2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleyim canım t-shirt, şortlarına ve bide pijamasına ortak çıktım.. rahat oluyor.. son zamanlar diye bişey de almak istemiyorum.. eşim kızıyor artık git kendine bişeyler diye..
Ben epey yüzsüzmüşüm o zaman. Eşime; " ne ben alacam git sen kendine yeni birşeyler al, seninkileri ikimiz de giyebiliyoruz " demiştim en son. Ben bu bedenime alsam bir daha ne zaman giyeceğim.

denize girelim derken yağmur nasıl indirdi neyse ki kısa sürdü hem yüzmek iyi gelir özellikle normal doğum yapacaklara

Antalyada mıydın..? Bu konuşmanın üzerine yağmur yağıyor da Yani ben iyi geleceğini düşünüyorum birde şu an hava 39 derece bende vücut ısısı 80 o yüzden ciddi bir serinlemeye ihtiyacım var

hahahaa adam dar giyiyo benim aldı başını göbek başını onun benimle yarıştırıo sorsan hala fit laf kondurmuyo kendinebi de utammadan beni tombiş diye seviyo manyak
Biz iki kişi böyleyiz şuan , sen tek halinle bizle yarışıyorsun de. Tombiş kimmiş görsün

evet canım antalya bi fırtına bi yağmur kapı pencere nasıl kappatım bilmiyorum sonra hiçbşiy olmamış gibi antalya havası işte :)))

Canım bendim nuna alan. Yorumlarını okudum. Kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar. En güzel yanı da 60 kg kadar taşıyor. Üç beş ay sonra çöp olmayacak yani. Bir de bez olan tüm parçaları çıkıp yıkanabiliyormuş. Herkes parasına hayli hayli değer diyor. Ben de çok kullanacağımı düşünüyorum. En basitinden yanımda heryere taşıyabilirim mutfağa salona odaya şehir dışına giderken. Nerde işim olursa o oyalanır ya da uyurken işimi hallederim diye düşünüyorum yalnız olucam çünkü annem gidecek kısa süre sonra.
Bel desteği de bebek arabası doona aldım ben onun içinde var kendisinin. İlk zamanlar kullanmak gerek diye düşünüyorum iki büklüm olur kuzular o olmayınca. Penye battaniye falan kullananlar var onun yerine ama kemer takmayı engellerse büyük sıkıntı.

evet canım antalya bi fırtına bi yağmur kapı pencere nasıl kappatım bilmiyorum sonra hiçbşiy olmamış gibi antalya havası işte :)))

Aaa sevindim ikimizde aynı şehirdeymişiz yaz yağmuru hiç bişi olmaz denize girdik girdik doğumdan sonra sıcaklar hepten bastırınca evden çıkamıcaz çünkü kuzucuklarla

bende bi kere izledim ama sanırım onda da epudural falan yapıyorlar çünkü o kadar sakındi ki kadın pıt diye çıkıverdi şaşırıdm kaldım. enfeksiyon riskli ya şu günlerde zaten 6. ayda geçiridm antibiyotik kullandım çok su içtim tekrarlamadı

inşallah canım hayalini kuruyorum bende tenteli simit alayım kızıma cicili bicili mayolar ay doğdu da seneyi düşünür oldum

Batmayan mayo bakıom dünden beri bndesort varmış Allahm bir komik

Eve geçince canım.. orda 1 gün kalırım sanırım eve geldiğim gibi içerim..
Ben gaz cikaramamaktan çok korkuyorum gaz cikmayinca eve çıkarmıyor lar komposto falan mı gotrsem yanimda diyorum sezeryandan hemen sonra herseyi yemene izin veriyorlar mi

Deniz şansım yok şuan ama Doğumdan ne kadar zaman sonra girilebilir ki ?

Aaa sevindim ikimizde aynı şehirdeymişiz yaz yağmuru hiç bişi olmaz denize girdik girdik doğumdan sonra sıcaklar hepten bastırınca evden çıkamıcaz çünkü kuzucuklarla
sorması ayıp sen hangi hastaneye gidiyorsun :) birde bebeğin odasında klima var mı ? malum antalya sıcağı klimadan da korkuyorum ben alışkınım da onu çarpar diye bir e malum en azından odası serin olsa gelen oldugunda çocuk kendi odasında kalır salonda biizmle olursa kucaktan kucaga gezer diye korkuyorum tavan vantiratörümü taktırsak diyoruz çok kararsızım fikre ihtiyacım var canım

Deniz şansım yok şuan ama Doğumdan ne kadar zaman sonra girilebilir ki ?
arkadaşla konuştum doğumdan on gün sonra girmiş yaraya su geçirmez bant takmış havuz denzi hepsine girmiş ama hemen kalkmış o ayaga çok iyiydim enerjiktim diyor ben o enerjiyi hissetmiyorum kendimde

Ilk zamanlar dikisli olacağımız için bize zor olur yıkamak ama biraz iyilestikten sonra filede rahat oluyor.oglum büyüdü şimdi bebek yıkamak zor gelecek bana da.2 aya kadar zaten yalnız yikamam sonra iş başa düşecek artık.

arkadaşla konuştum doğumdan on gün sonra girmiş yaraya su geçirmez bant takmış havuz denzi hepsine girmiş ama hemen kalkmış o ayaga çok iyiydim enerjiktim diyor ben o enerjiyi hissetmiyorum kendimde
Normal Doğum değil heralde ? Kanaması bitmiş mi 10 günde ? Kimi kanama 40 günü bulur diyor

Normal Doğum değil heralde ? Kanaması bitmiş mi 10 günde ? Kimi kanama 40 günü bulur diyor
yok tatlım sezaryen kanaması çok az olmuş dr içten temizledi dedi hatta hiç kanaman olmucak çok iyi temizledim demiş ben onun yalancıyım yarasına su geçirmez bant yapıştırmış ezanede satılıomuş daha bir hafta oldu konuşalı

Reactions: SGd
Kızlar sezeryan olanlar gaz kaka olayı için çörekotu geceden yiyip gittiğinizde sezeryana rahat yaparsınız.. bunu bnde geçen yıl nisan annesinde bi arkadaşımız söylemişti ordaki tüm sezeryanlılar yapmıştı ve hepimiz gerçekten rahat yapmıştık cok dua ediyorum her aklıma geldiğinde tavsiye ederim

Benimde kanamam cok az oldu ki normaldede adet olduğumda az gelir ben ona bağladım bilmiyorum.. ilk iki gün dışında cok kanamam olmadı günlük ped bile kullanabilirdim

Ay kıyamam sanaya. Bizimki alışamadı benimsemedi uyum sağlayamadı. 2.sınıfa başlarken bile gitmek istemiyorum diye ne kadar ağladı. Sürekli hastayım ben diyodu.
Okulu sewmeyen çocuk cideen zor. Bizimki inşallah eğlence gibi görürde sever gider :)
Hastanede kalmasın bence kuzumya çok zorlanıyolar emin ol. Bu sefer perişan oldu diye üzülceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…