Ay yok ben de cesaret edemiyorum ayakta duramıyorum ki uzun süre çok nefesim kesiliyor halim hiç yok hele biraz sıcaksa öff sabahtan bunaltıcıydı hava serin şimdi mis gibi hep böyle olsaselam kızlar bugün biraz dışarıya çıkayım dolaşıyım istedim. Buradaki uzak bir avmye gittim.40 dakika bile duramadım, o kadar bitkinim ki. Bir kahve içiyim ayılıyım bari dedim.Starbucks'ta ki görevli iyi misinız çok bitkin görünüyorsunuz dedi. Ben de artık en iyisi eve gideyim dedim. Artık tek başıma çıkmasam iyi olacak sanırım. Evin içerisinde durmaktan çok sıkıldım. Aklım sürekli gebelikle meşgul ve vakit hiç geçmiyor sanki.
Ne kadar yememiz gerek canm direk ezmeden falan suyla mi yutucazKızlar sezeryan olanlar gaz kaka olayı için çörekotu geceden yiyip gittiğinizde sezeryana rahat yaparsınız.. bunu bnde geçen yıl nisan annesinde bi arkadaşımız söylemişti ordaki tüm sezeryanlılar yapmıştı ve hepimiz gerçekten rahat yapmıştık cok dua ediyorum her aklıma geldiğinde tavsiye ederim
Benim Deniz hakkım bitti Nisan'da , girecek deniz de yok malesef yakında. Termal yerler var etrafta kışın gidiyorduk. şimdi de heveslendim ama görümcem "sıcak su doğumu başlatır, erken gelir,kasılırsın olmaz aaa gitme" fln dedi. Su öyle aşırı sıcak değil anca 37-38 derece. Canım gayet gitmek istiyor. Dinlesem miiiii , dinlemesem mi
Evet tabiki farklılıklar olacağını biliyoruz hepimiz ama 3 kg olmayacak endişesi oluyor yine de. 3 kg ı bulmayabilir ama Zayıf bebeklere bakmak daha kolay olur diye teselli etti dokrorum beni.Kilo önemli değil sağlıklı olması önemli canım burada çok konuşuyoruz kiloyu ondan çok önemser olduk benim bebeğim de 34 haftayı doldurduğunda 2100 çıktı bu hafta.. bazı ölçümler 33 te seyrediyor ama gelişim geriliği falan yok sadece tosun bir bebek olmaz normal olur ve doğana kadar 3 kilo olur dedi dr. Seninki de öyledir merak etme.. nasıl herbirinizin hamileliği farklıysa bebeklerimizin de kiloları huyları herşeyleri farklı üzülüp de bebişi üzme annesi
Uzaktan duyulan ezan sesi demek tatlımAnlami ne canim ? Ilk defa duydum ismi bu arada ekledim
Bana yolculuk yasak olmasa şu dakika giderdim yüzme hastasiyim kızım temmuz ortalarında doğacak bana kalsa kızımi da alıp ağustosta tatile gitmek istiyorum ama zorrrOy deniz miii.. bir hayal bu senehadi yüzme bilsem belki girerdim de :/ geçen sene tatilin sonlarına doğru su ustunde kalabilir bir iki kulaç atabilir durumdaydım artık bir dahaki yaz kızımla birlikte şapırdatiriz suyu
Bende ordan siparis etmeyi dusunmustum resim paylasirmisn canimKizlar haciseriften cikolata siparisim geldi isim yanlis yazılmış cok miralim bozuldu etiket yollayalim size yeniden dediler tamam dedim bakalim ben ustundeki etiketi sokup yenilerini yapistircam artik.ustleri kumasla kapli hangi yapistirici tutar ki bilemedim.kocaman bi kutu ama icinde azcik cikolata beklentimi hic karsilamadi
senin de mi nefesin kesiliyor? benim sanki başım dönüyor gibi. sanırım sıkıldım artık. bir de böyle burda konuştukça az kaldı yazılarını okudukça iyice sabırsız hal alıyorum. halbuki daha 1 ay var.Ay yok ben de cesaret edemiyorum ayakta duramıyorum ki uzun süre çok nefesim kesiliyor halim hiç yok hele biraz sıcaksa öff sabahtan bunaltıcıydı hava serin şimdi mis gibi hep böyle olsa
Bizimkinin öğretmenden yana şansı olmadı zaten 2.yılı bitiyor 3.öğretmene geçecekler. Özel okulda bide. Ama ablam dayanamadı okulunu değiştiriyor devlette güzel bir pilot okula gidecek inşallah.Ayy kıyamam ona.. rehberlik öğretmenleri yardım ediyor ama itiraz edince çocuk pekte ellerinden bir şey gelmiyor. Zevkle gitmesi lazım.. öğretmen ödev konusu da çok önemli.. bizim öğretmenimiz harika o konuda en fazla ödevimiz 4 sayfadır o da hafta sonu:)) ya bende öyle düşünüyorum.. geliyorlar zaten içeri doktorlar hemşireler yok topuk kanı yok anneye iğne tansiyon ateş derken sabah oluyor.. uykusu bölünsün istemem ama benden ayrı hiç uyumadı başka evde falan.. bakalım artık duruma göre :)
Vay be ne guzelmis anlami .. Adiyla yasasin minik elizan ❤Uzaktan duyulan ezan sesi demek tatlım
Canim kızım 2900 doğdu.ilk hafta 2650 ye indi şeker olduğu için iri olmasın diyordu ve ben cok dikkatle diyet yapıyordum.toplam 6 kilo almıştım.ama sonradan çok guzel gelişti.hic kafana takma küçük bebekler çabuk gelişiyor.simdi.32+4te 2kg dedi dr bebisime.bakalim bu kac kg doğacak.saglikli oluşumlarda kilo sorun değil.hem ben de küçük dogmusum2700 gibi.galiba birazda kalıtsal.ama şimdi çokta minyon değilim 165 boyun var ortalamadayım.Evet tabiki farklılıklar olacağını biliyoruz hepimiz ama 3 kg olmayacak endişesi oluyor yine de. 3 kg ı bulmayabilir ama Zayıf bebeklere bakmak daha kolay olur diye teselli etti dokrorum beni.
Bizimkinin öğretmenden yana şansı olmadı zaten 2.yılı bitiyor 3.öğretmene geçecekler. Özel okulda bide. Ama ablam dayanamadı okulunu değiştiriyor devlette güzel bir pilot okula gidecek inşallah.
İşte ondan diyorumya hem psikolojisi etkilenmez. Ozaman eşinden feragat ediceksin babasıyla evde kalırlar :)
Benim bebek içerden bariz eziyor bir yerlerimi o kadar acıtıyorki anlatamam , ya acıkmış oluyorum ya yorulmuş çözdüm artık , alışmışım hep idare etmeye sonuna kadar pilim bitiyorKızlar ya bi sorum var....
bazen iki kasigimda da birden anlık bi baskı hissediyorum bi beş saniye sürse aglatacak kesin o derece feci bi baski neyseki saniyelik bisey ama bu neyin nesi olabilir ki?
Daha önceki hamileliginde yaşayan varmi bu durumu?
Kizlar haciseriften cikolata siparisim geldi isim yanlis yazılmış cok miralim bozuldu etiket yollayalim size yeniden dediler tamam dedim bakalim ben ustundeki etiketi sokup yenilerini yapistircam artik.ustleri kumasla kapli hangi yapistirici tutar ki bilemedim.kocaman bi kutu ama icinde azcik cikolata beklentimi hic karsilamadi
Canım bence kargoyla geri yolla. Öyle şey mi olur düzeltip yenisini yollasınlar. Bir de özel kutularda yolluyorlar erimemesi için diye biliyordum ben. Ben de kaç gündür sipariş vermek için bakıyordum ordanBaska biseyler daha siparis vermistim bayram icin akmis bulasmis birbirine gorunce hayal kirikligina ugradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?