2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bugün biraz dışarıya çıkayım dolaşıyım istedim. Buradaki uzak bir avmye gittim.40 dakika bile duramadım, o kadar bitkinim ki. Bir kahve içiyim ayılıyım bari dedim.Starbucks'ta ki görevli iyi misinız çok bitkin görünüyorsunuz dedi. Ben de artık en iyisi eve gideyim dedim. Artık tek başıma çıkmasam iyi olacak sanırım. Evin içerisinde durmaktan çok sıkıldım. Aklım sürekli gebelikle meşgul ve vakit hiç geçmiyor sanki.

Ay yok ben de cesaret edemiyorum ayakta duramıyorum ki uzun süre çok nefesim kesiliyor halim hiç yok hele biraz sıcaksa öff sabahtan bunaltıcıydı hava serin şimdi mis gibi hep böyle olsa

Ne kadar yememiz gerek canm direk ezmeden falan suyla mi yutucaz

Kardeşim kaplıca tedavi uzmanı, kesinlikle tavsiye etmiyor, bilgilerinize...

Evet tabiki farklılıklar olacağını biliyoruz hepimiz ama 3 kg olmayacak endişesi oluyor yine de. 3 kg ı bulmayabilir ama Zayıf bebeklere bakmak daha kolay olur diye teselli etti dokrorum beni.

Bana yolculuk yasak olmasa şu dakika giderdim yüzme hastasiyim kızım temmuz ortalarında doğacak bana kalsa kızımi da alıp ağustosta tatile gitmek istiyorum ama zorrr

Kizlar haciseriften cikolata siparisim geldi isim yanlis yazılmış cok miralim bozuldu etiket yollayalim size yeniden dediler tamam dedim bakalim ben ustundeki etiketi sokup yenilerini yapistircam artik.ustleri kumasla kapli hangi yapistirici tutar ki bilemedim.kocaman bi kutu ama icinde azcik cikolata beklentimi hic karsilamadi

Bende ordan siparis etmeyi dusunmustum resim paylasirmisn canim

Ay yok ben de cesaret edemiyorum ayakta duramıyorum ki uzun süre çok nefesim kesiliyor halim hiç yok hele biraz sıcaksa öff sabahtan bunaltıcıydı hava serin şimdi mis gibi hep böyle olsa
senin de mi nefesin kesiliyor? benim sanki başım dönüyor gibi. sanırım sıkıldım artık. bir de böyle burda konuştukça az kaldı yazılarını okudukça iyice sabırsız hal alıyorum. halbuki daha 1 ay var.

Kızlar ya bi sorum var....
bazen iki kasigimda da birden anlık bi baskı hissediyorum bi beş saniye sürse aglatacak kesin o derece feci bi baski neyseki saniyelik bisey ama bu neyin nesi olabilir ki?
Daha önceki hamileliginde yaşayan varmi bu durumu?

Bizimkinin öğretmenden yana şansı olmadı zaten 2.yılı bitiyor 3.öğretmene geçecekler. Özel okulda bide. Ama ablam dayanamadı okulunu değiştiriyor devlette güzel bir pilot okula gidecek inşallah.
İşte ondan diyorumya hem psikolojisi etkilenmez. Ozaman eşinden feragat ediceksin babasıyla evde kalırlar :)

Evet tabiki farklılıklar olacağını biliyoruz hepimiz ama 3 kg olmayacak endişesi oluyor yine de. 3 kg ı bulmayabilir ama Zayıf bebeklere bakmak daha kolay olur diye teselli etti dokrorum beni.
Canim kızım 2900 doğdu.ilk hafta 2650 ye indi şeker olduğu için iri olmasın diyordu ve ben cok dikkatle diyet yapıyordum.toplam 6 kilo almıştım.ama sonradan çok guzel gelişti.hic kafana takma küçük bebekler çabuk gelişiyor.simdi.32+4te 2kg dedi dr bebisime.bakalim bu kac kg doğacak.saglikli oluşumlarda kilo sorun değil.hem ben de küçük dogmusum2700 gibi.galiba birazda kalıtsal.ama şimdi çokta minyon değilim 165 boyun var ortalamadayım.

Baska biseyler daha siparis vermistim bayram icin akmis bulasmis birbirine gorunce hayal kirikligina ugradim

Ayy kıyamam kötü olmuş tabii.. bizim n tam gün sebebiyle norma çıkma ihtimali var aama tanıdık öğretmen seçme şansım olacak tabii. Bizim okulda öğretmenlerin hepsi çok iyi sen onun sınıfında ol olma senle gelip sohbet eder çocukla konuşur falan.. devlet okulu üstelik :)) canım inşallah ufaklık bu okulunda güzel şeyler yaşar da sıkıntı çekmez.. çok zor gerçekten. Öğretmen çocuğa alışacak çocuk ona hopp gidiyor her şey sil baştan.. büyük ihtimalle evde babasıyla olacak :) arar durur beni

Kızlar uzun süredir doktorumdan şikayetçiydim. Bugünden itibaren doktor değiştirdikk.. Önceki kadındı şuan erkek.. hem başhekimlik de yapıyor. Tanıdık vasıtası ile buldk. Baya başarılı olduğunu duydum. Telefondan konuştuk. 19unda görüşmemiz var :) hadi hayırlısı bakalımm..

Benim bebek içerden bariz eziyor bir yerlerimi o kadar acıtıyorki anlatamam , ya acıkmış oluyorum ya yorulmuş çözdüm artık , alışmışım hep idare etmeye sonuna kadar pilim bitiyor

Baska biseyler daha siparis vermistim bayram icin akmis bulasmis birbirine gorunce hayal kirikligina ugradim
Canım bence kargoyla geri yolla. Öyle şey mi olur düzeltip yenisini yollasınlar. Bir de özel kutularda yolluyorlar erimemesi için diye biliyordum ben. Ben de kaç gündür sipariş vermek için bakıyordum ordan kutuda falan da isim yazıyor. Düzeltip yollasınlar öyle şey mi olur. Parasını ödemişsin. Bence tekrar konuş ya iade alaınlar ya da yolla düzgünlerini yollasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…