Çok iyiymiş, çok büyük kolaylık. Bunu bilipte şimdi benimki 40 gün sürerse çatlarım sıkıntımdanyok tatlım sezaryen kanaması çok az olmuş dr içten temizledi dedi hatta hiç kanaman olmucak çok iyi temizledim demiş ben onun yalancıyımyarasına su geçirmez bant yapıştırmış ezanede satılıomuş daha bir hafta oldu konuşalı
Nuna sen ne kadara aldın ? İkinci el satan sitelerden baktım almış bebeği kullanmamış ya da hediye gelmiş falan 300-350 lira alırsam öyle alıp yıkarım diyorum. Bel desteğini de alayım kıyamam kuzuma:) saolasın canım yardımın içinCanım bendim nuna alan. Yorumlarını okudum. Kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar. En güzel yanı da 60 kg kadar taşıyor. Üç beş ay sonra çöp olmayacak yani. Bir de bez olan tüm parçaları çıkıp yıkanabiliyormuş. Herkes parasına hayli hayli değer diyor. Ben de çok kullanacağımı düşünüyorum. En basitinden yanımda heryere taşıyabilirim mutfağa salona odaya şehir dışına giderken. Nerde işim olursa o oyalanır ya da uyurken işimi hallederim diye düşünüyorum yalnız olucam çünkü annem gidecek kısa süre sonra.
Bel desteği de bebek arabası doona aldım ben onun içinde var kendisinin. İlk zamanlar kullanmak gerek diye düşünüyorum iki büklüm olur kuzular o olmayınca. Penye battaniye falan kullananlar var onun yerine ama kemer takmayı engellerse büyük sıkıntı.
Ben ev tipi ana kucağı aldım, evde park yatak var, annemde başka yerlerde ve evde salonda onu kullanırım diye düşündüm. Tiny love hoşuma gidiyodu ama pahalı biraz ben soobe ninkini aldım tiny love ye çok benziyor ama yarı fiyatına.Ana kucağınıza böyle bel destek minderi alan var mı kararsız kaldım rahat eder mi edemez mi bebiş bunsuz?
Bir de ev tipi ana kucağı aldınız mı? Doğduktan sonra ihtiyaç durumunda alırım diyorum ya da şimdiden mi almak lazım? (Özellikle nuna leaf ana kucağı alan arkadaş vardı ya da daha önce kullanan varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız)
Anlami ne canim ? Ilk defa duydum ismi bu arada ekledimCanim buarada bizim ismimiz elizan olacak ekleyebilirsin listeye doğmadan karar verdik şükür
Canim bi miktarı varmı corekotunun yemege falan mı katıp yemek lazım yoksa normal miKızlar sezeryan olanlar gaz kaka olayı için çörekotu geceden yiyip gittiğinizde sezeryana rahat yaparsınız.. bunu bnde geçen yıl nisan annesinde bi arkadaşımız söylemişti ordaki tüm sezeryanlılar yapmıştı ve hepimiz gerçekten rahat yapmıştık cok dua ediyorum her aklıma geldiğinde tavsiye ederim
31 haftalıkken ağrı sancı şikayetiyle gittim bebiş dönmüştü ve kafası tam rahim ağzına oturmuştu 3,4 cm ölçtü vajinal. 32 haftalıkken kontrol için gittim 2,5 cm çıktı ve 2 hafta yatak istirahatinde kaldım ciğer geliştirici iğne ve diğer gelişimler için risk kalksın diye evden çıkmadım şimdi 34+2 ikram gittin geçen salı, artık vajinal bakmayacağım riskin kalktı ne zaman gelirse gelsin bebiş dedi ve hareketlenebilirsin dedi çok şükür. Bundan sonra yavaş yavaş azalıp silinmeli artık rahim ağzı yoksa normal Doğum için sancınız gelmiyor süreç uzuyor falan dedi 36 dan sonra da hergün yürüyüş önereceğim dedi canım.
@bulut29beyazpeynir1 baldan_madam
@mer_4260 kıxlar sizinle konuşmuştuk sanırım serviks ölçümünden dolayı yattığımızı, son durumum bu benim
Teşekkür ediyorum cevap için :)Ben ev tipi ana kucağı aldım, evde park yatak var, annemde başka yerlerde ve evde salonda onu kullanırım diye düşündüm. Tiny love hoşuma gidiyodu ama pahalı biraz ben soobe ninkini aldım tiny love ye çok benziyor ama yarı fiyatına.
Pardon karıştırdım o zmn olmasın inş zaten :)Yok canım benim o konuda bir sıkıntım olmamıştı.
Rica ederim canım ne demek. 500 civarı birşeydi. Ebebek ten şubat indiriminde almıştım. İndirimler oluyor uygulamasından takip edebilirsin. Ama dediğin gibi yıkandığı için 300-350 liraya almak da çok mantıklı.Nuna sen ne kadara aldın ? İkinci el satan sitelerden baktım almış bebeği kullanmamış ya da hediye gelmiş falan 300-350 lira alırsam öyle alıp yıkarım diyorum. Bel desteğini de alayım kıyamam kuzuma:) saolasın canım yardımın için
İçim en çok ona ısındı sanırım onu alacağım :))Rica ederim canım ne demek. 500 civarı birşeydi. Ebebek ten şubat indiriminde almıştım. İndirimler oluyor uygulamasından takip edebilirsin. Ama dediğin gibi yıkandığı için 300-350 liraya almak da çok mantıklı.
bende bi kere izledim ama sanırım onda da epudural falan yapıyorlar çünkü o kadar sakındi ki kadın pıt diye çıkıverdi şaşırıdm kaldım. enfeksiyon riskli ya şu günlerde zaten 6. ayda geçiridm antibiyotik kullandım çok su içtim tekrarlamadı
Ben gaz cikaramamaktan çok korkuyorum gaz cikmayinca eve çıkarmıyor lar komposto falan mı gotrsem yanimda diyorum sezeryandan hemen sonra herseyi yemene izin veriyorlar mi
Güzel günlerde sağlıkla kullansın canım bebişinİçim en çok ona ısındı sanırım onu alacağım :))
Deniz şansım yok şuan ama Doğumdan ne kadar zaman sonra girilebilir ki ?
Kızlar sezeryan olanlar gaz kaka olayı için çörekotu geceden yiyip gittiğinizde sezeryana rahat yaparsınız.. bunu bnde geçen yıl nisan annesinde bi arkadaşımız söylemişti ordaki tüm sezeryanlılar yapmıştı ve hepimiz gerçekten rahat yapmıştık cok dua ediyorum her aklıma geldiğinde tavsiye ederim
Kilo önemli değil sağlıklı olması önemli canım burada çok konuşuyoruz kiloyu ondan çok önemser olduk benim bebeğim de 34 haftayı doldurduğunda 2100 çıktı bu hafta.. bazı ölçümler 33 te seyrediyor ama gelişim geriliği falan yok sadece tosun bir bebek olmaz normal olur ve doğana kadar 3 kilo olur dedi dr. Seninki de öyledir merak etme.. nasıl herbirinizin hamileliği farklıysa bebeklerimizin de kiloları huyları herşeyleri farklı üzülüp de bebişi üzme annesiKızlar bizde kontrole gittik bugün ilk kez nts ye girdik sıkıntı yok ama beneğin gelişimi 1 hafta geri çıktı, 2 hafta önce sorun yok demişti. Aslında alması gereken kiloyuda almış dedi. Anlamadım. 34 haftalık 2145 g. Sanırım 3 kg ı bulmayacak. Üzüldüm biraz.
Aminnn aynı şekilde senin bebişin de tüm arkadaşların bebişleri de aldığımız her bişeyi sağlıkla mutlulukla giysinler kullansınlarGüzel günlerde sağlıkla kullansın canım bebişinbenim de ana kucağı ve bebek arabası çok içime sindi. Sabırsızlanıyorum kullanmak için
Ay kıyamam sanaya. Bizimki alışamadı benimsemedi uyum sağlayamadı. 2.sınıfa başlarken bile gitmek istemiyorum diye ne kadar ağladı. Sürekli hastayım ben diyodu.
Okulu sewmeyen çocuk cideen zor. Bizimki inşallah eğlence gibi görürde sever gider :)
Hastanede kalmasın bence kuzumya çok zorlanıyolar emin ol. Bu sefer perişan oldu diye üzülceksin
Bize tarif ettiği bi çay kaşığı kadar yutmaktı.. saat 12 sonra yemiyoruz ya ben 12 de ağzıma attım yuuttum sezeryan olduktan sonra yürüyüş faslını yaptıktan sonra tuvalete cıktımCanim bi miktarı varmı corekotunun yemege falan mı katıp yemek lazım yoksa normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?