız kardeşime fahri ablalık yaptım tek hatırladığım bebek o) ona rağmen ben yıkarım diyorum kendime ama umarım hırpalanmaz inş.

Hatırladım şimdi kusura bakma :) Allah yardımcın olsun inşAllah az kaldı bebişlerle gezip tozmaya
Amin canım hepimizin insallah senin normal dogum olucak ozaman dimi yuruyus de onericekmis sen yinede bu haftalarda cok fazla ayaklanma bence 36 dan sonra ayaklanirsin biraz daha dursunlar

Cok sükür bugünlere geldik az kaldı hepimiz sonunda saglıkla kavusalım yavrularımıza insallah rabbim kimsenin kucagini bos koymasın

cebi var canım ama acayip soğudum aramak istemyiorum. Zaten benim gibi herkes yaşıyormuş. O yüzden telaşım kalmadı. 20 Haziranda farklı bir doktora çıkıcam. Ona sorucam. Tabii o zamana kadar doğurmazsam

Sende dusunme ne olur diye inanki dusununce sadece kafaya takmis oluyorsun.. Son gunlerini guzelce gecir

Rahim filmi tüp bebek ne ararsan var kuzu bilmez miyim zorluklarını. Şükür dediğin gibi hepsi geride kaldı. Şurda son 2-3 hafta diyoruz
Evettt Geliyooor melisalar inciler ipekler ayseler kız bekleyince kiz isimlerini yazdim ama aliler ahmetlerde var

Çiğ havuç, fındık fıstık ve soda öneririm. Mide ilaçlarındaki aliminyum pek iyi değil fazlaya kaçmamak lazım.

Ben oglumda 7aylıkken girmistim ama simdi dusunuyorum cesaret edemem ya enfeksiyon falan kaparsam diye doktoruna danıs istersen canım

Amin canım hepimizin insallah senin normal dogum olucak ozaman dimi yuruyus de onericekmis sen yinede bu haftalarda cok fazla ayaklanma bence 36 dan sonra ayaklanirsin biraz daha dursunlar
Aynen temkinli olmaya çalışcm. İnşallah normal Doğum yapmak istiyorum başından beri..ama dr 38 de konuşuruz dedi çatı muayenesinden sonra, inş normal olur

Siz tecrübeli annelerin bilgileri yaramaz mı kız :) herşeyin hayırlısı be canım çocuğun okul zamanları daha xormuş ablam öyle derdi diyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…