2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyiymiş, çok büyük kolaylık. Bunu bilipte şimdi benimki 40 gün sürerse çatlarım sıkıntımdan

Nuna sen ne kadara aldın ? İkinci el satan sitelerden baktım almış bebeği kullanmamış ya da hediye gelmiş falan 300-350 lira alırsam öyle alıp yıkarım diyorum. Bel desteğini de alayım kıyamam kuzuma:) saolasın canım yardımın için

Ben ev tipi ana kucağı aldım, evde park yatak var, annemde başka yerlerde ve evde salonda onu kullanırım diye düşündüm. Tiny love hoşuma gidiyodu ama pahalı biraz ben soobe ninkini aldım tiny love ye çok benziyor ama yarı fiyatına.

Kızlar bizde kontrole gittik bugün ilk kez nts ye girdik sıkıntı yok ama beneğin gelişimi 1 hafta geri çıktı, 2 hafta önce sorun yok demişti. Aslında alması gereken kiloyuda almış dedi. Anlamadım. 34 haftalık 2145 g. Sanırım 3 kg ı bulmayacak. Üzüldüm biraz.

Canim bi miktarı varmı corekotunun yemege falan mı katıp yemek lazım yoksa normal mi

Yok canım benim o konuda bir sıkıntım olmamıştı.

Teşekkür ediyorum cevap için :)

Rica ederim canım ne demek. 500 civarı birşeydi. Ebebek ten şubat indiriminde almıştım. İndirimler oluyor uygulamasından takip edebilirsin. Ama dediğin gibi yıkandığı için 300-350 liraya almak da çok mantıklı.

İçim en çok ona ısındı sanırım onu alacağım :))

Aynen canım.. çok geçmiş olsun.. enfeksiyon kötü gerçekten..

Ben gaz cikaramamaktan çok korkuyorum gaz cikmayinca eve çıkarmıyor lar komposto falan mı gotrsem yanimda diyorum sezeryandan hemen sonra herseyi yemene izin veriyorlar mi

Gaz çıkarabilmiştim ben canım hastanedeyken. Önemli o gerçekten.. bazısı yanında birileri var diye yapmayıp yaptım diyormuş ama yapmak lazım yapacak bir şey yok.. sağlık sonuçta.. ben 1- 2 saat sonra su ve meyve suyu tüketmeye başlamıştım. Komposto muydu hoşaf mı hatırlamıyorum ama üzümlü bi bardak sıcak bir şey gelmişti.. sevmem ben içmedim :)) eltime de çorba falan vermişlerdi.. bana yemek getirdiler ama yiyemedim yasaktı bezelye pilav vardı birde o dediğim şey. Daha sonra akşama doğru anca yarıı sulu şeyler yedim.

Deniz şansım yok şuan ama Doğumdan ne kadar zaman sonra girilebilir ki ?

Valla mayısta doğum yaptım 3 aylık falan gitmiştim ben ama bir şey olmadı şükür.. bu sene bilemiyorum..

Çörekotu iyi fikirmiş ancak gastritimi fena tetikliyor bem ekmekte bile yesem kıvranıyorum ağrıdan ki çok severim.. inşallah sorunu olmayanlara iyi gelir

Kilo önemli değil sağlıklı olması önemli canım burada çok konuşuyoruz kiloyu ondan çok önemser olduk benim bebeğim de 34 haftayı doldurduğunda 2100 çıktı bu hafta.. bazı ölçümler 33 te seyrediyor ama gelişim geriliği falan yok sadece tosun bir bebek olmaz normal olur ve doğana kadar 3 kilo olur dedi dr. Seninki de öyledir merak etme.. nasıl herbirinizin hamileliği farklıysa bebeklerimizin de kiloları huyları herşeyleri farklı üzülüp de bebişi üzme annesi

Güzel günlerde sağlıkla kullansın canım bebişin benim de ana kucağı ve bebek arabası çok içime sindi. Sabırsızlanıyorum kullanmak için
Aminnn aynı şekilde senin bebişin de tüm arkadaşların bebişleri de aldığımız her bişeyi sağlıkla mutlulukla giysinler kullansınlar

Ayy kıyamam ona.. rehberlik öğretmenleri yardım ediyor ama itiraz edince çocuk pekte ellerinden bir şey gelmiyor. Zevkle gitmesi lazım.. öğretmen ödev konusu da çok önemli.. bizim öğretmenimiz harika o konuda en fazla ödevimiz 4 sayfadır o da hafta sonu:)) ya bende öyle düşünüyorum.. geliyorlar zaten içeri doktorlar hemşireler yok topuk kanı yok anneye iğne tansiyon ateş derken sabah oluyor.. uykusu bölünsün istemem ama benden ayrı hiç uyumadı başka evde falan.. bakalım artık duruma göre :)

Bizim hastanede kömür hapı veriyorlar doğumdsn sonra onunla her türlü çıkış rahat oluyor :)) sizde sorun isteyin bence sıkıntınız olursa

Geceden çörek otu yesek bile sabahki lavmanda zaten içimiz temizlenecek ve çörek otuda geçmiş gitmiş olmuyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…