Ben epey yüzsüzmüşüm o zaman.Bende öyleyim canım t-shirt, şortlarına ve bide pijamasına ortak çıktım.. rahat oluyor.. son zamanlar diye bişey de almak istemiyorum.. eşim kızıyor artık git kendine bişeyler diye..
denize girelim derken yağmur nasıl indirdi neyse ki kısa sürdü hem yüzmek iyi gelir özellikle normal doğum yapacaklara
Biz iki kişi böyleyiz şuan , sen tek halinle bizle yarışıyorsun de. Tombiş kimmiş görsünhahahaa adam dar giyiyo benim aldı başını göbek başını onun benimle yarıştırıo sorsan hala fit laf kondurmuyo kendinebi de utammadan beni tombiş diye seviyo manyak
evet canım antalya bi fırtına bi yağmur kapı pencere nasıl kappatım bilmiyorum sonra hiçbşiy olmamış gibi antalya havası işte :)))Antalyada mıydın..? Bu konuşmanın üzerine yağmur yağıyor daYani ben iyi geleceğini düşünüyorum birde şu an hava 39 derece bende vücut ısısı 80 o yüzden ciddi bir serinlemeye ihtiyacım var
Canım bendim nuna alan. Yorumlarını okudum. Kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar. En güzel yanı da 60 kg kadar taşıyor. Üç beş ay sonra çöp olmayacak yani. Bir de bez olan tüm parçaları çıkıp yıkanabiliyormuş. Herkes parasına hayli hayli değer diyor. Ben de çok kullanacağımı düşünüyorum. En basitinden yanımda heryere taşıyabilirim mutfağa salona odaya şehir dışına giderken. Nerde işim olursa o oyalanır ya da uyurken işimi hallederim diye düşünüyorum yalnız olucam çünkü annem gidecek kısa süre sonra.Ana kucağınıza böyle bel destek minderi alan var mı kararsız kaldım rahat eder mi edemez mi bebiş bunsuz?
Bir de ev tipi ana kucağı aldınız mı? Doğduktan sonra ihtiyaç durumunda alırım diyorum ya da şimdiden mi almak lazım? (Özellikle nuna leaf ana kucağı alan arkadaş vardı ya da daha önce kullanan varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız)
evet canım antalya bi fırtına bi yağmur kapı pencere nasıl kappatım bilmiyorum sonra hiçbşiy olmamış gibi antalya havası işte :)))
bende bi kere izledim ama sanırım onda da epudural falan yapıyorlar çünkü o kadar sakındi ki kadın pıt diye çıkıverdi şaşırıdm kaldım. enfeksiyon riskli ya şu günlerde zaten 6. ayda geçiridm antibiyotik kullandım çok su içtim tekrarlamadı
inşallah canım hayalini kuruyorum bende tenteli simit alayım kızıma cicili bicili mayolar ay doğdu da seneyi düşünür oldumOy deniz miii.. bir hayal bu senehadi yüzme bilsem belki girerdim de :/ geçen sene tatilin sonlarına doğru su ustunde kalabilir bir iki kulaç atabilir durumdaydım artık bir dahaki yaz kızımla birlikte şapırdatiriz suyu
Batmayan mayo bakıom dünden beri bndeOy deniz miii.. bir hayal bu senehadi yüzme bilsem belki girerdim de :/ geçen sene tatilin sonlarına doğru su ustunde kalabilir bir iki kulaç atabilir durumdaydım artık bir dahaki yaz kızımla birlikte şapırdatiriz suyu
Ben gaz cikaramamaktan çok korkuyorum gaz cikmayinca eve çıkarmıyor lar komposto falan mı gotrsem yanimda diyorum sezeryandan hemen sonra herseyi yemene izin veriyorlar miEve geçince canım.. orda 1 gün kalırım sanırım eve geldiğim gibi içerim..
Deniz şansım yok şuan ama Doğumdan ne kadar zaman sonra girilebilir ki ?
sorması ayıp sen hangi hastaneye gidiyorsun :) birde bebeğin odasında klima var mı ? malum antalya sıcağı klimadan da korkuyorum ben alışkınım da onu çarpar diye bir e malum en azından odası serin olsa gelen oldugunda çocuk kendi odasında kalır salonda biizmle olursa kucaktan kucaga gezer diye korkuyorum tavan vantiratörümü taktırsak diyoruz çok kararsızım fikre ihtiyacım var canımAaa sevindim ikimizde aynı şehirdeymişizyaz yağmuru hiç bişi olmaz denize girdik girdik doğumdan sonra sıcaklar hepten bastırınca evden çıkamıcaz çünkü kuzucuklarla
arkadaşla konuştum doğumdan on gün sonra girmiş yaraya su geçirmez bant takmış havuz denzi hepsine girmiş ama hemen kalkmış o ayaga çok iyiydim enerjiktim diyor ben o enerjiyi hissetmiyorum kendimdeDeniz şansım yok şuan ama Doğumdan ne kadar zaman sonra girilebilir ki ?
Ilk zamanlar dikisli olacağımız için bize zor olur yıkamak ama biraz iyilestikten sonra filede rahat oluyor.oglum büyüdü şimdi bebek yıkamak zor gelecek bana da.2 aya kadar zaten yalnız yikamam sonra iş başa düşecek artık.Bebegi yikamaya da korkmuyorum annelik ic güdüsü mü dersin cesaret mi :)) Kucagima koyup yikarim diyorum bacagimin arasina da sıkıstırırim kaymazda oyy yikarken 100 kere operim sanirim ❤
Gerci ananemiz olacak ilk zamanlar o yikayacagi icin rahatim
Normal Doğum değil heralde ? Kanaması bitmiş mi 10 günde ? Kimi kanama 40 günü bulur diyorarkadaşla konuştum doğumdan on gün sonra girmiş yaraya su geçirmez bant takmış havuz denzi hepsine girmiş ama hemen kalkmış o ayaga çok iyiydim enerjiktim diyor ben o enerjiyi hissetmiyorum kendimde
yok tatlım sezaryen kanaması çok az olmuş dr içten temizledi dedi hatta hiç kanaman olmucak çok iyi temizledim demiş ben onun yalancıyımNormal Doğum değil heralde ? Kanaması bitmiş mi 10 günde ? Kimi kanama 40 günü bulur diyor
Benimde kanamam cok az oldu ki normaldede adet olduğumda az gelir ben ona bağladım bilmiyorum.. ilk iki gün dışında cok kanamam olmadı günlük ped bile kullanabilirdimyok tatlım sezaryen kanaması çok az olmuş dr içten temizledi dedi hatta hiç kanaman olmucak çok iyi temizledim demiş ben onun yalancıyımyarasına su geçirmez bant yapıştırmış ezanede satılıomuş daha bir hafta oldu konuşalı
Ay kıyamam sanaya. Bizimki alışamadı benimsemedi uyum sağlayamadı. 2.sınıfa başlarken bile gitmek istemiyorum diye ne kadar ağladı. Sürekli hastayım ben diyodu.Yooo ben o konuda zorlanmadım.. bana en çok koyan onu orda bırakıp eve dönmek oluyor.. saat sayıyorum resmenbaşka zorluğunu yaşamadım.. adapte olması falan zorluk çıkarmadı oğlum o konuda çok şükür.. sizlerin de olur inşallah bazen dayanamayıp tenefüse gidiyorum bir ders boyunca da bekliyorum doğal olarak ama özlüyorum onu orda 10 dakika bile görmek yetiyor . Doğumda da yanımda kalsın istiyorum aslında ama hastanedeki koltuk yatak durumuna bağlı bir de doktora tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?