denize girelim derken yağmur nasıl indirdi neyse ki kısa sürdü hem yüzmek iyi gelir özellikle normal doğum yapacaklaraCanım bu hafta doktora gittiğimde artık denize girebilirsin dedi. Bencede girilebilir ama ıslak kalmamak lazım ona dikkat ederek bende bu hafta açılışı yapıcam
Bence ara sor soğumuş olabilirsin ama bu senin en doğal hakkın ilgilenmek zorundacebi var canım ama acayip soğudum aramak istemyiorum. Zaten benim gibi herkes yaşıyormuş. O yüzden telaşım kalmadı. 20 Haziranda farklı bir doktora çıkıcam. Ona sorucam. Tabii o zamana kadar doğurmazsam
cok az ayagım sısıyor ama cok deıl tansıyon da pek olcmuyorum onu takıp edıyım en ıyısı bısey cıkmasınCanım ödemin varmı birde günde 2-3 kez tansiyonunu takip et önlem olarak
Zor nefes alıyorum zor hareket ediyorum artık siz de öylemisiniz yarın karne günü nasıl gideceğim onu düşünüyorum çok sıkıştırıyor beni karnım yahep midem ağzımda gavisconla metsille duphalacla yaşıyorum
Çok tatlısın alpicim yaSende dusunme ne olur diye inanki dusununce sadece kafaya takmis oluyorsun.. Son gunlerini guzelce gecir
EvetttGeliyooor melisalar inciler ipekler ayseler kız bekleyince kiz isimlerini yazdim ama aliler ahmetlerde var
Bende hic bir bebekle haşır neşir olmadim yegenlerim var ama onlara sadece bakicilik yaptim aglayinca anneye postaliyordum :))Biraz cesaret belki iç güdü , aman hiçbiri olmazsa da halledilir. İnsanın sağlığı olsun, yapamayacağımız şey yok. Bizim ebe dışında iki hafta kimsemiz olmayacak. Hayatta bebeğe bile dokunmamış insanım( kız kardeşime fahri ablalık yaptım tek hatırladığım bebek o) ona rağmen ben yıkarım diyorum kendime ama umarım hırpalanmaz inş.
Aynen tatlım temkinli ol. Kum dökme çoğu gebeliklerde olurmuş canım sıkıntı yapma. Ablamında son zamanlarında protein çıkmıştı sma geçticok az ayagım sısıyor ama cok deıl tansıyon da pek olcmuyorum onu takıp edıyım en ıyısı bısey cıkmasın
Evet sen kapida beni bekliyeceksin :)) Melisa gununu beklemiyor ki hep erkenden gidiyor doktora napalim artik biraz daha sabretsin gelmesinde baska bisi istemiyoruz ondan :)Çok tatlısın alpicim yageliyolar valla sağlıkla gelsinler yeterki.
Bu arada yine aynı gün doktora gidemicez seninle :)))
Ben aldim valla benim ev tipi anakucagim var ona bunsuz hayatta yatiramam beli mahvolur iki kivrim olur ama bunu rahat rahat kullanirim hem pusette bebek arabasinda hemde ana kucagindaAna kucağınıza böyle bel destek minderi alan var mı kararsız kaldım rahat eder mi edemez mi bebiş bunsuz?
Bir de ev tipi ana kucağı aldınız mı? Doğduktan sonra ihtiyaç durumunda alırım diyorum ya da şimdiden mi almak lazım? (Özellikle nuna leaf ana kucağı alan arkadaş vardı ya da daha önce kullanan varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız)
Insallah canımAynen temkinli olmaya çalışcm. İnşallah normal Doğum yapmak istiyorum başından beri..ama dr 38 de konuşuruz dedi çatı muayenesinden sonra, inş normal olur
Heya biz yolunu gözlicez cumartesi :) bizim randevu 19una kaydıEvet sen kapida beni bekliyeceksin :)) Melisa gununu beklemiyor ki hep erkenden gidiyor doktora napalim artik biraz daha sabretsin gelmesinde baska bisi istemiyoruz ondan :)
Siz tecrübeli annelerin bilgileri yaramaz mı kız :) herşeyin hayırlısı be canım çocuğun okul zamanları daha xormuş ablam öyle derdi diyoda
Bende öyleyim canım t-shirt, şortlarına ve bide pijamasına ortak çıktım.. rahat oluyor.. son zamanlar diye bişey de almak istemiyorum.. eşim kızıyor artık git kendine bişeyler diye..Ya bu beden değişiklikleri beni de gıcık ediyor. Hadi dışarısı için elbise, babet falan şık şeylerim var ama evde ne giyeceğimi şaşırmıştım. Eşimin gardırobuna dadandım artık. Şortlar, t-shortler en rahat onunkiler oluyor, yazık eşimin herşeyine ortakçı oldum .Benim gibi önceden 48 kg olan minyoncuk kız, şimdi 100 kg- 1.9 m erkek dolabından giyiniyorum . Hatta dün yürüyüşe çıkarken üstündeki şortu çıkarttırdım, "onu ben giyecektim" diyerek.
hahahaa adam dar giyiyo benim aldı başını göbek başını onun benimle yarıştırıo sorsan hala fit laf kondurmuyo kendineHayatım valla olmaz olmaz deme, aç dolabı bir dene eşinin yazlıklarından. İllaki birşeyler bulursun. Biraz spor-efemine karışık bir tarz ama mevcut göbeklerimizle en oluru bu zaten
Benim Deniz hakkım bitti Nisan'da , girecek deniz de yok malesef yakında. Termal yerler var etrafta kışın gidiyorduk. şimdi de heveslendim ama görümcem "sıcak su doğumu başlatır, erken gelir,kasılırsın olmaz aaa gitme" fln dedi. Su öyle aşırı sıcak değil anca 37-38 derece. Canım gayet gitmek istiyor. Dinlesem miiiii , dinlemesem midenize girelim derken yağmur nasıl indirdi neyse ki kısa sürdü hem yüzmek iyi gelir özellikle normal doğum yapacaklara
haziran annelerin de okumuştum yanlış hatırlamıyorsam canım kız sıcak suya falan oturmuş doğum başlasın diye bana mısın demedi yazmış ama var demek ki öyle bir şey tedbirli olmak lazım yaz sonuna bebişle de gideblirsin kaplıca ya aslındaBenim Deniz hakkım bitti Nisan'da , girecek deniz de yok malesef yakında. Termal yerler var etrafta kışın gidiyorduk. şimdi de heveslendim ama görümcem "sıcak su doğumu başlatır, erken gelir,kasılırsın olmaz aaa gitme" fln dedi. Su öyle aşırı sıcak değil anca 37-38 derece. Canım gayet gitmek istiyor. Dinlesem miiiii , dinlemesem mi
Canim buarada bizim ismimiz elizan olacak ekleyebilirsin listeye doğmadan karar verdik şükürSende dusunme ne olur diye inanki dusununce sadece kafaya takmis oluyorsun.. Son gunlerini guzelce gecir
EvetttGeliyooor melisalar inciler ipekler ayseler kız bekleyince kiz isimlerini yazdim ama aliler ahmetlerde var
Rahim filmi çekindim eger klomen tedavisiyle bebişim gelmeseydi önce günlük iğnelere sonra da tüp bebeğe geçecektik. Çok şükürki ben çok beklemedim. Allah her isteyene nasip etsin hep duamda..Aslinda hersey dogum aninda sonra hersey unutuluyor .. Bilmiyorum aranizda rahim filmi cekilen var mi ? Yada sulu usg yaptiran? Yada aşılama .. Bunlari yasamış biri olarak hic birseyden korkmuyorum aslinda ..
Zor günlerdi zor zamanlardi simdi en azindan zorlugun karsiliginda minik melegim gelecek ❤
Benimde bebişim baş aşağı. Çatı muayenesi hemen olmak istemiyorum. Zaten sezeryan olcaksada bebeğim doğmak istedigi zaman olsun istiyorum. Çevremdekiler ay korkmaya başlamışsındır diyolar. Tabikide korku var bastırdığım ama daha çok bebeğime birşey olmasın duası var kalbimde ve dilimde de. Dediğin gibi herkes doğurdu hem çok özel hem çok sıradan. Ne kadar stressiz olursak o kadar iyi geçermiş gibi geliyor. Bugünleri korkuyla değilde heyecanla geçirmeyi tercih ediyorum.Ben Doğumda başıma ne geleceğini bilmiyorum. Bebek baş aşağı duruyor şuan ki tek bilgim bu :) çatı müsait mi bilmiyorum.Bebek biraz iriydi Doğuma kadar ne kadar olur fikrim yok. Normal Doğum yapabilir miyim acaba, Lavman yapacaklar mı, hiç sanmıyorum. Sancı olur mu,epidurale gerek kalır mı ,sütüm hemen gelir mi vs. Vs. Bunları düşünürsem çok gerilirim.
O yüzden ruhumu ve bedenimi rahatlatacak düşüncelere ve faaliyetlere odaklanmaya çalışıyorum. Nasılsa ne olacaksa olacak. Milyonlarca kadın Doğum yapıyor. Ne kadar özelse bir o kadar da sıradan ve doğal. Kalan zamanımı keyifli geçireceğim . Size de bunu tavsiye ederim kızlar.Herşeyi çok takmayın,düşünmeyin,rahat olmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?